Şimdi Ara

Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz



    Ortamların karşılaştığınız yaratıklar kadar tehlikeli ve güzel olabileceği savaş, keşif ve bulmacalarla sinematik hikaye tabanlı bir aksiyon macerasını deneyimleyin. Çevresel bulmacalar, görevleri tamamlamanızı ve uzun zaman önce bilinmeyen bir medeniyet tarafından bırakılan eski eserleri aramanızı sağlayacak ya da öyle görünüyor ki, çarpıcı yerlerde gezinip unutulmaz bir yolculuğa çıkacaksınız.


    ANA ÖZELLİKLER:


    Layered Narrative: Kişisel şeytanlardan ve korkulardan derinden etkilenen azimli ve zorlu bir maceracı olan April Summers'ın yoğun keşif hikayesini keşfedin.

    Hayatta Kal ve Keşfet: Çok çeşitli açgözlü tarih öncesi ve soyu tükenmiş yaratıklara karşı yüz yüze oyna. Geçiş yapın, keşfedin, bulmacaları çözün ve ölümcül engellerle dolu görevleri tamamlayın.

    Çarpıcı Mekanlar: Antik kalıntılar, mağaralar, irfan, ormanlar, çimenli ovalar ve su altı keşifleriyle dolu, güzel hazırlanmış etkileşimli ortamları fethedin.

    Kontrolü Elinize Alın: Özelleştirilebilir hud, silahlar ve görünümler, özel öğeler ve koleksiyonlarla anında üçüncü ve birinci kişi arasında geçiş yapın.




    Geliştirici: Hashbane Interactive


    Yayıncı: Hashbane Interactive


    Alpha Sürüm Çıkış Tarihi: Q3 2024


    Çıkış Tarihi : Q4 2025


    Resmi Site : https://www.playinstinction.com




    Duyuru Fragmanı



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzInstinctionyoutube
    Instinction is a prehistoric action-adventure game, with combat and exploration in multiple awe inspiring natural locations. Currently in Development by Hashbane Interactive. Captured in Unreal Engine 4.26 without ray-tracing enabled. ADDITIONAL LINKS: Instinction Website: https://www.hashbane.com Instinction Twitter: https://twitter.com/InstinctionGame Instinction Instagram: https://www.instagram.com/instinctiongame Instinction Facebook: https://www.facebook.com/InstinctionGame MEDIA CONTACT: media@hashbane.com An extended thank you to all the incredible artists and technicians involved!
    https://www.youtube.com/watch?v=-_AhYL3ivO0





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Ocak 2024; 18:38:41 >







  • Instinction , Unreal Engine 5 ile mimari bir görselleştirme olarak başladı ve Dino Crisis'in manevi halefi oldu .


    Çeviridir :


    Bir yarasa sürüsü, ay ışığının aydınlattığı bozulmamış ormanın yaprakları arasında sessizce süzülüyor. Eski taş yapının dış duvarları sarmaşıkla kaplanmış, bitkilerle çevrili kapıları içeri girer gibi kırmızı ışıkla aydınlatılmış. Ve sık ağaçların arasından geçen bir dinozorun gölgesi. Instinction'ın


    2021'de yayınlanan fragmanı havalı , şaşırtıcı ve görkemli olarak eleştiriler aldı ve sonraki oyunlar Capcom'un klasik hayatta kalma korku aksiyon-macera oyunu Dino Crisis'e benziyordu . Daha da şaşırtıcı olanı, Instinction, Yeni Zelanda tasarım firması Dane Design'dan çıkan oyun stüdyosu Hashbane Interactive'in ilk oyunudur. Hashbane'in COO'su ve kurucu ortağı Courtney O'Neill ile yaptığı röportajda Epic, Hashbane'in mimari görselleştirmeden oyun geliştirmeye nasıl geçtiğini ve Unreal Engine'in her ikisini nasıl güçlendirdiğini anlatıyor.Dino Crisis hayranları , manevi halefi Instinction'ı sevecekler.


    Ne beklemeli ve dinozorları içeren oyunların paleontolojiyi nasıl desteklediğini.


