Şimdi Ara

Inanilmaz Amerika Maceralarim 2011 yazi WAT(THE END)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
175
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    Bu konuyu acmayi bayadir dusuniyodum aradan 1 yildan fazla zaman gecti dondugumde Turkiyede mutlu olamadim simdi de Romanya ya yerlestim. Ozellikle WAT ( work and travel) yapmis veya yapacak kisilerede bir fikir olur.

    ayrica amerikayi cok baska acilardan goruceksiniz yazimda. Benim wat maceram cok garip seylere sahne oldu. Inanmayanlar olabilir bazi seylere canlari sagolsun ama hersey uzerine yemin ederim ki her kelimesi dogru. Ayrica en yakinlarimin bile bilmedigi bi cok detayi paylasicam cunku forumda beni taniyan olmaz.


    1. Bolum ilk gidis ilk heyecan: Florida Tampa

    Gidecegim yer Florida, Tampa, yapacagim is telefonla elektrik hatti satmakti. Wat sirketinin ayarladigi yari turk yari amerikali bi adamdi. Hicbir sozunu tutmadi ilk basta havalanindan alma ve kalcak yer bulma sozunu tutmayarak beni zor durumda birakti.

    15 Haziran 2011 de sabah 5 te Ataturk havalanina gittim sabah 6 da once amsterdama gidicektim orda 5 saat New York ucagimi bekliycektim. Ardindan New yorka varip ordada 5 saat Tampa Florida ucagimi bekliycektim evet cok cetrefilli olucakti.

    Hayatimda ilk defa yutr disina cikiyodum, ve dunyanin bi ucu. Amsterdamda havalanindan cikamadigim icin anlaticak bisey yok, yolculuk bitip New Yorka vardigimda cok heycanliydim, hersey tamamdi ancak ulkeye giriste bi problem cikmamasi icin dua ettim. Birkac rutin sorudan sonra damgayi bastilar gectim artik Amerikadaydim filmlerde gordugum yer. JFK havaalani cok buyuk bi yer, 5 saat tampa ucagimi bekleyecegim yere gittim. giris kapimi buldum ama zaman gecirmem gerekiyodu. Yari turk olan beni almasi gereken adami aradim, yari turk dedigime bakmayin turkce bile bilmiyo soyadi turk kalmis sadece. aradigimda beni alamayacagini ilk gun bi otelde idare etmem gerektigini soyledi neyse tamam dedim, soyledigine gore sonra beni alcak kalcak yerime ve caliscagim yerlere goturcekti. Tampa ucagimi beklerken, bi kiz dikkatimi cekti amerikaliya benzemiyodu turk bile olabilirdi. 1-2 kere bakisini yakaladigim icin saati sorma bahanesiyle konusmaya basladim Iranli oldugunu ogrendigim kiz Kibrista okuyodu biraz muhabbet ettik, ucagina gitti internetten tanistigi bi arkadasini Californiada ziyaret etcekmis, ve bir daha hic haber almadim ondan gereksiz bi ayrinti evet. Ucagima bindim Tampa yolculugu 1,5 saate yakin surcekti ben yorgunluktan geberiyodum cunku saat farki vs toplamda 25-26 saat uyanik kalmistim ucakta veya havaalaninda uyuyabilen biri degilimdir ztn. ucak feci sarsti normalde korkmam ama resmen firtina vardi yanimda oturan Koreli yasli bi ciftle birbirimize gulumseyip bir anlamda icimizi rahatlattik. Tampaya vardim, Floridanin cehennem sicagi gece 11 olmasina ragmen hissediliyodu. elimde yakinda ucuz bi otelin adresi vardi ve koskoca ulkede dunyanin obur ucunda yapayanlizdim. taksi buldum zenci taksiciye tahminen ne kadar tutar dedim 16 dolar dedi atladim otele vardim. Gay oldugu her halinden belli olan resepsiyonist bos yer yok dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu, ciktim yagmurda baslamisti koca bavulum ve sirt cantamla yurumeye basladim striptis kluplerinden sesler geliyodu bende geceligi 100 dolarda olsa o gece icin bi yer bulmaya karar verdim. O durumu anlatamam sizlere yapayanliz ne yapacagini bilmeyen benle ilgilenmesi gereken adama kufurler edip bi otel buldum. Hintili kadin geceligin 60 dolar oldugunu soyledi kabul ettim odama ciktim asiri yorgundum nerdeyse 30 saattir uyumadan yolculuk etmistim. amerika saatiyle gece 12 de derin bi uykuya daldim.

    Sabah 8 e dogru uyandim inip kahvalti ettim 11 de odadan ayrilmam gerekiyodu aksi halde bir gun daha odiycektim. Bizim sahtekari aradim yari turk olan ulasilamiyodu ne yapicagimi bilemez haldeydim ya donmek zorunda kalirsam dedim kendi kendime cebimde 700 dolara yakin para vardi ama otelde kalirsam hemen biterdi. hemen turkiyedeki wat sirketimi aradim isim vermek istemiyorum. Bana benle ilgilenmesi gereken Michaelin sehir disinda oldugunu bir gun daha otelde kalmam gerektigini soylediler. sinirlendim boyle konusmamistik dedim. kapattim kufrettim bir gun icin daha check in yaptim mecburen ama bugun isler degismisti. yavastan cevrede is ve kalicak yer ayarlamam gerekiyo diye dusundum. ogle yemegi icin mcdonalds a gittim, en ucuz yer oraydi sonra cevreye bakindim is sorusturmaya basladim. odaya vardigimda cok caresiz hissettim yoksa amerika maceram 4 milyar odedgim wat programi bir kac gune biticek ve ben donmek zorunda mi kalicaktim, yapayanlizdim ama bi care buluruz ins dedim kendi kendime. Avantajim ingilizcem cok iyiydi zaten iyi olmasa telefon basinda satis isini kabul etmezdim hos yinede berbat oldu ama gelicem oraya.

    3. gunun sabahinda wat sirketinden arayip benle ayni yerde calisacak 2 turk arkadasin numarasini verdiler en azindan bi sure oteli paylasirsiniz fln dediler. tamam dedim aradim 2 arkadas arabada kiralamislar ve beni almaya gelceklerini soylediler sevindim Allaha sukrettim sonucta bi gelismeydi bu. Geldiler tanistik arabayla bulabildigimiz en pis ve en ucuz otele geldik geceligi 25 dolardi meksikalilar isletiyodu kafam kadar hamambocekleri vardi. o gece ne yapcagimizi fln konustuk ertesi gun Cumaydi ve araya haftasonu girmeden once sosyal guvenlik kartimiza basvurup ardindan is yerimize gidip konusmaya karar verdik sonucta elimizde sozlesmelerimiz vardi ya bizi almak yada tazminat vermek zorundalardi.

    4. gun once sosyal guvenlik kurumuna basvurduk 2-3 hafta icinde kartimiz cikicakti. sevinmistim sanki biseyler yoluna giriyodu cunku. Sonra is yerimize gittik Latin cok hos bi bayan olan patronumuz inceledi bize bazi metinler okuttu ve test etti. Sonra Pazartesi once egitime sonraki gunde ise baslayabilcegimizi soyledi. Cok sevinmistik en azindan bi isimiz olmustu artik bi gelirimiz. Kalcak yer hala sorundu otellerde kalamazdik. Onlarada sirketten soylenen Michaele ulasmalariydi. Bende onlara bu adama guvenilmiycegini ve kendimiz ya bi apartman yada bi hostel bulmamiz gerektigini soyledim cunku michael bizi bir kac daha ekti bulusma sozu verip gelmedi telefon ettim acmadi. Hala araba bizdeyken bi yer bulmaliydik arabayi 1 gun daha kiraladik cunku bavullarimiz vardi. Bende onlara is yerimizin hemen yaninda Haftaligi 250 dolar olan Days Inn adli otelde kalmayi teklif ettim. Michaeldan bir kez daha kazik yedikten sonra ertesi gun oraya gittik.

    5. gunde oraya gidip pazarligi yaptim, en az 3 ay kalicagimizi ve en azindan bizden vergi almamasini teklif ettim otel menejerine, biraz nazlandiktan sonra kabul etti. Malesef turk ogrencilerinin ingilizceleri hep cok kotu, pazarligi ve tim telefon konusmalari ben yapiyodum. Bu olay genel olarak turk ogrencilerinin handikapi olarak irtaya cikiyo hep amerikada. O gun artik mutluyduk kalcak yerimiz ve isimizde vardi hatta 2 hafta sonra bunlarin bir arkadasi daha gelicek ve 250 dolari 4 e bolucektik kirayi. hersey iyi gitmeye basladi saniyoduk, en azindan mutluyduk gecicide olsa. Haftasonunu mutlu gecirdik restoranlara barlara gittik eglendik nasil olsa pazartesi is basi yapicaktik. Ilk defa icim rahat uyumustum Amerikadaki 5. gunum olan cuma gecesinde.

    Yazmaya devam:


    Haftasonu gecmisti biz hevesle trasimizi fln olup jilet gibi egitime gitmistik. tabiki cok heycanliydik, sonucta hic bilmedigimiz bir is ve ortam. baya geyik yaptilar biseyler anlattilar sonra bir metni herkese sirayla okutmaya basladiler biz heycanlanmistik, diger herkes amerikaliydi en azindan amerikada dogmuslardi aksanlari yoktu bizim sesimiz telafuzumuz garip gelebilirdi. Ancak 3 dk. sonra bosuna endiselendigimizi anladik cahil amerikalilarin hepsi yanlis okudular hatta odada en iyi okuyanlardan bir kaci bizdik. bu kisimda gecince biri bana bi isaret yapti disardan camdan gordum odanin hemen disindaydi ben onun micheal oldugunu anladim ciktim disari yaninda bi kac ogrencide vardi 5 kisi kadar. el sikistik biraz konustuk sozunu tutmadin dedim, bir cok bahane siralayip ozru diledi bende cok uzatmadim ama kalcak yeri ayarladigimizi ihtiyacimiz olmadigini soyledim. Onunda zaten ayarliycagi yokmus diger watcilar 3-5 gun bi yere tikistirmis. bizim otelin sartlarini ogrenince hemen onlarida oraya yerlestirmeye karar verdi, tek basina olan cocugu biz yanimiza aldik bide 2 tane cift olarak gelen vardi birbirini taniyan onlarda ayri oda tuttular. egitimi bitirdik otele geldik takilcak daha cok insan olmustu, hepside turktu michealin kurbanlari. Michaelin daha sonra yapcaklarini bilsem oracikta agzini burnunu kirardim bu arada ama o kisma gelicez. Aksam hep birlikte bara fln gittik kaynastik, Amerikan barlarini seviyorum herkesle konusabilirsiniz ztn Amerikalilar cok iyi insanlardir. Ertesi gun ilk is gunumuz olcakti egitimden sonra diger arkadaslar ise bizden bir gun sonra egitime gidicekti.

    Ise gittik kisa bi motivasyon konusmasindan sonra basladik, kulagimizda kulaklik onumuzde bilgisayar otomatik surekli musteri bagliyo bilgisayar. Aman Allahim yapilcak bi is degil zaten siveden yabanci oldugumuzu duyan teli kapatiyo, kufurler tehditler girla gidiyo bide New Jersey e satis yapiyoduk biz oranin insanini bilen bilir. Basladik gittik. 3 kisi yan yana oturduk bilgisayarlarda bir nevi kendimize guven sagliyoduk yanliz ozellikle mustafa arkadasimizin ingilizcesi cok cok kotuydu, bi ara konusmanin ortasinda Inonu88 allahaskina al sen konus anlamiyorum dedi hay allah kendi makinami durdurup aldim konustum tabiki satis yapamadim cokta onemli degil primsiz bile saati 8 bucuk dolar aliyoduk yeterdi. Mustafanin sansi bi saat sonra baktim turkce konusuyo telde, turk denk gelmis adam oyle bikmistiki bu isten o turkle tam 40 dakika konustular telde millet garip garip bakiyodu. Icimden keske banada telde turk musteri ciksa diye gecirdim. Birde ilk gun cok dikkatli olmaliydik cunku ise yeni baslayanlari hep dinliyolardi. yanimdaki diger arkadas Alperin ingilizcesi o kadar kotu degildi zaten daha once Wat yaptigindan biraz cok bilmislik tasliyodu. Aralari iple cekiyoduk 2 kez 10 dakika bir kezde 20 dakika ogle yemegi arasi vardi. Valla daha ilk gun bu isi yapamiycagimi dusunuyodum sorun ingilizce degildi sorun hergun her dakika telefonda kufur vs yemekti. Ilk is gunumuzu bitirdik aksam yemegi icin mcdonaldsa geldik yeni turk arkadaslarimiz isi soruyodu ilk gunden hicbirimiz birbirimize cok kotu oldugunu itiraf edemedik.

    Ertesi gun istemeyerek ise tekrar gittik, ilk gun dinleme raporlari olucakti ve kararlar. 11 e kadar calistik, sonra menejerlerden biri gelip mustafaya kovuldugunu soyledi. Soguk dus etkisi olmustu resmen zaten istemeyerek gittigimiz isti ama simdi daha cok moralimiz bozulmustu. Teselli bile edemedik Mustafa otele dondu. biz ilk arada bu olayi tartistik. bu arada calisanlaridan biri 25-26 yasinda bi genc selam verdi. konusmaya basladik cool bi adamdi, biraz birbirimize benziyoduk tip sac giyinis vs. Ikimizde kasliydik sacimiz dik joleliydi, vs bi an oyle bi arkadaslik bagi olustu. O gun otele donup mustafayla konusmaya basladik teselli ettik yeni gelen ertesi gun egitime gidicek olan turkelerinde simdiden gozu korkmustu. Mustafaya o civardan baska isler bakicaktik moralini bozmamasini soyledik. o gecede takildik. Ertesi gun diger turklerde egitmini bitirdi. O gun anladik ki ben ve alperin kovulma ihtimali yoktu en azindan isi saglama almistik ingilizcelerimiz yeterli bulunmustu satis yapamasakta ama bir cok amerikali da satis yapamiyodu. Yine diger turklerin ilk gunune sahit olduk bizim kadar heycanlilardi. ve o hafta bitip haftasonu geldiginde cok mutluydum. en azindan 2 gun is olmiycakti. Ama Cuma gecesi, butun turkler isi birakmaktan bahsettiler Hatta alper hepimize onun daha once Californianin Taho Sehirnde calistigi yere gidip yeni hayat kurmamizi soyledi. ben reddettim diger turkler razi gibiydi. Ama kesin olan bisey varsa oda kimse bu isi yapmak istemiyodu Amerikalilar dahil, hergun bi cok kisi isten cikiyodu o yuzden surekli ise alimlar ve egitimler oluyodu. Cumartesi gecesi Micheal 19 yasinda sisko iri yari romen bi cocuk getirdi bizim odamiza ve daha bi cok romen gelicek dedi. odada 5 kisi olucaktik razi degildik ama cocuk gecenin bi yarisi geldi bisey demedik o yuzden. Bizimkiler hep turkce konusuyodu o yuzden ben Tudorla ingilizce konusup ilgineliyodum skilmasin diye. oda ayni isi baska bi sirkette yapicakti. yine Michale kurbani, bilseydim oracikta oldururdum micheali bi cok kisiyi kurtarmis olurdum. O gunden sonra bir cok romen geldi bizim otelimize wat ogrencileri.

    yazmaya daha sonra devam edicem arkadaslar....

    2. Romenlerin gelisi (ben haric) turklerin gidisi

    Bir sonraki gun ogrendik ki yan odaya 7 tane romen kizi dolusmus sevindik tabi erkekler olarak. diger oda yada 4 tane fln romen erkek gelmis yani soyledindigi gibi yavastan romenler gelmeye baslamisti. onlarin bu gelisinin belkide bi omur surucek super bi dostlugun baslangici oldgunu asla bilemezdim o zamanlar. aksam isten yemek fln yedim dus vs aldim kapinin onuce ciktim 2 tane kiz oturmus sigara iciyodu. Sarisin olan kiz soyle bi bakti bana belli hoslanmisti sexy guzel bi kizdi. zaten o kizla su anda bile hala gorusuyoruz be elinden sigarasi hic dusmedi. Tudorla ve diger turklerle kapida dikiliyoduk, Tudora dedim ki (bizim odada kalan romen cocuk) olm konussana vatandasin iste, biraz utangac bisey yok sonra fln dedi. Neyse ben kiza mrb sizlerde mi wat ogrencisisiniz diye sordum onayladi sohbete basladik. sonra bizim diger odadikler katilcak cesareti buldular sohbete. Days Inn otelinde cok guzel bi havuz var surekli havuz basinda toplanir takilirdik. Kizlara havuz basina gidip masalarda oturmayi onerdim diger icerdekileride cagirdilar hep birlikte gittik 1-2 si disinda. Birbimirimiz tanima sureci baslamisti, sexy sarisinin gozu hep bendeydi farketmistim ilgi duyuyodu. Eglenceli insanlar ciktilar muhabbet sarmisti. sevinmistik cunku takilcak insanlar olmustu. Diger odada kalan cift olan kalan turk erkekler lanet etmislerdi sanslarina eminim Cunku romen kizlarinin hepsi guzel ve sexydi zaten romen kizlari dunyanin en guzel kizlaridir genel olarak ruslara fln fark atarlar yasayan bilir. sonra onlar odalara cekildiler biz turklerle o cift olanlarin odasinda takilmaya basladik, ayrica o gun bizim odada kalan sonradan gelen turkte ise basladiktan 2 saat sonra kovuldugundan basip gitmisti Connecticutta ki kiz arkadasinin yanina. Odada bizim ciftler de ayrilmaya karar verdi isten Michaeli arayip bize bi is ayarlarmisin diye sordu Michael de bakariz diye kestirip atti. Ertesi gun bunlar baska bi eyalette bi tanidiklari vasitasiyla otelde kat gorevlisi isi ayarlayip basip gittiler. bir dahada gormedik tabi face te fln varlar ama konuscak ne var ki ?

