Şimdi Ara

İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Bu etkinlik kaçmaz. İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları Geçenlerde nette gezerken böyle güzel bir etkinlik haberine denk geldim. İçeriğine bakınca resemen şok olduk diyebilirim. Bu kadar çok içerik, bu kadar ünlü bir tasarımcı, konuşmacıyı bir araya getiren bir şey sanırım bu ülkede olmadı.

    içinde aydınlatmadan, banyoya, vitrifiyeden zanaat objelerine, bahçe mobilyasından aksesuar tasarımına kadar bir çok konu var. Konuşmacılar Selim Yuhay, Arni Aromaa ve Sauli Suomela, William Myres gibi on numara insanlar var. Etkinlik 28 - 31 Mayıs tarihleri arasında olacak.

    Etkinlik ile detaylı bilgi isterseniz. İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları

    Siteden yapılan açıklama; Bursa'ya inovatif ve tasarım odaklı bir kimlik kazandırmak için yola çıktık.

    Çünkü Bursa’nın, Türkiye çapında model alınacak eşsiz bir kent olma potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. Tasarım, bilim ve teknolojide ülkenin önünü açan, sanayicilerin, akademisyenlerin, girişimcilerin ve Bursalılar’ın etkileşime geçmesi için farklı platformlara sahip, ufuk açan bir Bursa...Neden olmasın?

    İşte Inovasyon ve Tasarım Buluşmaları bu vizyonun ürünüdür. İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları, sanayicilerin, akademisyenlerin, girişimcilerin ve Bursa halkının biraraya gelmesini sağlayan, işbirliği olanaklarını yeşerten, tasarım ve inovasyonun bir kültür olarak benimsenmesi ve Bursa’yla özdeşleştirilmesini sağlayan bir platformdur. Bu platform, Bursa’yı cazibe merkezi haline getiren bir dizi etkinliğe evsahipliği yapmaktadır.

    Bursa’nın tasarım ve inovasyonu kentsel kimliğinin önemli bir parçası olarak öne çıkarmasında, İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’nın kilit önemi vardır.

     İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.