Şimdi Ara

II. Çözüm Sürecimiz hayirli olsun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tersini diliyorum ama bence muhtemelen sandiktan evet cikacak. Katilan olur mu bikmem ama acizane ongorumu yazmak istedim.

    Referandum surecinde asli amacini unutan pkk bu sessizlikte yaptigi hazirliklarla en kisa zamanda vahsi teror saldirilarina baslayacaktir. Buna mukabil hukumet pkk yi kinamaya lanetlemeye baslayacak bir yandan dondurucuya kaldirilan kurt sorunu cozulmeye alinacaktir. Iyice milleti bunaltma noktasina gelen teror saldirilari sonrasi kurt sorununa yonelik yeni gundemler icat edilecek apo lar selolar tekrar borsa da islem gormeye baslayacaklardir.

    Cozum surecinin devam filmi cekilirken barzo da bagimsiz kurdistan i kurmada bayagi yol alacaktir...

    Bundan sonrasini ongoremiyorum gozumun onu karariyor resmen. Ancak neler yasayacagimiz uc asagi bes yukari belli. Burada belki dis faktor olarak suriye nin gelecegi ulkemizde bazi seyleri degistirebilir. Keza 3. Dunya savasi ihtimali de imkansiz degil.

    Allah niyeti hayir olanlar yuzusuyu hurmetine akibetimizi hayir eylesin, amin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • başkanlık sonra özerklik sonra bağımsızlık

    adım adım







    bknz bop



    sonra kandırıldık diye zırlamayın ona göre verin oyunuzu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk milletinin bunlari dusunmemesinin nedeni medyanin adeta insanlari hipnotize etmesidir. Bu milleti hipnozdan cikaracak guclu bir tokada ihtiyaci var. Insallah o tokatla da uyaniriz artik bu dinden nemalanan Islamci anlayisa artik bir dur deriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apo'nun sesi çıkmıyor adaya artık gemi gitmiyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 16 Nisan 2017; 15:25:29 >
  • Cozulme sureci olur Allah korusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için sıkıntı yok, Türklügün bekası için evet verenler düşünsün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden sandıktan EVET çıksın'ki hiç ummadığım kişiler bile HAYIRA basıyor
    her tarafta hayır gördüm ve duydum ama hile yaparlarsa onlar alır tabi
  • Nerden buluyorsunuz böyle şeyleri. Çözüm süreci Kürtler ağlamasın diye yapılan bir şeydi devlet pkk yı direk vursaydı Kürtler savunmaya geçerdi yapıldı ve bitti. Şimdi ise doğuda pkk ya göz açtırmıyorlar hergün leş alıyoruz. Sınırımızı güvence altına aldık fırat kalkanıyla. Tekrardan başa dönmek gibi bir ihtimal yok. Barış denendi ve olmadı artık zorla halledicez 4s kuralı. Ya seve seve ya da **** ****

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueLagoN

    Nerden buluyorsunuz böyle şeyleri. Çözüm süreci Kürtler ağlamasın diye yapılan bir şeydi devlet pkk yı direk vursaydı Kürtler savunmaya geçerdi yapıldı ve bitti. Şimdi ise doğuda pkk ya göz açtırmıyorlar hergün leş alıyoruz. Sınırımızı güvence altına aldık fırat kalkanıyla. Tekrardan başa dönmek gibi bir ihtimal yok. Barış denendi ve olmadı artık zorla halledicez 4s kuralı. Ya seve seve ya da **** ****

    Ihtimal dahi vermiyorsunuz oyle mi? Dunyanin gelmis gecmis en cok kandirilan cumhurbaskani na bu kadar guvenmeniz gercekten takdire şayan. Lideriniz atnen devam ediyor hicbir politikasi degismedi feto nun yerine goturgev geliyor, esed hala hain boyle giderse artik butun suriyeyi direk bize girecek. Siz bu iyimserliginizr devam edin. Rte size sefaat edecek insallah oteki tarafta. Ne diyim Allah sonumuzu hayir etsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.