Şimdi Ara

İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
89
Cevap
23
Favori
377.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KARBONAT - SODYUM BİKARBONAT KULLANIM TARİFİ

    Karbonat ( Sodyum Bikarbonat - İngilizce: Sodium bicarbonate - Kimyasal formülü : NaHCO3 )
    Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.

    Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam 1 bardak suya karıştırıp 3dk bekleyip iyice karışmasını bekleyin sonra tekrar karıştırıp için. Her beden ve her bedenin göstereceği tepki farklı olacaktır. Çünkü herkesin farklı beslenme biçimi var. Bundan dolayı herkesin kendi bedenini dinleyip buna bağlı olarak karbonat miktarını ayarlaması gerekir.

    Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Fazla gelirse o zaman günde 3 kere yarım çay kaşığı içerek buna devam edebilirsiniz.

    3 yaşından büyük çocuklarda hastalık olursa yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırıp içirebilirsiniz.

    Eğer Karbonatlı su içmekte zorlanıyorsanız, boş ilaç kapsülleri temin edip içlerine sodyum Bikarbonatla doldurup bol suyla hap olarak içebilirsiniz.

    Eğer Tansiyonunuz yüksekse ya da hipertansiyonunuz varsa, hazırladığınız karbonatlı suyu tek seferde içmeyin, gün içinde yudum yudum az az içip öyle bitirin yani güne yayarak ve bol alkali su tüketin.






    Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa ya da yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanape yada yatağa uzanı 10 - 20 dk uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 - 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!.

    Kanser hastasıysanız!!!:

    Eğer Kanser gibi bir hastalığınız varsa Öncelikle sakın Kemoterapi almayın Kemoterapi notumda yazılanları muhakkak okuyun!!!. Gidip dijital pH ölçer alıp idararınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız ve bu seviyede en az 2 hafta tutmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 - 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek haraket etmelisiniz . Bu haraketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir.

    Tıpta çok hastalık var. O yüzden bana şuna iyi gelirmi diye sormayın!. Deneyin görün iyi gelip gelmiyeceğini. Burada (https://www.facebook.com/kemal.milar) yığınla hastalığa iYi geldiğini bildiren görüşler var.
    Diyabet iyileşmez diye geçiyor, bakın demek ki geçiyormuş, kanserin tedavisi yok bakın tedavisi varmış. Trombositleri onkologlar yükseltemeyiz diye konuşurlarken bakın alkali hale gelince trombositler yükseliyormuş .. Daha bir çoğunu paylaştım artık tek tek cevap yazamam. Tek başıma herkese cevap yazmam mümkün değil!!.

    Eğer şu zamana kadar çok asidik beslendiyseniz, vücudunuz asit tutmuşsa ishal olup sıvi şeklinde wc'ye çıkarabilirsiniz. Ben abartarak 5 gün günde 5 defa içerek her gün 5 -6 defa wc e gittim sırf asitli su çıktı. O 5 gün devamlı salatalık edim, bitkisel beslenmeye ağırlık verdim. 6 cı gün normal sağlıklı bir şekilde dışarı çıktım ve vücut biriktirdiği asitleri attı, 10 cu gün laktik asitler eridi kuluçlar kalmadı. 15 ci gün sigara içtiğim için alt ciğerlerime nefes almakta zorluk çekiordum ama nefes alma sorunum yoktu sadece derin nefes almakta zorluk vardı, o kalktı derin nefes alabilmeye başladım.(Kemal Milar)

    Hangi hastalık olursa olsun, her hastalıkta ayrıca kolloidal gümüş suyu kullanılmasını tavsiye ederim. D vitamini almayı unutmayın çünkü zamanınızın çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Kanser dahil pek çok hastalığın nedeni D vitamini eksikliği. Türkiye Cumhuriyetinde eczanelerde Devit-3 ampul satılıyor 300.000 İU bunu ayda 1 kere şekere yada ekmeğe emdirip tüketmeniz gerekir. Bunu hasta olsanızda olmasanızda herkese tavsiye ediyorum. Yetişkinler için 1 ampul 1 aylık D Vitamini ihtiyacınızın hepsini karşılar.

    Karbonatın dozunu bana artık sormayın 1,5 senedir anlatmaktan bıktım. Karbonatlı su içerek alkoloz olunsaydı, ben ve beni takip eden herkez ciddi sıkıntılara girerlerdi kimse girmedi. En fazla gaz apar geğirirsiniz geçer ya da gaz olarak alttan çıkarırsınız. Yada ishal olursunuz, asit atarsınız.

    Fazla bitkisel beslenmeyi doğru bulmuyorum, fazla magnezyumda ishal yapar. Kalsiyumla dengelemeniz gerekir, kalsiyum almak için yoğurt yiğin. Ben laktozsuz süt içilmesini daha doğru buluyorum.

    En Önemlisi Şu bilgileri Lütfen Anlamaya çalışın!!!!.

    Sodyum Bikarbonatın Önemi

    Tükrük bezlerinin yoğun miktarda karbonat iyonları salgılayarak yediklerimizi alkali yapar. Midemizin çevresi kandan alınan sodyum klorür'le çevrilidir.Sodyum su ve karbon dioksitle birleşerek alkali TUZ yani SODYUM BİKARBONAT OLUŞTURUR. Biyokimyada bu şu şekilde formüle edilir: H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL. Bundan dolayı midemiz aslında yediklerimizi ALKALİ yapmaktan sorumludur. BRUNNER BEZLERİ (12 PARMAK BAĞIRSAĞINDA BULUNUYOR) yüksek miktarda karbonat salgılayarak yediklerimizin alkali halde sindirilmesini sağlıyor. Pankreasımız Yüksek miktarda Sodyum Bikarbonat salgılayarak mideden gelen asitleri nötralize etmek ve yediklerimizi alkali yapmaktan sorumlu. Karaciğerde safra salgısında da yüksek miktarda karbonat içerir. Bedenimiz çürümemek için (kanser olmamak için) kendisini hep karbonatla alkali hale getiriyor. Böbreklerimizin kendisi karbonat ürettir. Böbreklerimiz kanın pH seviyesini alkali tutmakla sorumludur.
    KULLANANLARIN TECRÜBE VE YORUMLARI BURADA
    https://www.facebook.com/kemal.milar
    https://www.facebook.com/kemal.milar
    ADRESİNDEN ALINAN BAZI PAYLAŞIMLAR
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Böbrek Taşı

