Şimdi Ara

İlk Araç Tercihi [ 30 Bin TL ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Ehliyetimi henüz alabildim, bu sebeple 30 bin TL bütçeye araç bakıyorum. Aradaki farka değer diyeceğiniz araçlar çıkarsa bütçeyi birkaç bin lira daha arttırabilirim.

    - Hatchback, 2008 model ve üzeri,
    - Dizel veya benzinli,
    - Güvenlik ve kronik sorunu olmayan,
    - Günde 30 km, ayda en fazla 750 km yol yapılacak bir araç arıyorum.

    Şu ana kadar Chevrolet Aveo - Lacetti, Fiat Punto, Kia Rio, Renault Clio, Seat Ibiza ve Skoda Fabia modellerine göz gezdirdim. Ancak araçlarla pek içli dışlı olmadığım için olumlu - olumsuz tavsiyelerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 11 Nisan 2018; 20:1:59 >



  • Daha önceden dizelini kullanan bir arkadaş aveo dan memnundu. Muadil marka araçlara göre fiyat daha düşük diye biliyorum
  • i20 corsa fiesta punto bravo vs al bunlardan birini senin işini görür. bravo hariç hepsini kullandım hepsi aşağı yukarı aynı. bravoyu da donanım için yazdım
  • GÜMÜŞOK, fiyat düşük evet. Pazardan çekilmeleri yüzünden parça sorunu olabilir diyenler vardı, ama bu konuda sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Tek merak ettiğim nokta benzinli modeldeki yakıt tüketimi.

    EndlessPowerr, teşekkür ederim. i20 kullanmama rağmen beğenemedim. Corsa bakmaya devam ediyorum. Fiesta ve Punto'ya rağbetin fazla olmasından ötürü ederinden çok pahalı, benim bütçe ve beklentilerime uygun bir tane bulamadım. Genellikle kilometresi yüksek veya komple boyalı, hasarlı modelleri var. Bravo konusunda bir bilgim yok ona da bakayım.
  • clio 3 1.2 16 valf araca sahibim tavsiye ederim şehir içinde kullanmak için gayet yeterlidir.şehir içi ortalama 7.5 litre yakarsınız.
  • Dizel ibiza

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel ibiza ve fabia 2005-2007 arası uygun seçenekler olabilir. yine fiestayı da dizel olarak önerebilirim. ayrıca ayda yılda 9k km için dizel almanızı da önermezdim. benzinli kullanabileceğiniz düşük hacimli motorlar makul olabilir.
  • alpikom, birkaç tane baktım. Yorumlarsanız sevinirim.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-clio-3-1.5-dci-b-o-y-a-s-i-z-2-airbag-abs-klima-545958026/detay/

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-clio-3-551757180/detay/

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-clio-3-550591592/detay/

    ie36, teşekkür ederim. Ibiza bakmaya da başladım, ancak 30 civarına yüksek km veya hasarlı bulabildim.

    apach3reisi, Fabia da seçenekler arasında. 2008 ve üzeri temiz bulursam alabilirim. Teşekkür ederim.




  • 2. ilan çok hoşuma gitti açıkçası ilki galeriden olduğu için şüphelerim var ama araç gayet güzel görünüyor.benzinli olan ise biraz şekil falan yapmış hor kullanmamışsa sahibi oda alınabilir.yinede alacaksanız extreme paket olsun mümkünse.telefonla görüşüp daha detaylı bilgiler alabilirsiniz .ben tavsiye ederim bu araçların fazla kronik sorunu falan yoktur yeterki bakımları tam yapılmış olsun.kullanışı çok keyifli araçlardır direksiyon , debriyaj pamuk gibidir yormaz insanı.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Yolladığım Clio modellerin km ve fiyatları yüksek olduğu için beklemeye aldım, hâlâ bakıyorum.

    Çevremden Peugeot 206+ 1.4 HDi Comfort buldum; 2011 model, 98 bin km, dizel. Aracı inceleyip sorun çıkmazsa alabilirim. Ama bu model için ABS opsiyonel diye duydum, her araçta olmadığı için şu anda kafamı kurcalayan tek konu bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 15 Nisan 2018; 21:19:36 >
  • 206+‘lar iran üretimi dandik üretim yani hiç bulaşma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Başka tavsiyeniz var mı? 31 - 32 bine kadar zorlayacağım. Şu anda özellikle bütçe açısından temiz araç bulamıyorum, olanlar da bütçeyi aşıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Müddeiumumi

    Teşekkür ederim. Başka tavsiyeniz var mı? 31 - 32 bine kadar zorlayacağım. Şu anda özellikle bütçe açısından temiz araç bulamıyorum, olanlar da bütçeyi aşıyor.
    Bir fiesta kullanıcısı olarak ve 5. Fiestasını kullanan biri olarak Fiesta öneririm. 2008 değilde 2006-2007 modelini 30-31e bulursun. Ben gecen ay 26ya 2006 modelini aldım kelepir denk geldi. Şuan satsam 32den asagı vermem. Km’si düşük 3 parça boyası var değişeni yok ve dizel.. Yakıtı şehirici 4.6 lt sehirdışı 3.9 lt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.