Şimdi Ara

İnsanlar niye Jahreinin bir şeyler izlemesini izliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • senin ve senin gibiler yüzünden burda viral reklam yapmanız yüzünden bu adamın ismini duydum aferin viral reklama devam iyi para veriyor size ama izlemiyecem. Kesin ene baturdan daha saçma bir kişiliktir.
  • Çünkü kendi yaptıkları şeyden,oynadıkları oyundan keyif alamıyorlar.Yayıncıları izliyenler bu kitleler.Kendisi iyi lol,pubg oynayamıyor.Oyuna girince ölüp duruyor canı sıkılıyor.Açıyor süper oynayan adamları izliyor onların oyunundan keyif alıyor.Olay bu.İtirazı olan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Çünkü kendi yaptıkları şeyden,oynadıkları oyundan keyif alamıyorlar.Yayıncıları izliyenler bu kitleler.Kendisi iyi lol,pubg oynayamıyor.Oyuna girince ölüp duruyor canı sıkılıyor.Açıyor süper oynayan adamları izliyor onların oyunundan keyif alıyor.Olay bu.İtirazı olan ?
    Oyun konusunda bu doğru olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    İnsanlar zamanları sınırsız gibi sonsuza dek yaşayacak gibi harcıyorlar zamanlarını.



    70-80 yaşına gelince de hayat çok çabuk geçti gitti diyecekler
    Yemin ediyorum felsefe yapayım diye yazdığın yazı bana farkındalık kattı zevk alarak değerlendirerek yaşayacağım bro vallaha kendime geldim eyv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok var böyle ya. millet kpop kliplerini falan reaction videoları var onlar en garibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

    Kesinlikle ilk yazdiğiniz sebep doğru.



    Kendilerini jahrein'in yerinde hayal ediyorlar. Kendilerinin de her konuda ki fikirlerini başkaları duysun istiyorlar. Yalnızlıktan muhtemelen. Jahrein gibilerde aynı mantık, bakın her konuda bir fikrim var bu fikrimi duyun demeye getiriyorlar. Mesela forum'da bir konu açilir insanlar doğru yanliş fikirlerini söyler içini döker, bazen sert tartişmalar çikar falan, yani herkes içini gelip döker bu tip yerlere. Jahrein bunu göruntulu yapiyor ve içini döküyor, izleyenler de öyle yapmak istiyor.



    Anlamadiğim tek şey yeni internet hattı, yeni bilgisayar, yeni youtube hesabim ile girdiğimde bile youtube'a bu videolar yine anasayfama düşüyordu halâ da düşüyor. Ve çok izleniyor.

    Alıntıları Göster
    İlk sebep. bende izliyordum boş zamanlarımda ve benim fikrimi söyleyince mutlu olurdum.




  • Adam bug'unu bulmus bu isin ister istemez bagimlisi oluyor millet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PcMert

    Yemin ediyorum felsefe yapayım diye yazdığın yazı bana farkındalık kattı zevk alarak değerlendirerek yaşayacağım bro vallaha kendime geldim eyv

    Alıntıları Göster
  • Jahrein kim ?
  • Kişinin işi gücü yoksa gün içinde fazlaca boş vakti varsa izler, Kim bu arkadaşlar ? 8 9 yaşlarından başlayıp ergenlik dönemine kadar olan kitle, adamın okul dışında sorumluluğu yok ve pekte sosyal değilse bütün gününü bunlara ayırıyor. Bu adamlarda zaten onların kafasından konuşuyor, olay bitiyor. Bir nevi sanal arkadaşlık yapıyorlar...

    Tabi savunduğum ve doğru bulduğum bir şey değil, sanal ortamın güçlenmesiyle birlikte evlerin içinde yalnızlaşan çocuklar fazlalaştı, onlarda yalnızlığını bunlarla gideriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.