Şimdi Ara

Ifs’nin 100. Müşterisi Hakan Plastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ifs''nin 100. Müşterisi Hakan Plastik

    İşletmelerin verimlilik ve kaynak kullanımlarına yönelik çözümler sunan ve 54 ülkede faaliyet gösteren Dünya''nın lider ERP yazılım firması  IFS''in müşteri sayısı, Hakan Plastik ile birlikte 100''e ulaştı. IFS firmaların planlamadan üretime, satıştan insan kaynaklarına kadar uzanan iş süreçlerini verimli hale getiriyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında bulunan bölge müdürlükleri ve distribütörlerine sahip olan Hakan Plastik, şimdi ''Magic" adını verdiği IFS ERP projesi ile geleceğe emin adımlarla yürüyecek.

     

    Türkiye ofisinin kurulduğu 2004 yılından itibaren üretim sektörleri başta olmak üzere farklı sektörlerde de hızla büyüyen IFS, başarılı projelerle global alandaki tecrübe ve başarısını Türkiye pazarına sunmaya devam ediyor. Firmaların planlamalarından üretimlerine, satışlarından insan kaynaklarına kadar uzanan tüm süreçlerinde verimliliklerini artıran IFS müşterilerinin arasına Hakan Plastik de katıldı. Böylelikle IFS''in müşteri sayısı 100''ü buldu.

    Üst düzey yönetimin de yer aldığı 13 kişilik Hakan Plastik ekibi, gerçekleştirdiği araştırmalar ve titiz değerlendirmeler sonucunda sunduğu önemli avantajlar nedeniyle IFS''yi tercih etti.

     

    Hakan Plastik 54 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın lider ERP yazılımlarından IFS''yi seçti

    Hakan Plastik uluslararası pazarlarda rekabet edebilmek için IFS yazılımlarından yararlanmaya karar verdi. Şirket, bu yıl hayata geçirilmesi planlanan ''Magic" adını verdiği IFS ERP projesi kapsamında Çerkezköy Üretim Tesisi ile birlikte aynı anda yurtiçi ve dışı 10 farklı Bölge Müdürlüğü''nde tutulan stoğun çevrim hızının 6''dan 9''a çıkarılmasını, müşteri sipariş çevrim zamanının ise %20 kısaltılmasını amaçlıyor. Türkiye''ye özgü çek senet takibi, satış müşterisi bağlantı modülü ve bordro gibi yerel muhasebe işlemlerini entegre biçimde sunan IFS ile iş süreçlerinde sağlayacağı kapsamlı iyileştirmeler sayesinde, kurumsal çevikliğini ve büyüme hızını artırmayı hedefliyor.

    IFS Türkiye Yönetici Ortağı Ergin Öztürk, altı yıl içinde gerçekleştirdikleri başarılı projelerle işletmelere yüzde 40''lara varan verim artışları sağladıklarını belirterek şunları söyledi:

