Şimdi Ara

İngiltere'den Vatandaşlarına Karşılıksız 10.000 Pound, Bizde De Uçak Bileti İndirimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tek derdiniz para dinsizler. Onemli olan oteki dünya bu dünyada sefil hayatiniza şükrederek devam edin ! Sosis ve dua ile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ingiltereyle kiyaslama ispanya olmaz fransa almanya italya abd rusya yine olmaz uganda oda olmaz . kimle kiyaslayalim ? Caldilar yediler yuttular vergilerimi ? Yıllık ben 50 60 bin tl vergi ödüyorum ben haberin var mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    Deli konuşuyor susun , konuş deli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atatürk'e ihanet edenlerin akıbeti hep aynıdır ve olmaya devam edecektir :)
  • Bu tarz konular pek akıl karı değil ya. İngiltere senin metrobüs beklediğin durakta önünden rolls royce ile geçen kişi demek. O adam ile kendini kıyaslamazsın. Senin önce araban olmalı ki ondan sonra arabaları kıyaslayabilesin. Elma ile armut gibi iş. Ne diyelim. Kaderimiz böyleymiş. Belki de yukarıda da dedikleri gibi herkes hakkettiği kaderi yaşıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 27 Mart 2020; 6:47:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomimizin çok iyi olması sebebiyle daha da güçlenmek ve Avrupa devletlerinden ileride olmak adına üretimi artırmak için bizde böyle şeyler elbette olmaz olamaz.
    80 milyon insanın yarısına 10 bin TL verirsen eğer ülkemiz için kesinlikle iyi olmaz. Bir çok ülkeden geri kalabiliriz. Sonuçta biz adalet ve kalkınma ülkesiyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4421B273C -- 27 Mart 2020; 7:4:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçuşlardan vergi muafiyeti sağlandı. Çünkü uçuş yok+ kolonya+ dua. Ama işsizlik fonunu kullan+ İhtiyat akçelerini kullan+ ptt'yi zarar ettir+ Çaykur'u zarar ettir..Hem de MİLYONLARCAAAA zarar. Yolları köprüleri halk ödesin.Hazineden garantili nasılsa fahiş bedelleeree geçiş ücretleri..

    Vatandaşa gelince 3 fatura bizden diyen yok. Zamma gelince enflasyon %10.

    Her şey müstehaakkkkk
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    Basit bir turkroach hemen ailevi değerlere küfür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para neki insanın elinin kiri bu gün var yarın yok dualarda buluşalım

    Sucuk ve yumurta ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deboern

    Ingiltereyle kiyaslama ispanya olmaz fransa almanya italya abd rusya yine olmaz uganda oda olmaz . kimle kiyaslayalim ? Caldilar yediler yuttular vergilerimi ? Yıllık ben 50 60 bin tl vergi ödüyorum ben haberin var mi ?
    biri daha yazmış, nedense forumda herkes çok vergi veriyor kendince ve herkes verdiğin verginin karşılığını, maliyetleri bilmiyormuşçasına daha fazlasını istiyor. ne diyeyim. benim şikayetim yok, devlet ne ise halk da o aslında. yada halkın genel karakteristik durumu devletin de ta kendisi aslında. devleti yönetenler gökten zembille inmiyor, bu halkın ortalaması insanlar.

    kimle kıyaslayacaksın : kendinle, çevrendeki insanlarla ve toplumla kıyaslayacaksın. ingiltere yada uganda olmaz. çünkü, vergisini vermedi diye kapanan, hapse giren kimseyi duymadım ben çevremde, ama bir Ingiltere'de böyle olmazdı, dükkanın bile kapanırdı vergini vermesen. şimdi ingiltere ile burayı kıyaslayabilir misin? eğer burda vergisini vermeyen adamı devlet hapse atsa, şirketine el koysa örneğin diyeceğim sana neden ingiltere gibi değil. fakat vergisini vermeyenlere belli zamanlarda vergi affı çıkıyor bu ülkede ve herkes bunu sineye çekiyor ki özellikle VERGİ VERİYORUM diyen kesimden destek buluyor. O zaman kimse bunu sorgulamıyor, çünkü devlete verilen para boş.

    Sonra, adam kızını oğluna araba alıyor, ama aracı şirket adına gösteriyor : vergi kaçırmanın bir yolu çünkü
    sonra, adam evine mobilya alıyor, fatura şirket hesabına, bunu soran kimse yok ama, özellikle ÇOK VERGİ VERİYORUM diyen kesim gizliden destekliyor normal geliyor,

    hadi bunu ABD'de, İngiltere'de yapıver bakalım, biri yapsın... geriye dönük devlete ne paralar öderler...

    o yüzden kardeşim, vergim nerede, şu nerede bu nerede demek şimdi boş. o yüzden, türkiyeyi türkiye ile kıyaslayacaksın..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.