    Mustafayla Alperde gitmekten bahsediyodu, Californiaya gitmek istiyolardi Alperin onceki watinda calistigi yere ama bir is garantileri yoktu banada gel dediler, ayarlanmis bi is olmadan gelmem dedim. Ustelik kisi basi 300 dolar verip ucucaklardi, Alper cok emindi is bulacaklarindan hatta 2. iste calisma planlari yapiyodu bile. Ben kalmaya karar verdim zaten yapayanliz gelmistim USA ya bana komaz ayrica romenlerde kaynasmistik. Onlarinda ingilizceleri iyiydi bizim turkler o yuzden cok samimi olamadilar dil engeli yine. 1-2 gun sonra bizim alperle mustafayida yolcu ettim yolunuz acik olsun dedim gittiler. simdi oda da bi ben bi tudor kalmistik bi dahaki hafta kirasi icin birilerini bulmak lazimdi yoksa 2 ye boluscektik. bu arada o gece yeni 2 romen geldi Radu ve Ruxandra 2 sevgili. gece gittik tanistik tudorla zaten diger romenlerle de arkadas olduk. Is disinda hayat benim icin iyi gidiyodu sporumu yapiyodum, sonra havuza griiyodum fistik gibi romenlerle takiliyodum mutluydum. havuzdan ciktigimda 2-3 romen erkek vardi gidip onlarlada tanistim benim sansima bu floridaya gelen tum romenler cok iyi insanlardi o yuzden su an bukresteyim ve hala gorusuyoruz. neyse, ertesi gun Biz Radu ve Ruxandrayla sosyal guvenlik kurumuna gittik onlar basvurcakti bende kartimi kart cikmadiysa en azindan numarami alicaktim zaten olay numarayi almakti. Gittik benim kartim cikmamisti ama numarami aldim onlarda basvurdu sonra donduk, odaya girdigimde yatagimin ustunde sarisin mavi gozlu tas gibi bi kiz oturuyodu, yeni geldim senle yatabilir miyim dedi ismi Ana ydi yine romendi tabikki dedim icimden YESS diye bagirdim. zaten eleman alcaktik odaya bide tas gibi olunca monster kill olmustu.

    Gel zaman git zaman romenlerle muhis takiliyoduk geceleri bara gidiyoduk birlikte Clearwater sahilinde plajlara gidiyoduk havuz basinda takilip icip guluyoduk . Iste bile aralarda beraber takiliyoduk. Bu arada bahsettigim amerikali cool gorunumlu kasli cocuklada arkadasligi ilerlettim ismi robdu lakabi Big Rob. Hayvan gibi gogus kasi ve pazulari vardi ve hapishane dovmesi. Daha once iceri girip cikmis 2 defa, Aryan cetesine mensupmus zaten ilk gun sordugumda alman asilliyim demisti ( beyaz guc nazi power i savunan ceteler) bir olay daha cikarmasi halinde cok uzun bi sure hapis yaticakti, umursamadim iyi cocuktu biz arada onla takilmaya devam ettik is cikisi fln diger romenler ondan korkuyodu tipinden belliydi belali oldugu. Bana yatttigi karilarin gizlice cektigi ciplak resimlerini gosteriyodu gulusuyoduk. Bir kere bunu bizim otele ve odaya getirdim, sanki odaya kaplan girmis gibi romenler kacisti resmen umursamadim takildik 1-2 saat sonra gitti Big Rob. O da sevmiyodu telefon satis isini bana is ayarlayabilcegini soyledi belki lazim olur sagol dedim.

    O gece romenlerle bara gittik, ben daha once Fasli bi pezevenkle arkadas olmustum, hatta barda ayarladigim bi kizi bana benim icin calisiyo diyerek satmaya calismisti yemedim tabi, o kizi o gece odaya atmistim bu olay romenler gelmeden onceydi. Oyle tanistik bu fasli pezevenkle iste. beni uzaktan gordu romenlerle heeeey turkoooo coming diye bagirdi yanindaki sarhos zencilerde beni alkisladi acayip havam oldu romenlerle sordular nedir diye dedim yabanci degil sahsi pezevengim muhtemelen saka sandilar uzatmadim zaten. barda Bu sarisin romen ismi Sabinaydi benim icime dusuyodu resmen biseyler yapmak lazimdi 2 mizede vodka aldim sonra dart ve bilardo oynadik 2 sinde de yendi beni neyse konu o degil zaten. Sonra ben bi ara bu jeton atip yumruk atilan seylere sardim. Bizim romenler hep 400-500 puan civari yapiyodu. Ben cok uzun degilim 174 um ama cok gucluyumdur zaten spor fln yapiyorum kollarim 40 santimdi o zaman. bir vurdum 900 kusur puan aldim 5 dakika fln hava attim romenlere, ta ki hayvan gibi 2 metre bi amerikali gelip 1100 puan cakana kadar evet rekorum 5 dakikada kirilmisti. Sabina iyice sarhos olunca benden once davrandi gel gidelim otelde takilalim dedi cunku 2 mizin odasida bombostu. tamam gel gidelim dedim ki bizim saf Crisstina durumu cakmadigindan bekleyin bende geliyorum dedi pesimize takildi soyle bi bakistik sabinayla. Iyi kizdir fln ama kufrettim criss e. hep birlikte gittik zorla bu crissi yatirdik ama sabinaya bisey yapamadim sadece otelin arkasina goturup opustuk fln sonrada digerleri dondu zaten bu olayi hala kimse bilmez bizim gruptan.






    Ertesi gun Mustafa ve Alperle telefonda konustum Californiaya varmislar ama malesef bikacgundur is aradiklarini ama bulamadiklarini soylediler parada bitmek uzereydi tabi ucak bileti kisi basi 300 dolar verince iyice kotu oldu. bu meseleyi uzatmiym evet malesef 2 gun sonra basip donduler Turkiye ye en cok Mustafa icin uzulmustum cunku Alper en azindan bir kere wat deneyimi yasamisti. Neyse malesef Mustafa ve Alper devri boylece kapandi uzulmustum onlar icin. O gun beni gelip arabayla almasalar kim bilir ne halde olurdum. Yanliz bir arkadaslari daha gelicekti benden ilgilenmemi istediler yazinin basinda da bir kisi daha gelcekti onlarin siniftan. Elimden geleni yaparim dedim burda olursam. Burda olursam dedim cunku benim ve romenlerin aklina dusmustu bu lanet isin yapilmiycagini hepimiz yavastan baska planlar yapiyoduk.


    Bizim Raduyla Ruxandra ciftinin arasinda sorunlar seziyodum Radu bi tek bana soyledi Ruxandra ayrilmak istiyomus romanyadan beri bu raduda sirf o yuzden amerikaya pesine takilmis. O gece otelimizden 100-200 metre daha uzak olan baska bi gece klubune gittik, ben Ioana Crisstina Radu ve Ruxandra. Olucaklari bilsem gitmezdim ama bi yandanda iyiki gitmisim yoksa radu hapsi bile boylayabilirdi. O gece tek derdim keske Radu olsaydi. Once hepimiz eglenip dans ediyoduk, sonra radu sarhos oldukca romence biseyler diyodu Rux a, Rux bundan uzak duruyodu sanirim tamamen bitmisti ve Radu bunu kaldiramiyodu ayrica yine o gece ogrendim ki cok pis sarhos oluyodu kizlardan beter yani. ben bi yandan raduyla ugrasirken, telefonuma mesaj geldi. Bizim Big Robdan, mesajinda eski sevgilisinin simdiki beraber oldugu adam eski sevgilisini dovmus Rob un bana dedigi Inonu88 bu gece hayatimda ilk defa cinayet isliycem oldu. Soka girdim dedim kardesim adam dovmeye benzemez 1 yil yatip cikmazsin hayatin soner dedim yok diyo oldurucem kiz arkadasimida alip kacicam Aryan ceteleri her yerdedir beni saklarlar bakarlar dedi. ben dansi mansi herkesi biraktim haril haril bununla mesajlasiyom ariyorum acmiyo konusamam diyo muhtemelen sinirden agliyodu. Bi yandan Radu iyice dikkat cekmeye basladi body guardlar disari atmak uzereydi. Bunu disari cikardim body guardlara biraz hava alsin duzelelir bu cocuktan zarar gelmez dedim. oturttum bi yandan raduyu rahatlatirken diger yandan Robla mesajlasiyorum adeta bir cinayeti engellemeye calisiyodum.


    Roba dedimki kardesim su anda yanina gelemem otobus fln yok ayrica evini bulamam istersen yanima gel konusalim en kotu yarin dertlesiriz dedim. Kiz artik senin sevgilin degil hala seviyosan bi yolunu buluruz dedim. O anda Rob un ne kadar tehlikeli bi insan oldugunu anlamistim, bana dedigi " Kizla hic bi ilgisi yok gebersin orospu, ama benim namim var kimse benim eski sevgilime bulasamaz". Olayi iyice turk muhabbetine baglayip biraz hatrim varsa dedigin gibi bro ysak bu gece sakinles yarin konusalim dedim. Sonra senin hatrin icin tamam yarin bulusuruz dedi eroini basti yine koluna uyudu. O gece gercekten bi cinayeti durdurup durdurmadigimi bilmiyodum gercekten Rob bir insani oldurebilir miydi bilmiyodum ama is yerinde flnda taniyolardi nami vardi 3-4 tane hayvan amerikalinin arasina dalip cok rahat devirip cikar diyolardi benim yanimda hic kavga etmedi bilemiycem. Kendi de oyle boburlenen biri degildi, aslinda cok delikanli bi adamdi oyle sebepsiz yere kimseye bulastiginida gormedim. Ama o olaylardan sonra Rob la arama biraz mesafe koymaya karar verdim cunku kokain ve eroin partisine davet etmisti beni bir gun sonra dedim benim limitim otdur bro sagol. Yine ara ara takildik ama florida dan gidene kadar.


    Radu o arada yine iceri kacmisti ayakta zor duruyodu ama herkesi rahatsiz ediyodu, bi ara sarhosluktan ioanaya ve criss e bile sarkti kendini iyice rezil etmisti. isin kotusu su duruma ragmen Radu ve Ruxandra benim odamda kaliyodu oda da uyuyan Tudor ve Ana yla. yani odaya gitseler birbirini surekli gorcekler isler sarpa saracakti. Kizlar dedim bisey olursa ararsiniz gelir alirim ben Raduyu odaya goturup yatircam dedim tamam sagol dediler, ruxandra ayrica ilgilendigim icin tesekkur etmisti. raduyu cikadim disari yuruycek hali yoktu, otelede 300 metre fln vardi care yok diye dusunup belinden tutup vurdum bunu sirtima ama herif benim boyumda ama kilo fazlasi var biraz, 80 kilo fln var. adami tasiyorum ama 20 metrede bir duruyorum bu zaten ucmus birakipta gidemem dinlene dinlene tasidim her gun yuzme ve spor yapmam ise yaradi diye guldum. en sonunda otele vardim bizimkiler havuzda toplanmisti gorduler beni raduyu tasirken ne bakiyosunuz yardim edin dedim 2-3 tane erkek geldi yardima. odanin kapisinda radu rezil olmasin diye siz gidin ben geliyorum yatirip dedim cunku radu kesin kusucakti herif 2-3 litre icmisti. banyoya goturdum herif resmen kusarken uyuya kaldi uyandirdim bi kac saniye bi daha kustu sifonu cektim. Bu arada Tudorla Ana da uyanmisti tabi. Ana ya evet ilk basta guzel muzel dedim dogruda biraz zor bi insandi herkesle arasinda mesafe vardi kiz erkek farketmez, basladi bu kadar icilir mi eglenmek mi bu simdi diye firca atiyo. Ulan dedim sus manyak misin nesin herifi ordan buraya tasiyan ilgilenen benim sen yat uyu cocukta uyudu iste simdi dedim. neyse bunlarin hepsi yatti ben havuz basina diger romenlerle takilmaya gittim. sordular biraz anlattim zaten o geceden sonra herkes farkina varmisti aralarindaki sorunlari. Sabina kafasini omzuma koydu elimi tuttu sarap iciyodu sisenin gerisini paylastik cok acayip bi gun bitmisti.




    Ertesi gun yeni kafile gelmisti, 2 odaya dagildilar onlarda aynen ayni amac icin gelen romenlerdi. Sonra onlarla da kaynastik zaten iyi insanlardi. Araladinda 2 kiz vardi, Biri Gabrieala simdi cok iyi dostum, digeri Flori kasar masardir ama severim keretayi cok ettim ona bukreste beni gordugunde dovmedigine sevinmistim hatta gelicem oraya iste tanisma fasli basladi artik hep birlikte 30 romen bide ben takiliyoduk hep, aramiz iyiydi sorun yoktu ben romence bi kac kelime ogrenmeye baslamistim, kufurler ogrenmistim durup durup romence kufrediyom sivem degisik oldugu icin kahakaha atiyolardi. hatta bi kere is yerinde calisirken romence kufrederek bagirdim amerikalilar bisey anlamadi romenler kahakaha atti az daha kovuluyodum. Bizim ilk gelenlerin arasinda bu radunun sevgilisi olan degilde baska bi ruxandra var. Lakabini turkish girl koymustum cunku babannesi turk asilliymis. isin garibi gecen mayista bukrese geldigimde ruxandranin evine girmistim babannesiyle turkce bile konustuk biraz orta asyaliyi andiriyo zaten ceyrek turktu diyebiliriz ama turkce bilmiyo hic. oda oyle bi ayrinti vermek istedim oda cok iyi dostum cunku. Ama iclerinde biri var ki yeri bende bambaska Ovidiu diye delikanli bi cocuk. Adam biraz daha olgun digerlerinden onunlada havuz basinda tek kalinca kaynastik asiri nazik biri herkese karsi, sabaha kadar muhabbet ettik sadece 2 miz kizlar arasindan en seksiyi en guzelini en kasarini en alisi kuvvetlisini fln seciyoduk klasik erkek muhabbeti iste. Dedim sabina benden hoslaniyo o da dedi belli zaten herkes konusuyo ima ediyo sen anlamiyon dedi. Gerci belli oluyodu surekli kucak kucagiydik otelde de gittigimiz yerlerde de. neyse Bu ovidiu 1,5 ay once bukrese geldigimde cok yardimci oldu evinde agirladi sonra ev buldu bana alisverisime yardim etti vs. Asla unutmiycagim seylerdir bunlar. Gecen gelisimde Gabrielayla annesi baktilar resmen bana mayista, dedim ya siradan arkadaslik degildi bazilarini bende istanbulda agirladim work and travelin en guzel tarafi bu dostluklar oldu benim icin. Neyse konuyu dagitmayalim ama Florida da edindigim arkadaslara deginmek istedim.



    Micheal serefsizi bazen gelip kizlari partiye kaciriyodu gitmek isteyen gidiyodu bi kac kere oldu bi olay. Ben kendi isime bakan biriyimdir kizlari ne elestirdim ne bisey dedim ama diger romenler laf koymaya fln baslamisti ne yapiyosunuz orda diye vs biseyler ima ettiler cunku cok tekin bi yer degildi. Sonra kizlardan hic biri gitmemeye basladilar michaelin gercek yuzunu gormeye baslamislardi cunku. Bu serefsizi ilk basta adam sandim Adini google a yazsaniz haberlere sasirirsiniz bi ara tampa valisi olmaya calismis sonra chp den milletvekili olmaya calismis hurriyette roportaji fln var gercekten yuzune bakan iyi insan saniyo. neyse Michaelin asil kazigina daha gelmedik hikaye aksin gorurusunuz. Gabrieala simdi cok iyi dostum ama o zaman feci bakiyodu bana yakaldim bi kac kere ama aramizda bisey olmadi ben baskalariyla takiliyodum zaten. Clearwater sahiline 4 temmuzu kutlamaya gitmistik superdi hep birlikteydik havai fisekler fln cok baskadir 4 temmuz kutlamasi. zaten havai fiseklere bu kadar duskun olan baska bi millet yoktur dunyada 2-3 gunde bir catapat patlatiyolar. Tum guzel seyler yasanirken Radu iyice bunalima giriyodu ruxandra yuzunden derdini bi tek bana anlatiyodu teselli ediyodum, isin kotusu ruxandra amerikali erkeklerle takilmaya baslamisti radu harbi kotu durumdaydi. Bi gun ruxandrayi kenera cektim dedimki, kiminle gorusup gorusmiycegine kimse karisamaz ama senden rica ediyorum ne yaparsan yap radu bilmesin dedim. haklisin dedi arabayla onu almaya gelen amerikali sevgilisi otelin icine girmiyodu artik disarda alip gidiyodu cocuklada tanistim kotu biri degil zaten o ayri mesele ben radu icin uzuluyodum ama ruxandraninda yaptigi yanlis bisey yoktu sonucta is bitmis hatta amerikaya gelmeden once bitmisti radu israrla pesine takilmisti, hayat iste kimse suclu olmasada birileri uzuluyo bazen.



