Şimdi Ara

İngilizce Bilenler Nasıl Öğrendi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Speaking vs. nasıl öğrendiniz? Şimdi bi yere kadar geldim ama sonrası dolmuyo yüklenemeyecek diye korkuyorum.

    Bundan sonra kitap gaste okuyup bilmediğim kelimeleri torbaya atıp şehriye çorbası gibi çalkalayarak piyango bileti gibi çekmeyi düşünüyorum.

    Fakat ne zaman böyle langur lungur konuşcam? Hırslıyım ve inatçıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pratik yapmak lazım yani yabancılarla konuşmak vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speaking ve listening de sorunum vardı hazırlık da hallettim
  • Kelimeleri tek tek anlamaya kalkma cumle içinde kelime ögren 1 isi 2 is yapmis olursun yoksa birde ingilizceye radyasyon gibi maruz kalman gerek bol bol youtubeda ingilizce video izle mumkunse altyazili olanlardan kelimelerin anlamini bilmesende olur önemli olan kelimeyi görmen ve seslendirmesini ögrenmen ve nerede kullanildigini görmen anlam sonda geliyor o yüzden tek tek kelime anlami çalişma çok fazla eksigin yoksa bu arada benimde iyi degil pek ama ben totalde 20 dil çalişiyorum ingilizce hariç digerleri sadece günlük konusabilecek kadar ögreniyorum 50language sitesini öneririm baska dilleride ögrenmek istiosan.

    Birde ingilizce saf ezberle ögrenilir sakin gramer abartma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 24 Şubat 2017; 20:55:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce video izlerken her söyleneni anlamaya çalışmak ilk başta sıkıntı çok zaman kaybettiriyor. izlerken cümlede ne denmek istediğini anlıyorsam geçiyorum bilmediğim kelimeleri not alıp sonrasında bakıyorum. hikaye kitaplarını okumakda faydalı cümle yapılarını daha iyi kavramayı sağlıyor.
  • Hocam arkadaşın dediği gibi pek gramer abartmayacaksın.Gramer konularını öğren kelimeye aban.Bu arada yabancı dizi olmazsa olmaz hep izlediğin bi yabancı dizi olsun derim.İsteyince oluyor her türlü.Ama maalesef ki ne yaparsan yap yurtdışında vakit geçirmedikçe geleceğin seviye bir yere kadar öyle aman aman çok fazla uğraşmadıkça.
  • Gaste derken

    Türkçe baya iyi galiba ingilizce dolmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce Bilenler Nasıl Öğrendi?
  • bak biraderim şimdi napıyorsun biliyo musun 33 tane kelimeyi alıp poşete koyuyors...
  • 3 kur kursa gitmiştim orta okul döneminde. Peşinden wow piyasaya çıkınca ona sarmıştım yabancı bir guild la bir kaç yıl geçirince bül bül gibi şakır olduk . Pratik önemli
  • Konuşarak.
  • Amerikalılardan ayırt edilemeyecek derecede ingilizce öğrendim, rüyalarımda bile nadir türkçe konuşuluyor artık ama bunun karşılığında türkçemde bozulmalar oldu. Amerikada falan yaşamayacaksan, benim gibi ana dil öğrenir gibi yapma bu işi. Türkçe mantığıyla öğren. Eskiden diksiyon god olan ben, şu an türkçe konuşurken sokaktan geçen adamdan farksızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gramer'i 15-16 yaşlarında bıraktım beyler. Ben İngilizce'nin pratik olduğunu düşünüyorum. Konuşacak gavur yok. Dinleme konuşma okuma yazma gerek. Bakalım inşallah sene sonuna kadar uplarım da bi yere gelmiş olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce bir oyun oyna, merak ettiğin yabancı bir cümle veya kelime olunca hemen çevirisine bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Türkçeyi hallet yeğen yabancı dil gelir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynayıp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak yaziyorum. bol bol yabanci dizi izle. ozellikle lost'u tavsiye ederim. how i met your mother, friends falan hic bulasma. amerika'da yasamama ragmen bazi yerleri anlamadigim oluyor. sokak ingilizcesi konusuyorlar. ama ingilizce konusunda bi lost'u bir de south park'i oneririm.



    bol bol yabanci insanlarla konus. gulme ama omegle olsun, chatrulette olsun, veya bu tarz baska ne site varsa. kamera degil. chatting olarak. ki writingin gelissin. tinder falan kullan plus al location degis falan. kesinlike onlarla yazisarak faydasini cok cooooooooooooooook gorursun. kelime hazneni gelistirikten sonra yavas yavas ingilizce konusmaya basla kendinle ben bununda faydasini cok gordum. amerika'ya tasinmadan gulunecek ingilizcem ile kendi kendime ingilizce konusuyordum ara sira. artik bi sure sonra isler olumsuz gittiginde o an "no waaay" diyordum kendi kendime. yada ayagimi sehbanin masasina falan mi carptim agizdan otomatik olarak o uc harfli kufur yerine DAMN cikiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ........ ....... hazırlığı sayesinde. En nefret ettiğim ilgisiz olduğum konu dil öğrenmek ona rağmen A1 ,a2 yi geçtim b1 de kaldım yaz okuluna gelmiştim. Bide bizim ....... .......... yöneticileri normalde A1, a2 de falan kalırsan direk yaz okuluna kalmış sayılırdın fakat o kadar çok kalan olmuştu ve o kadar saçma bi düzenleme yapmışlardı ki bunun için a2 de kalanlar bizden kat kat avantajlı duruma gelip geçmişlerdi hazırlığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunların çok yararu oldu Pratik için. Speaking ise birinden duyup tekrar etmek ile alakalı yabancı dizi izliyorsan dikkatlice dinle dediklerini. Bol bol kelime öğren kelime öğrenmek dil bilgisinin 2/3 ü dür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.