Şimdi Ara

İÇ DÖKME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayattan gram zevk almıyorum, daha 24 yaşındayım herşey o kadar boş geliyor kii

    Bi devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum , istemediğim bi bölümdeyim.

    Yönetim çalıştığım bölümü değiştirmiyor. Başka şehire taşındık diye borçlar bi dünya oldu zatennn.

    Mesleği bırakamıyorum , bıraksam ne iş yapacam onu da bilmiyorum. Bu işi de emekli olana kadar ölümden beter geliyor düşündükçe içime fenalıklar basıyor. Siz siz olun sevmediğiniz mesleği yapmayın arkadaşlarrrrrrr.


    Hayat cidden o kadar boş kiiiiiii , sevmediğiniz bir otramda bulunmka bu boşluğu daha da derinleştiriyorrrr.

    Sonumuz hayrolsunnnn, bunun hayrı nolur bilmiyorumdaaaaaa




  • Hocam bu durumu yaşayan pek çok kişi var maalesef. Sıkışmışlık, çaresizlik nedir biliyorum fakat hayat şu andan ibaret değil hiç ilgi alanlarınıza vakit ayırmayı denediniz mi? Mesela iyi kötü bir maaş alıyorsunuz hobilerinize ayıracak bütçeniz oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buhran yaşamak zorluyor, cidden zorluyor. Yönetim neden yapmıyor istediğinizi, eleman sorunu olur diye mi? Problem çözülürse rahat edecek misiniz, sizin için çözüm olacak mı? Cidden canınız sıkılmış, halledin derim. Yönetimdekilerden iyi niyetli, anlaşabileceğiniz birisini seçip konuşamaz mısınız ya da sözü geçecek bir kişiden yardım alamaz mısınız? Hayat zor, ülkede daha zor fakat kendinizi koyvermeyin, yol bulmaya bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Mart 2022; 19:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt

    Hocam 24 saatlik nöbetler halinde çalışıyoruz , nöbetten çıktığım gün hiç enerjim kalmıyor zaten. Zaten hobilere ayıracak çok bi paramda yok . Ailemin durumu biraz kötü onlara maddi destek sağlıyorum biraz geri kalanda borçlarıma gidiyor şimdilik. Yani ek bir aktiviteye ne enerjim ne de bütçem el vermiyor :(

  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    Babamızın hastanesi değilmiş , nereye verirlerse orada çalışmak zorundaymışız. Daha yeni elemanmışız zamanla alışırsınız diyolar. Alışılacak gibi gelmiyor bana . 2 ay oldu başlayalı hiç bi alışma belirtisi olmadı. Problem çözülse mental olarak çok rahat edecem ama çözülmüyor maalesefff :(

    Hastanede torpili olanlar istediği bölümlere geçiş yapıyor bizim gibi garibanlar en boktan yerlerde sürünüyor hocam

  • Hemşireliği hep överler ama bildiğin doktorun amelesi , sağlık işçisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

    Hocam doktorlardan öyle kötü bir muamele görmüyoruz , yanlış anlaşılma olamasın. Ama yoğun bakım hemşireliği cidden amelelik. Yani inşaatta amelelikte yaptım o zamanlar cidden daha mutluydum :(

  • It's not too late to change your job. I suddenly decided to be a software engineer after 30. Now I study computer engineering. Before that, I was a social media specialist. All people have different problems in their lives, but some of them are victimize themselves under the problem they encounter. In fact, you need to solve it rather than being a part of it.

  • En azından işin var dostum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki ayda istediğin şekil olmaz işler, birkaç yıl sabrederseniz hem biraz alışır hem de muhtemelen yeni gelenleri zor kısma verecekleri için siz de rahatlarsınız.