    Hatirlarsiniz hikayede 1-2 kere bahsetmistim Mustafayla Alper geri donmesine ragmen bunlarin bi arkadasi gelicekti ilgilenmemi istemislerdi. Orkun diye bi cocuk bi gun sabah 6 da telefonum caldi kufrederek actim turkce konusunca sasirdim aklime geldi ama olay. yeni inmis amerikaya ogleden sonra tampada olcakmis ulan o zaman niye sabah 6 da ariyon ki diye dusundum. neyse tarif ettim fln bi sekilde oteli bul dedim 19th U.S highway uzerinde clearwater Days Inn dersen sofor soyler zaten durak vardi karsimizda bizde hep o otobusu kullanirdik. Bu herif geldi lobide karsiladim ama bu cocugun ingilizcesi mustafadan bile kotuydu ne yapcan dedim telde satis yapcam dedi, naah satarsin dedim kardesim sen hic gitme bile o sirkete biz sana buralarda baska is bulalim dedim. bari 10 dakkada kovulup rezil olma dedim ama ertesi gun gitmis sirkete bizim o sexy latin patron buna artik turkleri almiyoruz demis, buda sozlesmem var deyince istersen dava ac hepsi ya kovuldu ya isi birakti demis. Ulan tuh dedim itibarimiz 2 paralik oldu cok sallamadim zaten tum romenlerde bende baska is bakiyoduk onlar hep birlikte Washingtona gidip otelde hizmetci fln olcaklardi bende daha once South Carolina Myrtle Beach te bi is ayarlamistim Steak n Shake restorantta, benden bi onceki sene wat yapan arkadasim patronuyla konusmus, Jimmy turk hayrani ck seviyo onun sansina orda calisan turkler hep kral cocuklarmis ayriyeten Incirlik ussunde askeri gorevde bulunmus turklere turkiye ye karsi bi sempatisi var, temmuzun 2. haftasinda gidecek olmama ragmen sana is verebilirim gel dedi. Yani artik ip kopmustu, bende romenlerde bir hafta daha calisip ekstra bi paycheck alicaktik sadece floridada. Bizim Orkun geldi ama gram konusmuyo kendi kendine takiliyo, sigara fln iciyodu ben muhabbete dahil etmeye calisiyorum ama bosa insanin orda gercekten vatandasini kollayasi geliyo, ama bu bana surekli annemi ozledim sevgilimi ozledim diyip duruyodu dedim olm wat a gelen adam bunlari mi dusunur ? Bilmiyorum hata ettim galiba dedi ayrica benimde ayrilcagimi ogrenince iyice kotu oldu. Dedim sen burda tutunmaya bak ben Myrtle Beach te is bulursam sanada yanima gelirsin dedim ama simdilik 1-2 hafta calis dedim ona butun gun tek tek ne dukkan magaza restorant bulduysak is basvurusunda bulunduk ama pek kalmaya gonlu yoktu neyse ben elimden geleni yapmistim gerisini kendi bilirdi.





    Birkac gune yavastan hepimiz gidicektik ama yinede takilmaya devam edip eglenceye devamdi tabi. Ben sosyal bi insanimdir kim varsa tanisip kaynasmistim bardaki pezevenkten tutunda otelimizdeki gorevlilere kadar o yuzden AT&T sinirsiz konusma ve sms 50 dolarlik tarifeden almistim cunku yeni gelmeme ragmen full telim caliyodu vs. Bizim romenlerde o yuzden konturleri bitmesin diye hep benden arayip mesaj atiyolardi nasil olsa sinirsiz alin yawrim konusun diyodum Oteldeki gorevlilerden bahsetmisken front deskte calisan Ashley diye bi kiz vardi 25 yasinda onunda cani skiliyodu bazen 2-3 saat muhabbet ediyoduk lobide iyi bi insandi, ne zaman seker plastik bardak vs istesek fazla fazla verirdi. bazen disarda fln partiye onuda cagiriypdum geliyodu ama romenlerle muhabbeti yoktu. Iyice kaynasinda full dedikoduya basladik megersem 55 yasindaki menejer bunu caktirmadan taciz fln ediyomus buda annesini ariyomus uzuldum valla zaten amerikan erkekleride turkler kadar abazadir heleki yabanci kiz gorunce resmen body guardlik yapiyodum bazen, iyi cocuklerdir ama romen erkeklerini kesseniz kavga fln etmezler. Bende Ashleye bizim olaylari anlatiyodum aramizda kalsin diyerek, raduyla ruxandranin olayini fln tartistik. Cok guzel kizdi ama yazmadim cunku erkek arkadasiyla yasiyolardi simdi evliler facete bebeklerinin resimleri var full. Ben bunla bazen mesajlasiyodum havadan sudan, bi gun sabinayla otururken criss telimi istedi mesaj atmak icin verdim az angut degil yanliz bu kiz sabinanin yaninda imali imali Ashley kim deyip guldu ulan harbiden sadece arkadasim baska bisey olsa gam yemiycemde Sabina yine imali imali bakti oda ayri bi dert aramizda ismi konmus hic bisey olmadi ki zaten bugun bile olmadi bukresteyim ben iliski yasamiyorum zaten keyfine takiliyorum.




    Bizim bu romen arkadaslarla herkes birbirini sever ama kizlarimiz beni ayri bi severdi, bunla bisey ima etmiyorum gercekten insan olarak sevmekten bahsediyorum, sebebide bi olay oldugunda ben koruyodum vs. Simdi otelde bi sapik vardi, Amerikali 45 yasinda fln yari deli bide uyusturucu fln kullanan tehlikeli bi tip. sik sik kizlarin oda penceresinden iceriyi dikizliyodu gelip asilmaya fln calisiyodu herkesin huzurunu kaciriyodu. Ben gittim otel yonetimine fln sikayet ettim, once uyaricaz fln dediler ama adam durmadi tabi. bi gun biz otururken Radunun dalgasi olan Ruxandraya gelip feci asilmaya basladi Rux ta ters cevap verdi surekli. Buda en sonunda kiza you re such a bitch dedi kalkti yurumeye basladi, herkes bi donup kaldi ben bi rux a baktim bide yaninda oturan raduya baktim sonra kalktim ayaga adamin pesinden gittim adam benim geldigimi gorunce adimlari hizlandirdi odasina girip kapiyi kitledi ben kufrettim adam tinlamadi bizimkilerin yanina gittim radu ben ne oldugunu anlamadim duymadim fln dedi, kesin oyledir dedim icimden. Sonra ertesi gun biz sabinayla oturuyoruz bu geldi bizden yukardaki merdivenlere oturdu sabinanin arkasina naber fln dedi dedim isine bak. 2 dakka ses cikarmadi sonra basladi sabinanin sirtina masaj yapmaya, ulan ohaaaa dedim ellerine vurdum cek elini attiricam seni oteldin pislik herif dedim, sabina gel bosver dedi odasina soktu beni zorla ben camdan adama bakiyorum dedi o ordan gitmeden disari cikmak yok dedi. Ben kizlara dedim ki ben bi kez daha menejere gidicem tinlamazlarsa polise gidicem arkamdasiniz dimi dedim sorusturma olursa tamam dediler. Gittim ashley ve menejerle konustum tekrar dedim ki kusra bakmayin bu adam burda olcaksa ben polis cagircam ayrica otelinizide dava edicem. Bu adamdan herkes illalah etmis son olay bizim 16 yasinda genc bi cocuk calisiyodu otelde babasiyla bunun 15 yasindaki kiz arkadasini da taciz etmis, cocugun babasi latin zaten dovecekti adami tum bu olaylar cok sukur bardagi tasirmis adami ertesi gun kovdular otelden. Diger bir seyde bir kere gece biraz tehlikeli bolgede kizlar Wallmarte alisverise gitceklerde 3 km flndi ve yuriyceklerdi hem posetlere yardim icin hemde yanliz gitmemek icin sordular romenlere bizimle gelmek isteyen var mi diye, dedim ya romen erkeklerinin kafa yapisi bananedir isim olmaz kafasi hep. kimseden ses cikmadi dedim ben gelirim, gittik geldik fln yardim ettim. bu sebeplerden oturu beni cok severlerdi halada oyle evime gidip geliyolar su an bukreste hatta turkish ruxandrayla gecen hafta amerikali sapik olayindan konusup gulustuk kimse ses cikarmadi senden baska fln dedi.



    bi arkadasin pm si uzerine her yazdigimda tarih atcam yoksa karisik oluyomus tesekkur ediyorum kendisine uyardigi icin.



    25. 11. 2012---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




    Bekledigimden uzun oluyo ama olsun daha floridayi bitiremedim ama normaldir 1 aydan az kalmama ragmen en guzel arkadasliklarim orda oldu belki bu yuzden her ayrintisini hatirliyorum. Neyse artik benim ayrilmama bir kac gun kalmisti florida dan Myrtle Beach te ayarladigim restoran isine gidicektim hepimiz icin geri sayim baslamisti. Onlarda dedigim gibi washingtona gitcekti buyuk cogunlugu ama bazilari ya tek yada 2 arkadas fln baska yerlere gitcekti. Hepimizin sonu gelmisti yani floridada. hep dusunmusumdur nerde oldugu onemli degil ama keske 4 ayimida bu florida grubuyla harcasaydim. artik uzulmuyorum gerci bukreste hep beraberiz ama. Son gunlerimizde yine gunumuzu gun etmeye devam ediyoduk, bi yandanda bu lanet isten kurtulcagimiza seviniyoduk zaten isten ayrilcagim kesinlestiginden beri kufreden musteriye bende kufrediyodum kovarlarsa kovsunlar ha 2 gun eksik ha 2 gun fazla calismisim bananeydi. o yuzden son gunlerde is zevkliydi. Simdi bi yonden haklilar bi adamin evi gunde 5-6 defa aranmazki ben olsam bende soverdim. beni bi daha aramayin diyenin numarasini not edip sistemden cikartiyoduk goya ama hikaye hep aslinda dava bile acilabilir resmen taciz cunku. ama ote yandanda bizimde sucumuz yok sistem otomatik bagliyodu. neyse bi onemi yoktu artik ayrilcaktim simdi onlar dusunsundu.



    Son gecelerden birinde havuz basinda yine toplandik biri sessiz sinema oynayalim dedi, 20-30 kisi basladik oynamaya 2 takim olduk biliyosunuz iste sistemi. neyse ben birazda isi sakaya vuruyorum bi ara Emil bisey anlatmaya calisiyodu, elinde telefon vardi sonra sarzin ucunu prize sokar gibi hareket yapmaya basladi ileri geri ileri geri herkes yaklasmisti bisey soyluyodu ama tam lak diye soyliyemedi, bu git gel hareketi bir turk olarak elbette bana baska seyler hatirlatti bir anda bagirdim " Phone SEX" diye soyle 1 bucuk 2 saniye sessizlik oldu, sonra bir kahkaha koptu ada vapuru dudugu gibi yemin ediyorum oyle bi gulduler ki Ioanicayla crisstina birbirini havuza attilar gecenin 2 sinde, gececi front deskte duran adam cikti bagirdi susun lan diye. zaten hepimiz yari ciplaktik havuza girip cikiyoduk Florida oyle pis bi sicakki sabaha kadar havuza girdigimiz olurdu. o espiriden sonra dagildik zaten oyuna devam etmedik yine normal muhabbete basladik. 3 ten sonra sirayla millet yatmaya gidiyodu, azaliyoduk yavastan. Bide ben en basindan beri sacma bi sey icat etmistim, kim en son yatmaya gidicek yarismasi en son kalanlar arasinda dayanmaya calisiyoduk benim kadar ciddiye alan yoktu gerci hep ben kazaniyodum kendimi tutup en son 2 kalirdik sonra benden bu kadar diyen kaybederdi ertesi gun bende kazandim diye hava atardim ulan manyakmiyim neyim bu arada. en cok ovidiuyla gabriela finale kalirdi ovidiuyla muhabbet cok baska olurdu, gabide kesikti bana o zamanlar ondan kaliyodu biliyorum ama aramda bisey olmadi, guzel kiz ama hic elektrik alamadim ondan simdide cok iyi arkadasim zaten.



    Yine boyle takildigimiz bi gecede sadece erkekler vardi ben Ovidiu Alin takiliyoduk sonra heycanli bi sekildi Costas yanimiza geldi. dedik noldu fln, Bu kasar demistim ya daha once flori icin, tutmus bunu opmus cocukta soka girmis anasini satiym. dedim iyi lan super caktin mi bare yok ya nedense cakamadim dedi. hayrola lan niye ki dedik, bu okuz resmen sunu demis kiza, eveeeet sen beni optugune gore simdi bende seni s.......cem ulan biz bir yarildik kahkaha attik ulan dedim oyle denir mi kiza parayla yapicagin kiz bile vermez oyle konussan ama nasil guluyoruz gozlerimden yas geldi. Isin bu yani ama ben florinin iyice kasar oldugunu anladim aklimda planlar da belirmedi degil yazmistim bi kenara. sonra 1-2 saat daha gecti, yine Ovidiuyla ben tek kaldim. bi kac oda yanimizda 40-45 yaslarinda bi cift var evli degiller ama beraber yasiyolar adam klima satiyo, iyi insanlardi. yanliz kiz arkadasi gidince adam bana hep soruyodu off kizlara bak super bunlar nasil birlikte olabilirim diye. valla dedim imkansiz kardesim mal gibi manitayi yaninda getirmissin su durumda caktirmadan romen kizlardan birini ayartip cakabilirsen saygi duyarim dedim. yapamadi da zaten imkansiz bi olayda adam baya hevesleniyodu haksizda degil 14-15 tane tas gibi kiz kendi manita 40 yasinda kolay degil ozellikle hep bu turkish ruxandra dedigim kiza bitikti hep ondan bahsediyodu, o zamanlar ruxandra bunu bilmiyodu bukreste mayista ziyaretimde soylemistim adam sana asikti diye sasirmisti. neyse bunlar birazda sorunlu bi ciftti bazen cok kotu kavga eder oteli ayaga kaldirirlardi, ama o gece biz ovidiuyla otururken inanilmaz bi olaya sahit olduk. gorunen o ki adam kariya kizmis atladi klima minibusune gidicek kadin feryat ediyo dur ulan gitme diye !!! atladi arabanin onune tirmandi bide. biz oviyle soka girmisiz izliyoz, adam in ulan arabadan orospuu diye bagiriyo kadin birakmam gidemezsin diyo, adam en sonund takti vitesi basti gaza !!!! 20 30 metre kadin ustundeyken gitti sonra tutunamadi kadin yere dustu 4-5 takla atti ohaaaa lan dedik ovidiuyla kostuk hemen allahtan kadin ezilmedi araba yanindan gecip gitti dirsekleri fln kanadi kadinin kadini tuttuk kaldirdik front deskten yara bandi tendurdiyot vs aldik kadina verdik kadin aglaya aglaya hic bisey demeden odasina girdi, ovidiuyla soyle bi baktik birbirimize. Ertesi gun gorduk dunyanin en mutlu cifti gibi takiliyolardi yeniden, ulan dedim size hersey mustahak...





    27.11.2012-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Neyse efendim tum hersey yasandi bizde geldik gitmeden bi onceki geceye, 1-2 kisi zaten ayrilmisti bile. ulan diyorum kotu olcak ya bu kadar super ortam kurmusuz kalcak yer vs, herseye bastan mi basliycaz. Ama yapacak bisey yoktu, is olmadan yasayamazdik ailelerde o kadar zengin degil sen yolla biz yiyelim olayi mumkun degildi yani. En azindan Myrtle Beach SC da duzgun bi is olcakti fiziksel olarak cok daha yorucu olsada. iste son gece takiliyoruz fln Floride cuce 1.65 lik musluman bi manita yapmisti kendine takilmalik. hepimizi disardaydik havuz basinda takiliyoduk Flori odasinda face te konusuyodu o cocukla normalde oda da 4 yada 5 kisi kalirlardi ama o anda tekti. ben tum amerika maceram boyunc tek pisman oldugum ve bana yakismayan bisey yaptim o gece gercekten hala utaniyorum o gece olanlardan size durumu izah ediym utandigim sey floriyle beraber olmam fln degil utandigim sey oncesinde ve sonrasinda olanlar. Ben kafamdan geciriyorum Costasi optugunden beri bunun agir kasar oldugunu anladim, sutyensiz tshirt giymisti saatler once vermeye basladim ayari sutyenin romenceside sutyen kulotunda oyle cok ortak kelime var 3 binden fazla sasirirsiniz. durdurdum bunu tuttum memesini polis ceza kesicek sutyensiz dolasmak yasak bu eyalette dedim aa gercekten mi sagol dedi cok mu belli oluyo diyince benim bi sikayetim yok dedim guldu gitti. iste bi kac saat sonra odasinda takilirken bizim 2 numara Alin odaya gitcem dedi dur dedim niye dedi orda erkekler vardi 1-2 de kiz. cunku acikliyorum dedim ben gidicem yarim saat icinde floriye kayicam dedm. herkes sasirdi. kahkaha patlattim, bide bagirdim floriye kayicam diye otelde herkes duydu. sonra havali bi sekilde gittim kapiyi caldim manitasiyla face te yazisiyodu kapattirdim resmen tacize fln basladim ama taciz dediysem kendiside gonulsuz degildi, yapamiycak olsam ne odaya giderdim ne millete reklam ederdim ztn insan biliyo. neyse 1-2 nazlandiktan sonra birlikte olduk odaya heran birinin girebilme ihtimalide vardi onu daha cok heycanlandirmisti, ben emindim tabi 7 mahalleye duyurmustum olucaklari. 15-20 dakikada isi hallettim cok ayrintiya girmeye gerek yok sonra ciktim onunda ustunde gece elbisesi vardi birazdan cikicak gece klubune manitasiyla sabaha kadar gelmiycek hatta cocukta kalcakti, yani ertesi gun ben onu gitmeden gormus olucaktim biraz da o yuzden bu kadar rahat nara ata ata gecirdim zaten. neyse ciktim disari herkes bana bakiyo, gorev tamamlandi dedim guldu erkekler fln. sonra havuz basina giderken Sabinayi gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Ne halt yapiyosan yap ama niye boyle yaptim dedim kendime tabiki o dahil herkeste duymustu ama onla aramizda baska bisey oldugundan kiskanicakti biliyodum. Yeminlen hic aklima gelmemisti biraz alkolluydumde tum bunlari yaparken zaten, mecburen gittim havuz basina Sabina oyle bi bakti ki sucluluktan gidip onun yanina oturdum zaten genelde dipdibeydik simdi ayri oturamazdim. Oturdum yanina, naber dedim nerdeydin dedi. hic takiliyodum oylesine diye cevap verdim, ama kiminle ve nerde takiliyodun dedi. belliydi duymustu lanet olsun. Arkadaslarla odada takildik gulduk eglendik dedim. oyle hep beraberdik dedim. peki dedi, inanmamisti. gercekten uzulmustum bi cok yonden hem onun icin hem floriye ayip etmistim. Mayista gordum bunu tekrar cekiniyodum floriden bahsediyorum, hic bisey demedi o konuyla ilgili dostca davrandi. hala irtibatimiz fln var ama keske yapmasaydim dedim gercekten.



