Şimdi Ara

İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
23
Favori
378.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk

    Kendisi satmıyor sadece eczaneden alınacak bir karbonatı tavsiye ediyor diyorsunuz ama neden sadece İngiliz karbonatı merak ettiniz mi. İngilterede karbonat üretilmedini, Mısırdan ve bizden ithal ettiklerini biliyor musunuz. Kim getiriyormuş bu İngiliz karbonatını, kim ithal ediyormuş? Orada paketlenmiş alelade bir karbonat olmadığını söyleyebilirmisiniz. Eczanede 4tl ye satılan karbonatın markette 1tl ye satılan kabartma tozundan farkı yoktur. 4 kat fiyat az mı sizce. Yorumlar demişsiniz ama ben size Sobokavo yastıkları, tuz mucizesi, hatta şifa veren piramitlere kadar yüzlerce, binlerce yorum gösterebilirim internette. Hepsine güvenebilir misiniz.

    Ben sadece yabancı kişilerin yorumlarından bahsetmiyorum. Bizzat tanıdığım kullanan kişilerin olumlu yorumları benim için referans olarak yeterli. Üstelik kullanıcılar içerisinde 4 ayrı çeşit kanserle yıllardır mücadele eden annem de var ki, karbonat kullanmaya başlayalı 2 ay olmasına rağmen ciddi anlamda faydasını gördüğünü kendisi söylüyor. 1 ay sonra tümörleri için tekrar görüntülemeye girecek ve ben sonuçları merakla bekliyorum çünkü Kemal Milar'ın sayfasında benzer bir kanser vakasının tümörlerindeki şaşırtıcı küçülmeden de bahsediliyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin ama böyle bir duruma düştüğünüzde ve doktorların deney tahtası haline getirilen bir kobay haline getirildiğinizde herşeyden medet umar hale geliyorsunuz. Annem yıllarca ilaç ve ışın tedavisinin yanında pekçok tamamlayıcı tıbbın önerdiği doğal ilaçları kullandı ve 35 yıldır çok şükür kansere yenilmedi. Bu konuda Kemal beyin alkali diyetinin içeriğini incelediğimde zaten annemin yıllardır farkında olmaksızın alkali diyet yaptığını görmüş oldum. Zaten karbonat da vücudun besin yapısını asitten alkaliye çevirmeye yarıyor. Bence şüphelenecekseniz biraz ilaç sektöründen şüphelenin. Satılık hastalıklar isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim. 4 liralık karbonatın fiyatından şüphelenmek yerine çok çok ucuza mal edilip çok çok fahiş fiyatlara satılan ilaçlar için de şüphelenseniz fena olmaz. Ben kimsenin avukatlığını yapmak niyetinde değilim ancak ortada zararını gören hiçkimseye rastlamadığım için, tam tersine yararını görenlerin çoğunlukta olduğu ve çok çok ucuz olmasına rağmen etkisinin nasıl gerçekleştiği mantıklı şekilde açıklanabilen bir tedavi yöntemini insanlara tavsiye etmekte bir sıkıntı görmüyorum. Hele ki insanlara şifa dağıttığını iddia eden yüzlerce şarlatan piyasada kol gezerken.

    Son olarak şunu eklemek istiyorum. Herkesin bünyesinin karbonata tepkisi farklı olabilir ve vücudun bir alışma süresi geçirmesi gerekebilir. O nedenle kullanım sorumluluğunu kişinin kendisinin üstlenmesi gerekir. Birden aşırı dozda kullanmak gibi hatalar yüzünden kimselerin zarar görmesini de istemem. Lütfen kullanacak olanlar Kemal beyin açıklamalarını detaylı olarak okusunlar. Saygılar.

    Annenizin durumu hakkında bilgi verir misiniz. Bir arkadaş daha sormuş cevaplamamışsınız. Sanırım fos çıktı.




  • PANAX varmış bi de onu kullanın. Dr. Mustafa Eraslan yapmış her hastalığa çare. Sabah ondan akşam bundan bir kere kullanın daha da hastalık görmezsiniz
  • Annemin vücut direncinde gözle görülür bir iyileşme oldu ve cildi de eskiye oranla daha parlak hale geldi ancak kistlerinde fayda göremedik.

