Şimdi Ara

IELTS’den Tüm alanlardan 9 Almak için Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, şuanda mevcut ingilizce seviyem B2 - Upper-intermadiate. Bir türlü C1 seviyesine atlayamıyorum, kelimeler yutulmadığı sürece konuşulan cümleleri %80-85 oranında anlıyorum ve konuşabiliyorum, kelime bilgim en az 6 bin kelime vardır diye düşünüyorum fazlası bile olabilir, zamanında çok kelime öğrenmiştim. Bende madem böyle B2 den C1’e atlayamıyorum, bir sınava hazırlanayım en azından bir amaç olsunki ilerletebileyim dedim ve IELTS’e hazırlanmaya karar verdim.

    Hedefim IELTS’den bütün alanlardan 9 almak, kısacası ben bu serüveni bitirdiğimde C2-Proficiency seviyesinde olmak istiyorum, artık hedef C1’de değil yani.


    1-) 6 Aylık bir çalışma yapacağım ve günde 4 ile 6 saat arasında bir çalışma düşünüyorum, yine de önerilerinize açığım süreler nasıl olmalı bakımından.

    2-) IELTS’in 12 ile 14 adet olan kitapları var internetten, bunlardan hangisini almalıyım, yardımcı olabilir misiniz ? Ve sadece bu kitaplardan çalışmak yeterli olur mu sizce ?

    3-) Bu kitapların yanında extra vocabulary için ne yapmalıyım ? Bu serüvenden çıktığımda Native speaker seviyesinde olmasada ona yakın bir kelime dağarcığına sahip olmak istiyorum 10-12k gibi ya da daha fazlası, kısacası ben bu dile Türkçe gibi hakim olmak istiyorum.

    3-) Alacağım bu kitapların yanında extra önerebileceğiniz bir şeyler var mı ? Özellikle native bir speakeri anlayabilecek düzeyde listening kulağına erişebilmek için. Her türlü öneriye açığım.

    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Böyle bir video serisi var. Alan anlatmış hocam. Buyrun


  • upp

  • Çalışmalarınız nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.