    Ertesi gun oldu, biletimi fln onceden almistim temmuz 7 2011 di evet ama myrtle beache vardigimda temmuz 8 olucakti. otobusum aksam 7 deydi o yuzden aksam 5 e kadar ayrilmadim otelden kahvalti ve aksam yemegi yedim gitmeden zaten gunde 2 kere yerdim hep ama stresten bavul telasindan cok az bisey yemistim. herkesle vedalasiyodum hakikaten uzuluyolardi gozlerden belliydi turkiyeden getirdigim kucuk turkiye anahtarliklari ve nazar boncuklarini dagittim hepsine, sasirip sevindiler hepsi ustume atladi ulan cok iyi insanlar gercekten. Bizim turk Orkunda ben gidicem diye ayri bi uzuluyodu konuscak kimsesi kalmamisti, dedi bende senle otogara kadar geliym tmam dedim. herkesle vedalastim taksi cagirdim bastik gittik Greyhound ofisine. Greyhound amerikada sehirlerasi otobus firmasi pek otobus tercih etmediklerinden her yere giden tek firma hatta bilinen tek firma diyebilirim. Yanliz amerikada otobus pek ragbet gormediginden dolayi, 12-13 saatlik yolu 25-26 saatte gidicek cunku 3 kere aktarma yapicak 4-5 kerede bi kac saat bekleme suremiz olucakti. belliydi yanmistim aklima ilk ucakla amerikaya gelis maceram geldi ulan gebercez yine ayrica yine nerde kalcagimi bilmiyodum elimdeki tek sey restoranin adresiydi ne bi kalicak yer ne bisey. ya ilk gece otel bile bulamazsam dedim kendi kendime. bi duzen oturtamamistik hersey tekrar yasaniyodu. neyse greyhound firmasina vardik 1,5 saat sonra otobus kalkcakti evet erken gelmistik muhabbete basladik, iyi cocuktu zaten ama wat ona gore degildi dedim islerden geri ararlar seni tutunmaya calis dedim tamam dedi. ama malesef ben gittikten 2 gun sonra basip gitmisti oda turkiyeye bi dahada gormedim onuda. otobus geldi bavulu attim bindim, herkes istedigi yere oturuyodu, buldum bi yer oturdum bombostu zaten. orkuna el salladim camdan sonra otobus hareket etti. Florida Maceram bitmisti....


    Florida kismi bitti arkadaslar yarindan itibaren Myrtle Beach, South Carolina macerama basliycam........




    3. Kisim Myrtle Beach:


    Ilk Gidis:



    28.11.2012--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    Evet otobusdeydim gidiyodum, dusundum ah keske hic aktarmasiz gidebilseydim ama nerde ?? ebem seyolcakti biliyodum. ilk yolculuk 4-5 saatti ordan 1-2 saat bekleyip yola devam edicektik baska otobusle. soyle bi baktim hakikaten amerikanin hilkat garibeleri sehirlerasi otobusleri tercih ediyodu, evsizi zencisi bagimlisi hep otbusteydi kazasiz belasiz giderim insanllah diye dusundum, en son oglen 3-4 gibi yemistim geberiyodum acliktan bi mola olsada hayvan gibi tikinsam diye dusundum. neyse ilk mola gelmisti ben soyle bi baktim yemek yerleri kapaliydi hep hatta aylardir kapali gibi duruyodu sonra milletin disari ciktigini gordum bi hamburger arabasi yaklasmis fast food satiyodu sevincten takla attim 50 dolar bile verirdim bi hamburger icin, siraya girdim bekledim. Hamburger yaninda patates kizartmasi ve kola aldim hayvan gibi yedim hamburgerleri burdakiler gibi degil tabak kadar. soyle bi etrafa baktim uyusturucu bagimlisi bi kadin yaninda 2 cocugu var biri 12-13 yasinda oglan digeri 3-4 yasinda kiz cocugu titriyolar pijamalari var ustunde. Ulan dedim su amerikayi tvlerden fln nasil taniyoruz su hale bak diye icimden gecirdim. otobuse yeniden bindik simdi daha cok insan olcakti, tabi herkes tek tek oturmustu 2 tane zenci kiz geldi siskolar biraz, baktilar soylendiler 2 kisi yanyana yer bulamadiklari icin biri benim digeride onumdeki adamin yanina oturdu hayvan gibi bagirip guluyolardi, arkalardan biri ana avrat duz gitti sustular catisma cikabilirdi her an yuzde 80 i zenci bir otobuste olay olur diye dusunuyodum. o ara allahtan uyumustum 1-2 saat, sonra diger mola geldi artik hangisinde bekleme hangisinde aktarma yaptik hatirlamiyorum su anda onemsiz bi ayrinti zaten. iste herkes ayaga kalkti benim arkamda oturan sarhos beyaz bi amerikali vardi yol boyunca mal mal konusuyodu, iste ayaga kalktigimizda onumde guzel zenci bi kadin bekliyodu arkamda da o pis sarhos 50 yaslarindaydi. tuttu uzuandi arkamdan onumdeki kadinin sacini cekti kadin arkasini doner donmez benim icin o yapti dedi kadinda 1 saniye bile supheye dusmeden hayir sen yaptin diye gozlerini cevirdi sikayet eder gibi bana bakti gulumsedi ilerlemeye devam etti. bende adama donup sinirli bi bakis attim, tekila ister misin dedi. turkce kufrettim ne dedin fln dedi tinlamadim devam ettim. indim iste yine bekleme baslamisti guvenligin biri geldi biletleri goriym dedi cunku otogara kapali mekan diye siginan evsizler oluyodu onlari disari atiyolardi. Garip gelicek ama otobustekilere bi yonden imrenmistim, hepsi gittiginde elile koymus gibi kalcak yer vs bulcaklardi. ben kendimi dusundum o kadar yolculuktan sonra nereye gitcegim belli degil nerde kalcagim belli degil koca bavul sirt cantasi yanimda tuh bea dedim. karar vermistim direk restorana gitcektim Jimmy delikanli adamdi arkadasimin dedigine gore belki kalcak yerlerle ilgili yardimci olurdu. Otobus yolculugunda oyle cok ahim sahim olay olmadi 1-2 tane daha transfer bekleme oldu artik son otobuse gelmistim, 2-3 saat son yolculuk kalmisti. ilk once o otobusle zaten yolculuk eden yolculari bindiriyolardi sonra bizim gibi degistirenleri aliyolardi kural oyleydi. bende biraz uyaniklik biraz dalginliktan atladim ilk grupla hemen. sonra sofor geldi saydi yolculari bi fazla var dedi, basladi biletleri kontrol etmeye lanet olsun dedim icimden. benim bilete bakti sen sonra bincen in dedi, bende haa oyle mi kusra bakmayin amerikaya ilk gelisim ilk defa otobuse biniyom sehirlerasi bilmiyodum dedim indim bide obur siraninda en arkasina gecip zor yer buldum oda oyle bi garip ani oldu. artik myrtle beache geldim tatil mekaniydi belliydi ama baya buyuk bi yer yani caliscagim restorandan otobus firmasi 10 mildi (13-14 km) taksiye atladim stake n shake adli restorana dogru yola ciktim, bakalim neler olcakti.....




    08. 12. 2012------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





    Tek planım Stake 'n Shake e varmak ve Jimmy le konusmaktı ama kalıcak yeri sonra ayarliycaktım. taksi durdu alış veriş mağazaları olan bi bölgeydi ama avm fln değil üstü açık tek tek dükkanlar var bilenler bilir Kurtköydeki via porta benziyodu onun tek katlısını düşünün. mağazaların bi 100 metre açıgında otoparkın yanına bi yerdi öğlen 2-3 gibi varmıştım restorana ana baba günü. kalabalıkten geberiyo çünkü gece ve gündüz 2-4 arası yarı fiyattı. sonradan 3 ay fln çalıştım ordan biliyorum baktım çok kalabalık hayvan gibi bavulla girmiym diye girişe bölmesine bıraktım çantayı inş çalınmaz diyerek. içeri girdiğimde çalışan rus garson kızlardan biriyle göz göze geldik gülümsedi ama ben can derdindeyim tabi gittim yanına sordum böyle böyle fln diye rus musun dedi yaw yok allah korusun dedim güldük. sonra dur sen menejerle onuş dedi james diye bi herif vardı ona sordum jimmy nerde beni bekliyodu iş için dedim. yok bugun yarın gelcek dedi ana avrat düz gittim içimden, 5 sn durdum dedim ki. tmm o zaman yarın gelirim ama kalcak yer fln bulmam lazım bavulu şimdilik sizin arka tarafa koyabilirmiyim dedim jimmy beni tanıyo fln dedim tmm sorun değil dedi, o ilk konuştugum rus kıza işaret etti o beni dinlenme yerine götürdü bavulu masanın altına koydum en azından yük olmiycaktı bi süre. rus kızla konuştum biraz, niye bu kadar geç geldin diye sordu floridadaydım dedim. aklıma gelmişken kalcak yere ihtiyacım var dedim o da rus bi adamın numarasını verdi sağol dedim çıktım adamı aradım ulaşamadım sonra biraz yürüdüm mağazaların orda, bi tel numarası gördüm kalcak yerle alakalı hemen aradım. derdimi anlattım, şivesinden amerikalı olmadığı belliydi, dediki dur seni alcam arabayla kalcağın yere götürcem allah razı olsun dedim myrtle beach öyle bi yer ki ne otobüs ne toplu taşıma hiç bişey yok ya araba alcan ya taksi tutcan. ama tam nerdesin söyle dedi bende 15 dakikadır daha bu eyaletteyim bilmiyom tam dedim. tam mağazaya bi kadın giriyodu afedersiniz dedim allahını seversen al telefonu şuna tam burayı tarif et dedim, sağolsun etti, 10 dakika sonra Ravşan denilen Özbek adam geldi beni aldı, apartmana doğru yola çıktık. biraz türkçe biliyodu ama muhabbet etcek kadar değil, ingilizce konuştuk ablasıda istanbulda yaşıyomuş. bana evin restorana biraz uzak oldugunu söyledi bende geçicide olsa kalcak bi yer lazım duruma göre bakarız 1-2 gün kaliymde dedim. bu arada gitmeden önce bavuluda almıştık restorandan. evde benimle beraber 4 rus kızı kalıyodu, ingilizceleri zayıftı valla kulağa fantazi gibi geliyo ama o ara derdim başkaydı iş ev vs yi ayarlamaktı. eve vardım haftalığı 80 dolar ama günlüğü 20 dolardı. kabul ettim zaten başka şansım yoktu. kızlardan 1 i evdeydi sohbet fln ettik sonra bi yemek yemeye çıktık bana çevreyi gösterdi, bende ona yanımda getirdiğim türk çayından yaptım vs. akşam diğer kızlar geldi onlarlada tanıştık. gece oldu uyuduk ben yarını düşünüyodum, bi an önce jimmyle konuşup bide uygun bi yer bulmalıydım kalmak için.



    evet ertesi gün oldu kızlarla kahvaltı fln yaptık şans dilediler yola çıktım, ama dediğim gibi otobüs fln hak getire, 6-7 kilometre yüriycektim. aman allahım hafa 75 derece zaten geberiyorum otoyoulun kenarı bide gelen geçen bakıyo benim tshirt su gibi oldu çıkardım çıplak yürümeye başladım 2 saatten biraz fazla sürdü vardım hayvan gibi terlediğimden biraz dinlenip bekleyip öyle girdim içeri, kasada takım elbiseli şişko bi adam vardı menejerlerden biriydi belkide jimmydi hissetmiştim yaklaşıp jimmyle konuşcam böyle böyle dedi tmm 2 dk bekle geliyorum dedi. sonra dışarı gel gibi bi hareket yaptı eliyle kendide sigara yaktı. facebooktan konuşmuştuk hatırladı beni tabiki o kadar eyaletler arası gelip bide iş yok dese bıçaklardım adamı zaten. benim geçen senelerde o restoranda çalışan arkadaşlardan bahsettim bizim sınıftan wata gelip, yerimi sağlamlaştırmak için çok seviyodu türkleri zaten ilginç. tmm dedi iş var ama gece shiftinde dedi, hiç sorun değildi iş bulduguma bile sevinmiştim. kısaca anlattı gece 2-3 kişi olur, yoğun olmaz bakarsınız fln dedi. teşekkür ettim. ve kalcak yerle ilgili bilgin var mı dedim sonuçta bir sürü yabancı öğrenci çalıştırıyodu. dedi sana hakanın telefon numarasını veriym türk burda çalışıyo, o yardımcı olur dedi. sevindim. işi almıştım birinci ağızdan garantiydi. şimdi yapmam gereken kalcak yer bulmaktı. ordan çıktım yüzüm gülmüştü biraz, artık ama eve 2 buçuk saat bi daha yürümek istemedim zaten işimde olmuştu, taksi çağırmalarını rica ettim bastım gittim. eve gidince hakanı aradım durumu anlattım, ertesi gün 4 bucuğa iş çıkısı saatine gel ayarlarız dedi. sevinmiştim bu hakan dediğim çocugun çok büyük yardımını gördüm myrtle beach te yaptıklarını unutmam zaten ben iyilikleri asla unutmam. biraz daha neşelenmiştim kızlarla içtik keyif yaptık o gece. ertesi gün oldu 2 si işe gitti 2 si evdeydi güzel bi kahvaltı fln yaptık, sonra oyalandım 2 gibi çıktım malum 2,5 saat yürüycektim. vardım oraya hakanı görür görmez tanıdım türk oldugu belliydi. ekledim biraz çıkış yaptı sivile fln döndü çıktık. bu çocuk amerikada okuyo 3 yazdırda o restoranda çalışıyodu eski arkadaşım bana bu işi ayarlayan sınıf arkadaşlarım bile tanıyodu. benden 3 yaş büyüktü 85 liydi, arabası bile vardı orda. ev arakdaşlarıda aynı yerde çalışıyodu onlarda yanımızda dikiliyodu biz konuşurken. neyse bana aklında 1-2 ev oldugunu ama şimdi 2. işine gitceğini yarın saat 11 de beni oturdugum yerden alcagını ve evlere bakcagımızı söyledi. teşekkür ettim sevindim ama kalcak yer bulana kadar içim tam rahat etmiycekti tabi. yine o gece rus kızlarla takıldım zaten 3-4 gün kaldıgım için aramızda bşey olmadı yazmadımda zaten bi ingilizce konuşmaları var hayattan soğudum, 4 kişi kafa kafaya verip zor cümle kuruyolardı. ertesi gün hakan beni aldı götürdü bi beach house a 4 dairelik 2 katlı bi apartmandı sahile çok yakındı sonradan öğrendim benim arkadaşta geçen yaz orda kalmış. Taha diye bi türkte yaşıyomuş hakan tanıyomuş, neyse bulduk tahayı konuştuk durumu oda çok iyi çocuk çıktı hala görüşürüz. 1 tane boş yer vardı şansıma evde romenler moldovyalılar ve rus kızları kalıyodu. bi kaç kişiyle konuştuk biraz mırın kırın etselerde başta iş oldu. yerleşicektim. sevindim tabi, sonra bizim özbek ev sahibini aradım durumu anlattım, bunun son gecem olcağını gelmesini ve 3 günlük kalma paramı verceğimi söyledim, istesem kaçardımda yakıştıramadım kendime. o gece takıldık yine ravşan geldi parasını verdim teşekkür ettim. sonra sabah oldu kızlarla son bi kahvaltı ettik vedalaştık salak ve en güzel olanı ağladı, ne oluyo yaw dedim. kendimi çabuk sevdiren biriym sanırım ondan yada kız gerizekalı ikiside uyar bana. hakan tekrar aldı beni yerleştim odalardan birindeki üst ranzaya. bavulumu fln attım. artık herşeyim tamamdı, ertesi gün pazardı pazartesi işe başliycaktım. artık yüzüm gülüyodu.