    Aslı Kurtaran Karaosmanoğlu Hanım paylaştı : Arkadaşımın annesi böbrek taşı ameliyatı olacaktı.. 3 haftaya yakın karbonatı tarif edildiği gibi içmiş ve tekrar tetkik için hastaneye gittiğinde taşın düşmüş olduğunu görmüşler.Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Mesane kanseri - Yeniden Doğdum
    ……………………………..


    İsimsiz paylaşılması rica edildi: nisan 5 tesadüf ya babamın ölüm yıldönümüne denk geldi sistoskopi deyince aynen babam gibi dedim ve ilginçtir sistoskopi tarihim rahmetli annemin 40. günü malesef. dr arkadaşımdı ona tlf ettim ankaraya gittim. sistoskopi yi monütorden banada seyrettirdi baya bi kaplamıştı yıkıldım 3-5 gün sonra bu siteyi gördüm azimle umutla inançla sarıldım 1 ay sonra gittim tek bişey kalmıştı bune dedim abi o ölü doku geçer dedi. anlayacağın yeniden doğdum. bide dr. sonucu bidirince içtiğin şeye devam et dedi . temmuzdan sonra yazacaktım. tamamen kesinleşsin, ben daha sonra ismimi yazarak ileteceğim.
    ……………………………………
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Akromegali - Muhakkak Okuyun

    Ümmühan Keysan Hanım paylaştı: Kemal Bey merhaba..Ben uzun süredir sayfanızı takip ediyorum.Akromegali hastasıyım.Hormon değerlerim en son kontrolümde düzensizdi,doktorum tekrar nüksettiğini düşünüyordu.karbonata başladım,1 hafta sonrasında kontrole gittim.Çıkan sonuçlar doktorumu çok şaşırttı,''bu hormonlar sana ait olamaz''dedi..Hepsi tamamen normale dönmüştü..Size çok teşekkür ediyorum..Bu arada ben bir sağlık personeliyim..Çalıştığım kurumda pek çok kişi,doktorlar da dahil karbonat kullanıyor..Çok ağır psikiyatri ilaçları kullanan ve 2 yıldır adet görmeyen bir arkadaşımız başladığının 5.günü adet görmeye başlamış,psikolojik durumunun da çok iyi olduğunu söylüyor, D vit.e ve Magnezyuma da başladı..Bunun dışında kullananlar genel olark kendilerini enerjik hissettiklerini ve eskisi gibi gergin ve sinirli hissetmediklerini söylüyorlar,kabızlık sorunu olanlar bu sorunlarının kalmadığını söylüyorlar..Sİze defalarca teşekkür ediyorum.
    ……………………………..
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Hepatit B Viral Sayım 7550 den 1000 e düştü

    Zekiye Karademir Hanım paylaştı: öncelikle ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN DİYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM.
    KEMAL BEY. ben aylardan beri sürekli yazılarınızı takip ediyorum. ve bende aylardır karbonat kullanıyom bazen düzenli olmasada.ama cidden farkedilcek derecede faydalarını gördüm. bizde genetik baba amca dedeler hepsi mide kanserinden öldü. ameliyat olupta iflah eden henüz raslanmamış. doğal olarak bizde ailece midelerimiz çok hassas. belkide en büyük adayız.midem eskisi gibi hassas değil en ufak hazımsızlıkta karbonat içiyom geçiyor anında üstelik. eskiden ne yapsam kilo veremezdim.şimdi kim görse eskiye nazaran kilo verdiğimi söylüyolar. hepatit B taşıyıcısıyım şu sıralar baya aktif hale gelmişti. bir kaç bitkisel ilaçlar içtim ama düzenli olarakta karbonatta kullandım. 7550 den 1000 e düştü iki ay önce. tabi sebeb hangisi oldu anncak ALLAH BİLİR. fakat eminim karbonatında çoookk faydası oldu. her şeyden önce ben farklı faydasını biliyodum. muazzam DOĞAL DEDÖRANT. kaç yıldır kimin ter kokusu şikayeti varsa tavsiyede bulundum. vee çok mutlular. sürekli hayır dua alıyorum bunun için. sizinde paylaştıklarınızı herkesle paylaşıyom. inşallah bir çok insana faydalı olur. sizin deyiminizle mutlu haberler duyarız. ALLAH HERKESE ACİL ŞİFALAR VERSİN. SİZDENDE RAZI OLSUN EBEDEN DAİMAN. SELAMETLE KALIN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ismimi açıklamanızca hiç bir sakınca yoktur.
    ……………………………..
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Guatr ( Hipertiroidi ) - Nodül - Şeker

    TC Alev H. Eraybar hanım paylaştı: Sevgili MİLLAR TESTLERİMİ YAPTIRDIM SAYFANIZA YAZDIM SANIRIM GÖRMEDİNİZ HİPER THOİDİN ESAMESİ YOK ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİ VE SAYGILAR

    Not: Daha önce Alev hanımla ilgili haber yapmıştım. Aşağıda daha önce apılan haberi okuabilirsiniz:

    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Guatr ( Hipertiroidi )

    Alev Hamamcıoğlu Eraybar Hanım paylaşmış : Sn. Millar,ben karbonat tedavisini yapıyorum hala devam ediyorum,sadece sabahları içiyorum ben aynı zamanda hiper troit hastasıyım biraz evvel duştan çıktım ve bir şeyi fark ettim saçlarım feci dökülüyordu ama şimdi yarıdan da az artı boğazımdaki yumru yok oldu yani guatrım dümdüz, o kadar sevinçliyim ki size anlatamam İstanbul'a gelince tekrar testlerimi yaptırıp size bildereceğim ve de sizi tanımak isterim, insanlığa böyle güzellikler yapan biri ile tanışmakbenim için son derece büyük bir şans ,ayrıca size çok çok teşekkür ediyorum, sevgi ile kalın efendim.