    Hashbane Interactive, Yeni Zelanda tasarım firması Dane Design çalışanları tarafından kuruldu. Şirketin kurucuları geleneksel tasarımdan video oyunu geliştirmeye nasıl geçti ve neden?


    Hashbane Kurucu Ortağı ve COO Courtney O'Neill: Aslında tam teşekküllü bir oyun geliştirme stüdyosu olmak için çok çalışıyoruz. 20 yılı aşkın bir süredir 3D sektöründeyim, yüzlerce mimari görselleştirme projesinde çalışıyorum ve 2015'ten beri interaktif projeler için Unreal Engine kullanıyorum. Daha sonra kendimizi gerçekten tutkulu hissettiğimiz bir alanda kendi projemizi yaratmaya karar verdik.


    Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz ticari proje, ilk oyun geliştirme ve Ar-Ge giderlerini karşılıyordu ve şimdi harika bir yatırımcımız var ve geliştirme ve ekibimizin genel yeteneği bir sonraki seviyeye yükseldi.


    Birçok geleneksel medya şirketi oyun geliştirmeye yöneliyor. Sonuç olarak, anında görsel geri bildirim sağlayan ve sonuçta kullanıcılar için daha etkileşimli bir deneyim sağlayan çekici medyaya kamera manipülasyonu, sahne kompozisyonu, animasyon, renk teorisi ve hikaye anlatımı gibi yetenekler ekleyerek mevcut yaratıcılığımızı ve deneyimimizi genişletiyoruz. Ember Labs, bunun gibi oyun geliştirmeye geçiş için en iyi uygulamalardan biridir, ancak orada başka şirketler de var.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Tasarım çalışmanız için Unreal Engine'i kullanmaya sizi ne motive etti?


    O'Neill: 2015'te Epic Games'in Unreal Engine 4'ünü ve yaratabileceği sonuçları gördük. O zamana kadar 3ds Max gibi DCC'yi ve geleneksel tarafsız ve tarafsız işleme çözümlerini kullandık, ancak Unreal Engine bu çalışma ortamı için yeni ufuklar açtı.


    Unreal Engine'den yıllar önce, yinelemede çok az esnekliğe sahiptik çünkü işlemelerin tamamlanması için saatler, günler veya haftalar beklememiz gerekiyordu. Yerel ve uzak render çiftlikleri ve çözümlerine yapılan önemli yatırımlardan sonra Unreal Engine, ticari bir tasarım firması olarak bizim için önemli fırsatlar yarattı. Unreal Engine'i daha önce tanıyorduk ama o sırada gördüğümüz motor tamamen elden geçirilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahipti ve Epic'in desteği harikaydı.


    Video oyunu yapımında kullanılmak üzere tasarım çalışmasından Unreal Engine'e geçiş ne kadar zor oldu?


    O'Neill:Yeni girişimler elbette zorluklarla birlikte gelir, ancak 6 yılı aşkın bir süredir Unreal Engine kullanıyoruz, bu nedenle sağlam bir temele sahibiz ve mümkün olduğunda yetenekli teknik yetenekleri işe alarak bunun üstesinden geldik. Ayrıca, kapsamlı ihtiyaç alanlarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Oyun geliştirmeye körü körüne atlamak yerine, kendilerini başarıyla kurmuş ve doğru yönü önerebilecek kıdemlilerden tavsiye almak için birçok tanınmış oyun stüdyosu ve endüstri uzmanıyla iletişime geçtim. Neyse ki birçok harika tavsiye aldım, ancak iş kendi başıma gitmeye gelince, sonuçta öğrendiğim en iyi dersler kendi deneyimlerim.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Unreal Engine bu geçişte nasıl yardımcı oldu?


