Şimdi Ara

i40 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai i40 hakkındaki görüşlerinizi almak isterim kardeşlerim.Nasıl bir araçtır,tüketimi vs.nasıldır?lpg ye uyumunu da merak ettim.Bir de D segmenti konforu var mı ve yola oturuşuyla kalitesiyle vs. insignia passat gibi arabalara rakip olabilir mi?2. elde fiyatlarının epeyce uygun olduğunu gözlemliyorum ve tasarımı da çok şık.Bir abimiz düşünüyor da sizlere danışmak isterim.



  • Sürmedim ama içine oturdum baya kaliteli debriyaj ve vites topuzu çok yumuşak iyi bir arabaya benziyor yanlız dizeli 1.7 diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinlisi alinacak kardeşim
  • 1.7 litrede ipi çekildi diye zaten diye biliyorum. Elantra 1.6 daha mantıklı, biraz daha yakın arada çok fark olsada model olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gdi motor vardi sanirim i40.Kasa agir,motor atmosferik sehir icinde tuketim fazla olacaktir.Lpg uyumuda soyle i30 gdi motora sivi sistem lpg takilabiliyor.Buyuk ihtimal bu motorada takilir.Sistemlerde ucuk ama 5bin tl civarinda kalitelisi.

    Acikcasi 1-2 sene sonra gizli kalite araci olacagini dusunuyorum fiyatlar iyice dip yapinca.Uzun sure kullanilacaksa simdiden incelemekde fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai seven ve kullanan ama son derece doğrucu ve realist biri olarak, i 40 için söyleyeceğim...

    bu sınıfta tasarım,donanım,hissiyat vb bir çok konuda rakiplerinin çok gerisinde kaldığı ve alınacak araçlar içinde ilk beşe bile giremeyeceğidir.
  • Bende merak ettim bu aracı cok güzel görünüyor ve heybetli duruyor acaba gidişi konforu nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai'nin açık ara en beğendiğim arabası. tasarım bence harika, iç mekan çok kaliteli, oturuş pozisyonu - malzeme kalitesi - diz mesafesi vs. çok iyi.


    tek sıkıntısı motor, zaten o yüzden satılmıyor. kasa motora göre biraz ağır, pek kaldıramıyor dolayısıyla yakıt biraz fazla oluyor. ayrıca lpg olayı da sıkıntılıydı galiba o motorda, sübapları magnezyum olduğu için lpg takılamıyormuymuş ne. buna göre lpg 4 bin lira falandı galiba.


    bence alınıp binilecek araba, yakıtı performansı görmezden geleceksiniz artık. ayrıca toyota avensiste bunla hemen hemen aynı fiyatlara gidiyor, ben bu iki araba arasında hiç fark görmüyorum. sadece avensisin 1.6 benzinlisi daha iyi, lpg uyumlu.
  • passat,mondeo,insignia üçlüsünün yanından geçemez.Hyundainin daha alması gereken yol var bu markalara ulaşmak için
  • elinde 136hp 300tork dizel motorun var, i40a koymadın, ix35e koymadın, şimdide tucsona koymadı, bu koreliler avrupaya ayak uyduramadıkça yükselemeyecek
  • teşekkürler kardeşlerim.hyundai servisindeki bir arkadaşla görüştüm parça konusunda sıkıntı çıkabildiğini söylediler.ondan yönelmeyecek bu araca.
  • 2015 yilinda parca sikintisi yasanmasini akil mantik almiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobil alemi

    i40 benim bildiğim satılmıyor şu anda.Hyundainin ana sitesindede yoktu daha önceden bakmıştım.
    Gdı Motor ise sıvı lpg yöntemi var o da şu anda 6.500 lira civarında ama çok güzel bir sistem gdı motor için özel bir sistem ve oturmuş bir sistem.Biraz fiyatı pahalı ama %100 gaz kullanıyor ve çok ekonomik
    Bir arkadaş ulaşamaz demiş insigna passat mondeoya şu anda onların karşısına çıkacak bir rakip yok elantra var ama güncel kasa elantra o saydıklarınızla baş edecek bir araç değil.Yenisi geliyor.

    Çoktan ulaştı ayrıca Hyundai falan o dediğiniz markalara.Sadece Hyundai değil sizin birsürü küçümsediğiniz marka (Mıtsubıshı,honda Subaru mazda kia vb.)o Çakma alaman araçlarından daha kaliteli.Çünkü saydığım markalar şuanda çok önem ve değer görmeyen markalar bence

    Ford için bir şey demiyorum Ford güzel araçtır vw ve opele göre.Ama vw aldım 1 kere 1 daha mı asla.Hele Hele Opel mi.Allah Bir daha Çakma Alamanlardan korusun

    Elantra C sınıfı dümdüz araba. D sınıfına rakip değil ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    2015 yilinda parca sikintisi yasanmasini akil mantik almiyor

    araç yurtdışı çıkışlı olduğu ve üretimden kalktığı için sıkıntı olabiliyor dediler kardeş.parça beklemek zorunda kalinabilir yani.
  • Konforu iyi süspansiyonları orta sert yol tutuşu o da iyi 7 8 litre yakıyor dizeli tam otomatik donanım özelliklerinde bir multimedya koymamışlar parça konusunda da bulma konusunda da sıkıntı yok ama bazı parçaları 1 2 aya geliyor aks mesafesi 2.8 metre arka diz mesafesi de çoğu arabadan iyi direksiyon hissi yok ama 0 100 de 12 değil 11

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.