Şimdi Ara

İmamoğlundan büyük bir hizmet daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaprakların alkışladığı, her şeyin bulucusu, yağmur yağdıran, Büyük Marmara Denizi'nin İmparatoru, Ejderyaların babası, Andalların ve ilk insanların ve 17 milyon insanın büyük belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlundan mükemmel bir hizmet daha....


    https://www.haber7.com/siyaset/haber/3086752-chpli-ibb-baskani-ak-partinin-icraatlarini-tanitmaya-devam-ediyor-bu-kez



    Ak Parti'nin 2015 yılında hizmete açtığı Serayı, tekrar hizmete açtı. İşte hizmet bu ! Ak Parti'nin yaptığı icraatları kendi kitlesine tanıtan koca yürekli başkan...








  • Olmayan şeyleri görüyorsun bence doktora git. Ne yazdığımda nefret var ? hangisi zoruna gitti Ekremi eleştirmem mi yoksa ?Ekremin başkasının yaptığı icraati önce durdurup sonra tekrar kendi açmış gibi açılış yapması mı ? İftira nerede var onuda anlamadım, gerçek olan bir olay nasıl iftira oluyor ? Ağır kronik muhalif hastalığınız var galiba.. geçmiş olsun

    Mansur ve Ekrem’in büyük bir projesi var. Şehir sınırlarındaki çiftçilere çok ciddi destek oluyorlar. Ücretsiz fide üretiyorlar. Bu çok doğru bir iş. Milyonlarca fide bu gıda krizinde halkın sağlıklı gıdaya erişmesi için de, üretim için de çiftçi için de çok önemli.

    Bunu cepabeli ilçe belediyeleri de destekliyor. Adamları bu konuda tebrik etmek lazım.

    Sizler doğru kararları alkışlamazsanız, siyasiler her türlü yanlışa düşerler. İmam çok çalışkan, hem çalışıyor hem de çalmıyor. Hem de alnı secdeye değiyor.

    Aslında demokrasinin ve ifade özgürlüğünün ne kadar güzel birşey olduğunu bu yandaş arkadaşlarında özümsemesi lazım çünkü gördüğünüz gibi şuan Ekrem imamoğlunu, destekleyen veya desteklemeyen farketmezsizin korkusuzca ve rahatça eleştirebiliyor. Ama şuan hükümetin yarattığı korku düzeninde bu yandaş arkadaşlar iktidarın bakanlarını eleştirmiyor, eleştiremiyor.

  • Pöff Olay kısaca şu

    2015'de çiçek serası olarak açılmış. 2019 kışında kapatılmış.

    İmamoğlu atıl durumda almış, ihtiyaç olan konu ne bakmış, büyütüp fide serasına çevirmiş.

    Üretici ve köylülere 4 milyon fide dağıtılmış. Açılış onun açılışı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Nisan 2021; 14:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi yaptığınız iş Algı valla, üstünüze yok :) '' 2019 kışında kapatılmış '' burda dikkat edeceğimiz yer çok önemli bakın 2019 yılında değil, '' 2019 kışında ''. Kış diyelim ki Ak parti kapatmış gibi olsun, 2019 dersek İmamoğlunun başa geldiği yıl olduğu için, ihale bize kalır :). 2019'da İmamoğlu döneminde kapatılmış, kışın falan değil. Martta seçimler oldu zaten ne ara kapatılacak ? Çok kurnazsınız çok ama yemiyoruz tabi bu algıları, kendi seçmeniniz yiyebilir tabi ki :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLECAT

    En iyi yaptığınız iş Algı valla, üstünüze yok :) '' 2019 kışında kapatılmış '' burda dikkat edeceğimiz yer çok önemli bakın 2019 yılında değil, '' 2019 kışında ''. Kış diyelim ki Ak parti kapatmış gibi olsun, 2019 dersek İmamoğlunun başa geldiği yıl olduğu için, ihale bize kalır :). 2019'da İmamoğlu döneminde kapatılmış, kışın falan değil. Martta seçimler oldu zaten ne ara kapatılacak ? Çok kurnazsınız çok ama yemiyoruz tabi bu algıları, kendi seçmeniniz yiyebilir tabi ki :)

    Şey mi dostum üniversiteyi kim yaptı Isparta'ya?