    O'Neill: Tasarım genellikle baştan sona yinelemeli bir süreçtir ve Unreal Engine, tüm sanatçıların ve geliştiricilerin anında geri bildirim almasına izin verdi. Bu, yinelemeli süreci çok daha esnek hale getirdi ve kazanılan zaman daha fazla fikir keşfetmek için kullanıldı ve birçok yönden daha yaratıcı olmamı sağladı. Tasarım üzerinde çalışmaya devam etseydim Unreal Engine kullanırdım. Ayrıca, mevcut 3D animasyondan uzaklaşarak motorun özelliklerinden daha fazla yararlanmayı planlıyoruz. Mimari görselleştirme


    konusundaki deneyimimiz sayesinde MegaScan'ı Epic Games ekosisteminin bir parçası olmadan önce kullandık . Yıllardır kendi taramalarımızı yapıyoruz. Artık Sketchfab ve Reality Capture daha sıkı bir şekilde entegre edildiğinden, aşina olduğunuz araçlar iş akışınızda giderek daha fazla ortaya çıkmaya başlıyor. Oyunumuzda çok fazla bitki örtüsü var ve yıllardır gerçekçi 3B bitkiler modelliyor, canlandırıyor, kullanıyor ve satıyoruz. Artık Pivot Painter sayesinde Unreal Engine'de yeni, gerçekten etkileşimli modelleri hızla oluşturabilirsiniz. İş akışımızda canlı bağlantıların ve metainsanların varlığından bahsetmiyorum bile .


    Motorun yeteneklerinin yanı sıra, ekip düzeyinde Unreal Engine'i getirmek ve işbirliği yapmak için Epic Games'ten inanılmaz bir destek aldık.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Instintion fikrini nereden aldınız ?


    O'Neill: Kurucu ortaklarımızdan biri olan Jade, yaklaşık 10 yıl öncesine kadar tarih öncesi bir aksiyon-macera oyunu yapmamızı önerdi. Muhtemeleno zamandan beri kafanızda Instinction'ı birkaç kez oynamışsınızdır. Stüdyoda fikir hakkında konuştuk ve bir hafta içinde ilk prototipi oluşturduk. O zamanlar gerçekten yetenekli geliştiriciler yoktu, ancak potansiyel o kadar güçlüydü ki, daha fazla ticari proje yapmak yerine bu oyunu kendim yapmayı denemem gerektiğine dair kadersel bir içgüdüm vardı.


    Oyun yapmaya başlamadan önce Dino Crisis gibi klasik dinozor macera oyunu türünü biliyor muydunuz? Ve bu işler tasarımı nasıl etkiledi?


    O'Neill: Şirketin birçok çalışanı çocukken Dino Crisis oynadı ve hatta bazıları sinemada izledikleriilk Jurassic Park filmini hatırladı. Yani herkes Dino Crisis 1 ve 2 , Turok , TrespasserBüyük bir hayranı olarak büyüyen bu parçaların tümü, dinozor deneyimini yeni ve heyecan verici bir şekilde tanıtıyor.


    Eski parçaları değiştirmeye çalışmıyoruz, ancak o oyunlardan ve filmlerden aldığımız hissin üzerimizde büyük bir etkisi olduğu açık. Yeni nesil bir oyuncu olarak Instinction oynamak , geçmişte klasik klasikleri oynadığımız gibi hissedecek.


    Unreal Engine 5 ile oyun geliştirmeye ne zaman ve neden karar verdiniz ?


    O'Neill: Bu takım içinde uzun süredir tartışılan bir konu. Sonuçta, ne zaman değiştirileceği meselesiydi. Erken erişimden bu yana Unreal Engine 5'i test ediyoruz, ancak Unreal Engine 5'i tam olarak dağıtmaya karar vermeden önce Kim Libreri ve Epic Games'teki kilit isimlerle birkaç ay öncesine kadar görüştük. Unreal Engine 5'e geçişi geciktirmek için birçok zorlayıcı neden vardı. Ancak, Instinctions'ta Unreal 5'in sunduğu görsel aslına uygunluğu sağlamak için son kararı değiştirmeye karar verdik.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Oyununuzu geliştirirken özellikle Unreal Engine 5'in hangi özelliklerine veya öğelerine güveniyorsunuz?


    O'Neill: Kesinlikle Lumen ve Nanite ve kullanılabilecek daha fazla özellik ve güncelleme için sabırsızlanıyorum.


    Teknik olarak Unreal Engine 5'in bir parçası değil, ancak dinozorlar için daha fazla kontrol donanımına geçiyoruz ve nihayetinde diğer deneysel araçlarla birlikte motordaki tüm animasyonlarımız üzerinde çalışacağız. Ayrıca, ses mühendislerimiz mevcut araç takımımızla metasound kullanmaya alışıyorlar .