    22.01.2013--------------------------------------------------------------------------------------------







    Dedigim gibi hem is hem ev olmustu mutluydum, Taha da hemen bir turk gormenin coskusuyla gel dedi markete gidelim alisveris yapalim, sonrada hayvan gibi menemen yapariz dedi. Yapalim anasini satiym dedim, gittik ben cok keyifliyim zaten uzun zaman ki belirsizlikten sonra evim isim hazirdi keyif yapmasam olmazdi. alcaklarimizi aldik eve geldik guzelde bi menemen yaptik, yedik ben cay manyagi oldugumdan sallamada olsa cay aldim 100 lu paket bana 2 hafta zor gidiyodu. Evdekilerle diger yan ve alt dairedekilerle yavastan tanisiyodum zaten hikayenin bu kismina kadar farketmissinizdir, yeni insanlarla tanisma konusunda sorunum yok, Taha da oyleydi arasi iyiydi milletle beni her gordugune tanistiriyodu. Kismet bu ya sonradan farkettim, benim gecen sene bu restorantta calisan ve bana isi ayarlayan arkadasimin kaldigi evde ve odada kaldigimi farkettim sonradan, ne tesaduftu arkadasimda sok olmustu o kadar ev arasindan. Hostu, ev sahile 15-20 metreydi gunde 8 saat calisicak sonraki vaktim benim olucakti ki haftada 4-5 gun calisicaktim full keyif oyle pek para biriktirme gibi bi derdimde olmadigindan 2. iste bakmadim. vakit oyle gecti gitti, Wallmarta gidip iste lazim olucak beyaz gomlek siyah pantolon fln aldim, spor ayakkabilarimdan biri koyuydu o yuzden istedikleri siyah ayakkabayida almadim. onlugu ve papyonu ise onlar veriyodu. hersey tamam oldu, vardiyam gece 11 de baslayip sabah 7-8 gibi biticekti. ilk gun olcagi icin heycanliydim yinede. isin belki tek kotu yani 45-50 dakika yurumek gerekiyodu tek yon. o yuzden hayvan gibi terliycegimden is kiyafetlerini vs cantaya attim, bastim gittim ise. vardim durumu acikladim menejere, gece vardiyasinda caliscam dedim, bi tane sahibi jimmy onun disinda da 4 menejer vardi. ilk gun James e denk geldim konustuk vs biraz kisacasi yapilcak islerden bahsetti. gece calismasi demek hem her isi yapmak hemde hic bisey yapmamak demek, herkes 1-2 gibi gitmis oldugundan menejer dahil, 3 kisi fln kaliyoduk. o yuzden bulasik, pisirme garsonluk hatta bazen body guardlik akliniza ne gelirse yapiyoduk ama gelen sayisi cok az oldugundan geceleri cogunlukla keyif catiyoduk. tabi ben bunu ilk geceden ogrendim. benimle birlikte 2 zenci daha calisiyodu birinin adini simdi hatirlamiyorum uzun boylu icine kapanik biriydi ama iyiydi. digeri cuce 1.50 boyunda fln Marcustu, biraz firlamaydi gece kimse yok yemek bedave diye saat basi yemek yiyip tuvalete giderdi. bide benim zamanla telefonun sinirsiz oldugunu ogrenince her dakka telefonumu istemeye basladi veriyodumda ama bu 1-2 hafta sonra basina bela acti menejerler bi kac kere kameradan gormusler, kovdular gitti. neyse ona gelmeden, ilk gece simdi bunlar sonucta zenci oldgundan illa her gece ot takiliyolardi, bende yeni elemanim tedirgin oldular acaba sikayet eder mi gibisinden marcus ustu kapali sordu ot icer misin diye. dedim varsa takilalim en sevdigim sey. sevindiler disari ciktik zencinin arabasinin orda dikildik cevire cevire bitirdik sigarayi. ki normalde ben sigara icmem sadece ot icerim allaha sukur. bu elemanlar benimde en az bir zenci kadar cool oldugumu anlayip sevindiler. sonra bide rica ettim bana bi hamburger yaptilar daha ilk gunler izgarayi ve mutfagi nasil kullanacagimi bilmiyodum yedik ictik keyif cattik sabah 7 oldu ben ustumu degistirdim kartan cikis yaptim, ( girince check in, cikarkende check out yapiyosunuz calistiginiz her dakikanin her kurusunu aliyosunuz amerikada) bide normalde elbiseyi cikarmadan check out yapmak gerekiyoa ama ben menejer fln olmadigindan yarim saat oyalanip sivil halde oyle cikis yapip her gun 4-5 dolar fazla kazanip takiyodum. normalde cok titizler boyle seylerde ama gece calisanlara karismiyolar saygi duyuyolardi sarhosuyla pisligiyle itiyle kopuguylada ugrastigimizdan. ilk gun oyle gecti sabahta olmustu selami caktim ciktim, eve dogru yavas yavas yurudum, isten eve gelmek ise gitmekten cok daha zevkliydi. eve vardim 9 a dogru yattim 2-3 gibi kalktim, dusundum is gayet iyiydi sevmistim cok sukur.



    --------------07-02-2013--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




    Duzenli bi hayatim olmustu, rutinim vardi 1 aya yakindir amerikada bunu ariyodu, is degisikligi, baska eyalete gidis kalcak yer yeni is fln derken bir cok kisiye gore cok fazla sorun yasamistim. Rutin bi hayati ozlemistim. En sonunda ev is fln sikintisi yoktu 3 aya yakin tasinmam gerekmiycekti dusundukce seviniyodum ilk gunler, nasil cektiysem yollarda fln. Gunlerim iyi gecmeye baslamisti, ise gidip geliyodum, hafta sonlari yavastan yeni insanlar taniyip arkadas ediniyodum. Myrtle Beachte ilk defa bi kizla yakinlasma, elektrik alma daha dogrusu Ukraynali Irinayla olmustu, Taha tanistirmisti bizi bu kiz koskoca apartmanda dogru duzgun futbolla ilgilenen tak kizdi bu arada. Depdeli bi dinamo kiev taraftari, benle dalga geciyodu cunku son macta besiktasi yenmislerdi, bende buna ancak 2003 te 100. yilimizda bunlari 3-1 dagittimiz lucesculu sergenli kadromuzla yendigimiz maci ornek gosterip durumu esitlemeye calisiyodum. Kizin boyu benim kadar, 174-175 fln, fizigi cok duzgun poposu super goren hasta olur, tek sorunu gogusler biraz kucuktu ama cok sexy kizil biseydi. biz bunla takilmaya basladik, ama kiz guzel olmasina ragmen futbol muhabbeti vs derken biraz olay kankaliga kaydi, cok uzun bi surede o sekilde gidicekti ama aramizda hep bi elektrik oldu, 2 mizde baskalariyla beraber olurken bile. Bende oyle her kiza yavsamam yani kiz diye illa ustune atlamam baktim biraz is kankaliga kaydi, bende koyver gitsin dedim 4 tarafim rus-avrupali kizlarla cevrili ztn. bigun bunla aksam yemegine mcdonaldsa gittik, aradan biraz zaman gecip kaynasmis arkadas olmustuk bile. geri donerken bu gel seni kestirme bi yoldan goturcem dedi, tmm dedim yurumeye basladim. Muhabbeti baya sariyodu, cilgin bi kizdi cok sonra anladim,fark ettim hatta birinci agizdan kendi soyledi o gun beni o kestirmeden gotururken benden bi hamle beklemis, ama biz iyice kankaya bagladimizdan heralde yanlis yorumladim diyede dusunup bisey yapmadim, arkadas kaldik. Zaten bu kizda bana " senle ve Tahayla tanistiktan sonra turkler hakkindaki on yargilarim degisti" dedi. bildiginiz uzere bizim turkler yabanci kiza hayvan gibi yazip ahlaksiz seyler fln soyler hep ozellikle nette. Bunu duyduguma cok sevinmistim, cok kafaya takardim turk abazalarinin bu kotu imajini. Icimden su soz bi kizla tek gecelik iliskime mal olucaksa varsin olsun diyerek icimi bile rahatlatiyodum Gunler oyle gecti bu kizla plaja gidiyoduk, oyunlar fln oynuyoduk bunun kucuk bi sorf tahtasi vardi, sonra kosu yarisi yapiyoduk top buldugumuzda futbol oynuyoduk. ben hergun sinav mekik fln fit kalmaya calisiyodum bi kizda bana ozenip yapmaya calisiyodu oyle egleniyoduk. bu dedigim olaylar 1 ay fln surdu, bu arada 2 mizinde baskalariyla gorustugu oluyodu hatta bu kendine zenci sevgili yapmisti, benzinlikteki markette calisan, zaten benim olayim o degildi. Sonra bu kiz onun yanina tasindi, eskisi kdr gormemeye basladim, oyle gecti gitti saniyodum, ilerleyen hikayelerde anlaticam.


    Yazinin basinda Michael denen yari turk yari serefsiz bi adamdan bahsetmistim hatirlarsiniz. Olay su ki, bu adam bizim floridadaki sponsorumuz oldugundan, bizim son paycheckler ( maas ceki) ve ordayken basvurdugumuz ve 1 ay icinde cikan sosyal guvenlik kartlarimizi bizim adimiza telefon satisi yaptigimiz sirketten almis. Bunu firmayla baglantiya gectigimde ogrendim. sonra istanbuldaki work and travel sirketimi arayarak bana ve diger turklere yollatmasini istedim. Onlarin adamiydi sonucta Michael, tamam dediler once sonra bidaha ses cikmadi 1 hafta tekrar aradim. bunlarda Michael la aralarinda anlasmazlik oldugunu, Michaelin bunlardan ekstra para talep ettigini aksi takdirde bizim paychecklere ve sosyal guvenlik kartlarina el koycagini ogrendim, sinir krizi gecirdim sirkete dedim cozun bu isi, bende michealla konuscam dedim. Aradim hayvani acmiyo. mesaj attim bi kactane 1-2 gun sonra dondu, ben elimde sizle ilgili ne belge varsa turkiyede sirkete yolladim dedi. Yalana bakin amerikada kullanicagimiz paycheck leri ve sosyal guvenlik kartlarini sen niye istanbula yollayasin ? sonra onlarda bize tek tek yolliycak oyle mi ? Olmaz boyle bisey sirf itlik yapiyo. Direk sovmek istemedim, kibarca su tarz bi konusma yaptim " Bak Michael, floridaya geldigimizden beri hic bi sozunu yerine getirmedin hic birimize ne turklere ne romenlere, kalicak yer is fln hep ben kendim buldum senin getirdigin romenlere bile kalicak yerleri ben ayarladim, senden tek bi istegim var yolla su lanet belgeleri bi daha ne sen beni gor ne ben seni. Bizim sirket belki sana gercekten kazik atti, belki atmadi bilemem, umrumda da degil ama yanlis kisilerden oc almaya calisyosun dedim. 200-300 dolar ogrenci icin iyi para yolla sunlari mesele kapansin" dedim. Yine ben herseyi istanbula yolladim onlarla muhattap ol tesekkurler dedi. Son mesaj attim " bu is burda bitmez seninle ugrasirim ben, adresini telefonunu herseyini biliyorum, yaptigin sey suc " dedim tinlamadi. Kirli oynancaksa en pisini ben yaparim, Work and travel ci arkadaslarin aklinda olsun, herhangi bi haksizliga ugradiginizda ve konusarak cozemediginizde U.S Rights i arayin, turkiyedeki gibi sallamasyon degil gercekten arastiriyolar magduriyetinizi gideriyolar. Ingilizceniz iyi degilse baskasina aratin ama mutlaka irtibata gecin, bakin bakalim ne oluyo ve hikayemi dinleyin simdi. Aradim U.S Rights i, once beni bizim departmanla ilgilenen kisiye bagladilar sorun nedir dedi. Olayi anlattim, bunun suc oldugunu benim burda tamamen legal bi isci oldugumu soyledim. Oncelikle hep sorarlar, bu kisi size zarar verdi mi yada tehdit altinda misiniz yada pasaportunuza el koydu mu diye. Yalan soylemeyin sonra cikar, hayir dedim ama pasaportla sosyal guvenlik kartimi ve ustunde ismim olan paycheck i mi tutmasi cok farkli degil dedim, michaelin ismini cismini adresini telefonunu herseyini verdim, eski sirketin bilgilerinide verdim boylece bizim belgeleri michalin aldigi kanitlanicakti. aradan 2 hafta fln gecti, bu arad bi kac kere sagolsun bu adam aradi 1-2 kere benide. Michaelin evine US Rights ajanlariyla ( ajan derken memur oyle deniyo orda) yerel polis gitmis, Michaela gerekli uyariyi yapmislar bu serefsiz sanirim yirtip attigindan belgeleri hala vermemis ama sirketin muduru Michaelin gelip aldigini dogrulayinca michael a miktarini soylemedi ama en az 1000 dolar vardir amerikada ciddi boyle seyler, para cezasi vermisler, bir daha boyle bisey oldugunda mahkemeye cikip hukum giyebilcegini anlatmislar, ayrica benim sosyal guvenlik kartimi en yakin ofisten yeniden istememi soylediler ve sirketede adresime paycheckimi yollattilar aldim sonradan, kartimida ofisten almistim hersey halloldu, Michaela da mesaj attim, yanlis kisiyle ugrastin diye, bi daha cevap fln gelmedi. Cok mutlu olmustum adaletin yerine gelmesine. Cidden amerikada sistemin calismasina bakip hayran olmustum turkiyede boyle bisey olur mu ? olmazdi. ugrasmazlardi bile. Adama cok tesekkur ettim, o gun keyfime diycek yoktu florida tayfasinada haber verdim kutladilar beni Michael olayida boyle kapanmisti, ocumu aldima cok sevinmistim. Ailem flnda cok tebrik etti.




    -------------------------------25.11.2013-------------------------------------------------------------------------------------------------








    Sosyal guvenlik kartimi ve kalan paycheckimi alinca ustumden bi yuk kalkmisti floridayi arayip onu bunu arayip sorusturma derdinden kurtulmustum hemde hakkimi almis gibi hissettim.gunlerime oyle devam ettim, is guc eglence vs hersey iyi gidiyodu. yavastan eylule yaklasiyoduk, o yuzden Myrtle Beach bosalmaya baslamisti, tatil beldesi oldugundan nufusun %80 i kisin yoktu kislari Myrtle Beach hayalaet kasabaya donuyodu tabi bu eylul tamamen bittikten sonra ekimin sonlarinda oyleydi ama eylulde bile gozle gorulur bi fark gozukuyodu.bi yandan sisime gelmedi degil, isler o kadar yavasladi ki bir de gece calistigimdan gece boyu 2-3 drive thru musterisi belki 1-2 musteri geliyodu belli gunluk gorevlerimizi yapip sabaha kdr yatis yapiyoduk zenci arkadaslarla. hatirliyorum ustunden 2 yilin ustunde gecti simdi, wireless sinyaline yakin oturup DH ye fln girerdim o zaman bile. keyfim yerindeydi.gel zaman git zaman derken eylul geldi eylulun 10 u gibi buyuk cogunlugu gidicekti WAT ogrencilerinin. sansima benim dogum gunum 5 eyluldeydi. arkadasilarimin katilcagina sevinmistim, bir hafta sonra olsa 2-3 kisiyle kutlayabilirdim. Lafi uzatmiym aradaki gunler hep ayniydi cunku, 5 eylul gelip cattiginda millette bi heycan wowwwww kutliycaz fln dedim ztn hergun parti yapiyosunuz ne heycanlaniyosunuz ki ? :D sunu anladim ki bati kulturunde dogum gunu olayi cok farkli yasaniyo kutlama biraz abartiya kaciyo, ben boyle seyler beklemiyodum cunku.dogum gunu basladi ben gittim baya bi alisveris yaptim fln, baktim arkadaslarda sagolsunlar icki pasta vs hep almislar cok fazla abur cubur vardi. tatil gunumdeydim, dedik aksam 10 gibi baslariz zaten sabah 6 ya baglanir o kendiliginden. dogum gunu basladi ama o nasil bisey. butun apartman 4 daire 30 kisi sirf bizim apartmandan ztn banko partide, onun disinda tum partide gordugum diger avtupalilar, kolombiyalilar, is arkadaslarim zenciler fln hepsi gelmis nerden baksan 70-80 kisi vardi. deli gibi parti oluyodu icenler ortaligi dagitanlar fln. amerikan tarzi tam teenage filmlerinde gordunuz partilerden. once bira kutusunu anahtarla delip alttan icme olayini yaptik yaristik. sonra beni ters cevirip agzima icki fiskiyesini sokup icirdiler filmlerdeki gibi dedim noluyo yaw ? cok guzel bi dogumgunuydu benim icin acik ara gelmis gecmis en iyi dogum gunum olarak kalabilir henuz bilmiyorum :) sonra gecenin ilerleyen saatlerinde bu kizil ukraynali kizda geldi. once eglendik fln birlikte fln sonra bunu asagida tek basina otururken gordum agliycak derecedeydi dedim noldu fln erkek arkadasiyla hemde en iyi arkadasiyla kavga etmis. dedim gel bosver eglenelelim. once ok dedi sonra ya biraz konusalim ihtiyacim var dedi bizde bunun eskiden yasadigi bizim yan daireye gectik kimse yoktu. ben teselli etmeye fln calistim, sen cok iyisin kimse bana boyle iyi davranmiyo manitam en iyi arkadasim bile bagirip cagiriyo dedi, kucagima tirmandi opmeye basladi, bende sarhosum yalan yok dedigim gibi ztn her zaman bi elektriklenme vardi aramizda bende kendimi tutamadim cilginlar gibi sevistik. acik soyliym ben bugun bile cok az seksten ve sevismeden oyle bi tat aldim bugun romanyada kiz arkadasimla yasiyorum. o baska bi atesti, dogum gunu mu dersiniz kizdan cok etkilenip 2-3 ay o yaninizda poposunu sallayip kur yaparken kendini tutma mi dersiniz bilmem ama oyle delice biseydi. en guzel dogum gunu hediyem olmustu. 20 dakka fln surdu uzandik biraz, dogum gunu cocugu benim iceri gitmemiz lazim dedim gulustuk gectik iceri. oyle eglendik fln bu arada bu kizda bana guzel bi bileklik hediye etmisti, sagolsun bi kac arkadasimda ufak tefek hediyeler vs. verdiler. sabah 5-6 ya kdr eglendik, cok super bi gundu fotograflar fln hala bazen facebookta bakip ic geciririm o gunlerime ozellikle o dogum gunume. sabah oldu 6 gibi 6-7 kisi kaldik, dedim gelin benim calistigim stake and shake e gidip kahvalti edelim tamam dediler oyle bagladik o geceyide isyerimde bitirdik isin ilginci :)
    dogum gunu gecesi amerikan maceramda apayri bi yer tutar.












