Şimdi Ara

İki farklı maç, aynı hakem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.instagram.com/p/BN7sJwEDnAF/

    Hakem (Cüneyt Çakır) aynı, taraflardan biri aynı (Fenerbahçe), pozisyonlar benzer, kararlar farklı...



  • Burada önemli olan tarafın Fenerbahçe olması değil.
    Bir takımın üç büyüklerden birisi diğerinin başka bir takım olması.

    Bu herif içeride yönettiği hiçbir maçta düzgün kararlar vermiyor. Eyyam yapmak için an kolluyor resmen.
  • Demek istediğim de o zaten, konu FB ya da Bjk değil. Bu adamın bir standardı yok kardeşim. Şimdi gelip FB'ye yaşanınca dile getiriyorsun diyenler olacak lakin başka konularda da aynı şeyi yazmışlığım var. Herif Avrupa'da iyi maç yönetiyor diye ülkede kredisi sınırsız.
  • İki pozisyonda da faul var.Rize maçında yanlış karar vermiş.Sow'un Galatasaray'a attığı rövaşata golü ise temiz.Arkadaşlar biraz farkına varın.Sow'un attığı golde net faul var.Çocukluk yapmayın işte bunda uzatacak bir şey yok.Net bir durum var.Adamın kafasına öyle ya da böyle vuruyor.İlk haftada Necip vurmadığı sadece sürttüğü halde penaltı verilmişti.Barcelona-Napoli maçıydı sanırım yine böyle bir pozisyonda sanırım Cavani'nin rövaşatası iptal olmuştu.Maçı izlemediğim için penaltı pozisyonlarını falan görmedim ama golün iptal edilmesi doğru karar.
  • Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    Bizim söylediğimiz de bu gol olacak değil zaten.

    Adamın kararları sürekli tutarsızlık gösteriyor. Avrupada ne kadar iyi yönetiyorsa burada o kadar kötü.

    Bugün ak dediği karara yarın bir gün kara diyor.

    Ben burada Cüneyt eyyamcı bir hakemdir dediğimde gülüyordu millet. 3-3 lük BJK maçında da verdiği kararlar ortada. Sırf durum eşitlensin diye iptal edilen gol, verilen kırmızı gibi yığınla karar var. Açın o maçın tekrarını izleyin Cüneyt in maçı nasıl 3-3 e getirdiğini görün. O maçı BJK de kazanbilirdi bizde. O maçı iki taraf 11 kişi de tamamlayabilirdi 9 kişi de. Kararlar o kadar dengesizdi.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Cüneyt Çakır şu ligde tarafsızlığına inandığım 2-3 hakemden biri.Hata yaptığında bir art niyet aramıyorum vallahi.Evet dediğin gibi bizim ligde Cl'den çok farklı.Baskı altında falan kaldığını sanmıyorum bu seviyede bir hakemin.Bana göre CL maçları arasında en az 2 hafta ara olduğu için o maçlara iyi hazırlanıyor.Ligde ise her hafta maç yönettiği için konsantrasyonu daha düşük oluyor.Kararlarının birbirini tutmadığı oluyor.Yine de genele baktığımızda ligdeki en iyi hakem.
  • Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe - Beşiktaş 3-3 biten maçı aç.

    verilmeyen gollere, verilen gollere
    verilmeyen kartlara, verilen kartlara bak.

    bahsettiğimi anlayacaksın o zaman. Art niyet veya değil. Maç içinde bile tutarsız adam. Bu da kötü hakem olduğunu gösterir.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe'nin 10 kişi kalıp Beşiktaş skor olarak öndeyken Necip'i saçma sapan nedenden atıp maçı dengelediği maçtan bahsediyorsan haklısın.O maç yönettiği en kötü maçlardan biridir.Maçı berabere bitirmek için ant içmişti resmen.
  • Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    Aynen o maç

    bizim verilmeyen 2 nizami golümüze karşı verilen ofsayt golümüz falan filan. o maçta dünya kadar pozisyon var.

    Göz ardı edilen ve yine böyle yönettiği de bir çok maç var. Sırf yurtdışında bizi iyi temsil ediyor diye burada yönettiği maçlardan sonra kimse sesini çıkartmıyor.

