Şimdi Ara

11. gün her şey tamamlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 19 Eylül tarihinde yeni eve taşınacağımız için 14 Eylül Pazartesi günü türknet için nakil hizmetine başvurdum. Bugün 4. iş günü olmasına rağmen hala bir gelişme yok. Haftasonları da çalışmıyorlarmış. Yarına kadar interneti taşıyıp kurulum için geldiler geldiler yoksa en erken pazartesi gününe kalmış olacağım. Aynı zamanda eski telefon numaramı da kullanamayacağım söylendi. 20 yıldır kullandığım ev telefonu değişmek zorundaymış yoksa taşıma yapamazlarmış. Kendilerini tebrik ediyorum. Geçen ay Vaeden yapaya geçmiş yapmıştık. Hiç bana bilgi verilmeden telefon numaramı değiştirmişler , allahtan santralde laftan anlayan birisi çıktı da eski telefon numaramı vermişlerdi. Türknet ise pişkin pişkin üzerinden 2 3 gün geçtikten sonra şikayet kaydımın , yapaya geçtiğiniz için telefon numaranız değişmiş , kendiniz düzeltmek zorundasınız biz karışmayız diye işin içinden sıyrılmıştı.

    Nakilde de yine aynısını ypaıyoralr. Telefon numarasına değişmesi gerekiyormuş , kendilerinin yapacağı birşey yokmuş , karışmazlarmış. Tebrikler Türknet


    5 Gün öncesinden bilerek başvurdum , eşşek değillerdir herhalde 5 günde internetimi taşıyıp , cumartesi günü kullanmaya başlarım diye düşünmüştüm ama böyle giderse haftaya kalacak gibi gözüküyor. Küçük bir yerde oturuyorum bi de aynı gün hem nakil hem kurulum işlemlerini isteseler çok rahat bi şekilde yapabilirler. 50 bin nüfuslu bi yerdeyim.

    7. gun bitti bugun 8. gune girdik. Hala interneti tasimadilar. Ev telefonunuzu tasidik diye 6. gunde elli tane mesajimin uzerine cevap verme lutfunda bulunmuslar.

    (21.09.2020) 6. günde (iş günü) yani bugün (hafta sonunu sayarsak 8. günde) saat 13.12'de nakil işlemlerinizi tamamladık diye mail atmışlar. Online işlemlerdeki nakil kaydı için açmış olduğum kayıt kapatılmış. Kurulum için kayıt açmışlar. Kurulum ekiplerinin gelmesini bekliyorum. Umarım Bir 8 günde onları beklemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 24 Eylül 2020; 11:28:44 >



  • Merhaba, nakil işlemleri 7 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Hizmetiniz şu anda YAPA' da ise nakil yaptıracağınız adreste VAE varsa numaranız değişerek nakil işlemi yapılır ya da tam tersi durumda da aynı şey geçerli. Hafta sonları nöbetçi ekiplerimiz çalışıyor ama hafta sonu iş gününe dahil değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, nakil işlemleri 7 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Hizmetiniz şu anda YAPA' da ise nakil yaptıracağınız adreste VAE varsa numaranız değişerek nakil işlemi yapılır ya da tam tersi durumda da aynı şey geçerli. Hafta sonları nöbetçi ekiplerimiz çalışıyor ama hafta sonu iş gününe dahil değildir.
    7 iş günü diye bir şey yok. 50 bin nüfuslu küçük bir ilçede oturuyorum. 30 dakikada yürüyerek bir ucundan bir ucuna rahat ulaşabilirsiniz. Bu kadar küçük bir yerde 7 iş gününüz beni ilgilendirmiyor. Ya en geç yarına kadar bu nakli sağlarsınız ya da sizi bırakmanın vakti gelmiş demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, nakil işlemleri 7 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Hizmetiniz şu anda YAPA' da ise nakil yaptıracağınız adreste VAE varsa numaranız değişerek nakil işlemi yapılır ya da tam tersi durumda da aynı şey geçerli. Hafta sonları nöbetçi ekiplerimiz çalışıyor ama hafta sonu iş gününe dahil değildir.
    Hocam beni arayip bi sorar mısınız kardeşim modemin var mı, kurulum işlemleri gecikti kusura bakma yarın hemen yönlendiriyim diye, numaram sen de mevcut zaten. O güzel sesini duymak istiyorum açıkcası beklemedeyim.
  • Biz bu numaraları yer miyiz TÜRKNET ?

    Yıllarca interneti 8 mbite kadar diyip 3 4 vermeye çalışan Türk telekom'dan neyin ne olduğunu biliyoruz. Türkiye de bir şeye -e kadar eki geliyorsa bilin ki o iş , son gün tamamlanır. Bu ahlaksızlık bir tek bu ülkede var.


