Şimdi Ara

İkinci El Müşteri Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum siteye ilan koydum en sonunda delirttiler ilanı falan kaldırdım. Buradan herkese yazıyorum, yapmayın böyle şeyler. Son fiyat yazıyorum, pazarlık için aramayın yazıyorum. Takas olmaz yazıyorum. Gelen mesajlar ve aramalar:

    Şu kadar param var yarın geleyim alayım. öyle 300-500lira falanda değil 6000 lira alt rakam teklif ediyor. O kadar paran varsa o kadarlık araç bak arkadaş.

    Bayide sıfırı şu kadar. O zaman git bayiden al. Söylediği rakamlarda yalan dolan.

    Bilmem ne ilinde kentsel dönüme girecek ev var takas edelim.

    Kaç haftadır son gün yazıyorsun, kaça vereceksen söyle de görmeye geleyim. Küfür ettirecek rahatlayacak ki o gün yazmıştım son gün diye.

    Ben X yaşımdayım sen kaç yaşındasın. Sanane yaşımdan evlatlık mı alacan?

    Uzun lafın kısası böyle rezil bir kitleye galeriler az bile yapıyor. Çektim ilanıda zaten. Uygun bir fiyatta yazmıştım tekrar koyarsam yüksek yazıcam ya da 3-5 bakmayıp galeriye vericem bir güzel çaksın bu tiplere . Böyle adamlara böyle yapmak lazım.

    Ha hiç mi düzgün tip çıkmıyor, çıkıyor ama 10 kişiden 1 tane çıkarsa öp başına koy.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam selam verdikten sonra mutlaka size en son oluru nedir dicek, en son oluru budur uyuyor mu? Hayır derse iyi akşamlar diceksiniz. Hiç muhattap olmaya bile gerek yok.

    Arsa satıyorum bende, arayıp neler teklif ettiler, 1 tanesi hele '' BİZ ALMAZSAK ORAYI HİÇ KİMSE ALMAZ.'' demesin mi
  • ypk hocam, son fiyat ne olur diye sorana bir şey demiyorum hadi tamam sorsun yine. hadi 500-1000 eksik vereyim dese onada kızmıyacam yine makul karşılayacağım ama öyle tipler var ki yeminle anlatılmaz yaşanır. Bunların çoğu alsatçı muhtemelen, normal bir insan evladı bu kadar şuursuz olamaz çünkü.

    Belki 40-50 kişiyle telefonla konuştum. 1 tanesi düzgün beyefendi biri çıktı. Hatta geldi görüştük vs son anda vazgeçti. Kısmet değilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el araç alımı ve satımı gerçekten zor iş, insanlar öyle rahat yalanlar söylüyor ki delirmemek elde değil. Bende aracımı alırken inanılmaz değişik insanlar tanımak zorunda kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eniştemizin 11bin tl ye sattığımız aracına adamlar 6 7 bin teklif ediyordu.Bu nasıl fiyat diye soruncada abi biz bu paraya alalım satıp ekmek yiyelim diyorlardı.Hayır biz salağız bilmiyoruz 11e 12ye satmayı.Adamlara 6bine verecekmişiz o paşalarda 4 5bin karla satacaklarmış

    Araç satmak için sağlam sinir sistemi şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba ne kaçtan ilana koymuştun özellikleri durumu ne
  • bu tarz çekincelerim vardı 21e satmak istediğim aracı galeriye 20ye verdim
  • ilana araç koydum neyse adamın biri geldi yakın bi ilden bi sürü kişi sagına baktılar soluna baktılar.3 ustaya götürdüler araçı ustaların hepsi arabayı kaçırma dedi.neyse adam abi biz sizi ararız dedi.sonra başladı adam farklı farklı numaralardan 50 kez arayıp pazarlık yapmaya.en son babamı aramış y.... oğlun arabayı bana sattı getir arabayı alak diye.babam beni aradı yok öyle bi şey dedim.neyse bir kaç gün geçti bu sefer gene aynı adam farklı numara yalvarıyor ya adam söz konusuda 250 lirayı vermemek için kılıktan kılıga giriyor.dedim sana kıl oldum versende araçı satmıyorum o adama kıl oldugumdan araçıda ilandan kaldırdım 1 yıldırda biniyoruz
  • Aman kardesim deme oyle seyler bende aynilarini yasadim buraya yazdim topa tuttular neymis serbest ekonomiymis herkes istedigi teklifi sunarmis
    Banada 6000tl dusuk teklifler geldi yok son param yok kredi kartindan nakit çektim falan aglamalar insanda biraz utanma arlanma olur
    Herkes bu forumda dahil birbirini dudukleme derdinde. Bana itiraz eden laf eden adam 1bin lira aşağısına galeri teklif ettigi icin konu acacak kadar haysiyetsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istedigin fiyatin 2500-3000 lira fazlasini yaz, pazarlikla istedigin fiyata indir. asiri dusuk teklif edenlerle konusmadan dogrudan yuzlerine kapa telefonu. bunlarin anladigi dil bu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle minimum 3-4 yukarı yazmak lazım galiba. Yoksa istediğiniz kadar pazarlıksız falan yazın farketmiyor. Utanma diye bir duygu gelişmemiş bu adamlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayın cevabı : piyasanın %90'ı al-satçılar .
  • Bu üreme organı kafalılar yüzünden araç al sat iğrenç hale geldi. Aracı 3-5 aşağı fiyat veriyorsun hemen satılsın diye adam ona bile pazarlık yapıyor. Sonra millet ederinin üstünü yazıyor. Onu gören de üstünü yazınca sıfır araç daha ucuz oluyor.

