Şimdi Ara

ingilizce öğretmenliği okuyanlar, üniversiteniz nasıl yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Kardeşim lys de 3.800 lerde LYS dilde 75 net yaptı. Lisede dil okudu ve şimdi ingilizce öğretmenliği tercih edecek. Anadolu şehirlerindeki bir üniversitede okuyup rahat rahat 80-90 lar alıp kasmadan Erasmusla yurtdışına çıkma sonrasında da Kpss'de atanıp M.E.B' de öğretmen olma hayali var.
    Ben ise buna karşıyım ve İstanbul da Marmara, Yıldız Teknik gibi bir üniversitede (Ankara da olur) okumasını ve iyi bir eğitim almasını istiyorum.Tabi üniversiteler hakkında bilgim yok. Kim hangi üniversitede okuyorsa kendi üniversitesinin eğitiminin nasıl olduğunu yaşam şartlarını vs yazarak bizi bilgilendirmeniz konusunda sizlerden yardım istiyorum. Kardeşimin çevresinde bilgi alacağı veya ona yol gösteren kimse yok. Sanırım güzel de bir puan aldı ve bu heba olmasın istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascani -- 30 Temmuz 2016; 14:30:54 >



  • En azından geçme notu aç, çan eğrisi var mı, ders geçmek zor mu, eğitimi iyi mi bu konular hakkında bilgilendirin bizi.
    Tercih listesi oluşturduk sırayla;
    Marmara, İstanbul üni, Hacettepe, Uludağ, Pamukkale, Edirne, Bolu, 9 eylül İzmir, Çanakkale Yazacaz. Tercih böyle. Sayılı tercih günü var, yardım edin lütfen.
  • youk mu üniversitede ingilizce okuyan amk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.