Şimdi Ara

infinity bu duruma bilerek mi göz yumuyor ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bunu engellemek çok kolay. gta4 e multi girmeye çalışırken değiştirilen dosya olduğunu ve multiye girmek için orjinal dosya bulunması gerektiğini söylüyor. buna benzer bir sistem yapılabilir. tabi gta dada bir sürü hileci var ama yine şimdilerde hile neredeyse sıfır gibi. eskisi kadar adam olmuyor ve 20 kişilk serverda sniper ile aşağı adam çekmek çok zevkli oluyor.
  • oyun berbat BF BC2 gelince ona geçmeyi planlıyorum serverlarda oynayanları %60-70 de hek var. adama sende hile var diyosun pişkin pişkin sanane diyor. bu lvl alınan oyunlarda millet hile için hırs yapıyor. daha 3. günde full lvl oynayan adamlar vardı biri bile banlanmadı. CS'de valve anti cheat yakalayıp banlıyordu bunda banlanan/atılan bir adam bile göremedim oyun içinde.

    Infinity Ward
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prud

    oyun berbat BF BC2 gelince ona geçmeyi planlıyorum serverlarda oynayanları %60-70 de hek var. adama sende hile var diyosun pişkin pişkin sanane diyor. bu lvl alınan oyunlarda millet hile için hırs yapıyor. daha 3. günde full lvl oynayan adamlar vardı biri bile banlanmadı. CS'de valve anti cheat yakalayıp banlıyordu bunda banlanan/atılan bir adam bile göremedim oyun içinde.

    Infinity Ward

    Valla, BC 2 geçince MW 2'yi oynamak aklıma gelmez ancak VAC anlattığın kadar çok da başarılı değil. En azından IW'nin terk ettiği Punkbuster kadar. VAC'de resmen dalga geçercesine hack'in her türlüsünü yapıp da hala daha oynayan tonla adam var. Ama burada iş VAC'ye değil IW'ye düşüyor. Adam gibi düzenli haftalık veya iki haftalık oyunu yamasalar ve oyunun arkasında durup biraz kafa yorsalar oyun gerçekten daha güzel oynanacaktır ama hiç öyle olacağını sanmıyorum.




  • Hiç olmazsa pnkbstr_A pnkbstr_B sorunları yüzünden dakika başı kicklenmiyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masterm1nd

    Hiç olmazsa pnkbstr_A pnkbstr_B sorunları yüzünden dakika başı kicklenmiyoruz

    aynen gıcık oluyodum ona
  • Bu AimBot gerçekten çok sinir bozucu birşey. Birde parayla satılıyor biliyormusunuz? Ayda 20$ alıyorlar bu hile için. Yani buna para verenler Allah akıl dağıtırken nerdeymiş bilemiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.