Şimdi Ara

I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,


    Forumda bu markaya ait bir inceleme göremeyince eski bir üye olarak size küçük bir inceleme yazısı yazmak istedim.

    Hepsiburada’da yorumlar çok olumlu olunca denemek istedim.


    I-Life Zed Air Cx7



    Ofis uygulamaları amaçlı 1080P ekranlı, yüksek SSD kapasiteli,8GB Ramli bir laptop ihtiyacım vardı. Photoshop + Ofis uygulamaları için 8 GB istedim. Windows işletim sistemli olması çok önemliydi. Ofis sonuçta korsana karşıyız😊


    Daha önce bu markanın Dokunmatik ekranlı bir 17.5” All-in-One modelini mağazaya almıştım. Çok uygun fiyatlıydı. Markayla ilgili çok bir şey diyemiyorum çok reklamı yok ama Hepsiburada’da genel kullanıcı yorumları çok yüksek. Bende ona güvendim açıkçası. Performansı da beni mutlu edince Ofis için Windows işletim sistemli modellere baktım.


    I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...


    Öncelikle İşlemci ile başlayalım. Mobil odaklı bir i7 işlemci var üstünde. Sketchup, Photoshop ve Autocad kullanıyorum. Özellikle Sketchup işlemci için önemli bir uygulama. Performansı memnun etti.


    512 GB SSD bir disk kullanıyor. Aynı modelin 256 GB versiyonu ile 100 TL gibi bir fark vardı. Olay SSD’de bitiyor zaten. Gayet hızlı çok memnun kaldım.

    I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...


    8 GB 2*4 DDR3 ram kullanıyor. Şu anda bir darboğaz yaşatmadı ama Laptop daha çok yeni biraz dolsun biraz kullanılsın bakalım ne olacak.


    Ekran kartı Kaby Lake 615. Benim oyun tarafıyla işim yok ama oyun oynatacağını sanmam. Sketchup, 2016 versiyonundan sonra 3d accelerator olmayınca açılmıyor. Sorun yaşamadım. Uygulama açıldı. Sonuçta Ofis uygulamaları için bir laptop. Ne aldığını neye para verdiğini ve neye ihtiyacın olduğunu iyi belirlemek önemli.


    Harici ekran kartı takmak isteyenler için Type-C girişi var. Mini HDMI, USB3(2 Adet),Ethernet ve Micro SD Kart girişleri var.


    I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...
    I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...


    Ekran 1080P IPS. Ekran büyüklüğü 15.6” olduğu için 1080P altı çözünürlükler bence kabul edilemez ama piyasa maalesef özellikle bu segmentte 1366*768 çözünürlüklü bana göre kullanıldığı laptopu da çöp yapan ekranlarla dolu. Kesinlikle 15.6” ekranda 1080P Full HD standartınız olsun.


    Klavye tuş tepkileri güzel. Numpad olması Ofis uygulamaları için çok önemli. Ama tuş yerleşiminde benim çok kullandığım sağ Shift tuşu her zaman alıştığımdan solda kaldı. İlk kullanımda yadırgadım. Tuş tepkileri güzel.



    I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...
    I-Life ZED AIR CX7 İnceleme...




    Windows 10 ile geliyor. Ofis için çok önemli. 10-15 liraya satılan lisanslar güvenilir değil. En güzeli baştan önleminizi alın başınız ağrımasın.


    Kutulama başarılı. Elinize alınca özen dikkat çekiyor. Ofise Acer, HP, Dell laptoplar alıyordum genelde. Zaten herkeste bunlar olduğu için bir inceleme yazmamıştım. Bu yazıda forumda bir köşede dursun.:) Bu laptop hepsinde olmasını istediğim özelliklerin toplamı gibi. İnşallah üzmez.








  • oyun performansı nedir ben bu bilgisayarı 1.5 seneden beri kullanıyorum oyunlar hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.