Şimdi Ara

İllegal Hayatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.Teaser Geldi...
  • Röportaj Adam sinema işine mi girmiş. Abov, severiz kendisini. Gerçi Türk Sineması rezil rüsva zaten bu elemanların mizah seviyesi fazla bile. Gelsin gelsin.
  • 3-5 ay sonra exxen yada blutv ile anlaşırsa izleriz.

  • Fragman geldi, gayet başarılı duruyor.

    Röportaj Adamyoutube
    İllegal Hayatlar 13 Ocak'ta sinemalarda Senarist & Yönetmen: Cenk Çelik Hikaye: Mahsun Karaca Görüntü Yönetmeni: Hakan Okumuş Yapım: Netd, Wovie, RetroPro Dağıtım: Cj Entertainment Türkiye Adana'da kaçak kumarhane işleten Mahsun'un, baskınlardan kurtulmak için siyasi parti kurması ile başlayan macerası, partinin seçimlere katılmasıyla ilginç bir hal alıyor. İllegal Hayatlar, 13 Ocak’ta sadece sinemalarda.
    https://www.youtube.com/watch?v=G2bJsii1oaE&feature=youtu.be
  • Röportaj Adamtwitter
    “Artık düzen değişecek. Düzen biz olacağız.”
    https://twitter.com/RoportajAdam/status/1609946690123100171?s=20&t=g8wjksFf0ecQx9KESNXb8w
  • izleyen var mı nasıldı film

  • İzledim bugün bence gayet keyifli olmuş
    Videolarına gülenler bu filmi de kesin sevecekler
    İlk yarı biraz durgun olmasına karşın ikinci yarı gayet hızlı keyifli ve daha çok esprili geçiyor

    Siyasi dokundurmalar çok güzel yapılmış
    Umarım çok izlenir bu arkadaşlar kazanır ve kendilerini çok daha güzel geliştirirler

    Gibi ve bunun gibi yapımlara ihtiyacı var bu ülkenin Recep İvedik 7 veya sabun esprili Ersan kuneri yerine bu tarz işler daha çoğalır umarım

    Elinize sağlık sanırım YouTube dan film sektörüne geçen tek düzgün iş bu
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Mahsun Karaca'nın mizahı fena değil. Günümüzde sinema özellikle Türk sineması o kadar kötü haldeki bu adamların yaptığı mizah kalitesi maalesef 100'e katlar hâle geldi. Youtube demişken YT değil de sanırım Vine fenomeniydi galiba yanlış olmasın Cem Gelinoğlu da bu konuda başarılı.

  • Youtube'da ki tüm videoları severek izlemiştim, sektör bu kadar kötüyken seviliyoruz izleniyoruz neden biz de ekmek yemeyelim diye düşünmüşler. Film idare ederdi, yer yer iyi güldürüyor. Devlete giydirilen ince mesajlar güzeldi. Youtube'da Şahin'in çok iyi büründüğü karakterler vardı ama bu filmde pek yararlanamamışlar. Filmin yıldızı Veysel Dayı'ydı bence. Film süresi boyunca seyirciyi sıkmadan bitiyor. Kasıntı zorlama bir sahne yoktu. Oyunculuklar youtube'da olduğu gibi doğal bir şekildeydi.


    6/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 17 Ocak 2023; 20:14:55 >
  • 558.439 kişi tarafından izlendi
  • Geçen gün instagramda mı gördüm facebooktamı anımsayamadım ama afişin üzerinde NETFLIX yada DİSNEY+ da şu tarihte diyordu sonra baktım adamın profilinde öyle birşey göremedim. Acep benmi yanıldım var mı bilgisi olan? Yani özel paltforma gelecek mi gelecekse ne zaman?

  • Milmas M kullanıcısına yanıt

    Rivayete göre netflix diyorlar. 15-16 haziran netflix. Ama netflix daha resmi bir açıklama reklam vs yapmadı. Garip yani bekliyoruz bizde düşmesini.

  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

    Netflixe geldi film

  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    Dün piyasada düştü hocam doğrudur teşekkürler. İndirdim müsait zamanda izleyeceğim.

