Şimdi Ara

ICRYPEX’le Defalarca 30.000 TL’ye Varan Hediye Kripto Sepeti Kazanın!🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
2.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ICRYPEX’le Defalarca 30.000 TL’ye Varan Hediye Kripto Sepeti Kazanın!🔥


    ICRYPEX’le Defalarca 30.000 TL’ye Varan Hediye Kripto Sepeti Kazanın!🎁

    ICRYPEX’te fırsatlar bitmiyor! Defalarca 30.000 TL’ye varan hediye kripto sepeti kazanma şansı Donanım Haber üyelerini bekliyor. Aşağıdaki adımları takip edin, anında kazanmaya başlayın.

    30.000’ye varan hediye kripto sepeti nasıl kazanılır?

    • ICRYPEX’e buraya tıklayarak üye olun, 1 adet 30.000 TL’ye varan hediye kripto sepeti kazanın.
    • KYC-1 onayını gerçekleştirin, 1 adet daha 30.000 TL’ye varan hediye kripto sepeti kazanın.
    • Referans kodunuzla arkadaşınızı ICRYPEX’e davet edin, 1 adet daha 30.000 TL’ye varan hediye kripto sepeti kazanın.
    • Referans kodunuzla ICRYPEX’e davet ettiğiniz her arkadaşınız için 1 adet daha 30.000 TL’ye varan hediye kripto sepeti kazanın.

    ICRYPEX’e ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN!

    ICRYPEX’e Nasıl Üye Olunur?

    ICRYPEX’e nasıl üye olunacağını öğrenmek için bu videoyu izleyebilirsiniz:



    ICRYPEX’e ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN!

    Arkadaşınızı ICRYPEX’e Nasıl Davet Edersiniz?

    Referans kodunuzu arkadaşınızla nasıl paylaşabileceğinizi öğrenmek için bu videoyu izleyebilirsiniz:


    *Referans kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz için hesabınızın önce KYC 1 seviyesinde onaylatılması gerektiğini unutmayın!

    ICRYPEX’e ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN!

    📲ICRYPEX’in Mobil Uygulamasını Nasıl İndirilir?

    ICRYPEX’i tüm mobil cihazlardan hızlı, kolay ve güvenli şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz ICRYPEX üyeliğinizi mobil uygulamamız üzerinden de oluşturabilirsiniz.

    Android cihaz kullanıyorsanız buraya tıklayın.

    iPhone cihaz kullanıyorsanız buraya tıklayın.

    Huawei cihaz kullanıyorsanız buraya tıklayın.

    Yükleme işlemini gerçekleştirdikten sonra ICRYPEX mobil uygulamasını açabilir, birkaç adımda üyeliğinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

    SOSYAL MEDYA KANALLARIMIZ

    Hiçbir fırsatımızı kaçırmamak için bizi sosyal medya kanallarımız üzerinden takip edebilirsiniz. İlgili linkleri hemen aşağıdan bulabilirsiniz.

    ICRYPEX - TWITTER

    ICRYPEX - INSTAGRAM

    ICRYPEX - FACEBOOK

    ICRYPEX - YOUTUBE

    KAMPANYA KOŞULLARI AŞAĞIDADIR 👇🏻

    Bu kampanya koşulları, ICRYPEX tarafından düzenlenen “30.000 TL’ye Kadar Hediye Kripto Sepeti Kazan” kampanyası içindir. Kampanya güncellemesi 23 Mayıs 2023 tarihi saat 15.30 itibarıyla başlamış olup 14 Temmuz 2023 tarihinde sonlanacaktır.