    İmamoğlundan büyük bir hizmet daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 14 Nisan 2021; 14:51:46 >




  • Mitingde dil sürçmesi olarak söylenilen ile, medyayı ve herkesi toplayıp topluca açılış yapmayı bir tutuyorsan o senin sorunun dostum :)



    bak bay kemalinki daha komik ama zaten otopark olan yeri, tekrar yapmayı vaat ediyor :) demek Ak partinin yaptığı icraatlara konma işi parti politikası chp'de :)



    şeye dikkat ettin mi dostum 0:29 saniyede otopark lafından sonra arkadaki adayın gülmesine :) yine otoparklarr yine benn der gibi





  • Oy veren bin pişman

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Neyin derdindesin , para yok millet aç sende anca vaktini bunlara yor aferim gururla gez şimdi birşey başardığını sanıp.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil sürçmesiymişİmamoğlundan büyük bir hizmet daha 

    Patates ve karşılama töreni ile

  • Seninkiler sabah patates soğan dağıtıyordu oraya gitsene.

  • adam ismeki bile kendine bağladı zatenİmamoğlundan büyük bir hizmet daha ,ha yavru kedileri besleme olayı daha bir gelişmiş buldum son dönemlerde heryerde kedi evi görmeye başladım alın size büyük hizmet hayınler.

  • Troll detected and blocked
  • Mansur ve Ekrem’in büyük bir projesi var. Şehir sınırlarındaki çiftçilere çok ciddi destek oluyorlar. Ücretsiz fide üretiyorlar. Bu çok doğru bir iş. Milyonlarca fide bu gıda krizinde halkın sağlıklı gıdaya erişmesi için de, üretim için de çiftçi için de çok önemli.

    Bunu cepabeli ilçe belediyeleri de destekliyor. Adamları bu konuda tebrik etmek lazım.

    Sizler doğru kararları alkışlamazsanız, siyasiler her türlü yanlışa düşerler. İmam çok çalışkan, hem çalışıyor hem de çalmıyor. Hem de alnı secdeye değiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Nisan 2021; 16:9:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    Sürekli herkes aç edebiyatı yapan sizsiniz sen git al, ye aç karnını doyur, üstüne de viski içersin süt yerine.

  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    Mesele burda fide üretme meselesi değil. Zaten daha önce olan ve aktif halde kullanılan bir yeri, kapatıp daha sonra tekrar açıp kendi yapmış gibi algı yapmak. Madem bu kadar hizmet etmeyi seviyor, '' Temel atmama töreni '' gibi bir saçmalıkla şov yapıp atık su projesini iptal etti diye sorarlar adama. İstanbulun otobüslerini boyama ihalesi açılmış.. İstanbullunun tek derdi Belediye otobüsleri rengi mi ? Otobüslerin rengini zaten istanbul halkı belirlemişti oylama ile. Ekrem, yalakalarına güzel bakıyor, boşuna PR ını yapmıyor yalaka medya.


    al bak sözcü https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iettnin-boyama-ihalesi-sonuclandi-6342986/





  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Önceden orada milyonlarca fide üretilip çiftçiye ücretsiz dağıtılmış mı?

    Yoksa bunu alnı secdeye değen, çok güzel yasin okuyan, çalışan ama çalmayan İmam mı başarmış?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Nisan 2021; 16:17:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın size bir hizmet daha bak çok sevdiğiniz kaynak olan sözcüyü veriyorum


    https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iettnin-boyama-ihalesi-sonuclandi-6342986/




    İstanbul halkının seçtiği rengi sanki çok lazımmış gibi boyama ihalesi 16 milyon liraya sonuçlanmış. Hangi yalakaya gidiyor bu para ?

  • cemsinan kullanıcısına yanıt
  • Ak partinin başlattığı ve büyük kısmını bitirdiği veya zaten bitmiş olan projeleri sanki kendi yapmış gibi açmaları ancak bu zihniyete yakışır.

  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Ne kadar güzel yapanı tebrik etmek lazım. İmam da çalışkanlığı ile bu güzel eseri çok daha iyi bir hale sokmuş. Alnı secdeye değen çalışkan başkanı herkes tebrik etmeli. Kim bu halk için böyle güzel çalışırsa takdire şayandır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.