    Oyundaki görseller ve videolar harika. Oyundaki dinozorları ve bitki örtüsünü bu kadar gerçekçi bir şekilde yakalamayı nasıl başardınız?


    O'Neill: Unreal Engine ve Megascan'ın özellikle yardımcı olduğu yer burası. Sadece birkaç ay öncesine ait resimlere ve videolara bakın ve bugün ne kadar uzakta olduğumuzu görebilirsiniz. 3D modelin görsellerini ve gerçekçiliğini geliştirmeye devam etmek önemlidir. Her zaman 'daha iyi' yapılabilecek şeyler vardır, ancak üretkenlik açısından memnun olabileceğiniz standartlar belirlemeniz gerekir. Geçmişte görsel hikaye anlatımında yeterli deneyime sahip olmamıza rağmen, her zaman iyileştirmeye yer olduğunu çok ciddiye aldık.


    Son zamanlarda, dünyanın her yerinden paleontologlarla çalışacak kadar şanslıydım. Bu sayede mevcut dinozorlar yeterince iyi durumdaydı, ancak onları çok daha gerçekçi bir hale dönüştürebildik.


    Artık ilgi çekici deneyimlerle dolu oyunlar yaratmaya odaklandık ve bu deneyimleri destekleyen mekanikler önemli. Resimlerimizin ve videolarımızın bu niyeti ilettiğini umuyoruz.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Oyun tasarımı geliştirme aşaması boyunca nasıl gelişti ve değişti?


    O'Neill: Temelde tasarım stilini aynı tuttuk. Ekip büyümeye devam ettikçe, daha fazla yetenek, girdi ve çaba gösterebildik.


    Şans eseri, oyun ve dinozor seven yerel yatırımcı Hillfarrance, Nisan ayında yatırım yapmaya başladı ve bana ekibi daha da genişletme fırsatı verdi (yatırım şirketinin kurucusu aslında paleontolog olmak istediğini söyledi). Şu anda oyun endüstrisindeki en iyi yeteneklerden bazılarıyla iletişim halindeyiz ve birkaç ay içinde onları yeni ekibimize davet etmekten heyecan duyuyoruz.


    Oyunun başarısı, daha akıllı kararlar vermeyi gerektirir ve bu deneyimler algoritmalar tarafından oluşturulmaz.


    Oyunun grafik kalitesi için çok uğraştınız ama oyunun sesi üzerinde de çok çalıştığınızı biliyorum. Bu oyunun ses paletini grafikleri kadar canlı kılmak için ne yapıyorsunuz?


    O'Neill:Ses, hikaye anlatımı için görseller kadar önemlidir. Sadece birini veya diğerini seçemezsiniz. İlham veren olaylardan daha önemsiz olaylara kadar birbirini tamamlayan bir ilişkidir. Özellikle aksiyon-maceraların anlatıyı vurgulamak için sinematik bir film müziği gerektireceğini bilerek, ilk ses paletimizi çok erken tasarlamaya başladık, oyunun ortamını ve Mezoamerikan bölgesindeki yerel enstrümanları keşfettik. Sesin organik olması, ancak anlattığımız hikayeye özgü olması önemliydi. Bu paleti tanıttıktan ve birkaç erken demoyu inceledikten sonra , Instinction'a uygun bir ton buldum.


    Oyunda dinozorların seslerini nasıl oluşturdunuz?


    O'Neill: Süreç de gerçekten eğlenceliydi! Oyun müziği gibi dinozorların sesleri de doğanın seslerinden esinlenmiş ve çok organik bir şekilde yaklaşmıştır. Günümüz hayvanları ve kuşları, oyundaki dinozorlar için harika bir yaşam kaynağı sağlıyor. İngiltere, Güney Amerika ve Yeni Zelanda gibi çeşitli yerlerde kayıt kitaplığımızı istikrarlı bir şekilde oluşturduk.


    Bu kayıtları eşleştirmek ve manipüle etmek çok gerçekçi ve hayvani sonuçlar üretir.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Bu yılın başlarında , dinozor oyunlarında gerçekçiliğin önemi ve tanınması hakkında bir blog yayınladınız . Gerçekçilik açısından oyunda dinozorları yaratırken nasıl bir yöntem izliyorsunuz?


