Şimdi Ara

İdeal Kadromuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İdeal diziliş 4-2-3-1 olmalıdır. Bazı maçlarda 4-4-2 oynanabilir ama sahip olduğumuz kadro için en ideali 4-2-3-1'dir.

    Şuan sahip olduğumuz kadroyla yaptığımız maçlarda görüldü ki defansın ortası sıkıntılı. Alves kesinlikle ilk 11 oynamamalı zaten ilk sezon dışında genelde vasattı. Oynarsa takımı yakar. Transfer şart ancak transfer yapılmazsa da bana göre oynaması gereken kişi M.Topal'dır. Bu bölgede oynamışlığı da var zaten ve kesinlikle Alves'den kötü oynamaz çok daha iyi oynar daha az hata yapar. Normalde de defansın önünde oynuyordu 3.stoper gibi sık sık stoperlerin arasına da giriyordu o yüzden sırıtmaz kaldı ki M.Topal gibi disiplinli bir oyuncudan bahsediyorum hakkını verir o bölgenin de. Ozan-Josef ikilisi de orta sahada yer alır.

    4-2-3-1 ile Diego da biraz rahat eder. Diego kanat için uygun değil. İyi niyetiyle mücadele etmek istese de bir yere kadar yapabilir. Boşuna oyuncuların verimini düşürmemek gerekiyor.

    Diğer bölgelerde az çok kimin oynayacağı belli zaten ama en kritik nokta dediğim gibi stoper konusu kesinlikle M.Topal stopere kaydırılmalıdır eğer transfer yapılmayacaksa. Kaydırılmazsa da Kadlec oynamalıdır sol stoperde. İyi bir stoper ikilisi birbirini tamamlayan stoperlerdir. Kjaer-Alves birbirini tamamlayacak stoperler değildir. Kadlec bile Alves'e göre daha fazla Kjaer'i tamamlar. Sol ayaklı, hızlı, ayağı iyi olan bir stoper alınsa iyi olur ama muhtemelen alınmayacak o yüzden kendi içimizden çözeceğiz bunun için de en ideali M.Topal'ı stopere kaydırmaktır...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.