Şimdi Ara

İmperia.bz Global Farm Server 1-120 Yeni Sistemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Selamlar!!
    Bugün sizlere 2 Şubatta Rubiden ayrılan GM ler tarafından Rubiye benzeyen Global bir serverdan ufakça bahsedip tanıtım sayfasına yönlendircem.

    Hemen hemen çoğu şey rubiye benziyor bazı farkları var sadece.
    1)Server 1-120
    2)Simya yok bunun yerine Fusion Bonus ve Klasik Taşların yanında eksta metin taşları olarak iki yeni sistem var.Bu sistemler şu şekilde işliyor.
    -Öncelikle Fusion Sistemi bir nevi 6.efsun ama kendiniz basmıyorsunuz.Bir item düştüğü zaman Fusion Bonusu adında eksta bir bonusu oluyor(Kritik Yarı Hp Vs).Bu da aynı özellikte ki iki itemin birini çok daha değerli yapabiliyor ve ayrıca bir itemde 3(?) Fusion Birleşebiliyor.Mesela iki adet 3 yarı insanlı Muharabeyi birleştirerek 6 yarı insanlı muharebe edlde edebiliyoruz.
    -Taşlara gelecek olursak.Oyunda Kask,Kalkan ve Kemerede ekstra taşlar basılabilmekte ortalama zarar, beceri hasar, exp bonusu,Bosslara hasar,Metinlere hasar gibi sürüyle farklı taş bulunmaktadır.
    3)Efsanevi Yetenek seviyesi
    -Skiller P olduktan sonra işiniz bitmiyor.Ruh taşı okur gibi Gökkuşağı taşları okuyorsunuz yanlız Gökkuşağı taşları skillere özel oldugu ve zor düştüğü için gerçekten emek vermeniz gerekmekte.

    Yeni bir oyuncu oldugum içi bahsedeceklerim bu kadar,Server Global ve yeni açılmasına rağmen güzel bir oyuncu kitlesi var bu artacaktır daha ayrıntılı tanıtım rehberini link olarak koyuyorum

    https://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-news/4425132-imperia-incl-120-update-ready-war-02-02-2018-a.html

    Site Linki:https://imperia.bz/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 10 Şubat 2018; 17:59:52 >







  • Turkmmo'da da tanıtımı var. Dün arkadaşlarla başladık, 55e kadar metin keserek farmladık. Çok fazla türk ve türk gm var
  • Fusion Bonus sistemi, aynen singapurdaki sistemle aynı birleştirme hariç. Başlayanlar bir süre oynadıktan sonra olumlu olumsuz gördükleri şeyleri paylaşırsa çok güzel olur.
  • Yarindan itibaren 14 Şubat etkinliği başlıcak eve geçince forum linkini atarım
  • Oynayan varsa mavi bayraktan SaLvo nickine ulaşabilirler beyler. Şuan 4-5 kişiyiz yakında ejdere vs başlayacağız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Oynayan varsa mavi bayraktan SaLvo nickine ulaşabilirler beyler. Şuan 4-5 kişiyiz yakında ejdere vs başlayacağız

    Martin ikisinden sonra adam gibi ve Ana hesaba başlayacağım suan yavas yavas onun hazirliklarini yapıyorum mesaj atarım
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Bende başlamayı düşünüyorum bu sunucuya başladığın zaman buradan yazarsan başlayabiliriz yardımlaşmalı şekilde oynayacak arkadaşlar olursa da lonca kurarak oynarız. (Yardımlaşmadan kasıt item falan olması gerekli değil RC veya discord üzerinden oyun hakkında fikir alışverişi tarzında.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sa ve as

    Bende başlamayı düşünüyorum bu sunucuya başladığın zaman buradan yazarsan başlayabiliriz yardımlaşmalı şekilde oynayacak arkadaşlar olursa da lonca kurarak oynarız. (Yardımlaşmadan kasıt item falan olması gerekli değil RC veya discord üzerinden oyun hakkında fikir alışverişi tarzında.)

    Hocam suan zaten oynuyorum sadece tryhard degilim sınavımdan dolayi ve asil hesap kasmiyorum sinav gecince baslayacam
  • Oyuna öyle bir girip bakmak için başlamıştım, 1 haftadır oynuyorum :) Oyun cidden çok sağlam. Oyunda görevli yaklaşık 20-30 GM var. Saate göre değişse de nerdeyse günün her saati 5-10 GM online oluyor. Tüm bosslardan sandık ve item atıyor. Mapler metinden geçilmiyor ama bu sizi yanıltmasın. Düşen her şey çok orantılı ve bir değeri var.