    ---------------------------------------------------------26.11.2013----------------------------------------------------------------------------------------



    Arkadaslar dogum gunum bittikten sonra 7-8 gun daha kaldim Myrtle Beach te. 5 eylulden sonra hizla hayalet kasabaya donuyodu ilce. artik geceleri iste yapicak hic bisey olmadigindan canimiz skiliyodu. herkesi tek tek yolcu ediyodum. bizim apartmanda tek basima kalmistim en sonunda. cok ilgincti o kadar sen sakrak ev cevre bi anda gitmisti. Allahtan bir kac gune bende gidicektim yoksa tek basima biraz urkunc bi goruntusu vardi, bi yandan firtina soylentileriyle ugrasiyoduk.Agustosun 20 si gibi oyle bi soylenti cikmisti millet bavullari fln topladi gitmeye hazirlaniyo bi ben bavul fln hazirlamadim, sonra haberlerde gorunce olayin ciddiyetini anladim. Turkiyede kasirga gormedigimizden basina gelene kdr insan korkmuyo, bi depremden korkariz mesela cunku yasadik cocuklugumuzdan beri yada ulkece. bu ayrintiyida aradan cikariym dedim, millet ev sahile yakin diye baskalarinda fln kaldi o derece olay oldu. Arkadaslar benim Myrtle Beach ten ayrilma tarihim 13 eylul sabaha karsi. 11 eylul son calisma gunum olucakti.10 eylul aksami bombos yine restorant delikanli menejer Jimmy de daha gitmemis konusuyoruz fln. Dedim ki yarin 11 eylul, ben bir saka planliyorum. Nedir evlat dedi, dedim ben muslumanim biliyosun, ustume havai fisek catapat fln baglayip masaya cikcam, Allahuuuueeeee AKBARRRRRRR diye bagirip patlaticam 11 eylul anisina dedim. Bunun bi rengi atti oglum ne diyosun sen ? bende dedim siz kapilari kitleyin hatta millet kacamasin. Dediki ben senin 11 eylulde calismis gibi parani vercem, Allahaskina yarin ise gelme dedi, basimiza FBI fln topliycan dedi. Buda eski asker bahsemis olabilirim yukarida daha once Turkiyede flnda gorev yapmis zamaninda. Dedi saka ugruna guantanamoda kalanlar var yapma etme dedi. iyi dedim oyle o gece son is gunum olmustu. Hala konusuruz kendisiyle hayatimda gorup gorebilcegim en kral patrondur. Benden once 2 yaz ustuste giden ayri arkadaslarimda Jimmy super bi insan demislerdi ztn. son gunumde bizim zencilerle vedalastim sabahinda, bana 2 adet ot sarip verdiler hediye olsun diye. bende sevindim 2 gun yanliz basima iyi olurdu. o 2 gun myrtle beachten gidene kdr resmen asosyal hayati yasadim. laptopumda yoktu paso tv fln izliyodum. 1 gece bi kolombiyali arkadasi cagirip otlari ictik o kdr. adam kafayi buldu ve yedi, gidicek hali yoktu dedim 20 tane yatak var evde kal bu gece. hazirlandim ettim. 12 sinde. Bir kadin vardi, daha once internetten taniyodum 1 yildir fln. anlasmistik gidip onda kalicaktim 2 hafta. cunku ucagim New Yorktan 5 ekimdeydi. anliycaginiz 1 aya yakin zaman gecirmem gerekiyodu Amerikada, e maasta kesildi kadin ilac olucakti yemek icmek kalcak yer ustelik sinirsiz seks yapicaz yine diye seviniyodum, 1 yildir sanal seks yapiyoduk cunku. Kadin Kentucky de en kuzeyde yasiyodu, bilenler icin Cincinnatiyle sinirdi ilcesi yani Ohio eyaletiyle yanlis hatirlamiyosam. Beni Cincinnati havalanindan alicakti. ben aileme arkadasta kalcam demistim bileti annemin kredi kartiyla aldim cunku. Amerikan hikayemin cok az kisiye anlattigim bi kismidir bu kadin. Ailemle arkadas gibiyizdir kizlarla dusup kalktigimi ictigimi vs bilirler ama 43 yasinda benden tam 20 yas buyuk bi kadinla birlikte oldugumuda soyleyemezdim.(0 zaman 23 tum, 88 dogumluyum) Ustelik kadin annemden 1 yas buyuktu, oyle bi paradoks var yani. hikayemin gelecek bolumunde Kentucky ve bu MILF kadinla yasadigim gunleri anlaticam, esen kalin...







    ------------------------------------27.11.2013-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




    KENTUCKY Florence:

    evet beyler, gun gelip catti gece 1-2 ya kdr uyudum 3 gibi o daha once de yardimci olan arkadasim Hakan beni aldi arabasiyla havalanina birakicakti sagolsun. O gun toparladim fln uyuyup uyanip banyomu yaptim son bi yemegimi yedim bir zamanlarin party house u, simdinin ghost house u evimde. dip kose son bi defa baktim bisey unutmiym diye. oyle bastik gittik havalanina, Hakanla vedalastim bir daha da gormedim o hala Amerikada yasiyo arada bi halini hatrini sorarim. benim turkiyeden getirdigim bi jole vardi sacimi en iyi o tutardi, salaklik bende bu sefer bavuluma koymayi unutmustum, sirt cantamdaydi. guvenlikten gecerken haliyle aldilar, o zaman bavulumuda coktan vermistim ona hala icim yanar. Cunku amerikada nerden bulucaktim :) bu arada yari bulgar yari turk bi cocukla tanistim oda wat ogrencisiydi diger bulgar kizlarla bulgarca konusuyodu ilk basta anlamadim. sonra ben kufru bastim yaninda giden jolem icin oyle tanistik fln. ucak aktarmali Atlantaya gitcekti once bu arkadasta oraya kdr gitcekmis. Bu arada U.S hava yollari ne kadar berbat bir tane bavul icin bile 20 dolar aldilar oda ayri mesele. bindik ucaga ztn sabah 5 fln soguktu biraz, ben pek usumuyorum ztn ufak bi ceketim var, bu arkadas tir tir titriyo. cikardim verdim ceketi ben o kadar usumuyorum sen giy diye, cocuk 100 kere tesekkur etti faceten eklestik fln, onun hatrina hala bulgaristana davet eder, aslinda romanya- turkiye arasi giderken cok gectim otobusle ama bi ona gitmek nasip olmadi. neyse atlantada inince bu cocukla ayrildik oyle ufak bi detay olarak anlattim. sonra 1 saat icinde kentucky e giden ucagim vardi, kadin beni alcakti havalanindan. heycanliyimda biraz o psikoloji tarif edilemez, hic gormediginiz ve 1 yildir konustugunuz biriyle resmen sevismeye gidiyosunuz. ilginc bi duygu olumsuz yonde ilginc daha cok. indim bavulumu fln aldim kadini gordum, acik konusucam hayal kirikligina ugradim, resimlerdeki gibi degildi bi insani gercekten gorene kdr guzel mi degil mi karar vermeyin o kadar derim. neyse atladik arabasina ben actim bi yere cekti pancake house tarzi bi kahvalti ettik eve gectik. isin pis tarafi bu kadin 1 yil once bosanmis, cocugu var 13 yasinda. oda arada evde olcakmis bi babasinda bi bende kaliyomus. ulan dedim soyleseydin ya bastan sorun olur mu ? dedi yok bisey olmaz neyse dedim banane ben mi dusuncem herseyi. eve gittik ben yerlestim fln yavastan sonucta 2 hafta iyice yayilmaya gerek yoktu. ama ev oyle bi evdi ki anlatamam. bosanmada cocuk var diye iyi yolmus adami belli :D dublex en az 250 metre kare toplamda 4-5 tane tv vardi kuvetin karsisi banyo dahil. dolap tikabasa yiyecek aburcubur vs dolu. icimden yessss diyegecirdim bu yonden. bu arada ben 25-3 saat fln uyuymamis olcaktim yinede duzene giriym diye aksam 9-10 a kdr dayandim uyumamak icin. cocugun eve gelmesine bi kac saat vardi gittik biraz alisveris yaptik, geldik biraz ayak ustu sevistik ama acik soyliym tas gibi avrupali hatunlardan sonra bu kari kebaptan sonra somun ekmegi yemek gibi gelmisti bana. neyse cocuk geldi tanistik, mrb ben Zach ogluyum dedi, bende merhaba ben Inonu88 anani seyapiyom dedim :P isin espirisi tabi. cocuk tam amerikan ergeni, dunya yansa umrunda degil gecti iceri xbox oynadi full ztn. oyle bi gun gecti hic gezicek vs halim yoktu o gun, daha cocuk bile yatmadan ben yattim, 10 gibi 2 saat sonra kari hayvan gibi beni uyandirdi yaniyorum becer beni dedi ustume atladi,
    yougunum fln dinlemedi bende cabucak isimi hallettim uyumak icin, ilk gun oyle gecmis oldu ama o kadarda eglenceli olmiycakti Kentucky belli ki.

    Hikayenin kalani sonra......






    --------------------------------------01.12.2013......................................................................................

    Kentucky devam:


    Daha once ki partta bahsettigim gibi kadindan ekilenmemistim, guzel bulmamistim. ilk 2-3 gun yinede cok istemeyerekte olsa sevistik fln. Ama kadin anlamaya baslamisti ondan etkilenmedigimi fln, ilk baslarda bozuntuya vermedi. normal gun icinde takiliyoduk fln bi yerlere gidiyoduk. gece kabus basliyodu, saka gibi gelebilir ama hayatimda yaptigim en buyuk hatalardan biridir bu, ben erkegim her yuruyen kadina atlarim olmuyo iste, en azindan benim icin oyle olmuyomus ogrendim. cinsel yada duygusal olarak istemediginiz bi kadinla birlikte olmak cok buyuk iskence. hayir param fln vardi o zaman bassam giderim ama kadin iyi insan 3 gun sonra basip gitmek olmazdi. ayrica seks disinda iyiydi, takiliyoduk fln amerikada ilk ve tek gittigim sinama bu kadinla kentucky deydi. Cameroon diazin Bad Teacher isimli filmine gitmistik. Isin garibi ayrintiyi veremiycem bazi seyler kendinde sakli kalmalida filmdeki belalti bi saka bizim bigun once konustugumuz ve uyguladigimiz biseydi gulduk :) bu kadin gun icinde spora fln gidiyodu, bi tanede arkadasi var vitrinde sergiler gibi arkadasini cagirip beni gosterdi, bisey diyemiycem kadinlar yapiyo oyle seyler. Sinemaya bu arkadasida gelmisti. Isin garip tarafi aile kavgasina fln tanik oluyodum, mesela cocugu dusuk not aliyo kari ensesinde boza pisiriyo fln, resmen kendimi amerikan dizilerinin icinde buldum. arabadayken eski kocasi ariyo, cocugun notlari cok dusuk ogretmenle konustum rezil oldum diyo, kadin aksam eve gelip cocuga xboxi fln yasakliyo, boyle seylere tanik oldum simdi belki daha iyi anliyosunuzdur hangi akla hizmet gittim diye dovundugumu :) Gunlerden birinde, kadin dedi ki unlu Kentucky at yarislari var gelmisken gor dedi. bende hayatimda turkiye dahil hic at yarisina gitmedim, onu birakin altili ganyan bile oynamadim. Tamam dedim guzel olur, gittik sonra ogrendim Kentucky at yarislari unluymus tum amerikadan takip edilirmis yilin belli zamanlardinda. atlari yakindan gormek fln guzeldi, kari dedi kupon yapalim tamam dedim macera olsun. oranlar oynamasi cok cazipti, 3 attan biri gelir diyosun hemde tek yarista, 3 kati para veriyo. hemen yatirdim 5 dolar tabiki 3 favori attan biri gelicekti, 17 dolar almistim, hayatimda at yarisindan kazandigim ilk ve son paradir. Guzel bi gun oyle gecmisti keske kadini cinsel olarakta isteseydimde, 1 ay fln kalirdim. Gunduzlerin boyle guzel gectigina bakip simdi nankorluk etmissin fln demeyin yanliz, geceleri kacma kovalama oyunu yine basliyodu. Kadin yanasiyo ben kaciyorum, cirkin bi durumdu hadi biz erkekler aliskinizda kadin istenmeyen olunca gercekten cok agirina gidiyo, uzmek istemiyorum kimseyi ama zorla biriyle seks yapmakta insanlik haklarina bile aykiri bi yandan suclu hissedip bi yandan kendimi rahatlatmaya calisiyodum. Neyse yine gunduz vaktinde bu sefer dedi yakinlarda kumarhane var gidelim, benim orasida ilk deneyimim olucakti kumarhanede ruleti fln yemin ediyorum daha once GTA san andreastan gorenmistim. bildigim bi kac makine ve oyun vardi o yuzden. Slot makineleriyle birak cek bi yere varilmiycagini anlayinca dedim, GTA daki uzmanlik alanim olan rulete gideyim. Bilen bilir rulette kazanma sansiniz %50 lerdedir, cunku siyah kirmizi, tek sayi cift sayi vs arsi secimler yapabiliyosunuz. Ben kumarbaz biri degilim, hayatimda hic gitmemistim bile, ama dedim kendime 20 dolar ayircam bu rulet icin, kaybedersem 20 dolar , kazanirsamda kar kalir dedim. Bismillah dedim basladim, ilk 10 dolari kaybettim, sonra bi daha kazandim 20 ye geri dondum. bu sefer ya hep ya hic dedim 20 koydum 40 aldim sevinmistim. hep 20 koya koya sansimda yaver gitti tam 220 dolar kazandim, son elde 40 koymustum bi tek artik bitsin gidelim diye. arada 2-3 kere kaybetmeme ragmen resmen koydugum paanin 11 katini kazanip ciktim kumarhaneden. Simdi dusunuyorum ben bu sansla Kentuckyde kalsam milyoner olurmusum :) Kadinin bi yonden hakkini odiyemem ama gece sirnasmalari benim icin dayanilmaz bi hal almisti, basim agriyo, midem bozuk bahaneleriyle gunleri gecistirmeye calisiyodum. bi yonden new york ve cevresinde olan Florida da tanistigimiz romenlerle baglantidayim, onlardan kalacak yer istiyorum son 12-13 gunum icin. Onlar baka dururken Radu New Jersey de cok ucuza kaliyodu ve pansiyon sahibi ok demis gunlugu 10 dolara kalabilir, ben sevindim tabi hem fiyat cok iyiydi hemde bi yer bulmustum bu kadindan da kurtulcaktim. oyle anlastik, Radu hikayemin basinda Florida da sevgilisi yuzunden dagitan cocuktu, bana borcluda hissediyodu, NEw Jersey Ocean City de boyacilik yapiyodu ama cok iyi kazaniyodu saatine 12 dolar veriyolardi. Oyle anlastik bir hafta onceden biletimide aldim, yanliz paralar suyunu cekmeye basladigindan otobus bileti aldim, yine o lanet 15-20 saat aktarmali vs otobus yolculugunu cekicektim, son bir kerede olsa. Kadina soyledim ztn surekli kalmiycagimi biliyodu ama ben oyle bi noktaya gelmistim ki kadina elimi bile suresim gelmemisti, belki amerikaya ilk geldigimde o kadina gitsem ok olurdu da, o kdr tas gibi avrupali hatunlardan sonra kadin kebaptan sonra simit yemek gibi olmustu. En sonunda dayanamadim konusmak istedigimi soyledim, oturduk dedim ben duygusal olarak bisey hissetmedigim biriyle cinsel olarak birlikte olamiyorum kusra bakma dedim ( nasil yalan oha lan XD) boyle boyle anlattim ama 40 yasinda kari bu numaralari yer mi ? anladi tabi aglamaya basladi yok ben sana benle evlen fln mi dedim ? 2 hafta keyif yapicaktik icine ettin vs dedi. Dedim seni kirmak istemiyorum ama kendimide zorlayamam her zaman benim icin degerli bi insan arkadas olucaksin vs klasik geyik yaptim. E dedi 4 gun sonra gidiceksin simdi burda boyle 2 miz garip olmiycak mi dedi ? bende haklisin istersen otobus gunume kdr otelde kalirim onuda dusundum sen soylemesen ben soyliycektim dedim. O da kocamdan sonra cok yanliz hissediyorum, kimsele birlikte fln olmadim kal burda bana kendimi iyi hissettiriyosun dedi. Ok dedim istersen Zachin odasinda yatabilirsin dedi ( Zach babasinda kaliyo o hafta) onada tamam dedim. O son 4 gun kabus gibi gecti ortada bi huzursuzluk vs vardi dogal olarak yine kari delikanliymis laf fln sokmadi, ben hala kendimi kotu hissederim bu olay icin. Ertesi gun bana dedi ki, sana saldircak fln degilim gel benle yat kendimi iyi hissediorum dedi, tamam dedim koskoca yatak birlikte uyuruz anasini satiym. Bu acidan bi yanlislik gormedim cunku ben kiz arkadaslarimla mecbur kalinca yatagi paylasmis bi insanim tutup arkadan dayayan bi hayvan degilim zaten. Biseyde olmadi o gunden sonra oyle uyuduk kalktik ot gibi fllm vs izledik. Yanliz gitmeden son bi gece once gel sana bakim yapiym dedi. Nedir dedim bu profesyonel masozmus masasi flnda var yatirdi beni yaglar fln ovdu, feci derecede rahatladim. sonra gel atla kuvete dedi, atladim bi keyif yaptim kadin orama burama dokunuyo ayni zamanda korkma saldirmiycam fln diyo, en sonunda dedim tamam burdan sonrasini hallederim cikarttim banyodan. son gun geldi vedalastik fln, ben toplandim beni arabasiyla otobus garinada birakti sagolsun. Dusunuyorum da keske sanal seks vs ayagina degilde normal arkadas olarak tanisip oyle kalsaymisiz cok iyi vakit gecirirdik, cokta iyi bi insan ztn. boyle arkadaslar Kentucky de 2 haftayida boylece bitirmis oldum,

    Gelecek Bolum: New Jersey, Ocean City...........................................





    --------------------------------------------------------07.12.2013....................................................................................................




