Şimdi Ara

i20-Corsa-İbiza-Fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.
    Bu aralar araç bakanların sıkça arasında kaldığı araçlar olsa gerek, belki de klasik bir soru ama yine de yorumlarsanız sevinirim.
    Ben mi yanlış ilanlara bakıyorum yoksa paramızın değeri mi kalmamış anlayamadım, yukarıdaki araçların neredeyse bomboş olanları 2011 (7 yaşında) 150k km civarı olanlarına insanlar 45 falan istiyor. Bomboş.
    Ben 2011 yılında 22 bine sunroof harici full dolu 1.4 dizel Seat Cordoba almıştım, şu an bu donanımda araba zaten yok da, olanı da 50 bin civarı.
    Doğuda öğretmenim, Antalya'dan yılda birkaç defa uzun yolum olacak, bunun harici 40 bine kadar bir araç bakıyorum. Genellikle karşılaştıklarım yukarıdaki modeller fakat hangisine hangi fiyatta yoğunlaşsam bilemedim.
    i20- 2012 100 bin civarı 40bin buldum ama 1.2 benzinli, sanırım tüp takmak gerekcek.
    Corsa- 2011-2012 bulunabiliyor 130binde falan, cdti motor.
    İbiza- İbizalar resmen ateş pahası olmuş, polo öldürücü olan bu araba için poloya bakamayanlar bakıyordu ama artık buna da bakılmıyor:) Bunun da 0.9 motoru falan bulunuyor ama çok kötü bir motor.
    Fiesta- Trend donanım tam bir ölüm. Herkes kafasına göre fiyat yazmış bu araca. 40k civarına 2011 titanyum donanım bulunamıyor malesef.

    Siz olsanız hangisi üzerine yoğunlaşırdınız? Şahsen stok donanım 7 yaşında araçlara 40k para vermez biraz koyuyor ama napalım piyasa bu olmuş.







  • Yaris e de bakın derim. Sanayiye uğramazsınız.
  • 208 ilacınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye 4 adet araç sormuş yorumlar 2 side farklı araç
  • Her marka ve her modelin kendince iyi ve kötü tarafları var. Biri az yakar, diğeri konforludur bir başkası arıza çıkarmaz bir diğerinin parçası ucuzdur. Liste uzar gider. Herkesin beklentisi az yaksın, sorunsuz olsun, ucuz olsun, kaliteli olsun güvenli olsun vs. Ne yazıkki böyle bir araba yok. O yüzden siz önceliklerinizi belirtirseniz daha net öneriler gelebilir.
  • Polo alacak paranız yokse Fiesta derim.

    i20 kesinlikle tavsiye etmem, Kore işi.
  • mr.lvr.

    Yaris açıkçası pek düşünmüyorum. Auris 2011lerine bile 45 istiyorlar. Auris olabilir fakat 2011de yeni kasası geldi ve ona pek yetemiyorum.

    2jz1993

    Bi ara 308lere baktım, ocakta 55k ya aldığımız araba şimdi 65k olmuş :) 208'e bakıcam.

    krkmz1666

    Yeniliklere açığız :) Az pürüzlü olsa ds3 bile baktım.

    Avante

    Aslına bakarsanız yazdım. Senede birkaç kere uzun yolum var bu yüzden yolda oturaklı bir araç bakıyorum. Bekarım. Tabi ki az yakmasını herkes ister. Zaten önerdiğim araçlar ya düşük motor+tüp ya da dizel. Bunun 50lt az bagajı var onun bilmemnesi yok demem açıkcası :)

    Hunharca Eleştiri

    Corsa ve Fiesta üzerinde duruyorum. Aynı kasadan devam etmeleri büyük avantaj. Kia Rio da bakıyorum.
    Bu arada Polo alacak param var, fakat 2010 altına ya da çok yakanına girmek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanozturk -- 30 Temmuz 2018; 21:37:23 >
  • Punto dizel alabirsiniz bence bu sınıfta değer görmeyen bir araba, 87binde puntom var dizel evo sıfır trim sesi var, vergisi 1.25olduğu için düşük tüketim makul, ses sistemi sınıfının içinde iyi sayılır, triger zincir 200bin km ağır bakım yok, 1.3 multijetin kronik sorunu yok, bakım aralığı 20bin. Lastik ebatı standart olduğu için lastikleri ucuz, orta gelirli olupta arabaya masraf etmek istemeyen halk için biçilmiş kaftan. Ayrıca fiyatına göre en çok donanımı vaad eden araba. Puntodan önce 2 yıl polo gti kullandım objektif olarak dağlar kadar fark yok tüm b segmenti araçlar birbirine yakın zaten ama punto üstte söylediklerimle daha bir öne çıkan araba. Ön yargıları bir kenara bırakarak fiyatına göre en alınası b segmenti araba olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Punto bu sınıfta değer görmeyen bir araç çünkü değmeyecek bir araç. 2012 sine 42 bin lira çekiyorlar. Şimdi 42 bininiz var 2012 punto mu alırsınız yoksa 2011 corsa mı? Cevap gayet açık. Ben hatta corsanın yol tutuşuna bile soru işareti ile yaklaşıyorum, utanmasam gidip 2008 enjoy falan alıcam da kilometreleri uçmuş.
    Şu an 2015 i20 sense buldum bitane full, 70k kilometrede ama 1.2 benzinde şu an ve beni biraz aşıyo. Ona bakıcam heralde :)
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-2012-1.2-polo-70bin-km-aku-2-yil-garantili-bakimi-yapildi-592212039/detay