    En ufak şeyleri bile düşünmüşler. Mesela kulede mühür katında slot beklemiyorsunuz, slotları kestiğiniz gibi yeni slot çıkıyor. 2-3 dakikada mühür katını geçebiliyorsunuz. Katil metini katında slot yok. Catacombda kapılardan fazla yok. 1-2 tane kesip üst kata geçiyorsunuz ve labirent katında hiç uğraşmıyorsunuz. Labirent katına geçtiğiniz yere runik direği koymuşlar. Tıklayıp direk üst kata çıkıyorsunuz.

    Biyologlar 10 dakikada bir veriliyor. Görev sonunda size 1 adet sikke veriyor. Bunu kullanıp nesne markette çark çevirebiliyorsunuz. Çarktan çok değerli itemler çıkabiliyor. Ayrıca günlük siteden oy verip çark çevirebiliyorsunuz. Sanırım oyunda bazı seviyelere ulaşınca da sikke veriyor.

    Derece +200.000 ve - 200.000'e kadar gidebiliyor. Derece eksideyken iteminiz düşmüyor. Yaşlı kadından 2000 derece karşılığında 1-2 saatlik item,yang veya exp bonus alabiliyorsunuz.

    Slotların üstüne tıkladığınızda hangi efsunun işlediği ve hangi itemleri düşürebildiğinizi görebiliyorsunuz. Mesela bir setaou canavarına tıkladığınızda altında şimşek ve şeytan yazıyor. Efsunlarınızı ona göre dizip rahatça kasabiliyorsunuz.

    Yeni başlayan arkadaşlara 7 günlük mutluluk yüzüğü, yaban domuzu ve ateş ankası mührü veriyor.

    Oyunda çok fazla türk, alman, ingiliz, polonyalı, romanyalı var. Sanırım oyunu biz daha geç farkettik :) Alman ve ingilizler bayağı gelişmiş. Bizimkiler ufaktan gelişiyor, yakında burası full türk dolar ve ayarı veririz diye düşünüyorum :)

    Oyunda dil problemi çekmezsiniz. Ticaret camı var, yansıtılan itemi herkes kendi dilinde görüyor. Her toplum için bir kaç gm var, kendi dilinizde sorabiliyorsunuz ve çok ilgililer. Dil konusunda kısıtlama yok. İstediğiniz dili konuşabiliyorsunuz. Kuruculardan biri türk olduğu için ve kadroda çok fazla türk gm olduğu için diğer yabancı pvpler gibi dışlanmıyoruz. Oyuna neredeyse her sabah yeni patch geliyor. Sürekli hataları düzeltiyorlar.


    Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Başlamak isteyen arkadaşlar varsa mavi bayrağa beklerim. Şimdilik 3 kişiyiz. Genelde akşamları discord giriyoruz. Gelmek isteyen özelden ulaşabilir.

    Celay hocam, seni de ayrıca bekliyorum :)




  • Cazoria gayet güzel özetlemiş birkaç ekleme yapayim

    1-Oyun sırasında farkettiyseniz aşağıdan kayit noktasi yazıyor ve en fazla 2 ye kadar birikiyor,peki bu ne? Gardiyana gidip tikladiginiz zaman size1 puan karşılığında kolay bir gorev veriyor ve yaptiginiz zaman size çark çevirme hakki veriyor

    2-DC ve TS kullanarak şikayetlerinizi iletebiliyorsunuz geri donus sağlıyorlar.Dun neden patch notlarının Türkçe cevrilmedigini Turk yonetim kadrosunu sadece oyuna SA ve TEKBIR yazmak için mi dahil ettiniz diye sordum.Yaklasik 5dk sonra cevap verdi sağolsun Ingiliz GameAdmin ve 1 saat sonrada yama Türkçeye çevrilmiş sekilde yayınlandı

