Şimdi Ara

i-ey ve days'ın 2042'yi salıp Battlefield 7'ye geçme ihtimali :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çindeki varyant gelişip buralarda patlar eski günlere dönersek dice, ea ikilisi 2042 denen çöpü anında boşayıp "yeni oyun yapcaz yaf! bu daha iyi olacak taş devrinde geçecek.. korona belimizi büktü..." diye ortalara düşerler. herhangi bir bahane bekliyorlar.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 14 Nisan 2022; 9:42:27 >



  • "köklerimize dönecez kardeşşşşşşşşşşşşş...! "

  • BF 2042'deki uzman sistemi kadar saçma birşey görmedim, beni oyunda en rahatsız eden şey karşı takımda aynı karekteri görmek, oyun tarihinde bir ilki gerçekleştirdiği için DICE'a teşekkür ederiz. EA ve DICE büyük stratejik hata yaptı, BF 2042'yi 1 yıl daha erteleyip BF V'e eklenti çıkarmaya devam edilseydi, kazançları tüm oyunlardan daha fazla olacaktı. BF V en çok oynanan BF oyunu şu anda, sayelerinde değeri anlaşılamayan oyun olarak tarihe geçti.


    İkisini de aynı kefeye koyup, BF 2042 ve BF V için patates oldu diyen var hala, yayıncılar bile daha çok BF V'e odaklı şu anda, patates olan kim acaba.  BF V çıkmadan önce yeni animasyon sistemimiz, silah mekaniklerimiz bu diyecekleri trailer'lar yapmak yerine, oyundan soğutan trailer'lar yayınladılar, kendi reklamını bile doğru düzgün yapamayacak kadar acizsen olacağı budur.


    BF 2042'nin başarısızlığından sonra bir modern savaş oyunu daha çıkarırlar mutlaka, ismi ne olur bilmem ama bu sefer kimse ön sipariş vermez buna eminim, ben şimdiye kadar hiçbirini ön siparişle almadım. İleride WW 2 oyunu yaparlarsa, umarım BF V altyapısı üzerinde geliştirilir, Portal'daki BF 1942 her açıdan BF V'in yanında çöpden farksız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mayıs 2022; 19:29:7 >




  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    katılıyorum bir kaç seneye "most underrated bf game" diye video falan yapmaya başlarlar youtube'da.  


    bi geri yükleyim bari bende 5'i.. özledik gibi sanki..  

  • Şu elemanın 4K gameplay videolarını izle hocam, mutlaka geri dönmek istersin. Zaten oynanış ve fizik efektleri olarak serideki en iyi oyun BF V.




    youtube
    No commentary gameplays from Battlefield, Call of Duty and similar games.
    https://www.youtube.com/c/ScaldarYT/videos
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    kesinlikle bf5'in gun fight'ından sonra serinin yere göğe sığdırılamayan oyunları bile (bf4,bf1...) bana çok yavan gelmişti.


    valla ben en başından beri hep dedim bf5 güzel oyundu. başta ki o salak saçma açıklama ve hataları yapmasalardı + yarım bırakılmasa efsane olurdu. kızıl ordusuz bir 2. dünya savaşı.   sokayim pasifik cephene, top amerika sırf kendini övecek diye en az ilgi çeken cepheyi sürdü öne.....

  • BF şuan tek sorunu çok arcade olması. BF1-5 için konuşuyrum grafik atmosfer, yıkılaiblir çevre. Tamam herşey hoş güzel. Oyuncu koşu hızı düşmeli hoplaya zıplaya ateş edilememli. En azında hardcore yada reaslitk seçenek resmi ssuncularla sunulmalı. Oyunun biraz daha taktikleşmesi lazım. Adresde vereyim İnsurgency realsitk -arcade dengei tam optimum noktada. Onda yıkılaiblir çevre tank uçak vs yok. Kitle ergen hılzı oyun sitiyor ama, İnsurgency gameplayinde daha taktiksel daha ağır oyunda adam vurup stratejiler geliştirmeyi öğrendiğinizde oyundan alınacak keyif muazzam artıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Aralık 2022; 15:17:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.