    Kendi satığımız aracın linkini atayım , araç piyasası fazla şişik kendi aracımın donanımında antalyadaki ilanlarına vs göz atıyorum 70-80bin km hatasız yazmış 50 bin istemiş , 160 küsür bine gelene 48 yazmış bu fiyatlara satabiliyorlarsa helal olsun. Ben aldığım fiyatı , kasko değerini vs biliyorum millet keyfekeder koyuyor sanırsam belki biri denk gelir koyar geçerim hesabı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haklısınız, çok enteresan rakamlar. Bu aracın yakıtı bir türlü çözemedim. Hakaten lira olarak ne kadar yakıyor şu an benzinde ?
    İç donanım olarak polo bomboş olsa da yol tutuşu olarak kesinlikle önde olduğunu düşünüyorum.
    Arkadaşın 208'in içi baya dolu. Ama tabi elle tutulur dizelleri 45'den aşağı bırakmıyorlar.
  • Bende aynı durumdayım, doğuda öğretmenim istedim ki gidip gelmeye köyde dışarı çıkmak kolay olsun diye bir araç alayım yok. Fiyatlar uçuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yol tutuş beklentiniz varsa model düşürüp c segmentine geçeceksiniz, Cooperları bir kenara koyarsan B segmentinde iyi yol tutan araba yok. Hepsi birbirine yakın Fiesta bir adım önde.
  • Dimi. Hafta içi vs komple ölüsün zaten. Evden bile çıkasın gelmiyo. Bazen izin oluyo, o ara biyere kaçasın gelio. O zaman da minibüs falan üstüne üstüne geliyo insanın.

    Faizler olmuş 2.04 falan kredi de çekilmez. İkinci el almış başını gitmiş. Millet sonunda turşusunu kuracak arabaların.

    Olmadı düşük km cordoba stylane mı alsam. Erinmeyip açın bakın, 2012 polodan daha donanımlı. Motor ve diğer parçaların hepsi polo zaten + dizel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Hocam şehirlerarası depo hesabı 5.3-5.5 civarı oluyordu. Şehiriçi hesaplamadım ama şehir içi İstanbul gibi bir şehirde sıkışınca 8 civarı tüketir lpg o zaman şart, sıkıştırmadığın sürece 6-6.5 civarı gibi tüketir Antalyada...



    VW Trendline için yol bilgisayarını bile kapattığı için uzun yoldaki depo hesaplarım dışında net bir veri oluşturamıyorum. Vagcom ile açıyorlar en son 100tl ye yapıyorlardı ama değer mi bilemiyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    100tl falansa bişeyndeğil. Bende şu an 2006 cordoba var, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, otomatik dijital klima, 4 kapı otomatik.

    Ben hatırlıyorum 3 sene önce falan ibizaya niyetlenmiştim. 38k +1-2 de pakete verip yağmur ışık sensörü ekran faşan alıyodun. Şimdi p arabanın sıfırı 73. Ölmüşüz.

    O araca tüp şart. Forumlara girdim de, aracınızda gayet iyi değerler alıyorsunuz. Genelde daha yüksek alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama 1.2 araba ölümdür zulümdür beladır. Bizde var 1.2 yokuşlarda ölüyor uzun yolda birini sollayamıyorsun vs gereksiz ben bakmıyorum bile 1.4ten aşağı atmosferik alınmaz sadece şehir içi kullanılacaksa sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazlık - Antalya
    Kışlık - Batman

    Sanırım en optimum araç, olabildiğince dolu bir fiesta.
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Bende siirtteyim sizin yer iyi :) kesinlikle 1.2 atmosferik almayın 1.4 üzeri atmosferik yada dizel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siirt ufak yaa. 2012 1.2 polo tdi ya da corsa cdti kolluyorum buna karar kıldım 40bine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.