Şimdi Ara

İnstagram gözükmeyen mesaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram üzerinde gizli 7 tane dm bildirimim var, birisi dm attığı zaman menüde 8 bildirim, uygulamaya girdiğimde dmde 1 bildirim gözüküyor 2 mesaj gelirse menüde instagram uygulama ikonunun üzerinde 2 yazması gerekirken 9 yazıyor yani gizli olarak dmde 7 bildirimim var. 2.bir hesabı açıp profili değiştirdiğimde kendi hesabıma geçerken 7 mesaj diye bildirim göstermesine rağmen dm kutumda mesaj isteği olmamasına rağmen 7 tane bildirimim var.


    instagramı silip tekrar kurdum, uygulamaya tarayıcı üzerinden girdim, dmdeki tüm mesajlarımı sildim, hesabımı dondurup tekrar açtım, güncel ios ve instagram kullanıyorum, hata sorun uzun süredir var instagrama 3 kere güncelleme gelmesine rağmen problem çözülmedi. 

    Problem instagram uygulamasında değil benim kendi profilimde, başka hesapta aynı sorun yok fakat benim hesabımda 7 mesaj bildirimi gelip gidiyor sürekli. Facebook ile bağlantılıda değil hesabım. Bu sorunu çözen duyan bilen var mıdır ben her şeyi denediğimi düşünüyorum fakat sorunumu çözemedim 2 kerede instagram desteğe yazdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.