Şimdi Ara

İdrar yolu iltihabı - Sağlığınız için okuyun lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. Başımdan bir hastalık geçti ve bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. Özellikle de kışın gelip çattığı havaların soğuduğu bu günlerde yararlı olacağını düşünüyorum. Konu biraz sizin tabirinizle "İbret Alma" konusudur:
    3 gün önce(cmtesi) penis içinde 1 sn'lik acı vermeyen hafif yanmalar oluyordu. Pek önem vermedim geçer dedim.Bu yanmalar saatten bir olurken pazar günü 15dk bir olmaya başladı. Biraz kuşkulandım pztesi bir doktora giderim dedim.
    Dün sabah kalktığımda karnımda gerçekten muazzam bir ağrı vardı. Üşüttüm heralde diyerek tuvalete koştum, istifra ettim ve karın ağrımın azaldığını düşündüm. Tabi biraz piskolojik bir düşünmeydi bu zira hiç azalmamıştı. Yattım yatağa; ter ter terliyorum. Sucuk oldum tabiri gerçek oldu. Bir kaç kilo bile vermiş olabilirim. İlk işkilendim apandisit falan olur mu acaba diye. Biraz araştırma yaptım ve apandisit ağrısı ile pek alakası olmadığını gördüm. 1 saat kadar sırtın arka bölümünden-Böbrek arkası- böbrek önü, ordan kasıklar, ordan da penise doğru gelen bir ağrı. 1 saat acıdan sonra küçük tuvaletim geldi gittim yaptım ve ağrı kesildi. Ağrı kesilince sorun etmedim doktora gitmedim sabah gider tahlil yaptırım dedim.
    Bu sabah uyandım ve yine aynı ağrı. Hemen doktora koştum. Şikayetimi anlattım. (Şu anki sağlık tarama sistemi berbatmış onu öğrendim. Eskiden doktorlar daha fazla hasta ile munasebet kurar, en azından el ile muayene yaparlardı. Şimdi ne tahlil var ne bir şey. Eski sağlık ocaklarını özlemişim.). İdrar yolu iltihabı olmuş dedi. Nasıl yakalandığımı sorunca ise:
    -Ayakların üşümüş. Bu da vücuda ve idrar yollarına doğru ilerlemiş. Kısacası ayaktan üşütmüşsün. Ayaklarını sıcak tut ve bol su iç. Teşekkür ettim odadan çıktım ve eczaneye ilaçları almaya. Şu an durum iyi. Tarihler biraz sallamadır. Tam hatırlamıyorum günleri.

    Başımdan böyle bir olay geçti. Benden geçti sizden geçmesin diye anlatıyorum. Kendinize dikkat edin. Çorap giyin alttan soğuk yemeyin.
    Herkese iyi günler.



  • teşekkürler dostum bilgilendirme için.....geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.