    Benim istediğim yere geçmem 5 yıla yakın sürdü... Tabi her yerde farklı sıkıntılar var, hic bir yer güllük gülistanlık olmuyor belki ama daha rahat olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dine yönel rahatlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Mecbur sabredecez hocam . Valla baya bunaldım . Ani bi karar alıp askerliğin tecilini bozdurdumm. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

  • Senin gibi milyonlarca insan var bu memlekette.Boşa kendini kasma hayatını yaşa bir daha bu yaşlara gelemeyeceksin çok ararsın bu yaşları...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçan_adam kullanıcısına yanıt
    Zor durum cidden, dedikleri dikkate alınanlar rahat ediyor, gerisine bakmayabiliyorlar. Ülkede hep konuşacaksın, ağzını açacaksın, çaresi bu. Oradakilerle iyi bağ kurmaya bak, zamanla düşündüklerini gerçekleştirebilirsin diye düşünüyorum, sözün geçebilir. İlişkilerini ilerletmeye çalış, aklındakileri usulünce söyle, üzme kendini, pozitif düşünmeyi önemse, kafanı rahat tut. Hep uğraşacağız, hele de bu ülkede yapmamız gerekiyor, umarım yolunu bulursun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam valla böyle yaşamak insana çekilmez geliyorr. Sevmediğin bir yerde sevmediğin şartlarda çalışmak ölüm gibiymiş.

  • uçan_adam kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi anlıyorum sizi benzer duygu ve düşüncelerdeyim çünkü yıllardır. Herkese anlatılmıyor nankör damgası yiyorsunuz. Evet diğer arkadaşlarda demiş bu ülkede bunu yaşayan çok var veya en azından işin var diye ama herkesin zoru kendine zor. Başkalarıyla teselli bulunmaz. Evet hep kendinden iyi konumdakilere de bakılmaz ama mevcut konumdan memnun değilsen içten bir ses de ulan ömrün yeterse 70 yıl yaşayıp göçüp gidicen bu neyin kafası diyo. Hobi dine yönelme hiç biri çözüm değil. Başın ağrıyorken eline krem sürmek gibi krem sürmeninde faydası var ama istenilen yere değil. O yüzden önce ne yapılabileceği ihtimalleri sıralanmalı gerekirse öncesinde araştırılmalı (ne iş yaparım bilmiyorum demişsin ya misal). Gerekirse kağıt kalem al yaz. Daha sonra seçeneklerden en mantıklısını seçip ona göre kaynak hazırlanmalı maddi veya manevi. En azından o yolda bir şeyler denenmeli. Sonrasında denedim olmadı diyebilirsin veya iyi ki denedim. Benim de aklımdaki yoldan umudum yok ama deneyeceğim. Saygılar…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Daha çok gençsin. Önüne bir dolu fırsatlar gelecek merak etme. Bir süre çalış para biriktir diyeceğim ama malum ülkemizde değil biriktirmek ay sonunu getiriyorsak zengin sayılıyoruz. Bölümün olan hemşirelik için yeni işler arayabilirsin. Daha iyi şartlarda çalışacak , daha iyi maaş. Bunun dışında ise gerçekten hemşirelik yapmak istemiyorsan radikal kararlar alıp hemşireliği bırakacasın. Kendini yeni bir işe adayacaksın. Bunun içinde sermaye gerekli. Ama radikal bir karar almanı öneririm. çok iyi düşün taşın. hangi meslekte çalışmak istiyorsan kendini o mesleğe yöneltmek için eğit.

  • Valla hocam işte iyice düşünmek için askere gidecem. Orda uzun uzun vaktim olacak düşünmeye . Dönüşte bakalım ne karar vercezz. Hemşirelikten devam edersemm burdan daha iyi maaş veren bir yer bulmam imkansıza yakınnn. Bakalım ya yeni bir iş kovalıcam ya da çıkabilirsemm yurtdışı kovalamaya çalışacamm. İşi bırakırsam ailemin tepkisi çok olurr. Ondan çekincem var birazzz aslındaaa.

  • uçan_adam kullanıcısına yanıt

    Bak askere gitmen çok iyi bir şey. Biraz uzunda ola hava değişikliği iyi gelecektir. Hem telaşesi de aradan çıkmış olur. Belki askerdede kalabilirsin paralı olarak. Fırsat çok.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.