  • İzledik. Fena değil. Siyasî göndermeler bence yetersiz olsa da hoş.


    "Ülkesinden umudunu kesen bir dışişleri bakanı kulağa enteresan geliyor."

    "Her iktidara gelen çalıyor. Biz de çalacağız, bakın inkâr etmiyoruz. Ancak ihtiyacımız olduğu kadar çalacağız."

    Rüşvetin vergilendirilmesi fikri güzeldi.

    Siyasi parti logoları ve sloganları yine iyiydi.


    Bunlar dışında yapım beklentilerimin altında kaldı. Yani Röportaj Adam kanalının videolarında bu filmdekinden daha fazla mizah vardır. İnsan haliyle sinema filmi yapılan işten -süreci uzun, düşünmeye fırsat ve zaman var- çok daha fazlasını bekliyor. Cem Gelinoğlu komedi filmi işinde bir tık daha iyiydi sanki. Gerçi bu adamların ilk film denemeleri ve Cem birçok film çekti ama potansiyel tam olarak kullanılamamış.

    Nedense bu komedi işi sinemada bir türlü olmuyor. Yeterince olmuyor. Sosyal medya fenomeni de olsa olmuyor, komedyen olsan da olmuyor. Geniş Aile dizi mesela ilk zamanlar çok sevilmişti çok iyiydi. Filmleri gelecek diye sevinmiştik ama filmlerini izlediğimizde dizideki kadar gülmemiştik. Dizinin yanına bile yaklaşamamıştı. Cem Yılmaz mesela iyi bir komedyen, sahnedeki gösterileri çok iyi, filmleri de iyi (Salt komedi yapmıyor, dram da yapıyor, polisiye de yapıyor, gerilim de katıyor.) ama komediyle yola çıktığında en iyi komedi filminde dahi sizi o sahneye çıktığındaki kadar güldüremiyor. Aynı şeyler değil tabii, disiplinleri farklı. Ama sinema işinde düşünecek çok şeyiniz olduğu kadar düşünmeye, plan yapmaya, projesini yapmaya, deneyip yanılmaya çok fırsatınız ve zamanınız var. Bilmiyorum mizah deyince biz mi çok doyumsuz oluyoruz ya da mizah geliyor dediklerinde çok mu beklentiyi arttırıyoruz anlamadım. Ama öyle olsa başta dediğim şeyde de olmazdı bu yani bu adamların sosyal medyada yaptıklarına da gülmezdik, gösterilerine de gülmezdik, dizideki bölümlere de gülmezdik. Sağlaması burada. Demek ki iş sinemaya gelince değişiyor, farklı bir şey devreye giriyor. He bu filmi aynı kulvarda, yani komedi filmleriyle kıyaslarsak da yine bekleneni veremiyor. Ama sosyal medyadan çıkan adamları da acımasızca eleştiremem açıkçası. İlk işler, ilk kez farklı bir disipline atılım. 6/10 çalışır benden. Daha iyilerini yapacak şekilde sinema filmlerine devam etmeleri dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Haziran 2023; 1:49:12 >




  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    Evet hocam teşekkür ederim gördüm izledim. Pek beklediğim gibi çıkmadı maalesef özellikle şu sürekli terkarlanan fiko onlinemi muhabbeti ve tekrarlanması vs vs. Karşı olma muhabbeti değil gerkeziz kaçmış hani bir kere yap tamam sürekli geyiği olmamış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milmas -- 20 Haziran 2023; 11:53:28 >
  • Youtube videolarını hiç seyretmedim, çok beğendim.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    YT videoları çok çok daha iyidir. Röportaj Adam diye bakabilirsin. O seviyedeki mizahı filmine taşıyabilseydi çok daha fazla ses getirebilirdi ama yine de iyi tabii.

  • Güzel bir hiciv komedisi olmuş, günümüzde türünün çoğu örneğinden iyi, hatta şöyle düşünürsek eskiden bu tarz hiciv komedileri büyük komedi ustaları çekerdi şimdi bakıyoruz iş yotuber lara kalmış onun için bile alkışı hak ediyorlar derim ... ayrıca ben baya da güldüm :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.