    Norman Baycap Hanım paylaştı: ben karbonatın mucızesıne ınanlardanım ve bunu herkese anlatıyoruz bı arkadaşımın ses tellerınde nodul cıktı 3 dr da amelıyat dedı arkadaşım urkuyodu ama sesı gelıp gıdıyordu karbonata başladı 3 gundensonra faydasını gormeye başladı sesı kısılmıyor nefes alıp vermesı rahatladı nodulun yokolacagın a ınanıyoruz kemal beyede sonsuz tşkr yalnız bı endışem var

    TC Alev H. Eraybar Hanım Paylaştı: Kemal Milar en büyük,sağ olsun 207 olan şekerim sayesinde 100'e inmiştir sonsuz teşekkürler.

    TC Kemal Berbergil Bey paylaştı: şekerim 270 lerden 164 e düştü dahada düşecek eminim.Ph ım şu an 7 ye yükseldi karbonata devam sabah akşam sadece 1 çay kaşığı içiyorum.Fazla söze gerek yok.Teşekkürler sayın Milar..
    …………………………
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Kontakt Dermatit

    Sema Erdem hanım paylaştı: SEVGİLİ KEMAL BEY,
    BEN SİZİN SAYFANIZI VE TAVSİYELERİNİZİ ANTALYA'DAN BİR DOSTUMUZUN ONERİSİYLE TAKİP ETMEYE BASLAMIŞTIM... KARBONAT TEDAVİSİNE BAŞLAYALI 6 HAFTA BİTTİ... ELLERİMDE ''YILLARDIR BAŞ EDEMEDİĞİM KONTAKT DERMATİT DEN OLUŞAN YARALARDA BİTTİ''... YILLARDIR COZEMEDİĞİM GORUNTUSU SON DERECE RAHATSIZLIK VEREN BİR İLLETTEN SAYENİZDE KURTULDUM... HERGUN SABAH 1.5 TATLI KAŞIGI KARBONAT İÇMEYE DEVAM EDİYORUM.. BEN GUN İÇERİSİNDE TEKRAR ETMEDİM.. BİR SURE SONRA 1 LITRE SUYA BİR ÇAY KAŞIĞI KOYARAK DEVAM ETMEYİ PLANLIYORUM.. UMARIM BULDUĞUM SİFAYI KAYBETMEM... SİZE, SİZİ BANA TAVSİYE EDEN DOSTUMA TEŞEKKURLERİMİ SUNUYORUM... ALLAH RAZI OLSUN...
    …………………………………….
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - MESANE – IDRAR TORBASI KANSERI

    Yasemin Kılıç Hanım Paylaştı: Kemal bey sizden allah razı olsun bende sizi ocaktan itibaren takipediyorum benim eşimde mesane kaseri idi doktorlar ameliyat yapamadilar kalca kemiklerine metastas yapmıştı kemo alamadı enfeksiyon oldu( iyikide alamamış sizin yazılarınız ıokuduktan sonra )ışın aldı 6 hafta sonra eve geldikten sonra karbonatı eşime sabah bir tatklı kaşıgı içirmeye başladım eşim bunlara inanmadıgı için ona ilaç dedim içtikçe ısal oldu ve yanma var dedi veeeeee 17.05 2013 günü (ayrıca böbrelerinde kateter takılı idi çişini böbrekllerden boçaltıyordu ) doktor görünce eşimi şaşırdı sol böbrekteki kateteri çıkardı artık idrarını yapıyor pazerteside sag çıkaracak sonra cuma günü konseyde tekrardan filimlerine bakacaklar ve degerlendirecekler yanı yapacagımız birşey kalmadı dedikleri hasta karbonatın sayesınde (önce allah ) ve siz sebep oldunuz binlerkere teşekür ediyorum ellerinizden öpüyorum allahrazı olsun yasemin kılç kuşadasında yaşıyorum
    ……………………………
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Akciğer Kanseri

    Kemal Bey eniştem karbonat sayesinde akciğer kanserini yendi. Bir tek beyin kalmıştı sarmadığı ve doktorlar 6 ay ömür biçmişti. Şu an 10 ay oldu ve tekrar sağlığına kavuştu. Allah sizden razı olsun.

    Soru Sordum, şöyle cevap geldi: Sadece karbonatlı su içti. Doktorlar 10 ay önce bunu söylediler. 3 defa kemo aldı. Yoğun bakımlara düştü. Ondan sonra karbonatı kullandı. ve geçen hafta emar çektirdi. Ciğerleri temiz çıktı.
    yani kurtuldu
    ……………………….
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Fibro Kist - Nodül

    Korkun Neska Hanım paylaştı: Sevgili Kemal Milar takipçileri; bugün çok mutluyum. efenim beni mutlu eden olayı şöyle özetleyeyim: ben deniz 5 yıldan daha fazla bir zamandır meme ve koltuk altında sayısız, sayısız olmasa bile yaklaşık12-13 adet ortaya karışık fibro kist, nodül, şüpheli ne olduğu belli olmayan oluşumlarından dolayı tetkik sonuçlarının altında 6 ay sonra tekrar ultrason önerilir yazan biriyim. Huzursuz, ha bu sefer çıktı ha bu sefer çıkacak diye her kontrol öncesi ve sonrası bunalıma giren biri olarak 3 ay önce başaldığım karbonat kürü sonrası Ya Allah diyerek bugün kontrole gittim veeeeee tataaaaam o saydığım oluşumlar kaybolmuş ve çoook minimal bişeyler kalmış. Sizinle bu mutlu günümü paylaştığım için çok mutluyum ama en çok Kemal Beyin mutlu olduğunu biliyorum Kemal Beye ve herkese sevgiler.....

