Şimdi Ara

Insurgency Sandstorm (Online FPS) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam sayfası:
    https://store.steampowered.com/app/581320/

    Insurgency Sandstorm (Online FPS) [PC ANA KONU]


    New World Interactive'in yapımcısı ve Focus Home Interactive'in yayıncısı olduğu Insurgency Sandstorm oyuncu sayısı günden güne artan başarılı bir modern çağ FPS oyunu. 2018 sonbaharında çıkması planlanan ancak radikal bir kararla 12 Aralık 2018'de tam sürüm olarak çıkan ve içerdiği sınıf sistemiyle, silah çeşitleriyle, harika harita tasarımlarıyla, eşsiz ses efektleriyle özetle tüm dinamikleriyle gerçekçi bir savaş ortamı yaratabilmeyi amaç edinerek Insurgency'nin devam oyunu olan Insurgency Sandstorm'a dair mesajlara, paylaşımlara bu konudan devam edebiliriz.




    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • micru stutter,fps drop sorunları olamsaydı güzel bir oyundu. İlk oyunun tadını alamadım.
  • Kişinin sistemiyle alakalı sorunlar yazdıkların. Oyun yüksek bir sistem istiyor ancak bu doğru. FX 8350 (overclocklu 4.3ghz/1.34v) ve RX 570 4gb GPU ile oyunu akıcı bir şekilde high ayarlarda oynayabiliyorum. FPS drop ile ilgili olarak, "shadow"a dair ne varsa kısmanızı öneririm (tüm oyunlar için geçerli).

    İlk oyun ile kıyaslarsam Sandstorm'u daha çok beğendim. Öncelikle recoil mekaniği çok daha gerçekçi olmuş. Assault Rifle serisi silahlarda crosshair yatay eksenin altına çekilemiyor bile, SMG'ler ise görece daha rahat. Şarjör değiştirme sistemi ve yeni gelen mini-görselleri de çok işlevsel olmuş. Bunlara ilaveten karakter modelleri, bina mimari tasarımları daha gerçeğe yaklaşan boyutlarda. Unreal Engine ile ilgili belki de bu durum, Rising Storm 2: Vietnam'ın da yaşattığı hissiyat aynıydı (RS2 beta sürecine de katılmıştım). Tüm diğer taktiksel olmaya çalışan FPS oyunları bu bahsi geçen oyunlar yanında minyatür gibi kalıyor bence :) Ayrıca eklenen smoke-öksürük etkisi ve bunun çözümü olan gaz maskesi eklentisi (accessory) muhteşem olmuş. Bunlar ilerici ve yaratıcı uygulamalar. Böyle bağımsız (ve bu anlamda cüretkar) yapımcı firmalar ile oyun dünyasının ilerleyeceğinin kanaatindeyim.

    Kısacası ben oldukça tuttum oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaturk -- 12 Şubat 2019; 11:2:37 >
  • palaturk P kullanıcısına yanıt
    Oyunun betalarına katıldım mikra takılamlardan bezip iade ettim oyunu preorderdu. Ryz3n 5 1600 4.0 ghz var yani ilginç Hiç stutuer ,kekeleme tekleme fps drop yaşamaıyorsun yani? Arma 3 de kafamda var kararsız kaldım.
  • açık betasında oynamıştım. ses konusunda oynadığım en iyi oyun diyebilirim. ayrıca 2018de çıkış yapmış en iyi fps oyunu bence. (daha da ne kadar övülür size kalmış)

    şaka bir yana gerçekten çok iyi oyun. serinin önceki oyunlarını da oynadım. önceki oyunlara kıyasla geliştirici ekip eşik atlamış gerçekten.

    sağlam indirim görsün alacağım. sırf arada o atmosferi yaşamak için bilgisayarımdan hiç silmeyeceğim.
  • Ocak ayının sonunda aldım oyunu. Bir sorun yaşamıyorum şu anda high ayarlarda. Ancak shadow quality low'da ve shadow resolution değerleri minimumda. Anti-Aliasing de (artık) eski teknoloji olan FXAA'DA. Frame Rate Smoothing kapalı ve maksimum FPS değerim ise "100"e ayarlı .ini dosyasından.

