Şimdi Ara

Intel Arc mimarisinden kötü haber: Gecikecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Intel Arc mimarisinden kötü haber: Gecikecek



    Intel’in geçtiğimiz haftalarda mobil versiyonlarını duyurduğu ve ilk dizüstü modellerinde kendisine yer bulan Intel Arc grafik mimarisinden kötü haberler var. Tüm çözümler ertelenmiş durumda. 



    Intel Arc gecikiyor



    Intel tarafından yapılan açıklamaya göre Intel Arc grafik mimarisi ertelendi. Yazılım optimizasyonlarının henüz tam anlamıyla oturmaması ve pandemi kısıtlamalarının Çin’de üretimi aksatması neden olarak gösterildi. Ertelemeye mobil versiyonlar da dahil. 



    Ayrıca Bkz.Intel en güçlü mobil işlemcilerini duyurdu



    Firmanın ilk etapta kontrollü bir şekilde ortaklara kart tedarik edeceği belirtiliyor. Böylece yazılım uyumu sağlanmış olacak. Intel Arc A360 ve Intel Arc A370 ekran kartları belirli müşterilere tedariğe başladı. Yaz aylarında ise Arc A750 ve Arc A770 ekran kartları tedarik edilecek. 



    Yeni gelişmeler ışığında Intel Arc ekran kartı barındıran dizüstü ve masaüstü sistemlerin yaz aylarında artış göstereceği söylenebilir. Sonbahar aylarında ise kutulu olarak Intel Arc ekran kartlarının raflara çıkışı başlayacak. Bu ihtimaller elbette yazılım ve üretim tarafındaki gelişmelere doğrudan bağlantılı.

     




    Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/intel-arc-gpu-launch-delays







  • Geçti bor'un pazarı, niğdeye öşek sürmek lazım

  • 1 sene önce çıkarabilseydi şimdiden pazarda iyi bir yer edinmiş olurdu. O zamanlar hem fiyatlar çok uçuktu hem de bulunabilirlik az olduğu için insanlar bu uçuk fiyatları vermekten çekinmiyorlardı. Alacak kart bulamadıkları için Intel'in daha ilk serisi olacak bu kartlar bile havada kapılırdı.


    Şimdi ise fiyatlar düştü, bulunabilirlik arttı ve Nvidia ile AMD dururken insanların Intel tercih etmesi için büyük fiyat avantajı olmalı.

  • intelden bu kadar gecikmeden sonra artık şuna benzer, ram'ini, hâttâ gpu'su nu fln da, söküp değiştirebileceğimiz tarzda birşeyler bekliyoruz.


    Intel Arc mimarisinden kötü haber: Gecikecekder8auer ENyoutube
    Support me on Patreon: https://www.patreon.com/der8auer --------------------------------------------------------- Save 10% on your iFixit purchase: DER8AUER10 https://eustore.ifixit.com/der8auer Pro Tech Toolkit: http://bit.ly/2JOFD8f --------------------------------------------------------- Find my products at Caseking: Delid Die Mate 2: https://bit.ly/2Rhv4y7 Delid Die Mate X: https://bit.ly/2EYLwwG Skylake-X Direct Die Frame: https://bit.ly/2GW6yyC 9th Gen OC Frame: https://bit.ly/2UVSubi Debug-LED: https://bit.ly/2QVUEt0 Pretested CPUs: https://bit.ly/2Aqhf6y --------------------------------------------------------- My Equipment: USB- Microscope*: https://amzn.to/2Vi4dky My Camera*: https://amzn.to/2BN4h2O (*Affiliate Links: If you buy something, I will get a part of the profit) --------------------------------------------------------- Music / Credits: Outro: Dylan Sitts feat. HDBeenDope - For The Record (Dylan Sitts Remix) --------------------------------------------------------- Paid content in this video: - / Samples: - / --------------------------------------------------------- Timestamps 0:00 Intro 1:24 VCA2 overview 3:35 Die XEON-CPUs 4:41 A look under the cover 6:16 A closer look at the VCA2 7:09 Chipsets & additional Cache 7:39 PCB & PLX-Chips 9:42 Test-Setup & Drivers 11:00 Problems with Windows 12:42 Linux might be the answer 13:33 Outro
    https://www.youtube.com/watch?v=wnf6NwTgPZ0&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reception47 -- 12 Mayıs 2022; 0:35:24 >
  • Zaten ne fiyat ne performans açısından beklentimiz yoktu, sadece bu bahar alt-orta segmente alternatif sunup piyasayı yatıştırması iyi olurdu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcvs valerivs -- 12 Mayıs 2022; 8:43:55 >
  • benchmark testleri güzel sonuçlar versinde
    varsın ürün geç gelsin zaten bu enflasyonda bu yıl bir şeyler almak hayal gibi
    en azında benchmark test sonuçlarına bakarızda hayal kurarız.

  • amd ve nvidia yenilerini çıkarır senin karta gemboya döner o vakit :)

  • Erteleye erteleye çıkamadan eskidi kart.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.