Şimdi Ara

Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu işi hobi olarak yapıyorum. Hobi bile denemez hatta. Yaptığım oyunları bu konu altında paylaşıyorum. Zaman ayırıp yorum yaparsanız sevinirim. Saygılar.



    Rusher Runover - 3D Rush (üçüncü oyun);


    İlk 3D oyun denemem. çok fazla mekanik yok. standart bir koşu oyunu diyebilirim. görsellerin hemen hemen hepsi unity asset store dan. farklı araçların üzerlerine atlayıp, benzin bidonlarını toplayarak hızlanıyoruz. engellere her çarptığımızda hızımız azalıyor. ne kadar çok hızlanırsak oyun sonunda o kadar çok ileri gidip yüksek skor elde etmeye çalışıyoruz.


    Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)
    Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)play.google.com
    Rusher Runover - 3D Rush - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fomgames.RusherRunover3DRush


    DAHA ÖNCE PAYLAŞMIŞ OLDUĞUM OYUNLARIM


    Idle Turret Defence (ikinci oyun);

    Daha önce yapmış olduğum oyunun öğelerini kullanarak "idle" bir oyun denemek istedim. 4 silah ve 3 yetenek ile dalga dalga gelen düşmanları engelliyoruz. silahların hasar,atış hızı,mesafe ve mermi hızını topladığımız elmaslarla geliştirebiliyoruz. vakit ayırıp yorum yapanlar için şimdiden teşekkür ederim.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fomgames.iztd




    Bullet Land : Dungeon Games (ilk oyun);

    Uzun zamandır hobi olarak ara ara uğraştığım oyunu Play Store da yayınlayabildim. İlk oyunum sayılır. Daha önce ufak tefek yarıda kalan denemelerim olmuştu. Rogue Lite, shoot em up tarzı denebilir. Basit çok fazla zorluğu olmayan bir şeyler denemek istedim. Umarım vakit ayırıp yorumlarsınız. Teşekkürler.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fomgames.bulletland




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 8 Eylül 2022; 15:42:3 >







  • Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)
    Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)
    Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)
    Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)
    Rusher Runover - 3D Rush * Yeni Oyun * (MOBİL)



    bu görsellere jenerik içerikler ekle. mutlaka jenerik tasarım ekle.


    play store sayfasında indirmeden önce video hazırlasan güzel olur.


    geliştirip reklam verebilirsin az da olsa talebi var.





  • Çizimler güzel fakat kenarlardaki bulanıkları bence kaldırmalısın. Pixel art'a yakışmıyor. Daha hoş pixel çizim kenarlar daha güzel görünürdü. Arka planda yıldızlar çok hoş görünüyor.

  • @xhacker09x @1ht1baron zaman ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim. önerilerinizi zaman buldukça uygulamaya çalışacağım. tekrar teşekkürler.

  • hocam oyununuzu indirdim oncelikle elinize emeğinize sağlık.sadece 2 şeye deginmek istiyorum.

    1-) Bu tarz level mantikli oyunlar tutmasi icin daha sevimli ve birazcik daha komplex görsel ve sistemlere ihtiyac duyar.Ben oyununuzun gri olan yol arkaplanini cok begendim ve tavsiyem bu arkaplan(ya da map) kullanarak yukaridan gelen zombie vs elemanlari oldurup karakterimizi gelistirecegimiz , yeni silahlar alabilecegimiz bir endless idle tap tarzı oyuna yonelmeniz. Karakter altta sabit duracak ve yukaridan gelen canavarlara otomatik ates edecek onlardan kazandigi para ile yeni silah, skill, statü yukseltme vs yapacak. Zaten oyununuzu oynadigimda ortaya koydugunuz bu sey, yaratmanızı tavsiye ettigim oyun icin sizi zorlamayacaktir.
    2-) yok ben boyle iyiyim derseniz o halde gorselleri daha iyi ve o alanin ambiansini hissettirecek sekilde eklemeler yapmaniz.(yol background da araba vs ekleme, çöl gibi olan yere kaktüs vs) ve birde oyuncu arkasina donup dusman yaklastigi an dusmana donmeyip sadece silahi dondurerek ates ediyo açıkçası bu beni gorsel ve mantiksal olarak rahatsiz etti.

    Yeni projelerinizi gormek ümidiyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Bahsettiğin idle tap tarzı oyunu not aldım. Şimdilik uzun bir süre yeni bir oyun geliştirmeyi düşünmüyorum çünkü gerçekten pek vaktim olmuyor. Aslına bu oyunda da ilk başta planladığım mekanik düşmanlardan sandık düşüyordu ve sandıktan silahın belirli özelliklerini yükselten/düşüren silah parçaları çıkıyordu (hasar, atış hızı vb.). Fakat bu mekanik bana biraz daha iş yükü getirdiği için vaz geçmek zorunda kaldım.


    Araba, kaktüs ekleme olayına değinecek olursam, elimden geldiğince yeşilli haritalarda ağaç, yol olan haritada sokak lambası, çölde kaya, kumsalda şemsiye ekledim. Daha bir çok şey aklıma geldi fakat gerçekten çok zamanımı alıyor. Hatta ilk planım şehir içinde binaların olduğu, arabaların kaza yaptığı, sağda solda alevlerin olduğu, yıkılmış binalar, devrilmiş ağaçlar vs. gibi bir tasarım vardı aklımda ama mecbur kolaya kaçmak durumunda kaldım. Açıkçası çokta bir şey eklemek istemedim çünkü yaptığım çizimlerin gerçekten ne kadar iyi olduğu hakkında da bir fikrim yoktu.


    Diğer bahsettiğiniz konuya gelecek olursam (karakterin terste kaldığında ateş ederken düşmana doğru bakmaması) onun farkındayım ve düzeltemedim :D Eminim basit bir çözümü vardır ama asıl mesleğim bu olmadığı için araştırarak yapıyorum ve bu konu hakkında bir kaynak bulamamıştım. Tekrar bir ara ilgileneceğim. Şimdilik kafasındaki özel gözlük sayesinde çok profesyonel bir asker olduğunu düşünerek idare ediyorum :D Ama dediğim gibi düzelteceğim şeylerin başında geliyor. Tekrar zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim. Saygılar...





  • Bu sefer 3D bir oyun denemek istedim. Yeni konu açmak yerine daha önce açmış olduğum bu konuda paylaşmak daha doğru olacak. İlk mesaja ekledim. Saygılar.

  • Desktop sürümü olmayan oyun, oyun değildir. El telefonu uzantısıdır.

    El telefonuna yalnızca G$$GLE oyun bahçesinden indirilebilen app, app değil, özel yaşamı izleme aracıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    tamam hocam peki nasıl olmuş ilk 3d deneyimim? bu el telefonu uzantılarını geliştirmeye ve özel yaşamı izlemeye devam edeceğim. tabi hobi olarak.

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Özel yaşamı sen degil, G$$GLE izliyor, Uygulamayı bir tek G$$GLE oyun bahçesine (Play Store) koydugun için :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    hocam yanlış anlama da makara yaptım zaten. basit bir oyun yaptım nerelere bağladın konuyu :) oyun demekten rahatsız oluyorsan " el telefonu uzantısı " da diyebilirsin benim için sorun yok :) sadece bu işle ilgilenen arkadaşların fikirlerini, görüşlerini almak istedim hepsi bu :) yine de teşekkürler saygılar sevgiler.

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    makara mı yapıyordun? hiç belli olmuyordu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    hocam ben niye kimi takip edeyim Allah aşkına :D olsun sonunda anlaşmamız önemli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 9 Eylül 2022; 12:53:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.