    ………………………………..
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Öksürük - Huzursuz Ayak Sendromu - Beze Söndü

    Bayan Çanta Manisa paylaştı: Kemal bey size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum beni ve ailemi karbonat mucizesiyle tanıştırdınız inanın ne desem az 2 yıldır cilt sorunum vardı gitmediğim dermatalog kalmadı ama sonuç hep hüsrandı neredeyse bir haftadır karbonatlı su içiyorum inanılmaz bir düzelme var cildimde onun dışında alerjimden dolayı gıcıklı öksürüğüm vardı eser kalmadı ve ben 4 yaşındaki iştahsız oğlumada yarım çay kaşığı olarak karbonatlı su içiriyorum şimdi ne versem yiyor ve ben en çok bunun için teşekkür ediyorum size...
    ………………………….
    Ayfer ışıktepe Hanım paylaştı: Ayaklarımda huzursuz ayak sendromu vardı gecelerı yataktan kalkıp dolaşıyor uyuyamıyordum yolculuk yaparken çok zorluk cekıyordum 2 aya yakındır sabahları 1 çay kasıgı içiyorum artık gecelerı dolaşmaktan kurtuldum uyuyorum çok teşekkürler
    ……………………………
    Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Yumurtalık Kanseri (Ovarian cancer)

    İnci Pervane Sultanova hanım paylaştı: Yumurtalık kanseri demişlerdi bana, dogrumu yalanmı bilmiyorum, umutsuzdum, aralık ayı gibi. Baba tarafta tüm halalar kanserden müzdarip ., dedem ninem babam amcam herkes.. Ölecegimi düşündüm hatta, rüyalarıma bile girdi kabusları, karbonat benim kurtuluşum oldu, rabbime şükürler olsun, hiçbir doktor inanamadı yada inanmak istemedi. Kanser bazen yenilen içilene dikkat edilen birisinde bile nüksedebiliyor, genetik agır basar, ama karbonat daha dogrusu şifalı alkalik su hepsinden daha agır basar.
    Bazen insan sevdigini yada sevdiklerini üzmemek için iyileşmek ister. Sevgiler
    …………………………..
    Komşumuzda çukulata kisti denen rahatsızlık varmış.Kızım sohbet sırasında anlatmış.Karbonatlı su kürüne başladıktan 17 gün sonra kontrola gittiğinde(30.05.2012)kistin yok olma noktasına geldiği görülmüş.Doktoru bu mucize nasıl oldu diye sorunca durumu anlatmış.Sabah saatlerinde gerçekleşen bu olay,saat 15.00 civarı doktorun hastaya telefon etmesi ile daha da güzelleşmiş.Doktor muayenede çok şaşırdığını ve sonra konuyu Kemal Milar sayfasından incelediğini ve çok memnun olduğunu belirtmiş.
    …………………………….


    Yukarıdaki bilgiler ilgili facebook sayfasından alıntıdır.
    İngiliz Karbonatını ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum...
    Sağlık problemi çeken ve şifa arayan insanların yararlanması için bu bilgileri buradan paylaşıyorum...
    Geçmiş olsun ... Sağlıklı bir ömür temennisiyle...


     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'



  • quote:

    Orijinalden alıntı: the right hand of evil

    Yanlış bilmiyorsam bazıları bununla saçını yıkıyor markette satılan karbonat aynı şey değil.
    .


    ..................MUTLAKA OKUYUN...............................................



    ................GEREKLİ CAVAPLARI VERİYORUM...............

    ARKADAŞLAR.

    Sodyum bikarbonat mideye girince buradan kanımıza karışıyor ama oranları belli.Temizliğe mideden başlayıp bağırsak oradan idrar ve dışkılama yolu ile çıkıyor.Dışkı olarak nasıl derseniz vücuuttaki atılması gereken asit , serbet radikalleri toplayıp onlar ile birlikte çıkıyor.:))

    Sodyum bikarbonat suyu alkali (7 oranın üstü oranlar bazik yani alkali) yaptığı için işe yarıyor yoksa c vitamini gibi antioksidan diye adlandırılmıyor.ama mideye girince midede ki bazı işlenlerden sonra antioksidan etkisi yaratıyor.

    Asıl etkisi midede başlıyor ve vücudun kensinde bitiyor.Örneğin barut ile ateş yanyana gelirse ne olur ortaya özel bir durum çıkar nedir o puffff.Barut anında alev alır hatta patlar.Bunu gibi düşünün.Kısaca anlatmış oldum.


    Bizzat tarafımca denenmiştir. düşmeyen kolestrolü olan , yada sivilce , yüzde yağlanma olan ve daha sayamayacağım hasatlıklara kansere kadar şifa bulmak için tarifi veriyorum.

    Eczaneden ingiliz karbonatı ALMAYIN. TEKRAR EDİYORUM ALMAYIN. Markette karbonat var 40 gr 20 kuruş onu alın çünkü ingiliz karbonatı 10tl ve gramajı 70 gr.

    İçerik ve kalite olarak aynılar. Karbonatı alırken sodyum bikarbonat olmasına dikkat edin.Paketin arkasında yazar.Zaten marketlerde satılanların %100 sodyum bikarbonat oluyor ama siz yinede kontol edin.


    Bir su bardağına çay kaşığı ucu ile karbonat atın karıştırın ve için.Sağlıklı olup sivilce kolestrol olanlar 2 kere koysunlar. Düzelince bire indirsinler.



