Şimdi Ara

İlginç bir aliexpress alışveriş deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,
    İlginç bir dispute yaşıyorum sizlerle paylaşmak istedim.
    Haziran 12 de asus marka 1156 soket bir anakart sipariş verdim. 2 haftada geldi ama diğer parçaları takınca bir türlü görüntü alamadım. Satıcıya mesaj attım bir bilgisayarcıya götür parasını veririz dedi. Sonra ücretin yarısını iade etmeyi teklif etti. Ben de sistemin çalışmadığını gösteren video yükleyip dispute açtım full refund istedim. Tabiki 0.00 ücret ifadesiyle karşılık verdi ben de reddettim tartışmayı açık tuttum. Aliexpress devreye girdi full refund önerdi. Ben kabul ettim, satıcı sorun alıcının cpu ya da ram inde diyerek yine 0.00 dolar iade önerdi, ben de reddedip birinden aynı soket bir anakart bulup aynı parçaları o anakarta takıp sistemin çalıştığını gösteren ikinci bir video yükledim. Aliexpress yine full refund önerdi ben kabul ettim, satıcı bu video da birşey ispatlamaz, kullandığı işlemci ram bizim anakarta uymuyordur yazarak 0.00 dolar iade önermiş. Reddedip bu sefer sistemi çalıştırıp aida64 programıyla kullandığım parçaları gösteren üçüncü bir video gönderdim, satıcı umarım bu sefer fbi ya da nasa dan kanıt istemez şeklinde not düştüm. Bugün aliexpress 3.kez full refund önerdi ben kabul ettim satıcı ilk itirazındaki aynı cümleyi copy/paste yaparak reddetmiş. Normalde 13 temmuz görünüyordu estimated time olarak tartışmanın kapanışı için. Müşteri hizmetlerine yazdım 18 temmuz son gün dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Bu arada ücret 56 dolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 15 Temmuz 2018; 20:47:13 >







  • Son çırpınışları sahtekarın.
  • vallahi helal olsun
  • Çin forumlarında konu açmıştır ilginç bir dispute deneyimi yaşatıyorum diye
  • siz AE nin iadesini kabul ettikten sonra tekrar şahıslara dönmüyor ki durum. Orada çözümlenmiş oluyor.
  • Siz AliExpress in teklifini kabul etmiyor musunuz? Neden adam tekrar dispute u devam ettirebiliyor anlayamadım. Ben doğru çalışmayan bir saat için dispute açtım adam 0 refund teklif etti ertesi gün AliExpress dispute u kapattı benim parçalı refund teklifimle.
    Ayrıca helal olsun o videoları çekmek için verdiğiniz emeğe. Ben olsam o anakartı parçalarken video çeker onu gönderirdim yanında ufak bir notla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 18 Temmuz 2018; 8:14:34 >
  • Aliexpress devreye girdiyse tek seferde kapatması lazım satıcıya dönüp onay sormaz ki? ben de pek anlamadım ama umarım artık çözülür sorun. Anakart gibi bilgisayar parçası sipariş etmiceksin yurtdışından ucuz değil çünkü, bir de %20 vergi ödeme riski var düşük dahi yazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.