    1.ICRYPEX’e yeni üyelik gerçekleştiren kullanıcıların hesabına hediye altcoin kripto sepeti tanımlanacaktır.
    2.KYC 1 seviye onayı gerçekleştiren kullanıcıların da hesabına ek hediye altcoin kripto sepeti tanımlanacaktır.
    3.Hesabınızda tanımlı referans kodunuzla üye olan kullanıcıların, KYC 1 seviye onayını gerçekleştirmeleri hâlinde, getirdiğiniz her bir referansınıza karşılık hediye kripto sepeti tanımlanacaktır. (Referans sahibi KYC 1 seviye onayı yapmak zorundadır. Aksi takdirde referans ödülü kazanamaz. KYC 1 onayı sonrasında, önceki üye olan kullanıcıların hediye kripto sepeti kazanamaz.)
    4.Hediye bakiyeler; BTT, PIT, PNG, AXS, ARB, SHIB cinsinden toplamı 20 TL ile 30.000 TL arasındaki rastgele bir değerde kullanıcıların hesabına tanımlanacaktır.
    5.Hâlihazırda ICRYPEX müşterisi olan kullanıcılar, yeni üyeliğe karşılık hediye kripto sepeti kazanamaz ancak KYC seviye 1 onayı ve referanslara karşılık hediye kripto sepeti kazanabilir.
    6.Daha önce ICRYPEX’te hesabı olmuş ancak herhangi bir sebepten hesabını kapatmış kullanıcılar, yeni üyelik gerçekleştirmeleri hâlinde ilk üyeliğe ve KYC 1 onayına karşılık verilen hediye kripto sepetinden faydalanamaz ancak diğer adımlardaki hediye kripto sepetinden faydalanabilir.
    7.Kampanyaya yabancı uyruklu kişilerin katılması mümkün değildir.
    8.Yeni üyelik ve KYC seviye 1 onayına karşılık, her kullanıcı yalnızca birer kez hediye kripto sepeti kazanabilir.
    9.Kampanya 100.000 üye ile sınırlıdır. 100.000 üyeye kampanya bitiş tarihinden önce ulaşıldığı takdirde kampanya sona erecektir.
    10.Kullanıcılar, başka kişilere ait bilgilerle ICRYPEX nezdinde hesap açamaz.
    11.Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen bilgilerinden veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından ICRYPEX sorumlu değildir.
    12.ICRYPEX mobil uygulama veya web sitesi üzerinden kayıt işlemi gerçekleştirilirken tarafınızdan talep edilen T.C. Kimlik Numarası, doğum tarihi, telefon numarası, e-posta bilgileri doğru olmalıdır. Kullanıcılar, bu bilgilerin eksik veya hatalı olduğunun ICRYPEX tarafından tespit edilmesi hâlinde, bilgilerin doğruluğunu ispat etmekle yükümlüdür. Aksi hâlde ICRYPEX, sahte hesapları kapatma hakkı saklı kalmak kaydıyla bu kişilerin hesaplarına yatırılan hediye tutarları geri alabilme hakkına sahiptir.
    13.ICRYPEX hem referans sahibinin hem de üyelik işlemini gerçekleştiren kullanıcıların hesaplarına ait bilgilerini inceleyecek olup hesaplarda eksik veya hatalı bilgi olduğunun tespiti hâlinde her iki kullanıcıya vermiş olduğu bakiyeleri geri alma hakkına sahiptir.
    14.Daha önce ICRYPEX’te hesabı olmuş ancak herhangi bir sebepten hesabını kapatmış kullanıcıların referans üye olarak sayılması mümkün değildir.
    15.Kampanya koşullarına uyup üyeliğini başarılı bir şekilde gerçekleştiren kişilerin ICRYPEX hesaplarına hemen yüklenecektir.
    16.Kazandığınız bakiyeleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İlk üyeliğe karşılık verilen bakiyenizi, üyelik tarihinden itibaren 15 gün sonra çekebilirsiniz. İlk üyelik dışında kazanılan bakiyelerinizi dilediğiniz zaman çekebilirsiniz. Banka yoluyla minimum çekim tutarı 10 TL’dir.
    17.ICRYPEX; haber vermeksizin burada belirtilen kampanya tarihlerini değiştirme, kampanyalara ara verme ve sonlandırma hakkını saklı tutar.
    18.ICRYPEX tarafından işbu Kampanya Koşulları’nın eklendiği sırada öngörülemeyen, bu koşullardan doğan yükümlülüklerin ifasını kısmen veya tamamen ortadan kaldıran mücbir sebeplerin (savaş, seferberlik, doğal afetler, ayaklanma, terör/siber saldırı, uzun süreli ve genel kapsamlı elektrik kesintisi, mevzuat değişikliği gibi tarafların kontrolü dışında gerçekleşen hâller) yaşanması durumlarında, ICRYPEX bu Kampanya Koşulları ile belirlenen edimlerinden herhangi birini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle sorumlu değildir. Mücbir sebep hâllerinde; kullanıcı tarafından ICRYPEX’ten her nam altında olursa olsun tazminat talep edilemeyecektir. İşbu Kampanya Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

    Bu kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen koşulları kabul etmiş sayılır.

    Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan Kişisel Veri Aydınlatma Metnine buradan erişebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icrypex -- 26 Haziran 2023; 15:21:17 >







  • ortalama kaç lira düşüyor. 15 gün sonra parayı çekip KVKK kapsamında tüm bilgilerimizi sildirebilir miyiz?

  • CoolSnow kullanıcısına yanıt
    Borsamızda üyelik oluşturan yatırımcılarımıza 20 TL ile 30.000 TL arası kripto para sepeti tanımlanmaktadır. Belirli bir algoritmaya göre hediye sepetleri yüklenmektedir. Kampanyada kazanılan hediyeleri 15 gün sonra çekebilir ya da işlemlere devam edebilirsiniz. Devam etmek istemediğiniz takdirde 7/24 hizmet veren destek hattına ulaşarak tüm bilgilerinizi KVKK kapsamında kalıcı olarak sildirebilirsiniz.
  • Selçukla beraber iyi galeyana getirdiniz milleti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsamızda üyeliğinizi sonlandırmanız ve tekrardan üyelik oluşturmanız halinde yeni üyeliğe ve kimlik doğrulamasına karşılık verilen hediye kripto sepetinden faydalanılamamaktadır. Fakat, diğer adımları uygulamanız halinde hediye kripto sepeti kazanmaya devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.