Şimdi Ara

İnsanlar neden Sony'yi gömüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün forumlarda haberlerin yorum kısmında birçok insan Sony'yi gömüyor anlamadığım bir şekilde.(Haber siteleri bile)(Çöp Sony tuğla Sony vb.). 6 yaşımdan beri teknolojik ürünlerde Sony ilk tercihimdir ve birçok Sony ürünüm var şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sürekli apple xiaomi yada huawei'i övüyorlar. Hiçbirini sevmem bu firmaların yaklaşık 9 sene apple ürünleri de kullanmıştım ama hiçbirinden memnun kalmadım ama Sony'nin her ürününden memnunum. Neden insanlar sürekli Sony'yi gömüyor?



  • Hocam bende sonyi severim. Huawei p20 lite kullanıyorum yerine Xperia xz almayı düşünüyorum. Daha önce Sony z5 kullanmıştım. Xz nasıl bir cihazdır ses kalitesi telefon görüşmesinde ses kalitesi nasıl. Telefondan kaynaklı şebeke sorunu oluyor mu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el cordobeslerin ikincisi E kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorsunuz ki Sony Mobile Türkiye'den çekildi. Sony Xperia XZ güzel telefondur incelemelerini izledim ama kullanmadım. Yalnız biraz eskidi. Şuan da almak pek mantıklı olmayabilir. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama daha yeni cihazlara bakmak lazım. Eğer alabiliyorsanız yurtdışından alınabilir. Ben Sony Xperia 1 II'yi bekliyorum. Ama ben almakta kararlıyım diyorsanız bence XZ Premium'a da bir bakın derim veya XZ1'e. Bunlar XZ'ye göre daha güncel cihazlar. Konu açabilirsiniz kullananlar yorum yapar.
  • Eyvallah hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony telefonların tasarımları malesef günümüze ayak uyduramadı bir de çok cihazda ısınma problemleri türkiye de kullanıcıları başka markalara yönlendirdi.
  • Bilmedikleri için gömüyorlar :) Dünyanın en çok satan oyun konsolunu üreten kim? Sony. Ha, Sony'nin mobil için çok uğraşmadığı da bir gerçek ama cihazları zamanına göre çok iyi. Sony'nin tasarım ve özellik olarak beğendiğim telefonu olan Xperia Z5'i aldım. Birader gördü, zorla aldı :) Arada hatırlatıyorum, cihazı ne zaman verecen diye, oralı olmuyor :) Verdiği an almaya hazırım yani.

    Sony'nin ürünleri çok iyidir lakin herkes bunun farkında değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımları ağ dışı 2012'lerden kalma. seven var evet ama satış oranlarından da anlıyoruz ki yüzde 1 ile değil. günümüz trendlerini yakalayamamış bi firma. artık piyasa 2010 ların başındaki gibi lgden samsungtan htc den (iphone ayrı bi ekosistem zaten) ibaret değil. çinli markalar piasayı özellikel de fiyat politikalarıyla acayip domine ediyorlar. xiaomi huawei oppo realme vs. markaların yaptığı telefonlar canavar gibi ve sonynin yarı fiyatına daha iyisini sunuyorken kimsenin sony fantazisi yoksa durduk yere o paraları o cihazlara vereceğini sanmam. dediğim gibi yüzde 1'in altında oran. uyum sağlayamayanların da hepsi gitti sadece sony değil bu arada. yukarıda saydıklarımdan sadece samsung ve iphone hala ayakta kalabildi. sonyye özel bi şey değil yani lg de htc de nokia da aynı kaderi paylaştı.
  • Sony telefon kullanmıs olarak sony bir daha almam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası ben Sony'yi beğeniyorum. MP3'leri güzel oluyor.
  • Zamanında Sony tuşlu telefon almıştım tuşları düşüyordu garantiden ilgilenmediler telefon kronik sorunlu çıkmıştı piyasa her aynı modeli alanın tuşları düşüyordu yerinden çıkıp...sonra Xperia serisinden bir cihaz aldım aşırı ısınıyor su ve kendi kendine kapandı bidaha da açılmadı ...Sony i severim ama asla cep telefonlarından almam daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony telefonları hala beğenenler hangi kafada anlamıyorum
  • Xperia z1 ilk çıktığında yurtdışından almıştım 400 dolara. 1 sene sonra ekranı saçmalamaya ve ara ara kendi kendine basmaya başladı. 1.5 yılın sonunda tamamen kontrolden çıktı. Yengeme z3 aldık 1 sene sonra aynı sıkıntı. Telefonlarından soğumam için gayet yeterli bi sebep. Onun dışında ses ürünlerinden memnunum. Sonyericson zamanında ise favori telefon markamdı w810 i yi hala unutamam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede zaten yok da

    Yurt disinda şuan aptal aptal fiyatlara çıkıyor 1300 dolar vs

    Türkiye'deki en buyuk sorunu ise ekran kasa orani takintisi insanlardaki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Bilmedikleri için gömüyorlar :) Dünyanın en çok satan oyun konsolunu üreten kim? Sony. Ha, Sony'nin mobil için çok uğraşmadığı da bir gerçek ama cihazları zamanına göre çok iyi. Sony'nin tasarım ve özellik olarak beğendiğim telefonu olan Xperia Z5'i aldım. Birader gördü, zorla aldı :) Arada hatırlatıyorum, cihazı ne zaman verecen diye, oralı olmuyor :) Verdiği an almaya hazırım yani.

    Sony'nin ürünleri çok iyidir lakin herkes bunun farkında değil.
    türkiye pazarından çıktı bide sony çok reklam yapan bir firma değil görülmemesinin sebebi olabilir.
  • Hiç Sony kullanmayanlar Sony'i gömer. Sony kullananlar eksiklerini söyler, eleştirir ancak hakkını teslim eder Sony'e. Fark burada işte.
  • Sony telefonlar Ericsson ile guzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • compact serisi çok iyiydi , genelde sony kaba cihazlar yapiyordu tuğla gibi buda bir sebep bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabuk bozuluyor tamir de olmuyor, bu yüzden pek alıcısı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık parayla da yok. Hiç yok.

  • Sony telefon işini mi bıraktı , tr den mi çekildi , hiç sony telefon yok mağazalarda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.