Şimdi Ara

İlk ve son Yks denemem arasında zerre fark yok:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk yks denemelerinde de fen 25-26 civarı geliyordu , ay oldu nisan netlerim hala aynı fende. Çalışıyorum da , dershanede konular bitiyor, fizikten özel ders alıyorum. Hocam bile dedi , sana hiçbir şey katamıyor gibi hissediyorum,hiç ilerleme kaydedemiyoruz diye. 6-7 ay geçti. Bari 30 olsaydı.2-3 net artsaydı...Ki senenin başında fen konularına yeni başlamıştım.Bilmiyordum hiçbirini.Bilirken de bilmezken de aynı.Ümidim kalmadı artık.Özel derse verdiğim paraya acıyorum sadece. İçimi dökmek istedim biraz. Varsa benim gibi olan dertleşelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam net olarak değil ama benimde 1 haftadır hiç çalışma isteğim yok çalışsam da verim alamayacakmış gibi 10 dakika sonra kitabı kapatacakmış gibi hissediyorum bugün biraz toparladım herkesin sorunları var elbet.Zorlu bir yoldayız,girdiğimiz bu yolda özgür değiliz,biz istemedik bu yola girmeyi ama çıkmak zorundayız,çıkmasını bilmek zorundayız.Senin açından söyleyebileceğim tek şey var sen çalışabildiğin kadar çalış denemelere takılma bu denemelerin hiçbiri önemli değil asıl deneme önemli,ordan da umarım hedefine ulaşırsın,ulaşırız.Ulaşamasak da yolun sonu değil bence en büyük hata bu insanların bunu ölüm kalım gibi görmesi(Türkiye şartlarında hak veriyorum)
  • Yeterli derecede tekrar yapıyor musunuz hocam?

    Fende parça parça da olsa, hem Fizikte hem Kimyada hem de Biyolojide bir haftada ikişer üçer konu gözden geçirin bence. Tekrar edilmeyen şey unutulur. Hele de Biyolojide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mefkan M kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Benim netler hala aynı maalesef. Ben de herkesin kapasitesinin farklı olduğunu ve herkesin hayattaki rolünün farklı olduğunu kabul ettim. Ama bu ümitsizlik ya da pes etme değil asla. Artık bu kabul edişle daha az stresliyim. Umarım sizin çalışmalarınız istediğiniz gibi gidiyordur. Motivasyonunuzu hiçbir zaman düşürmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.