    O'Neill: Evet, bu bizim takımımızda da hararetle tartışılan bir konuydu ve son altı aydan önce yapılmış her şeyi tamamen elden geçiriyoruz. Çoğu insanın 'eğlence parkı canavarı' olarak düşündüğü bir dinozor yaratmalı mıyım, yoksa daha doğru bilimsel kanıtları mı takip etmeliyim gibi birçok soru sordum. Tüm ekip üyelerimiz dinozorlar konusunda tutkulu, ancak topluluğun bir bütün olarak nasıl tepki vereceğini merak ediyordum. Tabii ki, topluluğun gerçekçilik konusunda gerçekten ciddi olduğunu çok çabuk öğrendim. Bazı insanlar yalnızca harika dinozor oyunlarıyla ilgilenir, ancak gerçekçilik, daha güçlü ve daha tatmin edici bir başarı duygusu sağlama pahasına uygulanması zor bir iştir.


    Hala sanatsal lisanslarımız var ve çoğu durumda anlatıya en uygun seçenekler olacak. Amacımız, dinozorların gerçekten almış olabileceği görünümü, davranışı ve sesi tahmin etmek ve yeniden oluşturmak için bugün mevcut olan bilimsel verileri kullanmaktır.


    Dinozorlar için bu amaca uygun tasarım ve animasyonları nasıl buluyorsunuz?


    O'Neill:Tüm girişimler, görsel özelliklerle birlikte çok sayıda bilimsel makale ve paleontologdan gelen girdileri içeren basit bir tasarımla başlar. Yaklaşık görünümlerini, davranışlarını ve amaçlanan ekosistemlerini tartışarak dinozorları özetliyoruz. Bu yüzden birçok geri bildirim oturumu, iyileştirme ve yinelemeden geçer.


    3D sanatçılarımız ve animatörlerimiz de, bir renk veya desen kadar basit bir şeyi tartışırken bazen bilimsel literatürden alıntı yaparak fikirlerini bildirirler.


    Ses için her zaman doğadan ilham alıyoruz ve dinozor animasyonlarını olabildiğince gerçekçi hale getirmek için çeşitli vahşi hayvanlara atıfta bulunuyoruz. Ek olarak, gerçek hayvanların görüntülerini saatlerce analiz ediyoruz, ancak yürüyüş, ağırlık değişimi veya kişilik özellikleri almamaya çalışıyoruz.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Yatırım şirketi Hill Reference ile birlikte paleontoloji ile ilgili faaliyetlere bağışta bulunduğunu duyunca şaşırdım . İçgüdü fonu nasıl toplandı ve beklentileriniz neler?


    O'Neill: Paleontoloji, gerçekten hak ettiği önem için çok az finanse edilen bir alandır. Dinozorlarla ilgili bir oyun yaparken topluluktan aldığımız desteği bir şekilde geri ödemek istedik.


    Bu konu aslında bilimsel araştırmalar, makaleler, kazılar, restorasyonlar, sergiler, fosil rekonstrüksiyonları (hem dijital hem de geleneksel), antropoloji, paleoekoloji, jeoloji için yatırımcımız ve Hill Reference'ın kurucusu Rob Vickery'dir. başkalarına önemli sübvansiyonlar. Hibe başvuru formları ve daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz .


    Hem tek oyunculu hem de kooperatif modlarına sahip olması nedeniyle, birçok kişinin bu oyunu Dino Crisis veya eski Tomb Raider oyunlarına benzer göreceğini düşünüyorum . Instintion'ı bu oyunlardan ayıran nedir?


    O'Neill: Basitçe söylemek gerekirse, İçgüdü soyu tükenmiş yaratıklar hakkında anlatıya dayalı bir aksiyon-maceradır, bu yüzden karşılaştırma mantıklıdır. ama içgüdüböyle bir çalışmanın yerine geçme veya kopyası değildir ve klasik IP'den ilham almış olabilir, ancak ortak noktaları yalnızca bir dinozor teması veya aksiyon-macera unsuruna sahiptir. Oyunun anlatımı oldukça karmaşık, deneyim benzersiz ve gerçekçi ve oyunun her yönünü etkileşimli bir filmde sürükleyici bir deneyim gibi yaratmak için bir yaklaşım benimsendi.



