Şimdi Ara

İNSANLARIN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amerikan malı loserpool taraftarlar nedense yıllardır ezildikleri City takımına ve buna mukabil ve PSG takımlarına karşı bir nefret duyuyorlar. sebebi para takımı olmasıymış. öncelikle ırkçı bir taraftar olduklarını düşünüyorum. sahipleri arap değilde abdli olsa bir şey demeyeceklerdi. ikincisi ise city'nin taraftar sayısı loser taraftarından(yerel bazda) fazla olduğu bir gerçek. ama ülkemizde romantikçiler(istanbuldaki şüpheli milan maçınını etkisiyle) loserpool hayranlığı duyuyorlar.

    asla yalnız yürümeyeceksin(celtic takımının sloganı) sloganını çalıp güzel pazarladılar. halbuki loserpoolun 1980 lerdeki başarısı hariç(man utd uçak kazasının etkisi ve hakemlerin everton nefreti olmasaydı o zamanları da göremeyeceklerdi) bir başarıs olmayan 40 yıldır lig kazanamayan, bir kaleciye 90 defansa 100 milyon sterlin vererek yerel kupalar ve şlden elenerek bu sene zar zor alacakları kupayla övünmeye başlamaları şahsımı onlar adına utandırmıştır.

    önümüzdeki sezon dağılacak bu takım. chelsea-arsenal-city üçlüsü ligi uzun süre domine edecektir.







  • Bize söylenecek hiçbir şey bırakmamışsın üstad, kalemine sağlık ✍️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea ve Arsenal ligi uzun süre domine edecek. Buraya kadar iyi gidiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    arteta'nın hocası guardiola. dolaysıyla arteta her türlü takımı ileri seviyeye taşıyacak bu kesin.
    chelsea ise elindeki gençlerin gelişmesiyle büyüyecek ki gelişecek gibi duruyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

    Bu mesaj silindi.
    Gay lobisi

    Todo hocam, yine formundasin.Beni bu zor günlerde gülümsettiğin için tşk ederim.
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    van dick e de gay diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olursa olsun City hiçbir zaman liverpool seviyesine gelemeyecek.

    O yüzden çok da şey yapmamak lazım
  • Benim tanıdığım ne kadar ahlak dışı şahıs varsa ya Barcelona ya City ya PSG ya Chelsea'yı tutuyor. İngiltere hariç Liverpool'lu tutan adam 2005 İstanbul Finali için Liverpoolun mevzisine gelen futbolu ve futbolun ruhunu seven insanlardır. Güce tapmıyor tarihe tapıyoruz.
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    tarihe tapıyorsan git aston villayı tut. liverpool tarihmiş hahahhahaha
    güce tapıyorsunuz diyen adam diktatör franconun takımını tutuyor
  • Senin gibi her takımı tutan döneklerden miyiz ? Bizi burada tanıyanlar tanıyor. Real Madrid favoriyken bizi yalayan sen değil misin ? Real Madrid'i sözlerinize dahi almayın 13 tane CL kupası olan bir takım tabi ki diğer aciz takımlardan üstündür. REAL MADRİD adı bile geçmesi sizin için hoş olmaz. Mevzu Liverpool ise sizin tuttuğunuz leş takımlarınızın LIVERPOOL olması için bir 50 yıla ihtiyacı var.
  • Ronaldo dediğin adam tarihin en büyük futbolcusu tabiki etkisi olacaktır. Ancak bizi Real Madrid yapan o değildir. Real Madrid her dönüm en büyük takımdır.
  • Evet diktatör Franco o kadar büyüktü ki Avrupa kupalarına dahi müdahale edebiliyordu. Franco dediğin adam Mussolini ve Hitler'in gölgesine sığınıp 2.dünya savaşından kaçmak için her türlü şeyi yapmış bir adamdır. Avrupa arenasında hiçbir sözü geçmez. Franco, Salazar kadar dahi ülkesinde etkili olsaydı şu an katalanlar sağda solda böyle konuşabilir miydi ? Öğrenmişsiniz aynı şeyleri sıkıyorsunuz. Barcelona dediğin takımın Kral Kupası sayısına bak ? Futbol oynayana kimse karışmadı. Pkklı ve Kızıl zihniyetin medyanın dayatmaları belli, ezilen halklar kendi topraklarına sahip çıkmalı devletleri bölmeli yaşa barcelona yaş kürdistan yaşa komünizm!!!!! yavaş geleceksiniz. Ne İspanya ne Türkiye hiçbiri bölünmeyecek baş kaldıranın kafası ezilecek.

    Futbol oyununu küçük görmüyorum siyasi gücü yüksek bir oyundur. Futbol üzerinden bazı şeyler yıllardır başarılmak isteniyor / başarılıyor. Bazı takımlar arkadan itiliyor. Bakın ezilmiş milletlerde çok iyi şeyler yapıyor, hadi hep beraber sessimizi yükseltelim ayakları bize sökmüyor..


    Ayrıca Ronaldo düşmanlığı yaptığımız nerede görülmüştür ? Ronaldo, Di Stefano'dan sonra bu kulübün en büyük efsanesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 1 Haziran 2020; 16:55:26 >




  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    avrupa kupalarnı ciddiye almak nedir ya

    1992'den önceki şller süt kupasıdır.

    8 takımın katıldığı kupay alıyor real ouhahahaha
    nottingham forest'in 2 tane var şlsi puhahahahahahahahah

    pkk mkk kürdistan vs. demişsin puhahahahahahhahah ne alaka bunlar koçum benden ala milliyetçi atatürkçü adam yoktur siyasete çekme insanları başka şeylerle yaftalama barcelonayı günahım kadar sevmem ki ismini bile anlamadım sen gelmiş burada ötüyorsun zora gidince laf cambazlğı yapma akıllı ol

    rm diktatör tarafından el altından adam edilmiştir.

    di stefaonun kendisi böyle şey iddia etmez

    hadi yallah asabımı bozma boş yapma
  • Sen kimsin Atatürkçü olacaksın sen kim futbol konuşacaksın.. Tarihi kişi ismi verip cevaplarını alınca konuyu değiştiriyorsun. 1992'den öncesi süt kupasıysa senin leş takımların neden alamadı ? Ha diyelim 92'den sonrası geçerliyse senin leş takımların yarı final bile neden oynayamadı ? Ronaldo yokken 92 sonrası dönemde bu kupayı 3 kere aldık.
  • oo tartışmaya bak tam benlik,açtım birayı maykıl reyiz gibi mısır hüpleterek izliyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.