Şimdi Ara

Hyundai Kona ( Ana Konu ) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
459
Cevap
19
Favori
99.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj




  • 1.0 style paketi olup satmak istiyen olursa ozelden ulassin lutfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı bilen alıyor bilmeyen bakıyor .Düşül vergi avantajı ,son yıllarda artan B suv araç piyasası ,Turbo beslemeli ve az yakması Manuel’i kokluyor diye bilirim suan LPG araçlardan az yakıyor son fiyatlarla .Aracın Kaportası normal hyundailerden daha kalın ve güvenli alt yapısı ve şasisi araştırsanız segmentinde en iyisi olabilir bu yüzden T/Gdi dizel ve elektrikli versiyonunu aynı şasi üzerine konumlandırdılar .Bayşye gidip inceleyin , 3-5 deri direksiyon ,yok plastik gibi şeylere takılmayın bunlar her zaman olan şeyler ,yokuş iniş ,kalkış vb gibi bor çok sonradan dahil edilemeyecek özelliği olan egea crossun 230 bin TL satıldığı gitmeyen araçlara göre nimet sayılır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Hyundai Kona uzun ve kısa farlar bir mi
    Uzun
    Kısa
    Sisler
    İcin ampul kodları kaçtır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyundai Kona 1.0 için bayiiden yıllık bakım fiyat teklifi alan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 yıllık bakım fiyat teklifi alan oldu mu?

  • Arkadaşlar 2020 style paket almak istiyorum ama jantlar hiç hoşuma gitmiyor.
    Bayi üst donanımlardaki jantla değiştiriyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar.


    kona'da fiyat listesinde aşağıdaki iki benzinli modelin fiyatları yazıyor resmi hyundai sitesinde:


    1.0 T-GDI 120 PS Style

    1.6 T-GDI 198 PS Smart


    ama diyelim araç oluştur dedik veya donanım paketlerini inceleyelim dedik;


    1.6 smart donanımlı araç çıkmıyor. oluştur kısmında da bu opsiyon sunulmuyor. bunun bir sebebi mi var? yok mu yani bu araç türkiyede.


    çünkü style ve smart donanım paketleri arasında ciddi fark var.

  • 1 hafta ikame arac olarak kullandım. 1.6 dizel otomatikti, sehirici 5-6 litre üstüne hiç çıkmadı. Şirket aracım dizel otomatik Megane aynı guzergahlarda 6-7 bandında, kişisel aracım Kona'yla aynı motor ve şanzıman Hyundai Elantra 7-8 bandinda yakıyor.

    Eksileri çok küçük bagaj ve giriş paketinde park sensörü dahi olmaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 dizel red pack var.araç çok güzel ama uzun yolda yorucu.süspansiyonlar aşırı sert.lastik ve jant takımını değiştireceğim.55000e geldi artık.biraz daha yanaklı lastikle yumuşayabildiği kadar yumuşatırım.

    bir diğer dezavantajı ise yol lastik sesi ne varsa kabinin içine sızıyor.gerçekten çok rahatsız edici.bakalım bu hafta ses şzolasyonu davlumbaz taban kısmını çözmeye çalışacağım.ne kadarı giderse o kadar kar.bir diğer aracım olan 2020 clio icon daha sessiz kabine sahip.konadan clioya geçince ciddi anlamda segment değiştirmiş gibi hissediyorum.

    bunların haricinde kaliteli asfaltta fena değil.motor gücü oldukça yeterli 110 civarı seyahatlerde 5.7 civarı tüketime sahip.şehir içi 6-6.5 lt .

    açıkçası rahatsız bir araç benim açımdan.her bindiğimde biraz daha yumuşak süspaniyonu ve ses izolasyonu iyi olsaydı dedirtiyor.tucson 2016 tgdi dan sonra beni hayal kırıklığına uğrattı.


    16 janta sahip arkadaşlarda durum ne acaba .?