    Bu arada plasebo etkisi hastaların ortalama %25'inde görülen bir etki ancak karbonatı kullananıp fayda görenlerin oranı %25'in çok üzerinde gördüğüm kadarıyla. Annemin gerçekten özel bir durumu olduğu için ben çok şaşırmadım açıkçası.
  • tenghis T kullanıcısına yanıt
    annemde bi alerji olayı oldu kullansın bakalım bi zararı olmaz günde yarım çay kaşığının

    hocam eczaneden mi alalım marketten mi
    eczanede satılan bicarbonatla markette satılan karbanatın bi farkı yok mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 23 Ekim 2013; 11:45:42 >
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Aynıdır. Sodyum bikarbonat zaten hepsi. Saflık derecesi değişebilir sadece. İçeriğindeki amonyak, sodyum stereat vs gibi maddeler değişkenlik gösterir. Doctor oetker öneririm. Bizim fabrikadan alıyorlar ve ne kadar titiz ürün seçtiklerini biliyorum. Saflık oranı %99.89 dir.
  • tenghis T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bugün alıyım, bana biraz uydurma gibi geldi ama deneyelim bikaç gün sonuçlarını burda paylaşırım
  • Arkadaşlar var mı bir gelişme? Kullananlar yazabilr mi?
  • ne karbonatmış arkadaş, maşallah her derde deva... kemoterapi almayıni karbonat için... ne kadar ucuz insan sağlığı, vay arkadaş....
  • deneyen oldu mu arkadaşlar. ben denemek isityorum. soboreik dermatit rahatsızlığı olan bir arkadaş forumda kullanmış iyi geldiğini söylüyor.
  • Ben basladim kullanmaya. Umarim faydasini gorurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviloks

    Ben basladim kullanmaya. Umarim faydasini gorurum.

    ilerleyen günlerde gelişmelerden bahsedersen herkes için çok iyi olur.
  • Ben de kullanmayı düşünüyorum fakat birkaç tane tanınmış diyetisyen dr vs.bazı rahatsızlıklara yol açabilir demiş.Son zamanlarda kullanıp herhangi bir faydasını gözlemleyeniniz var mıdır ?
  • Bugün bir çay kaşığı karbonatı suya karıştırıp içtim.Karnımda guruldamalar falan oldu bir iki dakika sonra düzeldi.Gün içinde daha önce yaşadığımı hatırlamadığım tarzda sağ ve sol belimin orta kısımlarında batma tarzında ağrılar oldu.Yarın yine aç karnına alıp aynı şeyler olucak mı diye bakıcam.Ondan sonra iyice emin olup devam ya da tamam kararı alıcam inşallah.

    Edit:Bu batmalar falan üşüttüğümden oldu herhalde bir iki kere daha kullanıp bıraktım karbonatı.Bal su limon karıitırıp içiyorum aç karnına ve yatmadan önce aslında ara öğünlerde 1 kere kullanılabilir bugün bir deneyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 9 Şubat 2014; 11:06:19 >
  • Uzmanlar karşı çıkıyormuş.. Düşünüyorum da bende uzman olsam bende karşı çıkarım.. Bir hastadan alacağım haftalık 300-400 tl den olmaz var neticede..

    Bizim eniştenin babası prostat kanserinden muzadrip.. Ameliyat oldu ama tam alınmadığı için vücuduna yayılmış kanserli hücreler.. Ona da bunu tavsiye etmişler.. Tavsiye eden kişi daha önce kendisine iki kez Hacamat yaptırmak için gittiğim bir uzman.. Ama doktor değil.. Babası kullanıyor.. Kendiside kullanıyormuş..

    Bende denemek ile denememek arasında kararsızım...

    Allah kimseyi ( ne kendisini nede yakınlarını) ağır hastalıkla imtihan etmesin... Çok zor Allah kolaylık versin herkese..
  • aklıma karbonat erol geldi
  • spongio kullanıcısına yanıt
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'
  • uk.bjk U kullanıcısına yanıt
    Benim size bir sorum olucak Doktormusunuz? Eczacımısınız?
    SAYGILAR
  • özellikle alkali diyeti için çok öneriliyor ama ya ben içemedim bi değişik bir kokusu var çamaşır suyu gibi de tadı
  • Yanlış bilmiyorsam bazıları bununla saçını yıkıyor markette satılan karbonat aynı şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.