    Arkadaslar Kentucky kismi bitti ama unuttugum benim icin cok onemli bi olayi size anlaticam New Jersey e baslamadan once, Amerika da en ozel anilarimdan biridir nasil unuttum Kentucky kisminda bahsetmeyi bende bilmiyorum. Filmlerde hep goruruz, kilise sahneleri pazar ayinleri fln vardir bende merak ediyorum. Bu kadina dedim ki senle pazar gunu kiliseye ayine gelmek istiyoum. Bu olay tamamen gozlem ve merak yuzunden cok sukur muslumanim herseye ragmen yanlis anlasilmasin. Buraya kdr bisey yok siradan skici bi ayin olcak saniyoruz evet. Bende oyle saniyodum. Ayine bi gittim, posterler fln asili kilisenin disinda devasa bi kilise ztn. Unlu eski mafya babasi, kendine dine adadi kilise kilise dolasip vaaz veriyo diyordu. Is ilginclesmeye basladi ama ben hala adami siradan bi mafya babasi saniyorum. Adamin adi, Michael Franzese bir arastirin google da ve youtube ta lutfen. Bu adam Al Capone dan beri en cok kazanan mafya babasiymis zamaninda, baba meselegi babasi asiri efsaneymis ztn. Herif bir hikayeler anlatti, agziniz acik kalir yani oyle skici dini sohbet yapmadi, ztn 7 yil hapis yattigi icin isledigi suclarida anlatti. Bir klip oynattilar youtube da ilk 2-3 videosundan biridir izleyin lutfen, bu adam ana haber bultenlerine talk show lara cikacak kdr unlu biri. Bir tanesinde host soruyo hic beysbol oyunlarinda sike yapiniz mi diye, adam kivirmak bi tarafa dursun, absolutely diye tak cevap veriyo. Hapishane anilari, sokak arasinda adami kistirip kursunladigini fln hep anlatti. agzim acik dinledim ne kadar sansli olduguma da inanamiyodum hayatimin 5 ayini amerikada gecirmisim, 1 kere niyet ettim Allah rizasi diye kiliseye gitmisim onda gelen olaya bak sevincten agliycak seviyedeydim cidden. Adamin butun yaptiklarini anlatmiycam, arastirin lutfen bende 2 tane kitabi 1 dvd belgeseli var. Kilisede satiyolardi set olarak 50 dolara bir buyuk bir kucuk kitap dvd bide kaset vardi. Aldiktan sonra siraya girdik imzalatmak icin. Adam herkesi selamlayip yolladi, bana gelince sivem farkli oldugu icin sohbete basladi, amerikanin ucra bi yeri oldugundan turisti birakin zenci latin bile yok gibiydi hemen hemen. Dedim work and travel ogrencisiyim turkum dedim oo dedi buda birbirimizi buldul ben kadere inanirim birbirimize biseyler katicagimiza inaniyorum dedi ve kisisl facebook ve mail adresini verdi ( yemin ediyorum sallamiyorum) sonra New york a gelcekm isin dedi, bende 5 ekimde ucagim ordan son 3-4 gun orda olcam dedim tamam gel firsat olursa gorusuruz dedi. benim agzim kulaklarima variyodu, kari bile cok sanslisin mutlaka iletisime gec vs dedi. Kitabi bitirdikten sonra yazdim hakkinda konustuk fln ama malasef New Yorkta bulusamadik 8 ekime kdr sehir disinda olcagini soyledi. Kitaplari acayip surukleyiciydi, adamin Gangsta paradise muziigi esliginde kisa belgesel trailer ina mest olucaksiniz lutfen izleyin konusalim, ayri konu bile acabilirim sonra. kitabi elimden birakamadin, dusunun amerikaya gelmisim o kdr kari kiz party ortami gecirmisim o adamin kitabini elimden dusuremedim. bu aniyida anlatmak istedim, New jersey kismini bir daha ki sefere anlaticam artik. Esen kalin cok rica ediyorum michael franzese yi arastirin cok ilginc.





    ----------------------------------------------------09.12.2013-----------------------------------------------------------------------------------------


    New Jersey, Ocean City


    En sonunda ekstrasi fln Kentucky tamamen bitti arkadaslar. Dedigim gibi otobus biletini almistim, kadin beni otogara birakti bir daha da hic gormedim o kadini ztn. Hatirlatmak isterim, arkadasim Radu gunluk 10 dolara kalcak bi yer ayarladi bana onun ufak odasinda birlikte kalcaktik. Bundan sonra birde New Jerseyden sonra son 3 gun gecirmek icin New Yorkta havalanina yakin bulabildigim en ucuz ve iyi otelide ayarlamistim bile planlar tikirinda yani. Son 3 gun daha once bahsettigm Gabi denen kizla New Yorkta takilcakti o ztn yakin bi yerde yasiyodu 1-2 saat. Dedim istersen benle kal ben oteli ayirttim ama yanlis anlama baska amaclar gutmuyorum dedim cunku tek ciftt kisilik yatak vardi odada, kendim icin ayirtmistim para vermesin fln diye iyi niyetimden soyledim valla. O da tamam dedi ztn az cok tanidi beni. Neyse oraya gelicez sadece herseyi planladigimi belirtmek istemistim, yine kabus gibi bi otobus yolculugu beni bekliyodu. Bindim iste, en az 2-3 aktarma var yine uykusuz vs surunucem yine Myrtle Beache gelmis gibi, ama tek farki ve buyuk rahatlik oncekine gore, Radu beni bekliycek Ocean city otobus duraginda kalcak yerim var orda o yonden icim rahat cehennem yolculugu bi atlatiym yeter. Otobus kalkti ben cipsi vs almisim keyif yapmaya calisiyorum. 1-2 saat gecti otobus aksam 5 teydi henuz hava yeni yeni kararmaya baslamisti malum nerdeyse ekim gelmis. bi kavga basladi sozlu. zenci bi kadin yaninda cocuklari var, beyaz bi adamla tartisiyo ama hayvani. bende sessizce dinliyorum ne diyolar diye sanirim cocuklar cok ses yapti ondan basladi kavga ama bi anda adam ben sizin nerden geldiginizi biliyorum sizler hep boylesiniz dedi, abooooovv resmen zencisiniz diye hakaret etti. kavga buyumeden yatisti sonra 2 si nasil olduysa uzlasip konusmaya basladilar tam benim arkamdaki koltukta, adam yanlis anladiniz ozur dilerim nerden geldiginizi biliyorum derken New York sivesini kastetttim bende yillarca orda yasadim dedi fln tatliya baglandi geri kalani huzurlu bi yolculuk oldu yorgunluk ayri mesele tabi. aktarmalarda 2-3 saat otobus garinda bekliyoduk guvenlik gorevlisi gelip biletlere bakti, cunku serseriler evsizler fln uyumak icin giriyomus iceri, 1 kisiyi oyle disari attilar yazik valla. Sonra New Jersey Atlantik cityde indim diyim size, cok uzatmaya gerek yok yolculugu. Ordan artik sehir ici bi otobuse binip 40-50 dakka sonra Ocean city e varicam. Atlantic City i gormeniz lazim, kumar sehri, kocaman dev gibi rengarek oteller sonra Warrior filminde gormustum izleyen bilir dovus turnuvasida orda olmustu. sora sora otobus hattini buldum bileti aldim 3 dolara atladim, gidiyorum raduylada telde gorusuyoruz vardim aradim geldi aldi beni bi mcdonalds yaptik hizlicia, dedim radu beni eve gotur geberiyom en son 34 saat once uyumustum. gittik ben bavulu attim, Radu badanacilik yapiyo, 3-4 saat bi isi varmis ztn ogle yemegindeydi, sen uyu ben ise gitcem dedi. cok derin uyudum 4 saat sonra radu isten gelince uyandik raduyla guzel bi yemek yiyip keyif yaptik. Cocugu gormeniz lazim ama tam 8 kilo vermis bu cocuk hatirlayim, Dagitan cocuk sevgilisi yuzunden Florida da. Dedi simdi mutluyum deli para **** saatili 13 dolar mutluyum dedi, onun adina sevindim iyi bi insan cunku. ztn bi 5 kilo fazlasi vardi siskomsu duruyodu iyi olmus kilo vermesi, Florida 80 kilo yu tasidim :D Radu malesef bende 5-6 gun kalicakti sonra gidicekti geri Romanya ya. Bana haftasonu 2 gunlugune New yorka gitmeyi teklif etti, ben ztn plani yapmisim ama raduyla bir daha giderim dedim New yorku ne kadar cok gorursem o kdr iyi Ama sehir ayni myrtle beach gibi yaz sehri oldugundan Ocean city de oluydu, bi kac work and travel ogrencisi ve yerel halki kalmisti. radu ise gidince canim skiliyodu, oyle kahvalti tv ufak bi dolasma yapiyodum sehirde. Radu beni cok delikanli misirli bi cocukla tanistirmisti benden 2 yas buyuktu, musluman olmamizdan dolayi daha bi kaynastik 12 yil once yerlesmisler, hala facebooktan hal hatir sorariz. Aksamlari radu ben misirli arkadas restorana bara fln gidip takiliyoduk, arabasida vardi ztn. gece acikip 24 saat acik yerlere gidip yerdik zevkliydi. Radu New Yroka gitmek istiyodu ama hic plan yapmamisti kalcak yer vs. bende benim ayarladigim oteli ayirtalim dedim hem ucuz hemde tek bildigim yerdi New Yorkta. Raduyla once atlantic citye gittik, ordan makineden bilet aldik NY- Manhatton i sectik makinede. 1 saat bekledik, ordan 2.5 saat surdu yolculuk. Otobuste raduya bu yukarda bahsettigim mafya babasindan bahsettim radu kitabi gidis-geliste okuyup bitirdi cok begenmisti. New Yorka vardik, direk metroya cikis vardi heycanliyizda tabi yillarca filmlerde buyudugumuz sehre gelmisiz. dogru hatta gidene kdr anamiz agladi, bi tane bangledesli bi bufeciye sorduk, adamin ne dedigi zerre anlasilmiyo tesekkur ettik ayrilik birbirimize bisey anladin mi diye sorup bastik kahkayi. sonra giris kapisinin onune geldik metrocard alcaktik. bi yerden turkce konusma duydum, kizin biri belli wat ogrencisi annesiyle konusuyodu, dunya kucuk deyip gulup gectim. sonra metroya bindik duraklari artik hatirlamiyorum ama jamaica diye bolgede 76. sokak duraginda inmemiz gerekiyodu oyle yaptik, New york metrosu feci kalabalik ve cok az beyaz insan vardi, her irktan birileri vardi. Cok berbat arka sokaklardan biriydi gitcegimiz yer. aman allahim bir ciktik merdivenlerden sokaga, boyle pislik bi yer olamaz polis sirenleri fahiseler yuksek sesle konusan zenciler, cop konteyneri bile yok millet sokaga yigmis copleri. Biz acikmistik tabi hemen bi mcdonalds gorduk girdik, ufak bi 15 dk lik taksi yolculugumuz olcakti otele kdr yiyelim aradan ciksin dedik. mcdonalds digerlerinden farkliydi pislikten gecilmiyodu, 20 dk dan fazla durmak yasaktir yaziyodu, sanirim evsizlere karsi alinmis bir onlemdi. yemeye basladik iceriye bi adam girdi, adamin arkasindan patlattik kahkayi, belli ki insaat iscisi zenci uzun boylu bi adam ama adam isten cikmis ustunu degistirmeyi birak silkinmemis bile !!!! surati elbiseleri saclari bembeyaza bulanmis bi sekilde girdi iceri ulan insan hic mi utanmaz diye dusunurken NY de bunlarin cok normal oldugunu anliycaktik sonra. Korsan taksiler vardi zenci yasli bi adam yaklasti taksi lazim mi dedi, Airport inn oteli ne kdr dedim, 15 dolar dedi iyi dedik bindik. otele vardik, check in yaptik odamiza yerlestik, zatn aksam 10 olmustu ogun uyuyup sabah erkenden aksam 10 a kdr new yorku gezicektik. Beni uyku tutmadigindan lobby e indim bi kac atistirmali kbiseyler aldim vending machine den. resepsiyondaki adamla muhabbete basladik hintli 55 yaslarinda bi adamdi ama muhabbet sardi gece 2 ye kdr konustuk herseyden, dedim bi daha gelcem haftaya o zamanda konusuruz cunku erken kalkcam oyle gittim uyudum. sabah kalkip once otelin kahvaltisina yetistik banyo vs hazirladik 9 gibi check out yaptik. arastirmistik biraz yuruyunce otobus hatti varmis metroya, ordanda merkeze geldik. Buyulenmis gibiydik gercek koca koca binalar rengarenk ortam, bende her turist gibi polisle resim cektirmeyi unutmadim tabi. Criss te NY a yakin yasiyodu onlada bulustuk gun icinde, ozgurluk anitina gittik feribotla o ztn Allahin emri :) sonra gezdik oyle her yeri onemli yerleri vs. aciktikca ucuz yerlerden yemek yiyoduk. Garip insanlarla resimler cekindik, manhatton meydaninda takildik gercekten cok guzeldi ozellikle arkadaslarla keyfi feci cikiyodu. butun gun gezince Criss i eve yolaldik. gittik otobus biletimizi aldik geri Ocean city e donmek uzere. otobus 10 bucuktaydi, bizim 2 saatimiz daha vardi, dedik bosver aksam yemegini luks yiyelim bi daha mi gelcez NY a ( ben haftaya gelcektm ama ayri konu XD) oyle gittik luks manzarasi super bi restoranta 10. kattaydi NY ayakalrimizin altin muthis keyifli hayani bi yemek yedik, hesap kisi basi 50 dolar tuttu, biz tabi bide bahsis biraktik zenci garson dedi ki ztn biz fiyata ekliyoruz bahsisi, bizde artik verdikten sonra geri alinmaz diye kalsin dedik. oyle bindik tekrar otobuse gittik geri 3 saat icinde Ocean city de evdeydik Atlantic city aktarmali guzel bi gun gecirmistik. Radu bir gun daha kalip gidicekti son gun tekrar Radu ben o misirli cocuk takildik sabahinda raduyu yolladik misirliyla arabayla otobus garina biraktik. sonra bi kahvalti ettik misirli ise gitti. yapayanliz kalmistim radusuz Ocean city de. New yorka gitmeme 4 gun vardi, o 4 gun amerika maceramin en gereksiz ve skici 4 gunuydu sirf zaman gecirdim. Pansiyonun sahibi kadin ve erkek arkadasi iyi insanlardi takildik onla, seneye gelirsen sana ve raduya her zaman kapim acik dedi, ayirtirim bile sizin icin dedi tesekkur ettim. bende artik sn gunlerim diye hayalim olan xboxi almak istedim. gittim Best Buy a aldim daha once oyunlari ve bir tane ekstra kol almistim ztn. gidince hem xbox 200 gb lik olan, hem kinect aleti hemde fifa 12 yi almistim. eve gidip oynamak icin sabirsizlancaktim turkiyede :) gozum gibi baktim. bide benim o zaman laptopta yok ekstra skiliyorum. tek eglencem tv ve 1-2 saat disarda bos bos gezmek. pansiyonun masa ustu bilgisayari vardi ortalik yerde ama herkez kullanmak istiyodu, ben o yuzden bazen gun icinde yarim saat kullaniyodum, bi kere besiktas stoke city uefa macini izlemistim hatta deplasmanda 1-1 bitmisti :) ama internet yavasti cile olmustu. daha cok gece 12 gibi bilgisara gidiyodum cunku bos oluyodu, 2-3 saat takiliyodum gece 3-4 gibi yatiyorum ztn. bi gun takilirken pansiyonun sahibi kadin ve erkek arkadasi yan odadaydi ah uh sesler geldi cakisiyolar, guldum gectim :) sabah kalkinca yine kahvalti ve tv takiliyodum. Misirli cocuga helal olsun Radu gidince bile baglantiyi kesmedi onla takildik aksamlari. Gitcegim gun gelince yine arabasiyla beni atlantic city otobus duragina birakip, binene kdr da benle takildi. oyle New Jersey maceramda bitmisti. tekrar New Yorka ayni otele gidip 3 takilip ordan Istanbula doncektim. Son New York maceramda gorusmek uzere.