    İmzanda geçen sistemin gayet iyi görünüyor, senin de bir sıkıntı yaşamaman lazım aslında şu an. Bu arada bugün Steam'de büyük indirimde olan (13tl idi sanırım) RS2:Vietnam'ı denemeni de öneririm. 32v32, 64 kişilik Vietnam cangıllarında çok gerçekçi çatışmaların geçtiği harika bir oyundur yine kendisi.
  • sağlam bir indirimde bende katılacağım ekibe

    arşive eklemek lazım ama fiyatını pek sevmedim
  • palaturk P kullanıcısına yanıt
    Alıp deneyim ozaman %20+%10n indirim olucak framret smooth niye kapatıyorsun. o ayarda mı bir sıkıntı var?
  • Frame rate smoothing açıkken,ifadenin türkçesinin aksine, fps değerimde dalgalanma olduğunu keşfettim. Bu yüzden kapalı oynuyorum. Bilemiyorum sen de nasıl bir sonuç verir.
  • Arkadaslar, bu oyunu az once indirdim ama oyuna girmek isterken hata veriyor.


    Hata:

    0xc000007b
    Untrusted system file (C:\Windows\System32
    ormaliz.dll)

    Lutfen yardimci olun :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan187 -- 2 Ağustos 2019; 21:22:41 >
  • ultrAslan187 kullanıcısına yanıt
    en sağlam grafik kartı işlemci olsada bu oyunda akıcılk sorunu var. yapımcılar becerememiş ua4 rezil bir motor. İlk oyun yanından geçmez. İade et ilk oyunu al.
  • Youtube'da videolara baktım ama sorunu çözemedim. Direk format attım ve düzeldi. Oyun açılıyor.
  • Almayı düşündüğüm bir oyun, ilk oyundan daha güzel olmuş, çıkacak haritalar da ücretsiz olacak.
  • Oyun güzel, tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan187 -- 3 Ağustos 2019; 13:50:31 >
  • çöp
  • Son yıllarda çıkan en iyi oyun. Oyun baya gerçekçi tabanca ile bile tek mermiyle ölebilirsiniz. Arma 3 ve Squad sevenler bu oyunu da beğenecektir.

    PUBG vs CS GO gibi bir oyun değil, İlk mermiyi yiyen ölüyor bu nedenle Türkler tarafından pek sevilmediğini düşünüyorum. Taktik ve takım oyunu şart eğer keyif almak istiyorsanız, kafanıza göre takılıyorsanız genelde sürekli ölürsünüz.

    Vuruş hissiyatı çok iyi, adamların düşüşü, kafa, kol kopması vs çok gerçekçi. Aynı şekilde silah sesleri konusunda da en iyi oyun.

    Optimizasyon konusunda pek iyi değil ama çok da kötü değil. Server'dan servera göre arada çok fark var.

    6600K OC+ GTX 1070 ile 140 FPS aldığım server da oluyor 60-70 FPS aldığım server da.

    Gerçekçi FPS oyunlarını sevenler mutlaka alsın. PUBG gibi oyunlara hasta olanlar boşuna almasınlar bu oyunu. PUBG oynar gibi oynayamazsınız.
    Bunlar PUBG gibi oynuyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=ujKXYPACl84
    https://www.youtube.com/watch?v=KfCAzZUQUXs&t=1596s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisleo2 -- 17 Eylül 2019; 8:52:24 >
  • Oyun bu eylülde gelen v1.4 yamasından sonra daha bir akıcı oldu. Ayrıca eklenen yeni oyun modları ve haritalar da harika. Ryzen 5 2600 işlemci yükseltmemden sonra (yine ekran kartım RX 570) sabit 120 FPS alabiliyorum artık. Oyuncu sayısı da anlık 2500-3000 arası gidiyor şu an (haftasonu +3000). Önümüzdeki aylarda daha da artacağını düşünüyorum oyuncu sayısının.

    Ah bir de rekabetçi kısmına bir C4 kurma/çözme modunu ekleseler tadından yenmez ve de anlık oyuncu sayısı 10.000'leri görebilir diye düşünüyorum Niye o topa girmiyorlar anlamış değilim, oyunun orta/küçük ölçekli haritaları gayet uygun aslında...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaturk -- 22 Eylül 2019; 18:44:30 >
  • Oyun CoD MW mp çöpünden daha güzel, birde 175gb hdd alanı istiyor, Insurgency Sandstorm'un animasyonları grafikleri de daha güzel.
  • Insurgency ve Insurgency Sandstorm için Türkiye topluluk forumuna katılabilirsiniz.

    300+ Türk oyuncu var, klanlar ve ülkeler arası turnuvalar yapılmaktadır.

    Topluluğun Amacı:
    Bu topluluğun amacı öncelikli olarak Türkiye'de ki Insurgency oyuncularını bir araya toplamaktır. Bu platformda oyundan haberler, turnuvalar, etkinlikler, eklentiler, eğitimler ve daha bir çok önemli bilgiyi bulabilirsin.
    https://insurgencytr.com/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.