Şimdi Ara

Ideapad Gaming 3-15IMH05 Laptop Almayı Düşünenlere(7-8k Bütçeliler için.) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
27.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2020 Kasımından beri bilgisayarı kullanıyorum. 8GB i5-10300H Modelini. Geçenlerde bir arkadaş forumdan yazmış ardından sanırım mesajını silmiş. Onun için ve diğer alacak arkadaşlara yardımcı olmak için izlenimlerimi yazıyorum.


    Bilgisayarı aldığım günden beri masada altı biraz hava alabilcek şekilde yerleştirdim. Sarj aletinden mümkün olduğunca hiç çıkarmadım. Çok nadir. Günlük kullanımda ve basit kodlama için kullandım. Asla ısınma ses sorunu yaşamadım. Nadiren bilgisyayar zorlanınca fanlar devereye giriyor. Buz gibi Oluyor. Ama haliyle biraz ses de çıkartıyor. Bence tolere edilebilir.


    Sarjı Lenovo Vantage uygulamasından Tasarruf kipi modunda kullanıyorum. Hoparlöründen çok bişey beklemeyin. Ne ağlatır ne güldürür. o hesap. Ekranı gayet güzel. Bilenler bilir Lenovonun klavyeleri güzel olur. Klavyesinin hissiyatı çok güzel. Ben eskimemesi için kullanmıyorum. Touchpad'i hiç kullanmadım bir şey diyemem.


    Fiyatlar malum. Pek düşeceğe de benzemiyor. Kötünün iyisi olarak aldık. Çok şükür kullanıyoruz. Sizler için de güzel bir tercih olabilir.


    Sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.



    Tasarruf Kipi ->


    (Bu işlev, cihazınız fişe takılıyken pilinizin ömrünü uzatmak için yararlıdır. Bu kip etkinleştirildiğinde, pil yalnızca kapasitesinin %55-60'ı kadar doldurulur ve pil ömrü en üst düzeye çıkarılabilir. Ancak, bu işlem AC güç kaynağı ile bağlantısını kesmenizden sonra bilgisayarınızı kullanma sürenizi kısaltacaktır.)





  • Rajazzz kullanıcısına yanıt

    Hocam hemen önceki yazımda sizin için yazdım. Beni etiketlememişsiniz ondan biraz geç döndüm kusura bakmayın hocam.

  • Laptopa hdd eklemesi yapıcağım ama kablo gerekiyormuş bu kablo laptopun kutusundan çıkıyor muydu çıkmıyorsa nereden bulabilirim bilen var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba idea gaming laptopum var modelini tam olarak bilmiyorum 8 gb ram var kullanılabilir ram 5,86 görünüyor bunu nasıl düzeltebiliriz ?

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.