Şimdi Ara

İncir.com mağaza açma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    İncir.com da mağaza açmayı düşünüyorum daha önce burada mağazada açmış ve para kazanmış olanınız varmıdır ?

    Görüşlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pis_e30_cu -- 8 Mart 2015; 8:49:43 >



  • Bu alanda bir çalışması olan hiç kimse yokmu ?
  • Oradan kosarak uzaklas ben yandım baskası yanmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden anlatabilirmisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söz konusu site tam olarak bir alışveriş sitesi değildir. arka planda farklı ve bilindik yöntemler kullanarak yayılmaya çalışan bir oluşumdur.

    bir nevi piramit sistemi ile adam toplamaya çalışan bir oluşumdur.

    tek bir site açıp (hepsiburada.com gibi mesela) kendi reklamını yaparak yayılmak yerine, sözde yatırımcı insanları kendine çekip, gelen her insana özel bir (site aynı, adı farklı) alışveriş sitesi açarak yüzlerce kpya site yapan bir oluşumdur.

    örneğin ben abuziddino.com açarım.
    sen kıllıbilo.com açarsın.

    iki site birbirinin kopyasıdır. sadece isimleri farklıdır. bu iki siteden ürün alanlar, aslında aynı yerden ürün almış olurlar ama bunun farkında olmazlar.

    sisteme girip kendisine site açtıran kişi, sisteme para öder.
    bir arkadaşını sisteme kazandırıp, o kişiye de site açılmasını sağlarsa, ondan para kazanır.
    olay bu. piramit.

    incir.com bunu neden yapıyor?
    yukarıda dedim, kendi reklamlarını yapıp yayılmayı tercih etmemiş. her yerde bangır bangır reklam yapması lazım. kendi adını duyurması lazım. bunu zor ve pahalı olarak görmüşler. bunun yerine şu sistemi düşünmüşler: "ben kendi reklamımı yapmıyim, millet benim reklamımı yapsın" yukarıda da dedim, kendiniz sisteme girdikten sorna şu iki yöntem ile para kazanabilirsiniz:

    1- sitenizden alışveriş yapılmasını sağlamak.
    2- başka kişileri de kendiniz gibi sisteme sokmaya zorlamak.

    siz bunları yaparak para kazandığınızı zannedersiniz. halbuki yapmakta olduğunuz şey, incir.com'un reklamını yapıp, incir.com'dan ürün alınmasını sağlamaktır.

    incir.com kılını bile kıpırdatmadan yayılır. ürün satar.

    üstelik, sisteme girenlerden de giriş parası alır. buradan da kazanır.

    sizi hem çalıştırır (insanların kapısını çalıp sitenizden bahsedersiniz, farkında olmadan reklam yaparsınız) hem de sizden para alır.

    size orada site açmayın demiyorum. para kazanamazsınız da demiyorum. sadece, ne yapmakta olduğunuzu bilin yeter.

    bkz: amway
    bkz: avon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Mart 2015; 0:39:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amway e de girmeyi dusunuyorum amway de ayni mantik ile iş yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxoww network marketing firmalarının muhteşem ürünleri muhteşem kazanç planı muhteşem ekibiyle iphonu olmaya aday (örnke:nokia birçok çeşitle iPhone un tek modeliyle baş edemediyse)

    Network marketing sektöründe sadece liderlerin para kazandığı, şova ve abartılı motivasyona dayalı sistemleri unutun. Para kazanan insan zaten mutludur ve ekstra motivasyona ihtiyaç duymaz.

    Bizim amacımız insanların zorlanmadan ve riske girmeden kolayca para kazanabilmelerini sağlamaktır. Bu yüzden işi profesör olmayanların da yapabileceği kadar basit hale getirdik.

    Networkçuluk ya da lidercilik oynamayı bırakın. Kazanın. Kazanın ki sektör büyüsün, moraller düzelsin, dünya güzelleşsin.

    Arkadaşlar network marketing firmaları önce kendi ülkelerinde network marketing işine başlayıp problemlerini çözdükten sonra diğer ülkelere açılır örnek malezya firmaları veya yerli firmalar ama oxoww 180 ülkede aynı anda 2 hafta önce başladı bu işe.. sizde Türkiyede ilklerden olun ilk 10bin üye direk gold üye olacak.şuan 8binlerde üye sayısı

    Sadece liderlerin para kazandığı dönem geride kaldı. Artık acemiler de hızla, risksiz, kolayca para kazanabilecekler.

    OXOWW Ürünleri Hakkında Kısa Bilgilendirme

    NASA teknolojisi ile üretilen bu bantlar iğnesiz akapunktur özelliği ile ağrı, stres, yorgunluk gibi sorunları ilaç kullanmadan tedavi ediyor. Ayrıca sporculara enerji vererek performanslarını arttırıyor.

    Muhteşem bir iş için, muhteşem ürünler olmazsa olmazdır!

    OXOWW Ürünleri günlük kullanıma uygun olarak şeffaf tasarlanmıştır. Sadece uyku bantları renklidir, ki uyku esnasında rengi çok da önemli değildir.

    Ürünler bir çok sağlık sorununu ilaçsız olarak ortadan kaldırır. Hangi sorun için hangi bölgeye yapıştırılacağını ise kullanım klavuzlarından öğrenebilirsiniz.

    Hologram Manyetik Bantlar ilaç sanayinin en büyük düşmanı olarak gösteriliyor çünkü insanları ilaçsız olarak tedavi edebiliyor. Bu yöntem iğnesiz akapunktur olarak adlandırılabilir.

    temel mantık şu: artık nano teknoloji ilerledikçe sağlıkla ilgilide farklı bir bakış açısı gelişti. artık ilaçsız tedavi gündemde biliyosunuz akapunktur diye bişiy var igne batırılıyor sinir uçlarınıza ve bu şekilde tedavi ediliyor insanlar fakat pahalı bir tedavi Bunu yerine akapunkturun verdiği etkiyi veren bantlar geliştirildi. Bubantlar insanların ağrılarını alıyor stresini alıyor depresyon gibi sorunlara çözüm buluyor sporcu olanlara enerji veriyor ve şuanda amerikada herkes bunu konuşuyo amerikada tanıdığınız varsa arayın sorun hologram bantlardan bahsedecekler size . ekibimizde bikaçtane doktor arkadaşımız var bu teknolojinin doğru olduğunu onaylıyolar.

    Kolay, risksiz ve sağlıklı!…


    http://singup.oxoww.com
    veya referans numaRam : 16961
    destek.oxoww@gmail.com
    05076116991

    yönetim panelinizden sizin ekip ağacınıza sizin referansınızla üye olacak arkadaşları isterseniz sistem otomatik yerleştirme seçenekleride sunuyor size örnek:bottom left, bottom right, balanced veya lesser leg gibi

    beni sisteme kaydeden arkadaşımın bottom left kolundayım bende sistemime yeni üyeleri bottom right şeklinde yerleştiriyorum.

    kazanç planı ve firma ile ilgili yorumlarımızın devamı gelecek arkadaşlar şimdilik bu kadar grşmk üzere




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.