Şimdi Ara

İngilizce Pratik İçin Cep Telefonu Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı cumalar. Intermediate seviye bir İngilizce'ye sahibim ve bunu geliştirmek için cep telefonu uygulamaları konusunda sizlerden tavsiye rica ediyorum. 1 yıldır Duolingo uygulamasını kullanıyordum ve yeni bitirdim. Açıkçası Duolingo biraz alt seviyede kaldı benim için. En son 2 uygulama keşfedip indirdim. Biri LingQ diğeri de Memrise. LingQ yapısı bana biraz karmaşık geldi açıkçası. Kullanmayı ben öğrenemedim. Textler ve o textlerde yer alan kelimeleri kaydetmek üzerine bir program anlaşılan. Memrise biraz daha basit geldi. Onda da tam seviyeme uygun bir öğrenme alanı bulamadım.


    Benim isteğim seviyeleri kendim seçerek, hem kelime dağarcığımı genişletmek, hem istediğim zaman kartlar yardımıyla kelime ezberi çalışmak, hem gramerden testler yapmak hem de listening çalışmak Ancak dediğim gibi seviyeleri kendim seçebilmeliyim. Bu anlamda kullanması keyifli ve bir o kadar da kalıcı öğrenme sağlayan uygulamalardan tavsiye edebilir misiniz.








  • @filmdefilm aradan baya zaman geçmiş. Bu iki uygulamayı deneyebildiniz mi? yada farklı alternatifler buldunuz mu? bende arayış içerisindeyim tavsiyelere ihtiyacım var.

  • Merhaba. Memrise özellikle vocabulary için, Duolingo da yine temel seviye için kafi gibi. Şu ara ben de flashcard aplikasyonu araştırıyorum. Kendi kartlarımı oluşturup kelime çalışabileceğim bir aplikasyon.

  • @filmdefilm Quizlet kullanabilirsin baya yararlı bence flashcard özelliği de var.

  • 1 haftadır aşağıdaki 4 uygulamayı deniyorum. Henüz premium almadım hiçbirinden çünkü emin olmak istiyorum faydalarından ve pratikliklerinden. Aranızde bunları deneyenler fikirlerini paylaşabilir mi?


    - DuoCards

    - AnkiApp

    - Quizlet

    - Brainscape

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.