    -------------------------------------------10.12.2013---------------------------------------------------------------------------




    Evet sayin seyirciler New York otobusune binmistim, bastim gittim 2. saatlik yol, yine bavullar vs rahatsiz ediyodu bu sefer bide xbox icin kucuk bi canta almistim ona koydum ekstra oldu oda, ucakta yanima almak istedim cunku bavullari bir hayvanin en hayvani yerine basilmiscasina havanca sesler cikararak firlatiyolar bilirsiniz ucaklarda. Gabiyle ve diger arkadas Bogdanla Otobus terminalinin giris kapisinda tam 5 te buluscaktik, benim otobus 2 deydi sanirim bi 20 dakika onlari bekledim ama isin kotulugu, bunlarda telefon yok, acayip strese girdim nerden bulucaz bi aksilik olsa. tembihlemistim aksi durumda parali telefondan arayip haber verin dedim. oyle stresle bekleyince bunlari gordum geldiler, bogdanin uzak bi romen akrabasi NY da yasiyomus onun otele vs ihtiyaci yoktu, biz gabiyle otelde kalcaktik. biraz oturup biseyler ictik sonra dedim once bavullari atalim otele check in yapalim sonra ne olcaksa yapariz dedim. Bogdan geri merkeze gelcekmisiniz yoksa bugunluk otelde misiniz diye sordu, dedik daha erken bi kac saat takiliriz o zaman o da bizle otele gelmeye karar verdi. ben o otelde Raduyla kaldigimdan nasil gidilcegini fln biliyorum sokak durak isimlerine kadr hersey aklimda 40 yillik NY lu gibi waay dediler :) bindik metronun en kalabalik saati maulm NY ama bavullarla cok buyuk iskence bi sekilde atlattik yine en son korsan taksi yapip Airport INN oteline vardik check in yapip odaya ciktik hep birlikte bavullari fln attik sadece, ben xbox cantami koltugun arkasina sakladim ona bisey olursa kendimi oldururum hala oynuyorum bugun cunku. Ben lobby deki kiza Hintli adami sordum gece shiftine saat 11 de gelcek demisti, iyi dedim sevindim gabi tavuk gibi uyuyiycagi icin Hintliyle sohbet etmeyi planlaiyodum gece 2-3 e kdr. Ben yine yol bildigimden otobuse goturdum ordan metro 1 hat degistirip merkeze vardik. yine takildik fln o unlu times meydaninda merdivenlerde oturduk, Bogdanin gitmesi gerekti o ayrildi. Ben gabi ye dedim ac misin ? yok dedi ben acim valla dedim sokakta kebap satan bi araptan ufak bi durum aldim Es selamun aleykum le lafa girip sohbet ettik biraz. o gun fazla takilmadik cunku ztn geceydi bide ben Gabiye 10 dan sonra gitmeyelim cok ters mahalle dedim basta dinletemedim, otobuste ve inince yurume yolunda korkudan gozleri belermisti etraftaki evsiz serseri insanlardan. Gabinin bi rus cocukla kisa sureli birlikteligi olmustu calistigi yerde, Rus bi cocuk tanimiyodum ertesi gun, Rus, Bogdan, Gabi Criss (yakin oldugu icin) ve ben merkezde bulusup takilcaktik. Otele vardik Gabi dan diye uyudu ben gec yatan bi insanim indim asagi planladigim gibi Hintli adamla muhabbet ettik, adam bana cay fln ismarladi faceten eklestik bi daha Allah bilir gelirsem adami ziyaret edicem ama oyle bi plan yok simdilik. Adam aile hayatindan, NY dan vs herseyden bahsetti, NY un gercek yuzunu aslinda o adamdan ogrendim. Taksiciler cok serefsizmis ztn tahmin ediyoruz da, Bi kere havalanindan otele Cek bi kadin getirmis, 1-2 kilometre dusunun o kdr yakin ki otelin ismi bile Airport Inn, kadindan tutmus 80 dolar istemis, en fazla 10-15 tutar tas catlasa o da maxiumum. Bu hemen cikmis sagolsun kavga dovus 10 dolar verdirmis kadinda buna tesekkur etmis. Iyi bi insandi salliycak biri degil 55 yasinda adam ergen hikayeleri anlatmaz ztn. Ustelik futbolada merakliydi baya bi konsutuk, Dunyada bi ilk olan Fenerbahcenin sezonun ilk macinda sadece kadin ve cocuklara karsi oynadigi maci da sordu bana o derece ilgili lafta degil yani. oyle boyle derken gece 3 oldu ben cikim yatmaya adami 1 gece daha gorucektim son gecemde. Ertesi gun hazirlandik gittik ayni yoldan 3. 4. gecisim oldugu icin kendimi artik yerli gibi hissettim. NY metrosu fln basta karisik gibi gozukuyo ama istanbulun yanindan gecmez karisiklik konusunda. tek tek bogdan rus cocuk ve criss le bulusuk butun gun gezip eglendik, bi ara bi yemek yiyelim dedik TGI Friday e girdik bi bakik en ucuz hamburger 20 dolar, ulan oturdukta napalim fln derken bizi arkadaslar aradi acil bulusmamiz lazim deyip kactik, sanki onlarda yedi bastik gittik mcdonaldsa, bende para sinirli kalmisti artik, sansimi deneyip son bi annemin kredi kartini denedim, alabildim menuyu 7 dolara. Yine feribot seferiyle ozgurluk anitina gittik, ben 2. kere gordugumden skici olmaya bile baslamisti bazi yerler. Sonra Applesin magazasina gittik 4S cikicak diye millet heycanliydi tam o aralar sergi yapiyolardi soyle bi dolastik ciktik benim pek apple a bi ilgim yok ztn. Sonra bi oyuncakciya gittik cok buyuktu, cesit cesit seyler vardi cocuk olmasaniz bile caniniz oynamak istiyo :) Bu Ilk Sirinler filmindeki Oyuncakci izleyenler bilir. Ordan ciktim Buyuk MMS sekeri mgazasina girdik cesit cesit sekerler oyuncaklar fln vardi. Aldik biraz, bide MMS leri milli takim futbol formalari giydirmislerdi, 7-8 ulke vardi Turkiye formasi da vardi, ben hemen hava attim cunku rumen yada rus formasi yoktu hemen milliyetcilik ztn Unlu Central Parka gittik, Filmlerde hep gorursunuz hatirladigim su an Limitless ve Sirinler filminde geciyodu. Baya buyuk bi park oyle park deyip gecmeyin dolassaniz 3-4 gun surer. Faytonlar vs vardi yesillik kayalar cok guzeldi, tahmin edebilceginiz uzere 25 bin tane resim cekindik. Orda ve NY nin cesitli yerlerinde herbiri cok guzel olumsuz anila oldular. Sokakta cesit cesit garip gosteriler NY gercekten cok renkli bi sehir, yasanilasi degil ama mutlaka 1 kere gorulmesi gerek ki ben Istanbul icinde ayni seyi dusunuyorum. Paramiz az oldugu icin cok para gerektiren seyler yapamadik ama benim acimdan gerekte yok tu ztn, Bogdan Hard Rock cafe hayrani oldugu icin NY hard rock tanda bi tshirt almayi ihmal etmedi. Mesela NY un en buyuk binasi vardi 20 dolara cikip tum NY yi ayaklarinizin altinda gorebiliyosunuz, para skintisi olmasa ben mutlaka yapardim ama yapamadik, ben sahip olamadiklarimla degil olduklarimla mutlu olan bi adamim, icimde bi ukte kalmadi Amerikaya dair, sadece Holywood film studyolarini gormek isterdim eksiklik olarak gordugum ama hic o taraflara yolum dusmedi. Oyle boyle derken baktik aksam 10 olmus gun bitti, Cristina daha erken ayrilmisi ztn, hep birlikte vedalasiik tek tek bi tek ben Gabiyle yine otele doncektim ertesi gun check out yapcaktik ucagim vardi cunku. Gabi erken gitcekti bende check out saatine kdr bekleyip gitcektim, cunku ucagim Amerika saatiyle 5 te kalkicakti. Otele vardik ben yine hintli adamla sohbet ettim bi kac saat adam cok iyi gercekten normalde parali olan cikti alma islemini bana ucretsiz yapti, son bi gitmeden ucak bilet ve bilgilerimi cikti almak istedim. Adamlada vedalastim vurdum yattim. Sabah 8 gibi kalkip, Gabiyle kahvalti ettik o hazirlandi fln onu otobus duragina biraktim vedalastik bindirdim yolladim gitti, 1 yildan fazla romanya ya gelene kdr goremiycektim Gabi yi yada diger romen arkadaslarimi. Otele donup yavastan hazirlandim, inanamiyorum resmen amerikada ki son gunumdu. Banyo bavul toplama fln derken hersey hazirdi. Hintli bana baska bi kiyak daha yapmisti, normalde check out saati en gec 12 dir, oteldekilerle konusup benim 1 de cikabilcegimi soyledi, otelin ayrica bedava shuttle i vardi 1 bucuk gibi ona bincekim havalanina gitcektim. Oylece daha gec gitmis oldum, ucak 5 te oldugundan havaalaninda suruncegime otelde kalmis oldum. 1 de lobbyde beklemeye basladim benim yaslarimda 2 cocuk vardi, ulan dedim bunlar turk degilse ben de bisey bilmiyorum, akvaryuma bakiyolardi konusmaya basladilar tabi ki turklerdi. bisey demedim once, shuttle yanasti, bi tane latin kadin bi tanede yasli bi adam daha vardi bizim disimizda bindik, ben sofore yasli adama ve kadina yardim ettim bavullari bagaja koymaya, turk cocuklarada verin verin ben atarim dedim sasirdilar, arabanin icinde gidene kdr biraz sohbet ettik valla simdi hatirlamiyorum nerde yapmislar watlarini fln tam oalrak.Havalanina geldik, cocuklarla vedalastik adettendir diye sofore 5 dolar bahsis verdim yine ilk geldigim gibi havalaninda yapayanlizdim. Ama bu sefer surunmiycektim sansima direk aktarmasiz NY dan istanbula ucucaktim. Bavulumu verdim, kendim sirt cantam ve xbox cantami yanima aldim biletimi alip bekleme kismina gectim, guvenlikten gectim amerikada ayakkabilar fln cikarilarak araniyo, tabiri caizse donunuza kdr ariyolar diyebilirim. Onlarida atlattiktan sonra Boardin kapisnin oraya geldim ama daha 2 saat fln vardi, baktim Istanbul ucagi yaziyo 2 tane gorevli bayan oturuyo, biri sarisin hafif kilolu bisey, digeri esmer zayif. yakin oturuyodum biraz kulak kabarttim konusmalara sarisin olan Istanbula varinca iste soyle boyle gidilir, deniz otobusuyle Bursaya gecebilirsiniz fln dedi. Ulan dedim boarding gorevlisi bunu nerden bilsin ? Gittim bende biletimi fln gosterip onaylatmaya, Kadin sordu cam kenarimi koridor mu ? Turkce konustu ama yemin ediyorum farketmedim, windows please dedim, 2 saniye bekledim aaa turk musunuz oldum bir kez daha evet dedi turk asilliymis annesi amerikaliymis burda dogmus buyumus amerikan vatandasi vs. aslinda niye sasiriyorum cok var boyle yari turk yari amerikali serefsiz Michael ciftci de oyle ya. Ama bunun ismide turk tu Elif idi. Neyse kisa bi saskinliktan sonra cok mutlu bi sekilde ucaga yerlestim, ucak super luks onumuzde tv var ama hard diskli istediginizi secip icinden izliyosunuz diziler filmler sarkilar ve oyunlar var, yasadik dedim cunku ben uyuyamiycagimi biliyodum. Yanimda Iranli bi kadin oturuyodu once pek konusmadik yerden bisey alirken kicini agzima sokunca pardon dedi oyle tanisik, 11 saat sohbetsiz gitmezdi ztn. Kadinda 5 yasindan beri amerikada yasiyomus 40 yasindaydi, tanistigim tum iranli kadinlar gibi buda guzeldi. Istanbulda bi dugune katilcakmis ondan gidiyomus, ama ana dilini unutmus en azindan Farsca yazmayi nerdeyse tamamen unutmus konusma olmasa bile, dedim yardir gitsin. Aksam oldu kadin bana icki fln ismarladi ben kalan son 40 dolarimla havalanindan cikolatalar almistim inerken hosteslerden alcaktim. oyle ictik iranda olsak icemezdik iste dedi gulduk. Dedim ama hala musluman misin ? dedi dindan olmasamda her zaman muslumanim domuz etine dokunmam dedim, daha once de degindigim konu dindar olmayan muslumanlar herseyi yapar, domuz etine dokunmaz genelde. Acliktan geberiyoduk aksam yemegi servisi yaptilar, sevindim yedim. sonra gece 12 gibi kadin uyumaya niyetlendi ben kulakligimi taktim, abur cubur yiyip film izlemeye basladim o gece 3 film izledim unutmuyorum, Hang Over 2 yi ilk orda izlemistim, Sonra Limitless en sonda Hanna diye bi film. Ayrica simpson ve family guy bolumleri izleyip muzikte dinlemistim. sabah oldu ben gram uyumamisim, kadin uyandik 1 saate kahvalti servisi basladi yine hayvani aciktim yedik fln kadinla face ten eklestik. ucak indi bende heycan var 5 ay ulkenizden uzak kalmak kolay degil gercekten. Ayrildik kadinla bavulumu aldim, Ataturk havalanindan taksiye atladim ailemin evine 4.levende gittim. taksiciyle konusuyorum fln ozlemisim yurdumu acikcasi. Hic uyumadigimdan direk yattim evden, aksam annem ve babam isten gelince sarildik ettik. ilk 1 ay fln ingilizceye okdr alismisim ki istem isi ingilizce konusmaya basliyodum, yada yea sure tarzi kisa seyler soyluyodum hep. Hikayem Bitti aradan zman gecti, Romanya ya yerlestim, yakinda Romanya Gunlugum adli hikayemle aranizda olucam, Hem maceralar olucak hemde Romanyayla ilgili her turlu sorunuzu cevapliycagim bi platform olucak. Bundan farki Gunluk tarzi gercek zamanli ya donucek su ana kdr yasadiklarimi anlatinca. Okuyanlar cok sagolsunlar, Sorularinizi burda yada PM yle cevapsiz birakmamaya caliyorum eger unuttugum olursa bir daha sorun yoksa bilerek cevapsiz birakmiyorum asla.

    ESEN KALIN

    ------------------------------------------------------------------THE END--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 11 Aralık 2013; 14:52:47 >







  • bu yaz bende gitmeyi düşünüyorum hikayeni merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekirdexxx

    bu yaz bende gitmeyi düşünüyorum hikayeni merakla bekliyorum

    eyw dostum, sorularin olursa hem burdan hemde pmden sorabilirsin
  • Tam en heyecanlı yerinde yazmayı bırakmışsın.
  • yarın mutlaka okuyacağım. okumadan önce şunu sorayım aklımda kalmasın. gitmiş olmaktan memnun musun? yani hayatına çok şeyler kattığına inanıyor musun?
  • mesajım bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

    yarın mutlaka okuyacağım. okumadan önce şunu sorayım aklımda kalmasın. gitmiş olmaktan memnun musun? yani hayatına çok şeyler kattığına inanıyor musun?

    inanilmaz seyler katti hayatima yazida goruceksiniz zaten, oyle seyler oldu ki herhangi bi wat ogrencisininbasina gelcegini sanmiyorum.

    ama genel olarak her ogrenciye oneririm cok baska bi olay avrupayi gezmekten kat be kat farkli amerika baska bi dunya mutlaka gidin ve yasayin cunku turist olarak gitseniz bile bunu anlayamazsiniz ama toplumun bi parcasi olup calisinca kira verince vs. dizilerde gordunugunuz seylerle karsilasiyosunuz.
  • michael in a..s.... uyuz oldum.


    yazı güzel devamını bekliyoruz.
  • Iyi iyi amerika bende master yapiyorum berkeleyde iyi iyi buralar iyi iyi
  • Devamını bekliyoruz.
  • Bende boyle bir konu acmayi dusunuyordum , yasal olarak amerikada yasiyorum bol ss li elimden geldigince meraklilara yardimci olabilecegim bir konu acmayi dusunuyorum ancak kararsizim . Neler yasamissiniz merak ettim . Umarim portarikler fazla karsiniza cikmamistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj otlansın şuralarda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafkas11

    michael in a..s.... uyuz oldum.


    yazı güzel devamını bekliyoruz.

    Cok samimi bi yorum cok tesekkurler dostum


    Yazmaya devam edicem arkadaslar,

    ve merak etmeyin hikaye hep boyle kotu olaylarla gitmiycek
  • okudum,devamını bekliyorum, hocam 1 seneye dil okulu ile gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla malum vize almak zor ,merak ediyorum ingilizcem iyi demişşinde konusurken akıcılık saglıyomsn,veya mustafanın kovulmasını saglayan ingilizcesi ne düzeydeydiyani çalışırken insifiyatif gösteriyolarmı ingilizce konusunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HerZamankinden

    okudum,devamını bekliyorum, hocam 1 seneye dil okulu ile gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla malum vize almak zor ,merak ediyorum ingilizcem iyi demişşinde konusurken akıcılık saglıyomsn,veya mustafanın kovulmasını saglayan ingilizcesi ne düzeydeydiyani çalışırken insifiyatif gösteriyolarmı ingilizce konusunda.

    Dostum ben amerikan kulturu ve dili mezunuyum ztn orayada mezun olup oyle gittim son senemde gayet akici konusuyorum bi cok watci yada amerikalida cok iyi konusuyosun dedi.

    Mustafanin inglizce kotuydu ama bizim yaptigimiz isi yapmadiginiz surece endiselenmesin wat ogrencileri sonucta restorantta caliscak birinden super ingilizce beklemezler. Allahaskina satis yapip milleti ikna etmeye calisiyoduk cok zordu




  • Amelelikten başka bişey değil Wat
  • Ooo wat story var kacirirmiyiz hic takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    quote:

    Orijinalden alıntı: HerZamankinden

    okudum,devamını bekliyorum, hocam 1 seneye dil okulu ile gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla malum vize almak zor ,merak ediyorum ingilizcem iyi demişşinde konusurken akıcılık saglıyomsn,veya mustafanın kovulmasını saglayan ingilizcesi ne düzeydeydiyani çalışırken insifiyatif gösteriyolarmı ingilizce konusunda.

    Dostum ben amerikan kulturu ve dili mezunuyum ztn orayada mezun olup oyle gittim son senemde gayet akici konusuyorum bi cok watci yada amerikalida cok iyi konusuyosun dedi.

    Mustafanin inglizce kotuydu ama bizim yaptigimiz isi yapmadiginiz surece endiselenmesin wat ogrencileri sonucta restorantta caliscak birinden super ingilizce beklemezler. Allahaskina satis yapip milleti ikna etmeye calisiyoduk cok zordu

    hocam şuan zaten resepsiyonist olarak çalıştıgım için hep yabancılarla muhatap oluyorum ,anlamakta ve konuşmakta zorluk cekmiyorum yanlız 10 numarada diyemembu şekilde gidipte restorantta çalışmakta istemem açıkcası tabi oraya gidipte rezil olmakta var büyük konuşmamak lazım,iş bakımından tavsiye alabilirmiyim ,ayrıca yazının devamınıda bekliyorum




  • Guzel devamini bekliyorum.ö

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa salak mı telefonla satışı seçmiş madem konuşamıyor. ben 1 seneyi aşkın abddeyim ingilizcem ne kadar iyi olsa bile telde konuşurken hala stres oluyorum, psikolojimi bozdu. ben hayatımda bu kadar dandik konuşma kalitesi görmedim, bizim avea bile on çekerdi bunlara. karasal hat dışında cep telleri iyi değil hiç, elimdeki telin hiç bi zaman sabit full çektiğini görmedim sürekli inip çıkıyor, tr de sürekli full gezerdik her yerde. ilk geldiğimde odamda tel çekmiyodu bile konuşmak için dışarı çıkıyodum, zar zor anlaya anlaya telefonla konuşma fobisi oldu bende gerçi sizin iş yerinde illaki iyidir, öylesine yazdım ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 21 Kasım 2012; 6:08:15 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.