Şimdi Ara

Idrar enfeksiyonu yardimlarinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu halti gecen agustos ayindan beri yasiyorum. 26 yasindayim. Sorunum idrar yaparken yanma hissi ve bununla beraber idrar yaparken meshaneyi bosaltamamam.

    Ozellikle geceleri surekli tuvalete cikiyorum. Damla damla geliyor ilk basta sonra eski idrar yapma kondisyonumda olmadigini anliyorum. Mesela ikiniyorum ama tam idrari bosaltamiyorum. Agustos ayina kadar belli bir sure masturbasyon yaparken en son yapma aninda aciyi hissettim.Yani iliskiye girme durumu da yok. Bununla beraber masturbasyonlari azaltmistim sadece gece bosalmalari geciriyorum. (Kendi kendine oluyor)

    3 kere doktara gittim. Ilkinde xatral diye bir ilac verdi sonra gecmedi. En son baska bir doktara gittim gecen ay gittim ve anlattim herseyi (ama hangi ilac kullandigimi hatirlamadigim icin ilacin adini soylemedim) bana test yapmam gerektigini soyledi ve

    Ultrason
    Idrar tahlili
    Iseme testi
    Kan tahlili

    Yaptirdim ve hersey normal herhangi bir sorun gormedi doktor.
    Sonra bana bir ilac verdi ve ilac da xatral yani yine ayni ilac ama ilk kullandigimda gunduz kullaniyordum aradan 2 ay gecti bu sefer aksamlari kullaniyorum. Suan 10.gundeyim ilaci kullaniyorum doktor bitmeden tekrar gel dedi.

    Bobreklerimde bazen agri oluyor sol bobregimde cok su icmedigim zaman.

    2,3 haftadir asitli bir sey icmiyorum. Bugunden itibaren cayi da biraktim. Sadece bol bol su iciyorum. Ve bu idrar hastaligi gercekten basa bela sosyal olarak da etkliyor beni surekli tuvalete gitme olayi oluyor.
    Masturbasyona da ara verdim en azindan iyilesene kadar yapmiyorum yani bunun cozumu var mi? Hani korkmaya basladim ne zaman gececek diye bekliyorum ama 6 ay oldu ve hic gecmedi.

    Aranizda basina gelen nasil gectigini bilen var mi?

    Ne yapmam lazim fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum aramizda tip okuyan yada hemsire arkadaslar var mi kafayi yemek uzereyim :) okudugunuz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İyi bir doktora gidin. Bakıp bakıp da birşey yok diyerek psikoloğa sevk edilmişliğim çoktur. İyi bir özel hastaneye gidin, geçmiş durumları anlatın, yeni tahliller isteyecek. Her tahlilde istenen sonuç çıkmayınca doktorlar acele edebiliyor. Bu hasta buraya niye gelmiş, neden şikayet ediyor, pipilemiyor.

    İyi bir doktor bulun gidin. Profesör doktorlar daha iyi olur biraz tuzlu olsa da randevu alıp profesöre gidin. Üriner yollardaki enfeksiyonlarla mücadele biraz sıkıntılı olabilir bir de işi bilmeyen birşey yok deyip göndere dr bozuntularının yüzünden rahatsızlığınız ilerler. Derhal dediğim gibi yapın yüzde doksa antibiyotiğe başlatacaktır enfeksiyon ise. Çok küçük bir ihtimal taş çıkadabilir ama şu an belirtiler onu göstermiyor.
  • Tesekkur ederim. Tas cikmasini eger degerlendirecek olursak tas ne kadar suredir cikar? Yani dogal yollarla?. burnumdan ameliyat oldum p.tesi gunu kontrole gidecegim ve gittigim hastahaneye de muayene olacagim bunun icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 22 Şubat 2020; 20:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cevremde bunu kronik yaşayanlar var cipro içiyorlar sürekli. doktora o ilacı sorabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    Tesekkur ederim. Tas cikmasini eger degerlendirecek olursak tas ne kadar suredir cikar? Yani dogal yollarla?. burnumdan ameliyat oldum p.tesi gunu kontrole gidecegim ve gittigim hastahaneye de muayene olacagim bunun icin
    Ne zaman çıkacağını doktorlar bilir. Ama taş olayının belirtilerini göstermiyorsunuz. Şiddetli bulantı kusma, dayanılamaycak böbrek sancısı, gece uyutmaz bağırtır. Sizin sorununuz büyük ihtimalle bu değil. En son sözü doktor söyler. Muhakkak geç olmadan gidin ilerlemesin.

    Geçmiş olsun.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Surekli iciyorlar derken bir kac ay mi? Yoksa hep mi? Daha once hic duymadim. Bu ilac iyilestiriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arkadaşımın annesi 1 aydır kullanıyor işte hala devam ediyor sanırım. kronik ondaki.

    doktora sormanız gerekir tabi.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, ben de 1 ay kadar çektim bu illeti su içmeyi azalttığım günlerde olmaya başlamıştı.
    Şuan su içmeye fazla önem veriyorum, çay kahvede içiyorum biliyorum kafein idrar söktürüyor fakat şuan iyi gibiyim tuvalete çıkma sayım azaldı.
    Detoks suyu yapabilirsin su içmeyi sevmiyorsan.
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Bu 1 aylik sure de nasil gecti? Yani kullandiginiz sey detoks suyu muydu sadece? Yoksa dogal yollarla mi gecti? 6 ay oldu benim ve 12 gundur asitli bir seyler icmiyorum. Sadece ayran ve su iciyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    Tesekkur ederim. Bu 1 aylik sure de nasil gecti? Yani kullandiginiz sey detoks suyu muydu sadece? Yoksa dogal yollarla mi gecti? 6 ay oldu benim ve 12 gundur asitli bir seyler icmiyorum. Sadece ayran ve su iciyorum
    Kısasa kısas ben bırakmadım hiç bir içeceği hayatıma zorda olsa devam etmeye çalıştım.
    Detoks suyu ile başladım limon dilimleri, salatalık, maydonoz falan sonra normal su. Şuan ağrısı baya azaldı tam geçmiş değil fakat iyi durumdayım.
  • Update.

    Bugun uroloji ye gittim muayane icin prostat ultrasonu cektirdikten sonra 2 ilac verdi. bir tanesi arkadasin da dedigi gibi cipro. Haftaya tekrar gel dedi zaten ilaclar 1 haftalik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum nasıl oldun tamamen iyileştin mı? Bende aynı dertten muzdaribim. 1 yıl oldu hala geçmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var sıkıntı daha gitmedim ama aşırı aktif mesane sendromu olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu yok, prostat yok ise sonuç bu çıkıyor.

  • SGK hastanelerin bakmayıpta özel labların baktığı testler var bu testler bazı bakteri türleri var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.