    Ömür boyu Yalnızca bu suyu için . yemek yaparken mesela çorba ypıyorsunuz tencere suyuna çeyrek çay kaşığı sodyum bikarbonat koyun.

    Çay suyuna koymayın çünkü çayın tadı kaçıyor ve çay çok demli gibi simsiyah oluyor.Nedi ise çay asidiktir.Sodyum bikarbonat ise bazik yani 11 derece oranında baziktir.

    7 nötr sayılır ve vücut kanı bu oranda sabittir.7 altındaki oranlar asidit mesala kola 3.4 Ben cok içerdim cahil dönemlerimde o yüzden dişlerim buz camı gibi oldu.zararlarının farkına vardık ama çok geç oldu.

    7 üstündeki rakamlar baziktir ve Bizede bazik lazım.

    Hazırlayacağınız bu damacanadaki su baziklik derecesi 10-11 arası olyor. Zaten tablo şu şekilde 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14

    Etkisini tam anlamıyla yaşamak için 1 ay kadar devam edin vücütta bir muttluk hissi oluşacak 5 ay sonra neticeler gözle görülmeye başlayacak.Neden aylar sürüyor derseniz vücuttaki asidik su ter ve idrar ile atılacak.Sizde

    içtiğiniz bu karışım ile vücüdunuzun su dengesini alkali su ile karşılamış olacaksınız ve vucuttaki asidik su alkali su ile değiştirilmiş olunacak.Ondan sonra hastalıklara elveda.

    İşte Sodyum bikarbonat mantığı bu vücudu alkali tutmak.



    NOT :::::::::: SAKIN BİR BARDAK SUYA 1 ÇAY KAŞIĞI FİLAN KOYUP İÇMEYİN . DAHA FAZLA SODYUM BİKARBONAT KOYMAK ŞİFA VERMEZ MİDEDE ÜLSER YAPABİLİR VE VÜCUTTAN KALSİYUM, POTASYUM ATAR .ASLINA BAKARSANIZ MİDE SODYUM BİKARBONAT İLE ÇEVRİLİDİR.ÇÜNKÜ MİDEDEKİ ASİDİN MİDE DIŞINA ÇIKMASINI ENGELLEMEK İÇİN.

    O YÜZDEN MİDE ÜLSERİ TARZI MİDEDE YARA VE YÜKSEK TANSİYON RAHATSIZLIKLARI OLANLAR SODYUM BİKARBONAT ORANINI AZALTTIKLARI TAKTİRDE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KULLANABİLİRLER BİR SAKINCASI YOKTUR.

    1 BARDAK SUYA ÇAY KAŞIĞI UCU ORANINDA SODYUM BİKARBONAT KULLANMALARI YETERLİ GELİR.

    İSTERLERSE ECZANEDEN PH ÖLÇME CİHAZI YADA KAĞIDI ALABİLİRLER.

    SUYA KOYDUKLARI SODYUM BİKARBONATI İLE SUYUN PH ORANI 9 SEVİYESİNDE SABİTLEYİP İÇSİNLER.EĞER MİDENİZDE GEÇMEYEN SANCI YANMA OLURSA 8 SEVİYESİNE GETİRSİNLER AMA 9 SEVİYESİNDEKİ PH MİDENİZE ZARAR VERMEYECEĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM AMA YİNE DE DEDİKLERİM AKLINIZDA BULUNSUN.


    SODYUM Bİ KARBONAT İSHAL YAPAR 1 HAFTADAN SONRA AZALIR.VÜCUDU TEMİZLER VE VUCUT BU ZAMAN ZARFINDA PH`I YÜKSEK OLAN BU SUYA ALIŞTIKTAN SONRA DIŞKILAMA NORMELE DÖNER.

    KABIZLIK SORUNUNUZ VAR İSE ARTIK BU SORUNU UNUTUN ÇÜNKÜ EN BAŞTA DÜZELECEK GELİŞME BU OLACAK :))))
    Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.
    Elimde ayağımda bir türlü geçmek bilmeyen EGZEMA nın bu ingiliz karbonatı sayesinde kaybolduğunu gördükten sonra kimse bana "bu adamlar sahtekar" naraları ile gelmesin...

    Çevremde faydasını gören insanlar biliyorum.

    Bende gördüm ve öneririm.

    Dipnot olarak egzema için doktorların verdiği hiçbir ilaç işe yaramadı.... TIP.. !!!
  • Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.

    Karbonat kaç yılda bozuluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lwd

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.

    Karbonat kaç yılda bozuluyor?

    Hava sırdırmaz koşullarda yıllarca dayanır. Ama en ufak nem bile kekleşme ve sonunda taşlaşmaya sebep olur. Tavsiye edilen raf ömrü bir yıldır genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.

    hocam,soluma değil de bir de aç karna tavsiye edilen ölçülerde içmeyi dene . 1 hafta sonra değişimi fark edeceksin...

    bu karbonatı hangi firma olarak üretiyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.

    hocam,soluma değil de bir de aç karna tavsiye edilen ölçülerde içmeyi dene . 1 hafta sonra değişimi fark edeceksin...

    bu karbonatı hangi firma olarak üretiyorsunuz?

    http://www.sodakrom.com/tr/anasayfa.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    Bu İngiliz karbonatı diye satılanla marketlerde satılanlar aynı şey. Nereden mi biliyorum, çünkü hepsi bizim fabrikada üretiliyor İşim gereği karbonat soluyor, adeta içinde yaşıyorum ancak ne sinüzitim bitiyor, ne gribim. Tuz bitti şimdi bu başladı herhalde. Hergün yeni bir şifa kaynağı, her derde deva birşeyler çıkıyor. Karbonat satışları bizim işler için iyi olur tabi ama bence çok umut bağlamayın bunlara.