    Dün oynanan maç için söylemiyorum bunları. Bu adam için genel kanım bu yönde. Daha önce de defalarca söyledim. Kimisi " fenerbahçe onun yönettiği maçları kazanıyor" demiş ama durumun bunla alakası yok.
  • Arkadaş Sow çıkmış, ben böyle çok gol attım diyor, rakip yapsa penaltı verilecek mi diyor, Advocaat ben böyle karar görmedim diyor. E ilk hafta Necip rakibine direk vurmadığı halde aynı karar verildi ve aleyhimize penaltı kullanıldı, o zaman aklınız neredeydi? Direk Sow'un sorunsunun cevabı işte... Siz hiç diğer takımların futbolcularından, hocasından bu şekilde açıklamalar duydunuz mu? Duyamazsınız... Federasyonun büyük ceza vermesi lazım bu iki kişiye de...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    Arkadaş Sow çıkmış, ben böyle çok gol attım diyor, rakip yapsa penaltı verilecek mi diyor, Advocaat ben böyle karar görmedim diyor. E ilk hafta Necip rakibine direk vurmadığı halde aynı karar verildi ve aleyhimize penaltı kullanıldı, o zaman aklınız neredeydi? Direk Sow'un sorunsunun cevabı işte... Siz hiç diğer takımların futbolcularından, hocasından bu şekilde açıklamalar duydunuz mu? Duyamazsınız... Federasyonun büyük ceza vermesi lazım bu iki kişiye de...

    Fedarasyon önce kendi kurallarını hiçe sayıp milletin oyuncusunu ayartmaya çalışan bunuda itiraf eden Şenola ceza versin sonra dicke sıra gelir.
  • Bazıları o kadar at gözlüğü giyiyor ki, bir inandığı şeyi asla değişmiyor, bazıları ne güzel çıktı dedi faul sandım ancak ilk topa vurmuş faul olamaz tehlikeli hareket olabilir diye, bunu deyin arkadaş, ne egodur ya, ben şahsen tehlikeli hareket olabilir ancak yok diyorum çünkü kesinlikle art niyet var, rakip oyuncu özellikle kafa koyuyor zirâ top sekiyor öyle geliyor, çok yavaş geliyor sow arka arkaya gidince adam anlayıp faul alayım diyor, art niyet tehlikeli hareketi kaldırır yoksa herkes şut çekilcek yere kafa koyardı, biraz yukardan gelen toplara vurulan her top endirekt serbest vuruşla dururdu, saçma olurdu, bu da saçma.
  • Hakem tırrık maç yönetti artık anlamarı lazım. Tamam 3 puan gitti yenildik, bu savunma mekanizması neden anlamadım gitti.
  • Gayet tutarlı bir hakem bence.
    Hangisi Fener'in aleyhine ise o kararı vermiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

    İki pozisyonda da faul var.Rize maçında yanlış karar vermiş.Sow'un Galatasaray'a attığı rövaşata golü ise temiz.Arkadaşlar biraz farkına varın.Sow'un attığı golde net faul var.Çocukluk yapmayın işte bunda uzatacak bir şey yok.Net bir durum var.Adamın kafasına öyle ya da böyle vuruyor.İlk haftada Necip vurmadığı sadece sürttüğü halde penaltı verilmişti.Barcelona-Napoli maçıydı sanırım yine böyle bir pozisyonda sanırım Cavani'nin rövaşatası iptal olmuştu.Maçı izlemediğim için penaltı pozisyonlarını falan görmedim ama golün iptal edilmesi doğru karar.

    Dostum biz zaten faul yok demiyoruz. Benim maçta takıldığım tek kararı var; Alper'in formadan çekildiği ve penaltı verilmeyen pozisyon. Antalya'nın (FB de tabi) pozisyona bile girmeden gol attığı bir maçı böyle kaybetmek zoruma gidiyor. Adam tutarsız. Yoksa golün iptaline lafım yok.




  • yıllar önceki galatasaray maçında bize 4 kırmızı vermesi ile başlayıp bugüne kadar 10 maçımızdan 9'unda acayip kararlar veriyor,çoğunda da bize yapıyor bu acayip kararları.Bakıyorsun adam her maç en yüksek puanı alıyor ne yaparsa yapsın ben de cüneyt yerinde olsam mesela hakem olsam bir fenerbahçeli hakem olarak galatasaray ve beşiktaş maçlarında gıcık olduğum takımları doğrayıp üstüne birde yüksek puan alıyorsam devam ederim o hareketlere,bizim her maçta bunları yapıp yüksek puan ile aferin ödülü veriliyor adama zaten niye yapmasın ki.
  • malumatfuruş kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm @malumatfuruş
  • Sow'un golü geçerlidir. Cüneyt çakır hata yapmıştır.
  • İki pozisyonun birbiriyle alakası yok. Souza'nın pozisyonundan emin olmak için ligtv sitesinden açıp izledim, çizgi kamerası zaten aradaki mesafeyi açıkça göstermiş. Bu videoda insanları manipüle edebilmek çizgi kamerasındaki aksiyon anını gizlemişler.
  • Alakasız pozisyonlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.