Şimdi Ara

'İndirimler!'de geri zekalı muamelesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
18.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özellikle senede 1 olan indirimler. Birkac urunu devamli takip halinde degilsen ve sadece indirim donemlerinde bakiyorsan mumkun olmuyor fiyat iyi mi kotu mu anlamak.

    Sirf bu durum rahatsiz ettigi icin 1 senedir hicbir indirim doneminde alisveris yapmadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 1 Ağustos 2019; 12:15:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen İnternet üzerinden Damat dan 350 tl ye ceket aldım. Dün de mağzasına gittim ne göreyim benim benzer ceketi 750 tl ye satıyorlar! yok kira veriyormuş yok bilmem ne geçin bunları ya açmasın o zaman mağaza falan ben niye onların kira parasını vereyim. mağzada keriz avlıyorlar resmen. 350 tl ye satarken kar etmiyorlar mı? ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 1 Ağustos 2019; 12:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteriye fırsat, indirim gibi sunulan şeyler aslında firmalar için fırsat. Elinde kalan satamayacağı malı gayet de güzel bir fiyata satıyor. Hem de müşteriyi mağazaya çekiyor. Bir de üstüne başka bir ürün satabilirse deme keyfine.
  • Yemeksepetindede ayni olay var kocaman burgerler patatesler var yaninda kocaman 15.90 yaziyo ama altinda kucucuk bir sekilde kisi basi yaziyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Gardaşlık serbest piyasa denen bir şey var. Bu güne kadar ülkede neyi şikayet ederek değiştirebildik? Bir işletmenin aksiyonlarını etkileyen tek şey müşteri hareketleridir. Ben Ankara da yaşıyorum. Alternatif olarak da o kadar çok alternatif bulabiliyorum ki. Ha sana katılmıyor muyum evet kalite konularında katılıyorum tabi. Ama onları ayakta tutan alışveriş yapan insanlar. Ben 5 yıl boyunca Teknosa da çalıştım. Ben çok iyi biliyorum o müşterilerin nasıl hakettiğini. Etiket basıyoruz indirim göstermiyoruz adam almıyor. İndirime girer diyo. Diyosun ki bu mal bu para ukala ukala eli götünde dolaşıyor. Sonra ona bir çarpılı fiyat yapıyorsun deliriyor alacam diye aha inmiş diyor. Suçlu şimdi mağazamı?
  • Araç reklamlarında da böyle oluyor. En düşük fiyatlı giriş seviyesi aracın fiyatını yazıyorlar. Sen de birşey sanıp girip bakıyorsun TV'de 80 bin, sitesinde 150 bin
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Aynen eskiden sppr gazeteleinde 090p lu numaralarin reklamlari olurdu uzerlerinde seksi kadin resimleri ile.
    Küçücük punto ile "yasin 18 den" kocaman puntolarla "büyükse ara "yazardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    vatan haini onlar hocam, insanı aldatıyorlar resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bir gün önce markete gitmiştim bi üründe 9,95 TL yazıyor. Ertesi gün yine gitmem gerekti. Aynı ürüne 11,95 TL yazmışlar, üzerini çizmişler indirim diye 10,95 yazmışlar. Kimi yiyorsunuz siz...
  • Özellikle black friday kerizlerine sesleniyorum, dış ülkelerde ki gibi değil bizim BF miz, inanılmaz iteliyorlar bakın olayın içindeyim söylüyorum almayın aldırtmayın. Resmen keriz yolma politikası.
  • Özellikle hepsiburada.com bu çakallığı çok yapıyor. Önce zam yapıyor, sonra indirim adıyla eski fiyatına düşürüyorlar.

    Özel günlerde indirim yapıyorlar ama indirimsiz halinden daha pahalıya satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu anladım ki:%.. İNDİRİM,3 al 5 öde,...günü indirimi,...dan başlayan fiyatlarla, %...nın üzerine sepette … indirim,mübarek cuma vs. hepsi yalan. Adamların sattığı bir fiyat var, evirip çevirip aynı fiyata satıyorlar.
    Gerçekten indirimler;ihraç fazlası,defolu,tek kalan ve mevsim sonu oluyor.
  • Ben kapatıyoruz yazan bir mobilyacıya sordum. Bi kapatamadınız diye. Adam sürekli sezon kapatıyoruz dedi.
    Yaz, kış, bahar, vs vs sürekli kapatıyorlar :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arz talep meselesi yiyen yiyor bu numarayı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır avmlerde çalışan biri olarak söylemek istiyorum ki indirimlerin tamamı hikaye. ürünlerin çoğu ilk fiyatından asla satılmadan indirimle reyona konmuş oluyor ancak yapıcak birşey yok çünkü 0 indirimli etiket fiyatından bir ürünü türk vatandaşına satmak imkansıza yakın birşey. indirimin yalan olduğunu bile bile kendini avutuyor insanlar.

    Şansınıza belirli dönemlerde sezon sonu indirimleri olur oda eski ve elde kalmış ürünlerdir genelde ama yakalarsanız bir iki birşey düşer.
  • Görsel bakımından dediklerinize katılıyorum. Oranların büyük "e varan" kısmının küçük yazılması vs. Fakat diğer konularda katılmıyorum.
    10 yıldır perakendenin içinde olan biri olarak. Calistigim hicbir firmada once bindirim sonra indirim olmadi. Ürünlerin çoğu ilk girdiği fiyattan satıldı. Bazı firmalar yapıyor önce bindirim sonra indirim. Siz ürün son fiyatına bakıyorsunuz. Biraz ticaretle uğraşan biri ürünün alış fiyatı ve maliyeti arasindaki farki bilir. Sizin reyon gordugunuz fiyatlarin icinde kira personel gideri ortak gider nakliye gümrük vergisi kdv vs gibi bi dünya gider var.
    Online satış yapan yerler mağaza 10 kişinin yaptığı işi 3 kişi ile çeviriyor yada depoyu uzak yerden tutup kira vs gibi giderleri minimize edebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedir bu resmi kurumlarin ota bocege el atmasini istemek ya?

    komunizm geldi haberimiz mi yok? iyi herseyi devlet satsin ne guzel

    pahali geliyorsa baska markaya bakarsin.
  • Gerçekden en iyisi internet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    ben de migrosta aynı şeyle karşılaştım.bir süre önce gilette mach 3fiyatı 42.90 dı.ertesi gün katalog değişti.tüm gilette ürünlerinde %30 indirim etiketteki fiyat aynı şöyle idi normal fiyat 56 tl indirimli fiyat 42.90 tl buyrun bunun neresi indirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.