    hocam,soluma değil de bir de aç karna tavsiye edilen ölçülerde içmeyi dene . 1 hafta sonra değişimi fark edeceksin...

    bu karbonatı hangi firma olarak üretiyorsunuz?

    http://www.sodakrom.com/tr/anasayfa.aspx

    Alıntıları Göster
    Karbonatla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkte bulunan notlardan ulaşabilirsiniz. Kullanıcı yorumları da mevcut.

    https://www.facebook.com/kemal.milar/notes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simplycity

    Karbonatla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkte bulunan notlardan ulaşabilirsiniz. Kullanıcı yorumları da mevcut.

    https://www.facebook.com/kemal.milar/notes

    Alıntıları Göster
    İnandırıcılığı yok, faydası olabilir yok demiyorum ama sırf yorumlardan yola çıkarak Aslı hanım böyle fayda gördü, Ahmet bey böyle iyileşti gibi içi boş sözlerden yola çıkarak abartılmaması gerek. Zararı da olabilir kişinin kendinin farkında olmadığı hafif tansiyonu vardır vb uzar bu liste.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: espial

    İnandırıcılığı yok, faydası olabilir yok demiyorum ama sırf yorumlardan yola çıkarak Aslı hanım böyle fayda gördü, Ahmet bey böyle iyileşti gibi içi boş sözlerden yola çıkarak abartılmaması gerek. Zararı da olabilir kişinin kendinin farkında olmadığı hafif tansiyonu vardır vb uzar bu liste.

    Alıntıları Göster
    yav he he
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yec44

    yav he he

    Alıntıları Göster
    Kimse inanmak zorunda değil arkadaşlar, böyle bir yöntem var. İnanıp uygulayanlar da var. Derdine derman arayanlar için bir alternatiftir. Ben yaklaşık 3 aydır kullandığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ettim. Şifa arayan birilerine de buradan vesile olmaktır maksadım. Cevap yazacağım diye kimsenin kendini kasmasına gerek yok.İnananlar için Şifayı ancak Allah verir, bütün bunlar tamamen bir vesiledir.Allah tüm hastaların şifasını versin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Kimse inanmak zorunda değil arkadaşlar, böyle bir yöntem var. İnanıp uygulayanlar da var. Derdine derman arayanlar için bir alternatiftir. Ben yaklaşık 3 aydır kullandığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ettim. Şifa arayan birilerine de buradan vesile olmaktır maksadım. Cevap yazacağım diye kimsenin kendini kasmasına gerek yok.İnananlar için Şifayı ancak Allah verir, bütün bunlar tamamen bir vesiledir.Allah tüm hastaların şifasını versin...

    Alıntıları Göster
    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Alıntıları Göster
    evet her yerde ingiliz karbonatı mucizesi olarak geçiyor ama bence yine de bir doktora başvurmak gerekli sonradan sağlığımızdan olmamak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk

    Kendisi satmıyor sadece eczaneden alınacak bir karbonatı tavsiye ediyor diyorsunuz ama neden sadece İngiliz karbonatı merak ettiniz mi. İngilterede karbonat üretilmedini, Mısırdan ve bizden ithal ettiklerini biliyor musunuz. Kim getiriyormuş bu İngiliz karbonatını, kim ithal ediyormuş? Orada paketlenmiş alelade bir karbonat olmadığını söyleyebilirmisiniz. Eczanede 4tl ye satılan karbonatın markette 1tl ye satılan kabartma tozundan farkı yoktur. 4 kat fiyat az mı sizce. Yorumlar demişsiniz ama ben size Sobokavo yastıkları, tuz mucizesi, hatta şifa veren piramitlere kadar yüzlerce, binlerce yorum gösterebilirim internette. Hepsine güvenebilir misiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk

    Kendisi satmıyor sadece eczaneden alınacak bir karbonatı tavsiye ediyor diyorsunuz ama neden sadece İngiliz karbonatı merak ettiniz mi. İngilterede karbonat üretilmedini, Mısırdan ve bizden ithal ettiklerini biliyor musunuz. Kim getiriyormuş bu İngiliz karbonatını, kim ithal ediyormuş? Orada paketlenmiş alelade bir karbonat olmadığını söyleyebilirmisiniz. Eczanede 4tl ye satılan karbonatın markette 1tl ye satılan kabartma tozundan farkı yoktur. 4 kat fiyat az mı sizce. Yorumlar demişsiniz ama ben size Sobokavo yastıkları, tuz mucizesi, hatta şifa veren piramitlere kadar yüzlerce, binlerce yorum gösterebilirim internette. Hepsine güvenebilir misiniz.

    Ben sadece yabancı kişilerin yorumlarından bahsetmiyorum. Bizzat tanıdığım kullanan kişilerin olumlu yorumları benim için referans olarak yeterli. Üstelik kullanıcılar içerisinde 4 ayrı çeşit kanserle yıllardır mücadele eden annem de var ki, karbonat kullanmaya başlayalı 2 ay olmasına rağmen ciddi anlamda faydasını gördüğünü kendisi söylüyor. 1 ay sonra tümörleri için tekrar görüntülemeye girecek ve ben sonuçları merakla bekliyorum çünkü Kemal Milar'ın sayfasında benzer bir kanser vakasının tümörlerindeki şaşırtıcı küçülmeden de bahsediliyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin ama böyle bir duruma düştüğünüzde ve doktorların deney tahtası haline getirilen bir kobay haline getirildiğinizde herşeyden medet umar hale geliyorsunuz. Annem yıllarca ilaç ve ışın tedavisinin yanında pekçok tamamlayıcı tıbbın önerdiği doğal ilaçları kullandı ve 35 yıldır çok şükür kansere yenilmedi. Bu konuda Kemal beyin alkali diyetinin içeriğini incelediğimde zaten annemin yıllardır farkında olmaksızın alkali diyet yaptığını görmüş oldum. Zaten karbonat da vücudun besin yapısını asitten alkaliye çevirmeye yarıyor. Bence şüphelenecekseniz biraz ilaç sektöründen şüphelenin. Satılık hastalıklar isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim. 4 liralık karbonatın fiyatından şüphelenmek yerine çok çok ucuza mal edilip çok çok fahiş fiyatlara satılan ilaçlar için de şüphelenseniz fena olmaz. Ben kimsenin avukatlığını yapmak niyetinde değilim ancak ortada zararını gören hiçkimseye rastlamadığım için, tam tersine yararını görenlerin çoğunlukta olduğu ve çok çok ucuz olmasına rağmen etkisinin nasıl gerçekleştiği mantıklı şekilde açıklanabilen bir tedavi yöntemini insanlara tavsiye etmekte bir sıkıntı görmüyorum. Hele ki insanlara şifa dağıttığını iddia eden yüzlerce şarlatan piyasada kol gezerken.

