Şimdi Ara

Intellivision konsol pazarına geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 80’li yılların önemli konsol oyuncularından olan Intellivison, giderek büyüyen retro konsol trendine uzak kalamadı ve yeniden pazara dönme kararı aldı. Firma retro konsol tasarımına yeni çizgiler eklemeyi ihmal etmemiş.


     


    Intellivision Amico özellikleri ve fiyatı


     


    Amico adındaki yeni konsol firmanın geçmiş tasarımını temel alıyor. Bu tasarımda televizyona bağlanan asıl konsol ve üzerine yerleştirilebilen kablolu iki tane de tuşlu kontrolcü yer almaktaydı. Amico ise yine asıl konsolu korurken kontrolcüleri ise kablosuz ve 3.5 inçlik dokunmatik ekranlı hale getirmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Alienware markası PC bileşen segmentinde şansını denemek istiyor

    Kontrolcüler kablosuz olarak şarj olabiliyor ve Bluetooth üzerinden konsola bağlanıyor. Dokunmatik ekranda oyuna göre belirli fonksiyonlar yansıtılıyor. Jiroskop ve ivme ölçer ile hareketleri oyuna aktarabilen kontrolcü titreşimli geri bildirimler yapıyor. Ayrıca Bluetooth üzerinden akıllı telefonları da konsola bağlayabiliyorsunuz. Aynı anda 8 kişi konsol oyunlarına katılabiliyor.


     


    Intellivision; Shark! Shark!, B-17 Bomber, Night Stalker, Astrosmash gibi pek çok klasik yapımını konsolda ön yüklü olarak sunacak. Rakiplerinden farklı olarak firma oyunlarını grafik ve ses açısından modernleştirmiş ayrıca yeni seviyeler eklemiş. Böylece retro ve modern anlayışı harmanlamış. Yine retro tarzda yeni oyunlar da geliştirileceği ifade ediliyor. En önemli kısım ise Atari gibi dönemin rakiplerinden de pek çok oyunu listeye dahil ediyor.


     


    Konsol üzerinde belirli sayıda oyun ön yüklü olarak gelecek. Kalan oyunlar ise mağaza üzerinden satılacak. Fiyatların 3$-8$ arasında değişeceği ifade ediliyor. Intellivision Amico ise en erken 2020 yılında 150$ başlangıç etiketi ile satışa sunulacak.

     







  • Eğer 150$'sa fiyatına göre yenilikçi bir ürün olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet cok yenilikci....atari donduuuuu intellivision geri geldiiiiiii activision call of duty den bikti eski oyunlara doneceeeek...e.t extermination..vay be...



    Hikaye bunlar.....esegi altin rengine boyasan esek yine esek...eskileri cilalayip yutturma su son zamanlarda epey moda..remake show...bos isler bunlar....intellivision oyunlari neydi ki 2020 de cikarip bluetooth vs ekleyip sunacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.