Şimdi Ara

İlişkim başlamadan bitti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konu sahibine katılıyorum gerçekten vakit isteyen şeyler sevgili yapmak flörtleşmek vs. Onu bırak arkadaşımla günde 30 dk konuşmaya fırsatım olmuyor çoğu zaman. Arada foruma giriyorum o kadar. Konu sahibi gibi bir sevgilim olsun isterdim açıkçası haftada bir veya iki haftada bir kere falan buluşurduk, öbür türlü zaman kaybı bence de her gün her gün özellikle öğrencisiyseniz ve dersler ağırsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt

    sen nişanlıydın la

  • reel sektör bize göre değil biznıs layf bana göre değil

  • Bak ben erkek oldugum halde ayni sen gibi dusunuyorum. Bu sebepten single olmayi daha cok seviyorum. Bana ilgi gosteren bir kadin var hatta numarami istedi direk, calistigi markette istedigim zaman gorebiliyorum. Biraz takilayim diyorum ama bakiyorum kadin cok hizli iliski ariyor belli. Bende agirdan aliyorum kimseye baglanip civik civik telefonda zaman gecirmek istemiyorum. Bazem canim istiyor yaklasiyorum bakiyorum yine hizli geri duruyorum birzaman yine gorunmuyorum. Ruhum daralir birine baglaninca, canim isteyince goreyim diyorum sadece. Insan kimseyide kirmak istemiyor, sonra uzak duruyorum ben oyle yaptikca dahada cok pesimden geliyorlar, oysa ben uzak durmak icin yapiyorum.
    Ozgurlugume cok duskunum, rahatligi seviyorum, kimseyle gereksiz tartismalarla zamanimi harcamak istemiyorum. Evet iliski tatli ama ozgurlukte cok tatli.
    Sonuc olarak bunun erkegi kizi yok, kafa meselesi. Zamaninda cok sevdigim biri oldu, baglanma zorlugu olan biriyken sadece ona karsi hic dusunmeden baglanmistim. Cok acisini cektim ve sunu anladim birine baglanmak aslinda hastalik gibi bir durumdur, saglikli degil. Hayatta hic birseyi istemeyeceksin heran vazgecebikeceksinki herzaman her konuda kazanabilesin. Iste böyle Albert abi, icimi doktum biraz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Nisan bozuldu işte kendi bilir ben ne aldattım ne yalan söyledim ne kumar oynadım, hafendinin beklentilerini biri yükseltmiş yetmedim
    Hepsi yalan o cicili bicili sözlerin hepsiii

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam1peach T kullanıcısına yanıt

    Ne diyim hocam ? Hacım mı diyeyim :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.