    3-IS fiyatlari konusunda Türklere ufak bir kiyaklari var.Ingiliz ve Almanlarin 5 Euro ödediği miktar için 10TL ödüyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 19 Şubat 2018; 15:41:45 >
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu gardiyandan alınan görevi bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu :) Oyundaki türk gmler çok sayko ve kafa herifler :) Her oyuna girdiklerinde türklere tekbir çektiriyolar. Bu server tutmaz, bunlar troll diyorsun ama görevlerini ihmal etmiyorlar. Yabancı oyuncular bile öğrenmiş, bizim türk gmler selamın aleyküm veya tekbir yazınca, aleykum selam ve allahu agbaar gibi şeyler yazıyolar Bir kaç yabancıyla husumetim oldu, ilk başta türk sandım çünkü adamlar türkçe küfür etmeyi öğrenmiş Server troll kaynıyor, baya eğleniyorum bu durumdan dolayı :)

    Ödeme yönetime gelecek olursak kredi kartı veya mobil ödeme göremedim. Umarım yakında getirirler




  • Anlatılanlara göre çok hoş oyuna benziyor akşam indirip başlayacam bende. Teşekkürler :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Oyunu oynamaya hala devam ediyoruz. Asıl hesabımı 95e kastım, tugyis görevini bitirdim, PVM itemlerini de bitirdim sayılır. Dün akşam TurkishArmy adında bir lonca kurduk. Eski loncada olan arkadaşlar pm atsınlar yeniden alayım loncaya. Şu aralar 40 level hesabımda takılıyorum. Zihinsel bir hesap yaptım kendime. Ruh ve şiddetli vuruşu perfect açtım. Full yarı insan, savunma ve taş dizdim. İkinci köyde vahşi yüzbaşı kesiyorum. Vahşi yüzbaşından sandık, ruh taşı ve ametist anahtar atıyor. Sandıktan metal,kuşak,inci,güçlü atıştırmalık gibi değerli şeyler çıkıyor ve yüzbaşı hızlı spawn oluyor. Bu yüzden bu boss aşırı karlı, bir çok kişi vahşi yüzbaşı kesiyor. Düşünün bir krallıkta 2 boss çıkıyor, 15-20 dakikada bir çıkıyor. 15 dakikada bir 12 sandık alabiliyorsunuz. Kuşaklar 20m, metal 80m, güçlü atıştırmalık 35m. Uzun süreli ve kalıcı server arayan arkadaşları servera bekliyorum.




  • Rubimumla benzerliğini fark etmiştim, gmlerin olayını yeni öğrendim :d ben de oynuyorum, 75 lvlde exp sabitledim farm yapıyorum bi yandan da şamanı kasıyorum kutsama olanı, öbüründen de var ama duruyo 60 küsürde, 49 ort 12 zekalı zehirim var 24 saldırı fusionlı sura çeliğim var, yeni başlayanlar da büyülü silah açarsa iyi olur çünkü can çalması epey avantaj sağlıyor
  • Dün akşam ilk nemere ve razadörümüzü yaptık arkadaşlar Level arttıkça para kasmak kolaylaştı ama para su gibi gidiyor. Sadece dün 8t harcamam oldu Yakında meley ve jotun denemek istiyoruz ama malesef +95 5 kişi gerektiği için giremiyoruz :) Lonca her geçen gün daha da kalabalık oluyor. Yalnız oynayan arkadaşlar varsa beklerim, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
  • Bu serverda ben de oynuyorum. Kesinlikle çok kaliteli ve güzel bir server ve her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Ama sanki son 1-2 günde Türk oyuncu sayısında aşırı bir düşüş oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Dün akşam ilk nemere ve razadörümüzü yaptık arkadaşlar Level arttıkça para kasmak kolaylaştı ama para su gibi gidiyor. Sadece dün 8t harcamam oldu Yakında meley ve jotun denemek istiyoruz ama malesef +95 5 kişi gerektiği için giremiyoruz :) Lonca her geçen gün daha da kalabalık oluyor. Yalnız oynayan arkadaşlar varsa beklerim, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

    Hocam bir discord veya teamspeak kurun, biz de oradan iletişime geçelim sizinle. 3 kişi olarak başlamayı düşünüyoruz ama bilmediğimiz o kadar çok şey var ki kafamız karışıyor gerçekten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Dün akşam ilk nemere ve razadörümüzü yaptık arkadaşlar Level arttıkça para kasmak kolaylaştı ama para su gibi gidiyor. Sadece dün 8t harcamam oldu Yakında meley ve jotun denemek istiyoruz ama malesef +95 5 kişi gerektiği için giremiyoruz :) Lonca her geçen gün daha da kalabalık oluyor. Yalnız oynayan arkadaşlar varsa beklerim, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
    Devam ediyor musunuz hala?
  • Devam etmiyorlar diye biliyorum ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.