Şimdi Ara

İBB’nin kiralayıp benzinini doldurduğu araçları Saray kullanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    bloklayın geçin. çok tehlikeli bu şahıslar. yazdıklarına bir baksanıza kendilerine bile laf atmış oluyorlar ama anlamıyorlar.

  • Savunun futursuzca yapılan pislikleri yolsuzlukları. Örtmeye çalışın Troller nerdesiniz.


    Biri gelmiş bakın !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: efendi_24

    :)) Beylikdüzü belediyesine bak bakalım orayı batırdı şimdi ibb'de bizim dönemimizde yapılan borçlanma ile bunun döneminde yapılan borçlanmalara bakın bakalım 11 bin garibanı çıkar yerine 18 bin yandas ve isparklara pkk,lilari al. Bizim borçlanma sebebimiz yatırımlar içindi bu ne yaptı yazın detayları ihaleleri hiç mi takip etmiyorsunuz canlı yapacaktı ihaleleri şimdi adrese teslim ihale yapıyor. Biraz utanin

    Ben niye bakayım sen bak. Batırdı dediysen kanıtlayacaksın bak demekle olmuyor.

    11 bin gariban dediğin 3 bin civarı ve iki seçim arası doldurduğunuz tipler. Hem bunlara thyde iş verecektiniz ne oldu? Adamlar günlerce belediye önünde soğuğu yedi kaldı.

    Belediyeye ne zamandır garibanlar, torpilsizler işçi olarak giriyormuş? Bu ülkenin hangi belediyesinde öyle bir uygulama varmış? Kpss ile girdilerde hakkı yenildi kovuldu sanki.


    Belediye işçilerinin iş güvencesi mi varmış? Kadrolu memur mu bunlar? Belediyeye pkklıları aldı demekte komik. Hep sallamasyon desteksiz iddialar. Maksat birşeyler yazmak. Belediyeye işçi alınacak içişleri bakanlığı birşey demeyecek öyle mi? Acaba soruyor mudur bunlar dağ kadrosundan mı yoksa şehir yapılanmasından mı diyeİBB’nin kiralayıp benzinini doldurduğu araçları Saray kullanmış Belediye öyle ayrı bir devlet gibi sorumsuz bir yer değil. Merkezi idareye hesap verir.

    Sen borç bıraktın mı? Bıraktın. Bunun yatırım diye bahanesi olmaz.

    İhaleleri de gören görüyor. Belediye meclisinde çoğunluk sizde açığı olsa belediye meclis üyeleri bir yandan, içişleri bir yandan elli tane soruşturma açarsınız. Hem belediye meclisinin gelir giderini vali incelemiyor sanki.


    Belediyeler gelir gider tablolarını açıklar. Adamın hırsızlığı olsa elli kere bulurdunuz. Yurtdışından alınan krediye vakıfbank eliyle çöktünüz. Pandemi bağış paralarına içişleri el koydu. Halkın verdiği paraya çöktünüz.

    1994-2019 arası bu belediye sizdeydi bu kadar sene şeffaf sorulduğunda şu parayı buraya harcadık diyecek durumda mısınız?

    Ayrıca hükümet sizde ne zaman çıkıpta o kadar vergi aldık şuraya harcadık buraya harcadık dediniz? Hiç. Ne zaman halka hesap verdiniz? Hiç.

    Diğer belediyelerde mesela bursa, kayseri ne zaman gelirini giderini halkla paylaşmış? Bursa ve balıkesir belediye başkanlarını görevden alırken gerekçe neydi? Bu adamları yargıya bile vermediniz ya. Belediye seçimlerindeki zarftaki 4 pusuladan 1 tanesinin iptali gibi işleriniz var. BB seçimi iptal, ilçe belediye, belediye meclis üyesi, muhtar seçimi hilesiz. Bunları yiyen kalmadı milleti salak yerine koyduğunuz için fark oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 4 Mayıs 2021; 20:2:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -OdATA-

    Bunlar iktidarı kaybedince ne yapacak

    A maber gibi yancı kuruluşlar seçim kaybedildikten bir hafta sonra başlayacaklar.


    Akp gitti ülke elden gitti

    Akp gitti ekonomi darmaduman oldu

    Akp gitti devletin borcu bilmem kaç milyon dolar arttı gibi gibi başlayacaklar saçma sapan haberlere. Bunların kitlesi de korkuya kapılıp inanacak ama kaybettikleri için yavaş yavaş yokolup gidecekler.