    7 iş gününe kadar diyip 7. gün bağlamak gibi bir şey yapmayın bakın açıkça uyarıyorum. Btk'ya da , Cimere de şikayet kaydını açtım. O 7 iş gününü beklerseniz , ilk işim nakil hizmeti tamamlanıp internet ve ev telefonu hizmeti almaya başlar başlamaz interneti farklı firmaya taşımak olacaktır.
  • Nakil işlemi için genel süreç bu şekildedir. İlk aşamada telefon başvurusunu yapıyoruz telefon onaylandıktan sonrada internet başvurusunu yapıyoruz. Yerleşik operatör ankastre kutusunda etiketleme yaptıktan sonra kurulum ekiplerine bilgi veriyoruz.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Nakil işlemi için genel süreç bu şekildedir. İlk aşamada telefon başvurusunu yapıyoruz telefon onaylandıktan sonrada internet başvurusunu yapıyoruz. Yerleşik operatör ankastre kutusunda etiketleme yaptıktan sonra kurulum ekiplerine bilgi veriyoruz.
    7. günde yapmayın tekrar söylüyorum bakın siz o 7. günde tüm işlemleri tamamlarsanız benim için bitersiniz . cumartesiye kadar bu işi yaptınız yaptınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
    Numaramı paylaştım ararsanız hem modem hem kurulum için konuşmak istiyorum.
  • Merhaba, arkadaşlarım nakil işlemlerinin bir an önce tamamlanması için ellerinden geleni yapacaktır. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • 5. günde sonlandı ve nakil işlemi gerçekleşmedi. Yarın yeni evimize taşınıyoruz. ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET , 7 gününüzü de alın naparsanız yapın , küçücük bi ilçede 5 günde bir interneti taşıyamıyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum , telekom ekipleri sabahtan akşama kadar santralde çay içiyor çay , iş yaptıramıyorsunuz adamlara yazıklar olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 18 Eylül 2020; 20:23:53 >
  • Merhaba, nakil talebinizi 14.09.2020 tarihinde alarak süreci başlattık. Genel olarak nakil süreci 7 iş günü sürmektedir. Şu an telefon naklini tamamladık. İnternet nakil başvurunuzu yaptık. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • 7. gun dun itibariyle bitti. 8.gune baslamis durumdayiz. Hala bir gelisme yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş günü diyorlar yanibu gün 6. iş günü hatta 5 bile diyebiliriz.Dediğiniz gibi internet sıkıntı ama eskiden daha uzun sürüyordu şimdi hiç değilse 7 iş günü belirtiyorlar.
  • Rezil turknet son surat tum rezilliklerine devam ediyor. Bir sorun olana kadar veya bir talebiniz olana kadar turknetten iyi hizmet alabilirsiniz. Ama bir sorunla karsilastiginizda sizi sinir krizlerine sokar normal zamandaki o iyi hizmetinin hicbir onemi kalmaz. Musteri iyi zamanda degil kotu zamanda onun sorunalrina nasil yardimci olabildiginizde kazanilir. Bunu bir turlu adamlara anlatamadik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    İş günü diyorlar yanibu gün 6. iş günü hatta 5 bile diyebiliriz.Dediğiniz gibi internet sıkıntı ama eskiden daha uzun sürüyordu şimdi hiç değilse 7 iş günü belirtiyorlar.
    Arkadasim ben istanbul gibi izmir gibi is yuku cok olan surekli ekiplerin fildir fildir ariza kayitlarina kostugu b iyerde yasamiyorum. Ufacik bi ilcede yasiyorum. Buradaki santraldekiler aksama kadar cay icip sohbet etmekten baska bi sey yapmazlar. Bunu elli kere turknete soyledik. Turknet telekom ekiplerine baski kurupta bir turlu is yaptiramiyor.

    Bizim buradakiler nasil calisir ben sana anlatayim. Yillardir turknet kullaniyorum istisnasiz her problemde cozulmesihaftalari buldu.

    Ben simdi nakil basvurusunda bulundum. Bu basvuru bulundugum ilcedeki turk teleko mekiplerine geldi ya. Sure kac ? 7 gun. 7. gunden once gotlerini kimildatmazlar. Son gun is yapmaya kalkarlar onu da yetistiremezler turknette hic sucu yok gibi telekom ekiplerine is yaptiramiyoruz sorun onlardan kaynakli diye isin icinden siyrilir. Ezberledik artik hareketlerini.

    Burad asuclu telekom ekibi degil, sen adam gibi bir firma olsan bu isi bugun bitereceksiniz diye santraldekileri azarlasan bitirmedikelri taktirde is yavaslatmadan tutup haklarinda dava acacak konumda olsan bu is 1 gunu birakin 1 saatte olabilecek is. Burada is bilmez firma Turknet. Madem sozunuz gecmiyor ekiplere ne diye turkiyede internet servis saglayicisi konumunda hizmet altinda insalara cile cektiriyorsun ? Devlet devlet degil ki bunlara gerekli yaptirimi yapsin. İsin kullanici haric her asamasi rezil surecte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    İş günü diyorlar yanibu gün 6. iş günü hatta 5 bile diyebiliriz.Dediğiniz gibi internet sıkıntı ama eskiden daha uzun sürüyordu şimdi hiç değilse 7 iş günü belirtiyorlar.
    Bu arada is gunu olarak degerlendirdigimizde 6. is gunu evet. Ama her yerde reklam yaparken hafta sonu nobetci ekiplerimiz avr herhangi bir sorunda aninda cozuyoruz diye reklam yapmasini bilirler. O zaman hic boyle bi seyden bahsetmezler.

    99 tl nakil ucreti aliyorsan hafta sonuda o ekipleri calistiracaksin is yaptiracaksin arkadas. Ufacik ilcede 5 is gununde bi interneti naki lettiremiyorsa bu firma beceriksizin onde gidenidir. Bunun baska aciklamasi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 21 Eylül 2020; 14:50:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorun yasayana kadar turknetten iyi hizmet alirsiniz. Ama bir sorun yasadiginizda sizi kendilerinden hizmet aldiginiza pisman ederler. Bu 1. sorun degil yillardir her problemde ayni tantana biktirdilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 13.12 de nakil islemini tamamlandigina dair mail atmislar. Online islemlerdeki nakil kaydi kapatilmis. Kurulum icin yeni bir kayit acmislar. Umarim kurulum icinde bu kadar bekletmezler.

    Kurulum ekipleri bekleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kurulum ekipleri 24 saat içinde arama yaparak randevunuzu oluşturacaktır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.