Şimdi Ara

İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra
    Samsung’un düzenlediği Unpacked etkinliği kapsamında yeni nesil Galaxy telefonlarını ve Galaxy Book 3 Ultra gibi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Galaxy Book 3 Ultra açıkçası Samsung’un şimdiye kadarki en gelişmiş ve iddialı bilgisayarı diyebiliriz.



    Galaxy Book 3 Ultra, zenginleştirilmiş özellikleriyle üst seviyeyi hedefliyor. Apple’ın MacBook Pro’su ile rekabet etmeyi hedefleyen Galaxy Book 3 Ultra, ince tasarımı ve güçlü bileşenleriyle şaşırtıyor.



    Samsung Galaxy Book 3 Ultra özellikleri



    Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Book 3 Ultra’da WQXGA+ çözünürlüğe (2.880 x 1.800 piksel), 16:10 en boy oranına, 48-120Hz değişken yenileme hızına ve 400 nit tipik parlaklığına sahip olan 16 inç Dinamik AMOLED 2X ekran bulunuyor. Bu ekranın HDR esnasında 500 nit parlaklığa çıktığını da ifade edelim. Samsung’a göre ürün, DCI-P3 renk gamının da yüzde 120’sini kapsıyor.



    İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra
    Galaxy Book 3 Ultra’nın kaputunun altında ise Intel Core i9-13900H işlemci, 8 GB VRAM, 32 GB LPDDR5 RAM ve 1 TB'a kadar PCIe 4.0 NVMe SSD depolama yatıyor. Cihazdaki ekran kartı ise GeForce RTX 4070. Dolayısıyla Galaxy Book 3 Ultra’nın grafik performansı açısından da M2 Max yonga setine sahip en yeni MacBook Pro 16 inçten daha hızlı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.



     Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Book 3 Pro serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    120 Hz ekran yenileme hızı ve RTX 4070 ekran kartı sayesinde Galaxy Book 3 Ultra, çoğu AAA oyununu en yüksek ayarlarda oynamak için de ideal bir platform haline geliyor. DLSS desteği de olduğunu düşündüğümüzde oyunlarda güçlü bir performans kaçınılmaz duruyor. Cihazda aynı zamanda ek bir M.2 SSD ve microSD yuvası da bulunuyor.



    İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra
    Galaxy Book 3 Ultra, ses tarafında da AKG ile çalışmış durumda. Dizüstünde iki adet 2W tweet ve iki adet 5W woofer hoparlör yer alıyor. Aynı özenin mikrofon tarafında da gösterildiğinin altını çiziyor Samsung. Bununla birlikte cihazda, arkadan aydınlatmalı tam boyut klavye, parmak izi okuyucu, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1, iki adet Thunderbolt 4, bir adet USB 3.2 Tip-A, bir adet HDMI 1.4 bağlantı noktası ve bir 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.



    Grafit renk ile gelen Galaxy Book 3 Ultra, 100 W hızlı şarj desteğine sahip. Yalnızca 16,5 mm kalınlığa ve 1,79 kg ağırlığa sahip olan dizüstünde alüminyum yekpare bir çerçeve bulunuyor. Bu da kalite hissiyatını artıyor. Windows 11 ile gelen Galaxy Book 3 Ultra, Expert RAW Auto Share, Galaxy Book Smart Switch, Private Share, Quick Share, Samsung Multi Control, Samsung Pass, Second Screen ve Studio Mode gibi Samsung imzalı servislerle birlikte geliyor. Galaxy Book 3 Ultra’nın başlangıç fiyatı ise 2,399 dolar. Ancak bu fiyatın Intel Core i7-13700H ve RTX 4050'li konfigürasyona ait olduğunu belirtelim. Çıkış tarihi ise 22 Şubat.









  • 4070 gücünü güç kablolusu takılı değilkenmi veriyor merak ettim doğrusu.

  • hdmi 1.4 ne ya! 2.1 standart artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 haftada 6ıncı Galaxybook reklamı falan. Sanırsam güzel akıyor bu ara.

  • İhtiyacın varsa getirisi varsa o para verilir. YA YOK’SA !!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4070 i gerçekten soğutabilirse büyük göç başlar samsung a

  • Visionx st V kullanıcısına yanıt

    muhtemelen 60 watt falandir 4070


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı teknik özelliklerini merak ettim... Kasa çok ince bileşenler çok güçlü. Soğutma ve performans dengesi merak konusu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pahalı bence.

  • o 4070 muhtemelen 20W falandır o kasa da 4070 ve intel sobasını soğutmak imkansiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Touchpad'i iyi çalışmıyormuş. 2400$ nedir bir de?

  • joven kullanıcısına yanıt

    O baya bir zor iş.

    İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra



    Şimdi 76wh pil demiş type-c'den 100 watt şarj ederim demiş. Bunun yanı sora pille de harici çalışacaksa eğer o 4050 olabilir. Veya 4070 vardır ama en fakir sürümü 35 wattlığı vardır.

    İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra
    İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultranotebookcheck
    NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU - Benchmarks and Specs
    https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-RTX-4070-Laptop-GPU-Benchmarks-and-Specs.675690.0.html

    Çünkü mobil 4000 serisinin de 3000 serisi gibi watt muhabbeti var. 4070'in 35 watt ile 115 watt arası varyasyonları bulunuyor ve arada tabi ki çok ciddi farklar olabilir.





  • tasarım tamamen kopya magsafe kullanamayacakları için şarj girişi değişmiş sadece yazık. apple ile böyle mi rakip olacaksınız?

  • Dizüstü kabloya mahkum olduğu müddetçe masaüstüne dönüyor.kullanım konforu taşınabilirlik için ödenen yüksek fiyat boşa gitmiş oluyor.

    vakit ayırıp bu konuda beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

  • joven kullanıcısına yanıt
    Demi mesela üniversiteye götürürken masaüstü sırtlamak daha kolay. yazlık veya memlekete giderken eminim masaüstü yanınızda götürüyorsunuzdur. Doğru laptop prize mahkum ama laptoplar rtx 8k 240 fps alacak düzeye girince masa üstü ondsn hızlı olması neyi değiştirir. Yakın zamana kadar oyun bile açmaz laptop deniyordu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

    Dizüstünde donanımlar gelişiyor baya ama haliyle güç tüketimi artıyor. Bu işin toptan çözümü apple gibi cpu+gpu tek çipte olması lazım. Ve bu iş artık x86 ile yürümüyor. Apple arm'a geçti dertleri bitti. PC tarafında da özellikle notebook için böyle şeyler lazım.

  • Haklısınız taşınabilirlik ve güç bir arada olmalı kabloya bağlı bir güç artık son bulmalı Apple MacBook Pro 14 kullanıyorum Samsung 4070 destekli dizüstü dikkatimi çekmiş acaba dedim bu sefer bir gelişme oldumu sağolsun forumdaş beni bu konuda aydınlattı sanırım ilerki yıllarda buna bir çözüm getiriler diye düşünüyorum.


    pardon siz beni önceki mesajımda bilgilendirmiştiniz tekrardan teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 2 Şubat 2023; 23:15:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.