Şimdi Ara

İnsanları Dövmek Bu Kadar Kolay Mı Bu Ülkede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden sağda-solda haberlerde falan hep duyardım buna benzer haberler...Bu akşam saatlerinde teyzemden bir telefon aldım, diğer teyzemin büyük oğlu (35 yaşından büyük) hastaneye kaldırılmış komadaymış...

    Sebep? Dayak yemiş...

    Olay şöyle gerçekleşmiş; Kuzenimin canı sıcak trabzon ekmeği çekmiş, çoban salata ile yicem diyip motorsikletine atlayıp fırına giderken, yolda motoru bozulmuş, yapamayınca telefonla tamirci çağırıp beklemeye başlamış.

    Motorun arkasına araba yaklaşmış, adamlar işini bitirince tekrar arabalarına binmiş ve camdan kuzene seslenmişler;

    - Çeksene lan motoru arabanın önünden!
    - Hocam nasıl çekeyim, motor bozuk, tamirci bekliyorum.
    - Bak bide geri cevap veriyor,çek dedik lan..

    falan derken bunlar biraz daha sözlü dalaşıp, arabadan 3 kişi iniyorlar ve kuzenimi komaya sokacak şekilde dövüyorlar. Sonra öldü sanıp orada bırakıyolar, hatta arabalarınıda bırakıp kaçıyorlar panikle...

    (yukarıdakiolayı görgü tanığı terzi anlatıyor polise)

    Bu saate kadar düşünüyorum bu ne iştir yahu...

    Bu öfke nedir? Hepiniz polat alemder falan mısınız? ne ayaksınız?
    Hiç tanımadığın birisini 3 kişi arabadan inip dövmek nedir yahu?

    Şimdi bu ülkemizde suçta sayılmaz, adamlar yakalansa bile ilk mahkemede serbest kalırlar..

    Sanırım avrupa da; bulgaristan romanyayı falan çıkar bütün avrupa ülkelerinde bu çok ağır cezalandırılır, güney amerika hariç abd ve kanada da polisler görse direk dövenleri vururlar. Sanırım bulgaristan dan başlayıp doğuya gitikçe insan dövmek normal midir nedir..

    Bunu rusya, özbekistan ve phuket de dayak yiyen arkadaşların anlattıklarından çıkarıyorum (özbekler rüşvet alamadıkları için döver, phuketdeki jeyski kiralar, iş bitince sen çizmişsin jetskiyi parasını öde derler sonra haydi kavga) veya ben niye bu kadar kapsamlı düşündüm şimdi durup duruken..hala aklım almıyor bu işi yaa, nasıl bişeydir bu arabandan in tanımadığın birini, saçma sapan bir bahane ile döv...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 1 Eylül 2012; 1:53:10 >







  • hayvan herifler hiç bişey yanlarına kalmaz elbet çıkar acısı en yakın zamanda iyileşir inşallah çok geçmiş olsun
  • Tabi binbir çeşit insan var ama en kötüsünün bile içinde azcık merhamet olmalı, olayın böyle geliştiğine emin mi o terzi efendi?
  • Muhtemelen kafaları güzeldi. Böyle hayvanlarla yaşıyoruz yapıcak bir şey yok
  • Malesef çok var öylelerinden. Karşıdan 2 kişi geliyordu, biri arkadaşa sordu sen bu mahallede mi oturuyosun diye o da evet dedi. Sonra maket bıçağını çıkarıp üzerimize salladı.
  • serbest kalıcaklarını sanmıyorum.Akraban komadaymış baksana.
  • Benim arkadaşım fırının önüne park ediyor arabayı, arkada başka bi araba duruyor.Yolda niye yol vermiyorsun diye filan bağırıp bi anda arabaya yürüyorlar.Arkadaşımın kız kardeşi inmiş o sırada ekmek almaya.Arabayı arkadaşım sürüyor yanında abisi var. İniyorlar arabadan hani kız kardeşlerine yönelirse diye adamlar.Arkadaşım 19 20 yaşında.Karşıda bi adam 35 diyeri 50 yaşındaymış. Daha hiç birşey olmadan abisine bi tane geçirmiş birisi.O arada bu araya gırmış karışıklıkta 50 Yaşındaki adam Ekmek bıcağı büyük bıcakla arkadaşımı 6 yerinden bıçaklıyor.Çok şükür hayatta. Çok şerefsiz var.Bu devirde erkekliği bi kenara bırakmak lazım.Adam akıllı düşünmek lazım artık.
  • ben bu insanları öldürmek kanaatindeyim. kasten adam yaralayanları ve öldürenlere idam cezası uygulanmalı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulas.