  • 2017 leon dan gecis yapilir mi sizce

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba hyundai kona 1.6 benzinli smart paketi almayı düşünüyoruz. 500 bin tl civarında bir araç. alıp kullananlar var mı? bir de bu araç bayilerde var mı? hyundai bayileri aksesuar kitliyor mu? sitesinde 2021 model kona smart'ın 500 olduğu yazıyor. kullananlar ve bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. baktığımız diğer araçlar puma ve ceed. siz hangisinizi tercih edersiniz?

  • Hibrit kona pili,39 kw ve 64 kw pillerinin fiyat ve ömürleri ile 1.0 motor benzinli DCT arasında fiyat performans mukayesesi için önce 1.0 style in modifiye ile donanım yükseltmesi yapılması gerekir..Sonra maliyetler ve araç nihai fiyatı kıyas edilmeli (piyasa fiyatı üzerinden )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kona 1.0 T-GDI 120 PS Style Ekim 2022 sonra çıkan modelinden satın aldım. Otomobil ile ilgili tavsiyeleri olan var mı?

  • 2021 model Hyundai Kona 1.6crdi 48v mild hybrit aracım ile uzun yol 110km/s sabit hız ile ortalama tüketim bilgilerini paylaşmak istiyorum.
    Gaza hiç basmadan sürekli Cruise control düz yol tüketim değeridir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar,


    Dün İzmir Yükseliş Plaza'da Yeni KONA 1.0 motor versiyonuyla deneme sürüşü yaptım. Kendi aracım olan 2018 1.6 GDI 4WD KONA'ya göre çekişi daha zayıf kalıyor tabii ki. Ama süspansiyonun daha yumuşak olduğunu, iç hacmin arttığını, Elektroniklerin çok keyifli olduğunu söyleyebilirim. 1,665k ₺ fiyatla hemen teslim varmış. Benim kazasız, sorunsuz, servis bakımlı aracıma 850k ₺ takas teklifi yaptılar. Benim araba fiyatı kadar daha ödeme yapmam lazım.


    Şimdilik beklesin bakalım. :)

  • Arkadaşlar 1.0 otomatik şehir içi yakıt tüketimi ne geliyor ? Mevcut kullananlar paylaşabilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar.


    2023 yılı itibari ile yenilenen Hyundai Kona ile ilgilenen arkadaşlar için bu başlığı açtım. Mart 2024 son haftası itibari ile 2023 Model Hybrit KONA yı, Kayseri İNOTO Hyundai Bayisinden aldım. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Araçla ilgili sorusu olan varsa bildiğim kadarı ile yanıtlamaya çalışırım. Belki aracı alma düşüncesinde olan arkadaşlara birinci elden bir faydam dokunur. İki hafta içerisinde KONA ile Kayseri Konya ve Konya 'dan da BALIKESİR/Edremit yaptım. Şehirler arası yolda 90 -110 km/s (sollamalar hariç) hızlarda 100 km. de 4,3 Km/lt , Şehir içinde ise biraz yumuşak kullanımla 4 Lt. altında değerler elde ettim. Daha ilk depo olduğu için ilerleyen zamanlarda rakamların daha da düşeceğini tahmin ediyorum.

    Ses ve Multimedia sistemi, her ne kadar kişisel zevke ve beklentiye göre değişkenlik gösterse de ortalamanın üzerinde bir performans gösteriyor. Bas ve Tiz sesler ortalama bir kullanıcı için yeterli seviyede. 360 derece kamera sistemi ve ekran çözünürlüğü çok güzel ayarlanmış. Koltuk ısıtma ve soğutma çok güzel çalışıyor. Şehirler arası uzun yolda tüm ADAS sistemlerini deneme şansım oldu. Durma/Kalkma fonksiyonlu Adaptif Hız Sabitleyici hassasiyeti beklentimden çok iyi çıktı. Şu ana kadar gece yolculuğu yapmadım. Gece sürüş deneyimlerimi sorusu olan arkadaş olursa daha sonra paylaşırım. Tüm forum arkadaşlarımın gönüllerinden geçen araçlara en kısa zamanda kavuşmaları dileğiyle...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey yıldızı1 -- 3 Nisan 2024; 11:58:30 >




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.