    ''IFS dünyada olduğu gibi Türkiye''de de esnek ve kolay iş uygulamalarının yeni adı haline geldi. Ülkemizde 6 yıl içinde son derece başarılı projelere imza attık. ERP''yi sadece muhasebe, satış, stok uygulamaları gibi gören firmaların aksine IFS uygulamalarını kullanan işletmelerde ürün tasarımından, kapasite planlamaya, bakım yönetiminden proje yönetimine kadar tüm departman ve süreçleri tek bir sistem altında topladık ve aynı dili konuşmalarını sağladık. Kuyumculuk, gemi inşa gibi henüz ERP uygulanmamış sektörlerde ilklere imza attık. ERP dünyasında bitmek bilmeyen, büyük paralar harcandığı halde zayıf sonuçlar elde edilen ERP projelerinin aksine IFS projeleri makul bütçeler ile, daha az zaman ve kaynak harcayarak stok, planlama, kapasite kullanımı, sevkiyat gibi işletmenin her noktasındaki süreçlerde ciddi verimlilik kazanımı sağlayarak işletmelerimize %40''lara varan verimlilik artışları, maliyet avantajları sağladık. IFS kullanan firmalar daha bir yıl tamamlanmadan, 4- 6  ay içinde canlı kullanıma geçip yatırımlarının geri dönüşlerini sağladılar. IFS''i seçen ekipler, işletme sahipleri, kullanıcılar kararlarının doğruluğunu başarı hikayeleri ile yazıya döktüler bu alanda örnek hikayeler yarattılar. IFS özellikle son üç yılda daha az kaynak kullanarak daha fazlasını isteyen dünya ile rekabet eden, genç, dinamik ve rekabetçi firmaların en iyi çözüm alternatifi oldu. Bu noktada son müşterilerimizden Hakan Plastik gerek 100. müşteri olması gerekse sektöründe sahip olduğu yer ve teknolojiye verdiği önem nedeniyle değerli bir iş ortağımız. Kısa bir sürede Hakan Plastik''in iş yapış biçiminde ve süreçlerinde önemli performans artışları sağlayacağımızı düşünüyoruz."

    IFS müşterilerinin iyi bir iş ortağı olarak, onlarla birlikte büyümeyi, güçlenmeyi hedefliyor. Firmaların büyümesine deneyimlerini paylaşarak destek olmayı hedefleyen IFS''in bu kapsamda düzenlediği etkinlikler de büyük ilgi görüyor. IFS son olarak IBM ile birlikte gerçekleştirdiği Akıllı Şirket Günleri ile sektörlerinin önde gelen kuruluşların iş yapış yöntemlerini ve rekabet karşısında temel yaklaşımlarını paylaşıyor. İlki Bursa''da gerçekleşen 16 Mart tarihinde İstanbul''da ikincisi düzenlenecek olan etkinliklerin İzmir ve Eskişehir gibi kentlerde de sürdürülmesi planlanıyor.








  • 15 yıldır iş hayatındayım, çok fazla program gördüm bazılarını derinlemesine kullandım bazılarını yüzeysel gördüm. IFS kadar berbatını görmedim. İşini iyi yapmayı seven biri olarak, işimi yapamadığım için bu program yüzünden istifanın eşiğindeyim.


    Programın neyi varda neyini seviyorlar anlamadım geçmeden önce şunları yapabilecek misiniz dediğimde ukala tavırlarla "hee heee ne var eski programda yapıpta bunda yapamayacağınız veya alamacağınız yok" diyorlardı. En basit şeyler yok programda ben buna program bile demem.


    -Lisans pahalı

    -Danışmanlık pahalı ve parasını versenizde beceremiyorlar. Hiç bir şeyden anlamayan çoluk çocuğu koymuşlar bu çocuklara birde günlüğü 500 € ödeme yapıyorsunuz. Anlatsam kitap olur aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Adamlara laf anlatıyorsun vaktimi çaldığı için ben onlara fatura etmem gerek adam sana seni anlamaya çalıştığı için fatura kesiyor. Programda olması gereken en basit şeyleri talep edince merkezde sistem geliştirme yapıyorlarmış arkadan yüklü fatura geliyor. laa olm araba varsa vites olur, vites nerde diye sorunca sistem geliştirme denmez buna. neyse parası bol ve hesabını bilmeyen şirket yöneticileri bananecilere rağmen parası ödeneniz vites için, yapamazlar vitesi yine rahatsız edersiniz danışmanları yine fatura keserler.


    -sorunları kısa sürede çözebiliyorlar mı. Ben görmedim daha en basit konuları yüzlerce kez mail atarsınız yinede yapmazlar yapamazlar.


    Millet aya gitmiş bunlar dünyadan haberleri yok birde kendi programlarını bir şey sanıyorlar eski programda yaptıklarımı görünce ağızları açık kaldı bakakaldılar.


    İmkanınız varsa almayın, aldırmayın, kullanan firmada çalışmayın adamı kanser eder.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.