    Son olarak şunu eklemek istiyorum. Herkesin bünyesinin karbonata tepkisi farklı olabilir ve vücudun bir alışma süresi geçirmesi gerekebilir. O nedenle kullanım sorumluluğunu kişinin kendisinin üstlenmesi gerekir. Birden aşırı dozda kullanmak gibi hatalar yüzünden kimselerin zarar görmesini de istemem. Lütfen kullanacak olanlar Kemal beyin açıklamalarını detaylı olarak okusunlar. Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk

    Kendisi satmıyor sadece eczaneden alınacak bir karbonatı tavsiye ediyor diyorsunuz ama neden sadece İngiliz karbonatı merak ettiniz mi. İngilterede karbonat üretilmedini, Mısırdan ve bizden ithal ettiklerini biliyor musunuz. Kim getiriyormuş bu İngiliz karbonatını, kim ithal ediyormuş? Orada paketlenmiş alelade bir karbonat olmadığını söyleyebilirmisiniz. Eczanede 4tl ye satılan karbonatın markette 1tl ye satılan kabartma tozundan farkı yoktur. 4 kat fiyat az mı sizce. Yorumlar demişsiniz ama ben size Sobokavo yastıkları, tuz mucizesi, hatta şifa veren piramitlere kadar yüzlerce, binlerce yorum gösterebilirim internette. Hepsine güvenebilir misiniz.

    Ben sadece yabancı kişilerin yorumlarından bahsetmiyorum. Bizzat tanıdığım kullanan kişilerin olumlu yorumları benim için referans olarak yeterli. Üstelik kullanıcılar içerisinde 4 ayrı çeşit kanserle yıllardır mücadele eden annem de var ki, karbonat kullanmaya başlayalı 2 ay olmasına rağmen ciddi anlamda faydasını gördüğünü kendisi söylüyor. 1 ay sonra tümörleri için tekrar görüntülemeye girecek ve ben sonuçları merakla bekliyorum çünkü Kemal Milar'ın sayfasında benzer bir kanser vakasının tümörlerindeki şaşırtıcı küçülmeden de bahsediliyor. Allah kimseye dermansız dert vermesin ama böyle bir duruma düştüğünüzde ve doktorların deney tahtası haline getirilen bir kobay haline getirildiğinizde herşeyden medet umar hale geliyorsunuz. Annem yıllarca ilaç ve ışın tedavisinin yanında pekçok tamamlayıcı tıbbın önerdiği doğal ilaçları kullandı ve 35 yıldır çok şükür kansere yenilmedi. Bu konuda Kemal beyin alkali diyetinin içeriğini incelediğimde zaten annemin yıllardır farkında olmaksızın alkali diyet yaptığını görmüş oldum. Zaten karbonat da vücudun besin yapısını asitten alkaliye çevirmeye yarıyor. Bence şüphelenecekseniz biraz ilaç sektöründen şüphelenin. Satılık hastalıklar isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim. 4 liralık karbonatın fiyatından şüphelenmek yerine çok çok ucuza mal edilip çok çok fahiş fiyatlara satılan ilaçlar için de şüphelenseniz fena olmaz. Ben kimsenin avukatlığını yapmak niyetinde değilim ancak ortada zararını gören hiçkimseye rastlamadığım için, tam tersine yararını görenlerin çoğunlukta olduğu ve çok çok ucuz olmasına rağmen etkisinin nasıl gerçekleştiği mantıklı şekilde açıklanabilen bir tedavi yöntemini insanlara tavsiye etmekte bir sıkıntı görmüyorum. Hele ki insanlara şifa dağıttığını iddia eden yüzlerce şarlatan piyasada kol gezerken.

    Son olarak şunu eklemek istiyorum. Herkesin bünyesinin karbonata tepkisi farklı olabilir ve vücudun bir alışma süresi geçirmesi gerekebilir. O nedenle kullanım sorumluluğunu kişinin kendisinin üstlenmesi gerekir. Birden aşırı dozda kullanmak gibi hatalar yüzünden kimselerin zarar görmesini de istemem. Lütfen kullanacak olanlar Kemal beyin açıklamalarını detaylı olarak okusunlar. Saygılar.