    Benim arkadaşım fırının önüne park ediyor arabayı, arkada başka bi araba duruyor.Yolda niye yol vermiyorsun diye filan bağırıp bi anda arabaya yürüyorlar.Arkadaşımın kız kardeşi inmiş o sırada ekmek almaya.Arabayı arkadaşım sürüyor yanında abisi var. İniyorlar arabadan hani kız kardeşlerine yönelirse diye adamlar.Arkadaşım 19 20 yaşında.Karşıda bi adam 35 diyeri 50 yaşındaymış. Daha hiç birşey olmadan abisine bi tane geçirmiş birisi.O arada bu araya gırmış karışıklıkta 50 Yaşındaki adam Ekmek bıcağı büyük bıcakla arkadaşımı 6 yerinden bıçaklıyor.Çok şükür hayatta. Çok şerefsiz var.Bu devirde erkekliği bi kenara bırakmak lazım.Adam akıllı düşünmek lazım artık.

    bu dunyada insanin insana ettigini, baska bir varlik etmiyor. insanlardan nefret etmiyorum ama onlar etrafta yokken daha rahatim. ozlikle turkiye gibi bir ulkede, trafikteyken cok sabirli olmak gerek. insanli.la alakasi olmaya turler cok var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle hayvanları itlaf edeceksin arkadaş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bin tl lik dogana sahine ses sistemi takip agir abi takildigini sanan tipler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlette ve millette suç ben her kavga gördüğümde polise haber veririm bu kesin olan vatandaşlık görevim poliste ayırır ve yasal süreç başlar eğer polise şikayet etmesem saldırgan cool kendi deyimiyle kabadayı bir kişilik olduğunu sanıp havalandıkça havalanacak bunun toplamında düzeni bozan sığır tipler ortaya çıkacak böyle de sonucu olacak her kavgaya 1000 lira kişi başı yaralamalıya da 3-4 sene hapis kitleseler ve bunu uygulaslar bu şerefsizlerin hiçbiri bu şekilde davranamaz
  • Yaptırım mı var ki? Serserisi iti kopuğu çarşılarda gezerler laf atarlar olay çıkarırlar bir polis de çıkıp işlem yapmaz bunun hakkında. Bunlara insan demek de mümkün değil. Hayvan bile dayaktan anlar ama bunlar anlamıyor. Kaç kişi gördüm adam olay çıkarışını sonra yediği jopları güle eğlene anlatıyor. Koymuyor adama. Hep söylüyorum. Prangayı bağlayacaksın, en ağır işlerde köpek gibi çalıştıracaksın bu tip suçluları. Hapse atıp bakmak çok saçma gelmiştir bana hep. 1 kuru ekmeğe çalışsınlar it gibi.

    Sinir yaptım sabah sabah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exvision

    Pederle geziyoruz bir gün baktım arabanın benzini bitecek. Araba stop etti. Arkadan iki tane apaçi babama küfür falan etti o sinirle ikisini de sağlam dövdüğümü hatırlıyorum.

    kac kilosun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye, üzerinde yaşayan insanlardan dolayı adam olamadı
  • sırf öyle tipler yüzünden geceleri ışık olmayan yerlerden geçerken yusuf yusuf ederek geçiyorum ve çok mecbur kalmazsam o vakitlerde dışarı çıkmıyorum
  • Hic bir sekilde serbest kalmazlar, iskembeden sallamayin. Arkadasim cok buyuk tahrik olmasina ragmen bir cocugu dovdugu icin hapse giriyordu. Sonra anlastilar da vazgectiler. Kimse kimseyi komaya sokup mahkemeden cikamaz. Turkiye'yi ne saniyorunuz siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marinerocyp

    türkiye, üzerinde yaşayan insanlardan dolayı adam olamadı

    insan mı?
  • Dayak yemek ve ardını getirememek çaresizlerin yüz ifadesidir. Bu devirde pislik ve acımasız olucaksın yoksa ezerler.



    ŞAKA YAPTIM ATAR YAPMA YERLER..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 1 Eylül 2012; 9:24:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exvision

    Pederle geziyoruz bir gün baktım arabanın benzini bitecek. Araba stop etti. Arkadan iki tane apaçi babama küfür falan etti o sinirle ikisini de sağlam dövdüğümü hatırlıyorum.

    onlar haketmiş ama ota bota sataşıyorlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.