    Bkz: 2010 yıl ve üzeri araçlarla sıfır araçların neredeyse aynı fiyatta olması.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar 10-11 araç alıp sattım bunlarda ilk ve sonuncusu dışında hepsi internet üzerinden oldu.

    Artık ilan verdiğimde telefonu görünmez yapıyorum, önce mesaj atsınlar diye, böylece saçma teklifleri-takasları vs. orada eliyorum.

    Makul mesaj atanlara dönüş yapıyorum.

    Böylece hem kafam rahat, hem sinirlerim bozulmuyor...
  • ben herzaman galericiye yada bayiye takasa veriyorum 2 binlira kadar zarar ediyorum ama huzurum daha değerli.
    aslında volkswagen felan almak lazım satması acayip kolay, adamlar neredeyse zorla alıyor satan arkadaşlar oldu çok şaşırdım 1 günde gidiyor hurdası bile satılıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj alma seçeneğini kapatacaksınız ilan açarken, bu aktifse zaten o ilandan hayır gelmez bir sürü saçma tiple muattap olursunuz özellikle takas vs. konusunda... Son fiyat, pazarlık için aramayın, son gün vs. ifadeleri de hoş değil, bedava olsa alıcı yine biraz indirmek ister, en son fiyatınızın 2 bin üstünü yazın, adam pazarlıkla rahatlasın alsın Uğraştıran işler ama siz başta 2-0 yenik başlamışsınız hocam, ondan gardınız düşmüş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverusta -- 5 Mayıs 2016; 12:54:09 >
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Benim iş yerim otocenter yakınlarında arkadaşlar. Burada galericiler galericilik yapar. Bu noktada bir sıkıntı yok.

    Sıkıntı şu noktada başlıyor, şöyle ki:

    Galericinin yanında çalışan işçiler, buradaki tüm yedek parçacılar, tüm yemek satıcıları, tüm oto yıkamacıları, tüm tamirciler extra araç alım satım işi yapıyor. Ellerinde telefon, sabahtan akşama kadar araba avı yapıyorlar. Buradaki tezgahları görseniz aklınız durur. Bi numaradan arıyorlar fiyat kırmak için (5 bin aşağı fiyat çekerler) olumsuz cevap alırlarsa iki gün sonra başka numaradan (6 bin aşağı fiyat verirler) böyle böyle derken satıcıyı çıldırtırlar. Satıcı gerçek satıcıysa zaten pes eder ve aracı bu adilere satar. Bunlarda 50 TL' ye pasta cila çektirir, lastiğine kola sürer, içine parfüm sıkar, km' si yüksekse km' yi düşürür ve yağlı bir şekilde alıcıya sokar. Her türlü yalana yemin ederler. Bu tür olaylara şahit olmak isteyen varsa buyursun iş yerime gelsin, çay çorba ısmarlayayım, birlikte şahit olalım. Memleketten tiksinirsiniz.. Bu tip binlerce insan var burada. Sadece otocenter çevresinden bahsediyorum düşünün..

    İlanlarınızın alt kısmına "al-satçılar aramasın" diye büyük harflerle eklemenizi tavsiye ederim.




  • Araba satmak sabır ister.

    Arar derki 2 fazla veririm şu arabayı alırım cevap : Onu al o zaman.

    Arabanın şurasında bu var şu para olur mu : Olmaz.

    Uzatmamak lazım kesin sert cevaplar.
  • Trollük yapmanızı öneririm. Kendimi vicdanen rahat hissediyorum alıcılara bu şekilde davranınca.
  • Çarşamba günü aracı ilana koydum, aynı gün senet ile 3000 TL aşağısına teklif etti nakit dedim olmadı.
    Perşembe günü başka ilden birisi geleceğini söyledi ona göre ayarladım her şeyi gelmedi.
    Aynı akşam başka ilden birisi aradı yarın geleceğim dedi; saat 11:00 gibi geldi. Aracı gösterdim, bindik gezdik, anlattım; ustaya götürelim dedim gerek yok araç belli dedi ve saat 12:00'de 1000 TL aşağısına satışı verdim.

    Allah iyilere denk getirsin, almak da satmak da zor iş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.