Şimdi Ara

Instagram, Threads adında yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram bundan birkaç yıl önce Direct adında bağımsız bir mesajlaşma uygulamasını kullanıma sunmuştu. Platform zaten uygulamasında yerleşik bir mesajlaşma özelliğine sahip ve Direct adlı bu uygulamanın da ömrü uzun olmadı. Ancak gelen haberler şirketin bu sevdadan vazgeçmediğini gösteriyor.
     

    Snapchat ile rekabete destek

    The Verge'de yayınlanan yeni bir rapora göre Instagram, kullanıcılar ve yakın arkadaşları arasında samimi paylaşımlara teşvik edecek olan Threads adlı bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor. Bu uygulama ile metin, fotoğraf ve video iletilerinin yanı sıra konum, hız ve pil ömrü gibi bilgiler arkadaşlar arasında paylaşılabilecek. Uygulama genel anlamda Direct'in gelişmiş bir sürümü olacak diyebiliriz.
    Yayınlanan rapora göre Threads uygulaması, Instagram'ın Snapchat ile rekabet etmesine ve kullanıcıların uygulama içinde geçirdiği sürenin arttırılmasına yönelik olarak geliştiriliyor. Ana odağı fotoğraf paylaşmak olan Instagram'ın yeni uygulamasının ne denli başarılı olacağını şimdiden kestirmek çok zor. Gelen bilgiler ise Threads uygulamasının test edilmeye başlandığı yönünde ve Instagram'ın bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadığını da belirtelim.
      



  • "kullanıcılar ve yakın arkadaşları arasında samimi paylaşımlara teşvik edecek olan Threads"
  • Ortada Snapchat mi bıraktılar, hala rekabet etmeye uğraşıyorlar :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.