    Muhalefet seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş, bütün yancı medyaya TMSF vasıtası ile el koymalı. O belesten zengin olan 5 büyük firmanın donuna kadar almalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efendi_24 kullanıcısına yanıt

    fazla a haber izleme kardeşim oldu mu

  • açmayın şu şom ağzınızı

  • Halk TV krt bunları izleyelim mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moralim bozulacak yine diye okumayayım, görmeyeyim diyorum ama dayanamıyorum okuyorum, izliyorum takip ediyorum. Para, bizim paramız, ülke bizim ülkemiz, hayat bizim hayatımız en önemlisi çocuklarımızın geleceği. Ne yapacağız bilmiyorum. Bildiğim ve görevim olanı üstüme düşen vatandaşlık görevimi ihmal etmenden yıllardır yapıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 5 Mayıs 2021; 1:35:36 >
  • ancak aşırı taraflı biri boş yere ibb nin halkın parasıyla aldığı yuzlerce aracı degil de sadece depolarındaki benzini görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efendi_24

    Ekonun yalanlarını ve sahtekarlıklarını kapatmak için bu kadar takla atmaya gerek yok. Her şey ortada yenikapıya topladığı araçların 3 katını kendisi satın aldı ve kiraladı hiç utanmıyor musunuz? Borçlanma rekoru kırdı. Ayrıca ortada bir tane projede yok nereye gidiyor bu paralar.

    Abi siz niye böyle yalan konuşuyorsunuz hiç utanmadan sıkılmadan?


    Ortada bir tane proje yokmuş, yahu kör olsan tvden duyarsın. Gerçekten bak, çok ciddiyim kul hakkı bu. Yani bir iş yapana yapmadı demek bana göre kul hakkına girmektir direkt. Az inancınız varsa bu dünyada birilerini destekleyeceğim diye böyle bir yanlışa girip ahiretinizi yakmayın.


    Sizin son demleriniz, ekonomik krizle geldi AKP bu ülkeye millet isyan etmişti, başka bir sebebi yok. Aynı şekilde de yolcu abbas olacak. Yine millette bıçak kemiğe dayandı.





  • Bende vatandaş kullandı biliyordum.Bu kadar ah ile yerle yeksan olcak cehennemin en dibinde yanacaklar, sabredin.... Bunların sandığı gibi günahımız kadar yanar çıkarız yok cehennemden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    İnançları var bunların dünya malı için ahiretlerini satmak!!! Ateşleri bol olsun. Bu tip adamlar eğer emir verilse allahtan başka ilah olduğunu da savunur( haşa ve kella)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İBB’nin kiralayıp benzinini doldurduğu araçları Saray kullanmış

    herşey islambol için İBB’nin kiralayıp benzinini doldurduğu araçları Saray kullanmış 

  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

    İnsan merco falan getirir bu nasıl itibarsızlıktır yahu papada masum yüzü gülüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efendi_24 kullanıcısına yanıt
    Pkkyi ve fetoyu başımıza adam eden AKP dır biz çadır mahkemelerini unutmadık, pkk ya yol vermeniz yüzünden hendek olayları yaşandı ve 400 den fazla şehidimiz oldu. Sonra bu milletin üzerine bomba yağdırıldi ortağınız fetoculer tarafından 280 şehit. Sonra cik ona buna hain de. Hadi oradan hainin ağa babaları ve beslemeleri. Bu millet sizden elbet hesap soracak Allahin azabı ise size daha şiddetli olacak .... Bu millet olmasa tankın önüne durmasa idi sen ve efendilerin Bu zulmü yapamazdiniz. Ben dahil Bu millet uyanalı çok oldu bundan sonra 3 5 maaş verdikletiniz fedakarlık yapsın... Dilerim allahtan atesiniz bol hükmünüz yerle bir olur zalimler topluluğu!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte AKP ZİHNİYETİ...
    Z kuşağı.. Kararsız Seçmen.. İyi görün bunları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girmesinler zaten, ağzımı zor tutuyorum onlara karşı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2milyar 200milyon lira
    Paraya bak
    Ama ne yemişler yedirmisler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.