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz

    Instinction'ı geliştirirken karşılaştığınız zorlukların özellikle akılda kalan kısımları var mı?

    O'Neill: Belki de en zor kısım en iyi yerel yeteneği bulmaktı. Şu anda Yeni Zelanda'da ve dünyanın dört bir yanındaki ekip üyeleriyle uzaktan hibrit bir model işletiyoruz. Neyse ki önümüzdeki birkaç ay içinde Yeni Zelanda Uzlaşma Paketimizin bir parçası olarak daha deneyimli ekip üyelerini bünyemize katabileceğiz.


    Zaman ayırdığın için teşekkürler. Hashbane Interactive ve Instinction hakkında daha fazla bilgiyi nerede bulabilirim ?


    O'Neill: Şu anda sosyal medyamızda ve resmi blog web sitemizde Instinction'ın gelişimi hakkında kısa bilgiler yayınlıyoruz ve her ay geliştirme ve güncellemelerle ilgili tüm haberleri ele alıyoruz.




    Blog : https://www.unrealengine.com/ko/developer-interviews/instinction-from-architectural-visualization-to-a-dino-crisis-spiritual-successor-using-unreal-engine-5




  • Instiction | Game Profile | Unreal Engine



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzUnreal Engine KRyoutube
    Instinction은 뉴질랜드의 건축 시각화 디자인 기업 Dane Design에서 분사한 비디오 게임 스튜디오 Hashbane Interactive의 첫 번째 게임입니다. Dino Crisis의 정신적 후속작으로 평가받는 이 게임은 언리얼 엔진 5로 제작되었으며, 플레이어는 아름다운 월드의 고대 유적과 정글을 배경으로 위험한 장애물과 멸종된 생물들을 피해 탐험하고, 발견하고, 퍼즐을 풀고, 미션을 완수합니다. Instinction은 Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, Xbox Series X|S에서 공개될 예정입니다. 자세히 보기: https://www.unrealengine.com/ko/developer-interviews/instinction-from-architectural-visualization-to-a-dino-crisis-spiritual-successor-using-unreal-engine-5
    https://www.youtube.com/watch?v=Wsrt-ou8bWI


  • Kaçırdıysanız diye söylüyorum, yeni bir Oynanış Fragmanını Future Games Show Summer Showcase, 10 Haziran 2023, sakın kaçırmayın!  


    Etkinliğin ardından YouTube kanalımızda genişletilmiş bir versiyon yayınlayacağız ve ardından birkaç büyük duyuru yapacağız. 


    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz
    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzInstinction, Prehistoric Action-Adventuretwitter
    “In case you missed it, we will be revealing a new Gameplay Trailer at the @GamesRadar Future Games Show Summer Showcase: June 10, 2023, don't miss it! Following the event we will release an extended version on our YouTube channel, and quite a few huge announcements…”
    https://twitter.com/InstinctionGame/status/1653700646460350464
  • Instinction Gameplay Trailer - Future Games Show Summer Showcase 2023



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzFGSyoutube
    A gameplay trailer for Hashbane’s tense dino shooter Instinction dropped during the Future Games Show Summer Showcase. Instinction is coming to Steam Early Access in 2023. #FutureGamesShow #FGS
    https://www.youtube.com/watch?v=9Uf3jUlQgIM
  • Gamers React To Instinction Gameplay Trailer - Future Games Show 2023



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzFGSyoutube
    Streamers react to the Instinction trailer featured in the Future Games Show Summer Showcase 2023. This awesome Dinosaur game from Hashbane looks INCREDIBLE. Instinction is coming to Steam Early Access in 2023 and you can sign up for the playtest on PlayInstinction.com #FutureGamesShow #FGS https://www.youtube.com/@FutureGamesShow #FutureGamesShow #FGS #instinction #streamerreactions
    https://www.youtube.com/watch?v=cvHE8G57CJA
  • State of Unreal'e kısa bir demeç veren Yapımcı ekip. Çıkış tarihi için yakında net birşeyler söyleyeceklermiş. :)

