Şimdi Ara

ICRYPEX yeni üyelere 15 bin tl ye kadar hediye kutusu+bana gelen hediyenin yarısı sizin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni güzel kampanya başlatmışlar bazılarına 120-200 tl arası avax vs gelmiş fakat bana o kadar yüksek meblağlar gelmedi şuan gelirse editlerim.




    öncelikle yeni üye olanlara ödül kutusu dağıtıyorlar ref ile üyelik şart 15 tl ile 15 bin tl arası btc, eth, avax, shıba, doge geliyor 2 hediye kutusu geliyor biri üye olunca biri de kimlik doğrulama yapınca tüm ödülleri almak için kimlik doğrulama şart diye biliyorum bana da bir adet hediye kutusu geliyor ref kodumu yazarsanız çok sevinirim.


    yeni üyelik ; https://www.icrypex.com/tr/yeni-uyelik


    ref kodum ; cy40lmddl1ikfr8u



    şansınız bol olsun.


    geldikten sonra etiketleyin yada mesaj atın anında gönderim sağlanacaktır gelen ödülün yarısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhabalar, kampanya kapsamında referans ile üyelik zorunluluğu yoktur. 29.09.2022 tarihinden beri devam etmektedir.

  • ICRYPEX borsası fon toplamak için staking işlemlerine başlamış. Farming denilen özellik insanları dolandırıyor. Normalde USDT stake ederseniz, yani faize koyarsanız 30 gün için yıllık bazda 3.11% getiri alıyorsunuz. Fakat eğer USDT/ICPX işlem çiftinde 1.000 USDT ve 1.000 USDT karşılığı ICPX bağlarsanız 3.98% alıyorsunuz. Fakat dolandırıcılık şurada, staking 1.000 USDT 'inize 3.11% veriyor, farming yine 1.000 USDT'inize 3.99% veriyor, ama farmingte 2.000 USDT karşılığı (1.000 USDT + 1.000 USDT karşılığı ICPX) para bağlıyorsunuz. Hem de yarısı bu gerçek değeri sıfır olan ICPX coin cinsinden.


    Büyük dolandırıcılık!


    ICRYPEX ICPX token çıkararak sadece insanların parasını toplayıp kendini finanse ediyor, şirket sahibi Gökalp İçer isimli şahıs 2 Azerbaycanlıyı dolandırdığı haberi gazetelere düşünce sorduğum için beni telegram gruplarında engellediler.


    Token kilitlerinin açılışı 8 ay sürüyor, sizce neden? Tokenın fiyatı hemen düşmesin diye. İnsanlara (ben de dahil) telefonla günlerce arayıp satış kadroları Avax sattırıp, ICPX token aldırdı. Avax 10$'dan 40$'a gitti. ICPX hala 1$, hala 1$. Bunun hesabını kim verecek? Hem fiyat yükselmiyor, hem de zaten yükselse ne olacak, satamıyorsunuz zaten. Zaman kazanmak için yapılmış bir sahtekarlık, telefonda asla söylenmedi, tokenın kilitli olduğu.


    Youtube yayınlarında CEO Gökalp İçer pazılarını sıka sıka kullanıcıların yatırdıkları bakiyeleri değerlendireceğiz, onlar adına Bitcoin, Avax alacağız dedi, ethereum alacağız dedi. Biz bu tokenı aldık, fiyatı kilitler açıldıkça düşüyor, günlük 10 bin dolar işlem hacmi ya var, ya yok. Bu token bize değil, sadece ve sadece size fayda sağlıyor. O kadar eminim ki vizyonsuz bir borsa tarafından para kazanmak için son kurşunu olarak çıkarıldığına bu tokenın. Yazıklar olsun, çoluğumun çocuğumun rızkını beni ve birçok kişiyi AVAX sat, ICPX al diyerek sattırdınız.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.