Şimdi Ara

İbretlik, Avea'yaya Boş Yere Para Ödüyorum! Aveaya Geçmeyi Düşünenler,Kullananlar Okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkesin başında muhtemelen bu sorun mevcut çalıştığım yer köy olduğu için telefonu mesai saatleri içerisinde kullanamıyorum. Defalarca şikayet etmeme rağmen saolsun! Avea çözüm getirmek yerine dinlemekle yetiniyor.10 senedir bu bölgede tek çivi çakmamışlar telefon hiç çekmiyor bina dışarısında bazı bölgelerde çekiyor tabi kalite sıfır ucuz ama kalitesiz olan bu hizmeti sırf ailemle görüştüğüm için akşamları kullanmak için elimde tutuyorum. Durum böyle olmasa Avea gibi bir operatörü saniye kullanmam 1 kuruşta para vermem, benim durumum gibi bağlayıcılığı olmayan arkadaşların hepsi peyder pey diğer operatörlere geçiş yaptılar. Bizlerden aldığı parayı geri bizlere yatırım olarak dönüştürmeyi kendine zahmet ya da gereksiz bir iş gören böyle operatör olmaz olsun diyorum. Aveadan nefret ediyorum, her ortamda da verdikleri bu kalitesiz hizmetten bahsediyorum. Hem de çok büyük bir zevkle kendime ilke edindim, facebook twitter ve böyle her türlü sosyal ortamda ve arkadaşlarımın yanında Avea'nın yaptıklarını anlatacağım, asla vazgeçmeyeceğim. Çünkü ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor bu durumu düşününce! Çünkü ben faturamı öderken kesinti yapamıyorum,ekonomik altyapı planımda size bu ay para ayıramadım, diyemiyorum.Ben hizmet alan taraf olarak bunu diyemiyorsam! Sen hizmet veren taraf olarak Avea çekmiyorum, ne yapalım diyemezsin!!!
    Yanlış anlaşılmasın bu bahsettiğim yer dağ başı, kuş uçmaz kervan geçmez coğrafyası çok zor bir bölge değil D765 (Ankara’yı Doğuya Bağlayan Ana Yol) yoluna sadece 5 km uzaklıktaki, Ankara’ya uzaklığı 145 km uzaklıktaki bir köy.
    Gerçi bu ne ki akşamları İl merkezinde olmama rağmen telefonum zaman zaman çekmiyor.Telefonumu kapatmamama rağmen arayanların bana ulaşamadıkları şikayetlerini bolca alıyorum.
    Unutmadan şikayet sitelerini de incelemenizde yarar var benim gibi yakınan bolca kullanıcı mevcut ama maalesef ulaşabildiğim şikayetçilerden sorunum çözüldü diyen yok!
    Daha söylenecek oldukça çok şey var ama;
    Kısaca Avea böyle bir operatör, kullanan, kullanmayı düşünenler bu yazıları ciddiye alsınlar
    Saygı ve sevgilerimle!
    Zoraki Aveali







  • Bilmiyorum ama birkaç sene içinde Turkcell bölgenize ortak istasyon kurabilir belki ama diğer operatörlerde sorun yoksa kurmayacaktır. En iyisi gündüzler için ayrı bir çeken kontörlü hat bulundurmak.
  • 1000 dk 25 tl miş..
    Full çektiği odamda arayanlara ulaşılamıyor sinyali dinletiyor..."0" tl olsa niye kullanayım ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Bilmiyorum ama birkaç sene içinde Turkcell bölgenize ortak istasyon kurabilir belki ama diğer operatörlerde sorun yoksa kurmayacaktır. En iyisi gündüzler için ayrı bir çeken kontörlü hat bulundurmak.

    üstad turkcell ful çekiyor sorun yok onu kullananlarda diyorum ya isterse bedava versin çekmedikten sonra bir işe yaramaz ki bu mecbur olmasam dakika kullanmam ya
  • Sen Ankara'ya uzak bir köyde Avea'nın çekmediğini anlatmışsın. Ben Ankara'nın göbeğinde Yenimahalle'nin en merkezindeyim, başkentin göbeğindeyim, en köklü merkezi bir yerleşim merkezindeyim. Burada benim bildiğim yedi yıldır çekmiyor. Defalarca sorunumuzu her kanaldan kendilerine aktardık. Ama sonuç elde var sıfır. Çok sakin bir kişiliğe sahip biri olan ben bile bu duruma çok kızdım bugün, çok acil bir arama yapmam gerekiyordu ve yapamadım. Ben de bu kızgınlıkla 12 yıldır Avea'da olan hattımı bugün Turkcell'e taşıdım.
    Bu arada Turkcell'e geçmek isteyenler için yıldız paket var. Her yöne 400 dk+2000 sms 19TL Ben buna geçtim. Siz de geçebilirsiniz. Bundan sonra Avea macerası yok benim hayatımda.
  • arkadaşın da dediği gibi çekmeyen operatör bedava olsa dahi kullanılmaz

    çekmiyorsa geçin Turkcelle 10-20 TL. daha fazla ödeyin, bari hiç değilse adam gibi konuşun

    anlayamadım gitti, niye aveada kendinize işkence yapıyorsunuz ki madem çekmiyorsa!!!

    madem çekmiyor, niye boş yere aveaya para veriyorsunuz ki

    anlayan varsa beri gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 9 Mart 2013; 2:41:55 >
  • turkcellde önerebileceğiniz en mantıklı interneti de içinde olan tarifeler neler?
  • evimin 350m kadar yakınında avea direği var fakat telefonda bırakın 3g yi bazen internete bile giremiyorum. hemen yanına vodafonda gelmiş, en kısa zamanda vodafondayım
  • Yıkılan Paket için Avea'ya geçmeyi düşünüyordum bu konuyu görmem iyi oldu
  • kesinlikle ucuz ama çekmiyor cidden altyapıya yatırım gerekli şikayet ediyorsun sallamıyorlar bile
  • konuyu baltalamak gibi olmasin ama duzce/akcakoca da cekiyor
    bir sorunum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.