  • DESTEKÇİ SÜRÜMÜ AVANTAJLARI:


    + Full game (Q4 2025)

    + Alpha Access (Q3 2024)

    + Experimental branch

    + Access to SUPPORTER only Discord:

    | + WIP content | rigging videos

    | + Monthly Briefing updates | bi-annual AMA

    | + Exclusive behind-the-scenes content

    | + Post release documentary

    | + Private screening of gameplay videos before release

    + First DLC Free

    + Supporter only skins, UI & menu

    + Digital copy of INSTINCTION soundtrack

    + Digital art book




    INSTINCTION | GAMEPLAY | PART 1



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzInstinctionyoutube
    Become a Supporter and help us shape and improve INSTINCTION at https://www.playinstinction.com/ SUPPORTER EDITION BENEFITS: + Full game (Q4 2025) + Alpha Access (Q3 2024) + Experimental branch + Access to SUPPORTER only Discord: | + WIP content | rigging videos | + Monthly Briefing updates | bi-annual AMA | + Exclusive behind-the-scenes content | + Post release documentary | + Private screening of gameplay videos before release + First DLC Free + Supporter only skins, UI & menu + Digital copy of INSTINCTION soundtrack + Digital art book Visit our website https://www.playinstinction.com/ to Pre-Order INSTINCTION for PC. Final game will be available on PC and Console. We'll be releasing 3 gameplay videos this year, showcasing very different things and experiences. - This first video occurs very early in the game, Izzy is still getting to grips with the situation. - The second video will showcase combat with human and dinosaur AI, 3 weapons and some unique mechanics we've never revealed, you'll also see the local civilization along with their impressive architecture/technology. - The third will entail destruction, swimming and reveal another unique mechanic. We're in active development and continue to improve performance, assets, animations, environments, mechanics and overall visual fidelity. Audio settings allow for asynchronous adjustments.
    https://www.youtube.com/watch?v=-MGO2kW3xns




  • PC için INSTINCTION Ön Siparişi vermek için https://www.playinstinction.com/ web sitemizi ziyaret edin.


    Final oyunu PC ve Konsolda mevcut olacaktır.

  • Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Arayüz
    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzInstinction, Prehistoric Action-Adventure (@InstinctionGame) on Xtwitter
    We received tons of questions about our Deinonychus model, so we wanted to show a bit more of what will be showcased in the demo. We've been working on a few AI systems for this bunch, importantly combat and natural living behaviors when not engaged with the player. We love this…
    https://twitter.com/InstinctionGame/status/1707753622908612831
  • Torosaurus Reveal - INSTINCTION



    Instinction | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe ArayüzInstinctionyoutube
    We've teased this horned creature before, sparking debate amongst our community as to what species this ceratopsian is. As we wrap up the last of the locomotion animations, we decided to give a little sneak peak of our Torosaurus in action. Become a Supporter and help us shape and improve INSTINCTION at https://www.playinstinction.com/ SUPPORTER EDITION BENEFITS: + Full game (Q4 2025) + Alpha Access (Q3 2024) + Experimental branch + Access to SUPPORTER only Discord: | + WIP content | rigging videos | + Monthly Briefing updates | bi-annual AMA | + Exclusive behind-the-scenes content | + Post release documentary | + Private screening of gameplay videos before release + First DLC Free + Supporter only skins, UI & menu + Digital copy of INSTINCTION soundtrack + Digital art book Visit our website https://www.playinstinction.com/ to Pre-Order INSTINCTION for PC. Final game will be available on PC and Console. Wishlist on Steam: Steam: https://store.steampowered.com/app/16... DARE TO PLAY INSTINCTION Explore a Lost World in the Valley of the Rift. Fight to stay alive in a deadly world of living dinosaurs, where ancient predators and prey still live in delicate balance, red in tooth and claw. Run, fight, and use your wits to stay one step ahead of the most terrifying hunters the planet has ever known. CAN YOU SURVIVE IN THE LAND OF THE DINOSAURS? SOCIALS: https://linkin.bio/instinctiongame Roadmap details releasing soon.
    https://www.youtube.com/watch?v=2PW0kEbOYhQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.