    Annenizin durumundan haber vericektiniz nedir durum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk

    Kendisi satmıyor sadece eczaneden alınacak bir karbonatı tavsiye ediyor diyorsunuz ama neden sadece İngiliz karbonatı merak ettiniz mi. İngilterede karbonat üretilmedini, Mısırdan ve bizden ithal ettiklerini biliyor musunuz. Kim getiriyormuş bu İngiliz karbonatını, kim ithal ediyormuş? Orada paketlenmiş alelade bir karbonat olmadığını söyleyebilirmisiniz. Eczanede 4tl ye satılan karbonatın markette 1tl ye satılan kabartma tozundan farkı yoktur. 4 kat fiyat az mı sizce. Yorumlar demişsiniz ama ben size Sobokavo yastıkları, tuz mucizesi, hatta şifa veren piramitlere kadar yüzlerce, binlerce yorum gösterebilirim internette. Hepsine güvenebilir misiniz.

    hocam kesinlikle katılıyorum. önemli olan benim için bu vatandaşın yeterliliği arka planının ne olduğudur. şarlatan belki ağır kaçabilir ya da kişisel ithamlar kullanmamak gerekir diye düşünüyorum. sadece ve sadece burada da yazdığı gibi bence öncelikle bir doktora başvurmak lazım. sağlık bu sonuçta önemli olan var olan sağlık şartlarını kaybetmeden bir fayda sağlayabilmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pococan

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: kendinibil

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Resimdeki açıklama bu işin bilimsel mantığını açıklıyor...
    Doğru mu? Yanlış mı? Araştırmalarınızın sonucunu buraya yazın mutlaka...
     İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI' İnanılmaz ama gerçek, her derde deva: 'İNGİLİZ KARBONATI'

    İyi güzel açıklamışlar ama sodyum bikarbonat yuttuğumuz zaman sodyum bikarbonat olarak kalmaz, kan dolaşımımıza o şekilde girmez ki (iyi ki girmiyor, yoksa hücrelerimizi parçalardı). Mide asitleriyle nötralize olur ve bol sodyumlu tuz oluşturur. Tansiyonu olanlar için kabustur. Olmayanlar için de hiç bir yararı yoktur. Hani fabrikasında çalışıyorum ve biraz espirili olarak faydasını görmedim dedim, ama işin şakası bir yana düpedüz şarlatan bu adamlar. Solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sinüs problemleriniz varsa sulandırılmış karbonatı burnunuza çekmeniz, bildiğim yegane şifasıdır. İçine limon tuzu da eritirseniz çok hijyenik bir deniz suyu elde etmiş olursunuz.

    Kullanan belki de yüzlerce insanın yorumları var bununla ilgili ve tansiyon sorunu olanların daha dikkatli ve alıştıra alıştıra kullanmaları tavsiye edilmiş. Karbonatı bu şekilde anlatan kişiye şarlatan demişsiniz. Eğer bu adam karbonattan bir ilaç yapmış olsaydı ve insanlara şifa vaadiyle satıyor olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm ancak ezcaneden 4TL'ye alabileceğimiz karbonattan başka birşey önermiyor vatandaş. Tekrar ediyorum ne okuduğum kullanıcı yorumlarında ne de önerdiğim kişilerde (ki bir tanesi de bu konuyu açın arkadaştır) bir zararına rast gelmedim. Tam tersine pekçok fayda gören insan oldu. Doktora danışmayın demiyorum ancak danışacağınız doktorun tamamlayıcı tıp konusuna nasıl yaklaştığı çok önemli. Aksi halde direk kestirip atıyorlar araştırıp incelemeden. Saygılar. @uk.bjk

    Kendisi satmıyor sadece eczaneden alınacak bir karbonatı tavsiye ediyor diyorsunuz ama neden sadece İngiliz karbonatı merak ettiniz mi. İngilterede karbonat üretilmedini, Mısırdan ve bizden ithal ettiklerini biliyor musunuz. Kim getiriyormuş bu İngiliz karbonatını, kim ithal ediyormuş? Orada paketlenmiş alelade bir karbonat olmadığını söyleyebilirmisiniz. Eczanede 4tl ye satılan karbonatın markette 1tl ye satılan kabartma tozundan farkı yoktur. 4 kat fiyat az mı sizce. Yorumlar demişsiniz ama ben size Sobokavo yastıkları, tuz mucizesi, hatta şifa veren piramitlere kadar yüzlerce, binlerce yorum gösterebilirim internette. Hepsine güvenebilir misiniz.

    hocam kesinlikle katılıyorum. önemli olan benim için bu vatandaşın yeterliliği arka planının ne olduğudur. şarlatan belki ağır kaçabilir ya da kişisel ithamlar kullanmamak gerekir diye düşünüyorum. sadece ve sadece burada da yazdığı gibi bence öncelikle bir doktora başvurmak lazım. sağlık bu sonuçta önemli olan var olan sağlık şartlarını kaybetmeden bir fayda sağlayabilmek.

    Alıntıları Göster
    Yaklaşık 5 ay oldu kullanalı. tam kan tahlili yaptırdım bir ay önce felan kan değerlerim hiç bu kadar referans değerlerini ortalamamıştı. Şükürler olsun... artık dozu günde yarım çay kaşığına düşürdüm.İnsanların şüpheyle yaklaşması sorgulaması gayet normal ve iyi bişey...Kendi adıma konuşuyorum, iyi ki kullanmışım... neredeyse her geçen gün rahatsızlığı bulunan birçok insanda olumlu haberler duyuyor ,okuyorum ve artık şaşırmıyorum.(ilk başta inanamıyordum) Başlamayı düşünenlere tavsiyem yarım ya da çeyrek kaşığı ile başlasınlar vücudu alıştırana kadar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uk.bjk

    Yaklaşık 5 ay oldu kullanalı. tam kan tahlili yaptırdım bir ay önce felan kan değerlerim hiç bu kadar referans değerlerini ortalamamıştı. Şükürler olsun... artık dozu günde yarım çay kaşığına düşürdüm.İnsanların şüpheyle yaklaşması sorgulaması gayet normal ve iyi bişey...Kendi adıma konuşuyorum, iyi ki kullanmışım... neredeyse her geçen gün rahatsızlığı bulunan birçok insanda olumlu haberler duyuyor ,okuyorum ve artık şaşırmıyorum.(ilk başta inanamıyordum) Başlamayı düşünenlere tavsiyem yarım ya da çeyrek kaşığı ile başlasınlar vücudu alıştırana kadar...

    Alıntıları Göster
    Plasebo etkisi..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.